Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

bigbaby

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
1
παιδια, τι γινετε στην σολωμου 54? χτυπησα στον 3ο και μου ανοιγει ενα milf ονοματι λουιζα.(ψιλοχαλια, αλλα λογω 'πιεσης', μπηκα) μου λεει,ειμαστςε 2 κοπελες και κανουμε μονο μασαζ αισθησιακο. Ωραια,λεω, προχωραμε! με τα πολλα...μου,σου ξου του...φτασαμε μονο στον φραπε :jerking: με 80 ευρω! δεν δινουνε τιποτα παραπανω εκει? 
και να δίνουνε, το αξίζουν;
καλύτερα να ανέβαινες τρεις ορόφους πιο πάνω.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
γεια και χαρά
εχω καιρο να εμφανιστω , καθώς δεν είχα νεώτερα .
σημερα μάλλον θα κινηθω προς σολωμού για να διαπιστώσω πως πανε τα πράγματα.
υπαρχει ενημέρωση για κατι καινούργιο στο χωρο.
παρένθεση άκουσα χριστινα στην ιλιάδα. Αξίζει ή ........... θα κλαιμε τα ευρουλακια .
ε πήγαινε χριστινέ μου αφού σου λέμε είναι καλή.Άντε να ποστάρεις να μας πεις αν συμφωνείς :grin:

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
πριν μερικες μερες. καταφερα να κλειστω εξω απο το σπιτι, και μιας και κοντα, πεταχτικα στην ποσειδωνος 21.

πατισα 2-3 φορες το κουδουνι αλλα τπτ (ωρα 16.30 περιπου)

αυτα

τραγοπαπα μη γελας :cheesy:
Αγαπητε συναγωνιστη,η ποσειδωνος 21 εκλεισε λογω προβληματων με τους ενοικους της πολυκατοικιας και μεταφερθηκε καλλιρροης 85,η παντα φιλικη νταλι!
Παντα στην διαθεση ολων σας!

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα. Αυτό απευθύνεται κυρίως στους Πειραιώτες (κάπου υπήρχε ένα αντίστοιχο thread αλλά δεν το βρήκα…  :(). Μήπως έχει πάει κανείς τώρα τελευταία στο θεραπευτήριο στη Φίλωνος, στον Πειραιά; Παίζει τίποτα καινούργιο; Την τελευταία φορά που πήγα, πριν από έναν μήνα περίπου, υπήρχε μια Ιζαμπέλα, μικρή (23 μου είπε), ξανθιά, καλούτσικη από εμφάνιση, κοντούλα με πιασιματάκια, εκ Πολωνίας ορμώμενη, την οποία είχα πάρει παλιότερα και δεν είχα μείνει ικανοποιημένος. Από μασάζ κάτω του μετρίου και το γεύμα (φραπές με καλαμάκι και μετά μπριζόλα) ήταν στην ξεπέτα  :tickedoff:. Υπήρχε επίσης ένα milf, Στέλλα νομίζω, ψηλή, μελαχρινή, γεματούλα και μπαλκονάτη (δεν την προτίμησα) και άλλη μία ξανθούλα με καλό σώμα απ' ό,τι είδα, δεν είδα πρόσωπο, που δεν ήταν διαθέσιμη όμως. Η κυρία στην υποδοχή ευγενέστατη και χαμογελαστή. Μήπως κάποιος συναγωνιστής ξέρει τίποτα νεότερο; Λόγω περιοχής, είμαι σχετικά κοντά.

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
κανενα νεο που να αφορα που θα συνεχισουν την καριερα τους ο εμπειρος και βιρτουοζος μεσοεπιθετικος ΜΑΓΙΑ και ο πολλα υποσχομενος νεος επιθετικος (αλλα με προβληματικη συμπεριφορα στα αποδυτηρια)ΤΖΟΥΛΙ,και οι δυο πρωην παικτες της στουρναρη?

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
αγαπητε συναγωνιστη εκανες λαθοςπου δεν πηρες τη στελλα το μικρο ειναι καινουργιο ακομα στη δουλεια θελει λιγο ακομα να μαθη παρε στελλα και δεν θα χασης.

