gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
..μόνο μασαζ δεν σερβίρει και αν τολμήσεις να ζητήσεις κάτι παραπάνω θα ακούσεις τα μύρια όσα...Τοσο χαλια δηλαδη;Μονο μασαζαρει η το "αρπαζει" κι ολας;
..μόνο μασαζ δεν σερβίρει και αν τολμήσεις να ζητήσεις κάτι παραπάνω θα ακούσεις τα μύρια όσα...Τοσο χαλια δηλαδη;Μονο μασαζαρει η το "αρπαζει" κι ολας;
Πατερ περιμενα απο χθες τον σχολιασμο σου για γριομπαζο τουτο...μόνο μασαζ δεν σερβίρει και αν τολμήσεις να ζητήσεις κάτι παραπάνω θα ακούσεις τα μύρια όσα...
τί να σχολιασω παλι ? αφου μ αυτην εχουμε παιξει μπουνιες..Πατερ περιμενα απο χθες τον σχολιασμο σου για γριομπαζο τουτο.
ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ
Οποτε εχεις ορεξη γραωε μας την εμπειρια σου με το γριομπαζο , πιστευω οτι θαχει πολυ γελιο.τί να σχολιασω παλι ? αφου μ αυτην εχουμε παιξει μπουνιες..
Οποτε εχεις ορεξη γραωε μας την εμπειρια σου με το γριομπαζο , πιστευω οτι θαχει πολυ γελιο.
E! τοτε περιμενουμε την εκδοση βιβλιου με τα απομνημονευματα απο τις μασαζομπαζοβιες εμπειριες του.Kαι να ήταν η μόνη που έχει με μπάζα!!!
Μπουχαχα!
ναι ! εγω βιβλιο με τα μπαζα και ο ζερο με τα αλβανακια..E! τοτε περιμενουμε την εκδοση βιβλιου με τα απομνημονευματα απο τις μασαζομπαζοβιες εμπειριες του.
E! τοτε περιμενουμε την εκδοση βιβλιου με τα απομνημονευματα απο τις μασαζομπαζοβιες εμπειριες του.
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,2]εδώ[/url]οκ παιδια συγνωμη δεν το ηξερα
που θα βρω τουσ κανονες
Ρε φιλαρακι ριξε μια ματια στο thread μονο μασατζιδικα που γαμας εχει.....εαν διαβασεις 3-4 σελιδες θα βρεις τουλαχιστον 3 ιδρυματα να αναφερονται.μπορης ρε φιλε να μου πεις κανενα καλο μασατζιδικο που γαμας τωρα ει που εισαι και πιο εμπιρος (μεσο PM ενωω)
Ου μωρη λινατσα κολογρια...μόνο μασαζ δεν σερβίρει και αν τολμήσεις να ζητήσεις κάτι παραπάνω θα ακούσεις τα μύρια όσα...
Σημερινη επισκεψη στη στουρναρη... Ημουν τυχερος και πηγα πριν το μπουγιο! επελεξα ....Μαρσι τι αλλο?Απο εμφανιση ξερετε.....ΦΟΒΕΡΗ!κοντουλα...ξανθουλα αλλα φοβερο βυζι!!πολυ καλο μασαζ και καλοψημενη μπριζολα χωρις φραπε και καλαμακι...
με χαλασε λιγο που ηταν πολυ επαγγελματιας...μου ελεγε συνεχεια ''ο ενας πελατης μου αυτο ...ο αλλος το αλλο....εχω πολλους πελατες εγω...''κτλ.... η κοπελα αξιζε τα λεφτα της και γενικα ο χωρος ειναι value 4 money!πολυ καθαρος και περιποιημενος!ειδικα το δωματιο βιβλιοθηκη πρεπει να ηταν παλια γραφειο!!
ομως δεν καταφερε η κοπελα να αισθανθω αρκετα ανετα οπως κανει πχ η ζανα!μολις τελειωσαμε πλακωσε κοσμος και αρχιζαν να την φωναζουν....''μαρσι ακομα??'' αυτο με ψιλοξενερωσε! αλλα γενικα περασα καλα!