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Παρασκευή 11/4 (πριν τρεις μέρες δηλαδή) έκανα την πρώτη μου επίσκεψη σε μασαζόσπιτο επηρρεασμένος από όσα διαβάζω. Πήγα Σολωμου 59 και αν και πρώτη φορά και εμφανώς ψαρωμένος μου προσέφεραν πλήρες γεύμα.
Πήρα την Χριστίνα από Λιθουανία, νταρντανοειδές μιλφ με βυζάρες και αφού με έτριψε κάνα τέταρτο (αν ήταν αυτό μασσάζ εγώ είμαι η μικρή Ολανδέζα!!) με άρχισε στο bbj. Μετά ολοκληρώθηκε το γεύμα και τέλος μου ριξε άλλο ένα μασαζ (ο Θεός να το κάνει) για κανα τέταρτο ακόμα.

Overall μπορώ να πω ότι η εμπειρία είναι πολύ πιο χαλαρωτική από studio και ρδελο αλλά μπορεί κάποιος από εσάς να μου προτείνει κάποιο μέρος στο κέντρο που οι γκόμενες που παρέχουν φουλ γεύμα είναι επιπέδου studio ή μπουρδέλου στην εμφάνιση γιατί όσες είδα στο 59 ήταν το πολύ μέτριες (για να μην πω μπάζα)

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αγαπητε συναγωνιστη εκανες λαθοςπου δεν πηρες τη στελλα το μικρο ειναι καινουργιο ακομα στη δουλεια θελει λιγο ακομα να μαθη παρε στελλα και δεν θα χασης.

:headbang: :headbang:
Ευχαριστώ, συνάδελφε.

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Στη Σολωμού 54 παίζει ένα καινούργιο full kit ονόματι Βέρα. Άσχετο από δυνατό μασάζ σύμφωνα με τη θυρωρό του καταστήματος το φοβήθηκα για ξεπέτα και είπα να πέσω στα χεράκια της γνωστής Ζάνας για σιγουριά.
Έκανα καλά; (για το μικρό ρωτάω αν αξίζει)

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Προς φίλο Σιμεωνίδη: Λάθος μέρος για να βρεις αγάπη διάλεξες! Τα μασαζάδικα, οι οικοι ανοχής και τα στριπτηζάδικα δεν είναι χώροι για να ερωτευτείς ή μάλλον να σε ερωτευτεί μια κοπέλα.Απορώ που σου έκανε εντυπωση που η κοπέλα στο μασαζάδικο δεν ανταποκρινόταν στα τρυφερά συο αγγίγματα. Όταν η δουλειά της είναι τέτοια, που πρέπει να κάνει ο,τι κάνει με πόσα άτομα την ημέρα, μην περιμένεις συναισθηματισμούς! Εκτός αν είσαι τόσο αφελής...

Επισκέπτης
Μπορει να μου πει καποιος που ακριβως ειναι το μασαζ της κουμανουδη που λετε,και αριθμο ετσι;

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
αααααα...ξεχασα να το γραψω - ΕΠΕΙΓΟΝ !!!

ενταξει πλακα κανω...αλλα ρε παιδια δεν γινεται κανεις μα μην γνωριζει τιποτα!
Για βοήθα λίγο ρε φίλε, το είδες σε εφημερίδα στις αγγελίες, ή το άκουσες από κάπου? Αν είναι η πρώτη περίπτωση αύριο πάω για skout, αν είναι η δεύτερη κράτα μικρό καλάθι

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Σημερινη αγγελια στα Νεα για νεο οικο μασαζ οδος Χαρ. Τρικουπη και Σολωνος "ελληνιδα γοητευτικη αριστοκρατικης καταγωγης 38 ετων " . ΜΑΚΡΥΑ ειναι η γνωστη καλλιτεροτερη απο Βασ. Σοφιας απεναντι απο Ιπποκρατειο , μεταφερθηκε .Ειναι πατημενα 55 και αν δεν κατσεις σε βριζει κιολας.

Επισκέπτης
Σημερινη αγγελια στα Νεα για νεο οικο μασαζ οδος Χαρ. Τρικουπη και Σολωνος "ελληνιδα γοητευτικη αριστοκρατικης καταγωγης 38 ετων " . ΜΑΚΡΥΑ ειναι η γνωστη καλλιτεροτερη απο Βασ. Σοφιας απεναντι απο Ιπποκρατειο , μεταφερθηκε .Ειναι πατημενα 55 και αν δεν κατσεις σε βριζει κιολας.
Τοσο χαλια δηλαδη;Μονο μασαζαρει η το "αρπαζει" κι ολας;

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6

Δεν κατάλαβα , σε ποιό ίδρυμα παίζει η Στέλλα ???

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
συναγωνιστη η στελλα ξερει καλα τα αντικειμενο! και το μασαζ και το ψησιμο!! :rockon:
ενω στην καραισκου..... ΡΑΝΧ ακους???????? :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom