Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
..μόνο μασαζ δεν σερβίρει και αν τολμήσεις να ζητήσεις κάτι παραπάνω θα ακούσεις τα μύρια όσα...
Πατερ περιμενα απο χθες τον σχολιασμο σου για γριομπαζο τουτο.
ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ

Kostaslaw

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ρίξτε καμία ιδέα για καλό δίδυμο..ιπποδρομιακό  :2funny:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.020
Πόντοι
42.697

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
E! τοτε περιμενουμε την εκδοση βιβλιου με τα απομνημονευματα απο τις μασαζομπαζοβιες εμπειριες του.
ναι ! εγω βιβλιο με τα μπαζα και ο ζερο με τα αλβανακια..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.020
Πόντοι
42.697

Artemis1908

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
οκ παιδια συγνωμη δεν το ηξερα
που θα βρω τουσ κανονες

Artemis1908

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μπορης ρε φιλε να μου πεις κανενα καλο μασατζιδικο που γαμας τωρα ει που εισαι και πιο εμπιρος (μεσο PM ενωω)

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
μπορης ρε φιλε να μου πεις κανενα καλο μασατζιδικο που γαμας τωρα ει που εισαι και πιο εμπιρος (μεσο PM ενωω)
Ρε φιλαρακι ριξε μια ματια στο thread μονο μασατζιδικα που γαμας εχει.....εαν διαβασεις 3-4 σελιδες θα βρεις τουλαχιστον 3 ιδρυματα να αναφερονται.
περεπιπτοντως πες και για ποια περιοχη ενδιαφερεσε......μασατζιδικα εχει σε ολη την Αθηνα.
επισης για διευθυνσεις οπως εχουμε πει:
στο αριστερο μενου εχει μικρες αγγελιες, και μεσα στις κατηγοριες φυσικοθεραπεις-αισθητικοι.
Ετσι ειμαστε update με το ποια μαγαζια παιζουν,(τηλεωνα και διευθυνσεις)

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Καλησπεριζω τη μασαζοπληκτη κοινωνια μας...σημερινη ανταποκριση απο Φραντζη 4...Θωδωρα στην υποδοχη,κορασιδες 2 ηταν που ξεχωρισα...μια Λολα(η Λολιτα) και μια Ζανα...Η Ζανα ψηλη σχετικα,με κοντο καρε ξανθο μαλακι...ειχε ωραια κορμοστασια,ωραιο προσωπο με ωραια ματια και αν επρεπε να βρω ενα μειον αυτο ειναι το σχετικα μικρο βυζακι της που ειχε ομως τρελη ρωγα...
  Στο προκειμενο τωρα...Μασαζ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ εμενα τουλαχιστο με χαλαρωσε αρκετα και με εκανε να νοιωθω ελαφρυς σαν πουπουλο...Φραπεδια καλαμωτη στην αρχη λιγο 'σκληρη',μετα κατοπιν δικων μου υποδειξεων 'μαλακωσε'και τα χειλη της κορασιδος αγκαλιασαν γλυκα γλυκα το καλαμακι...το ροφημα πολυ καλο εξελιχθηκε λοιπον...Η μπριζολιτσα οπως ακριβως την ηθελα ηταν αφρατη αφρατη και ΓΑΛΑΚΤΟΣ...Συνολικη διαρκεια μιση ωρα...θα πηγαινα και 45λεπτο αλλα τι να κανω που ημουν ακρατητος...Κοστος συναντησης 80 ευρω...αυτα...η Ζανα περασε τις εξετασεις σχεδον με αριστα!!!!!

Επισκέπτης
Ρε παιδια κουμανουδη 4 ειναι το "στουντιατεζ" και γραφει "αισθητικη προσωπου/σωματος και καποιο ονομα";

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
για μια ακομη φορα να θυμισω οτι ποστ που δεν γραφουν την πληρη διευθυνση του μαγαζιου θα διαγραφονται. πρεπει τα νεα μελη μας να καταλαβαινουν για ποιο μαγαζι μιλαμε.
επισης, καλο θα ειναι να μην χρησιμοποιουμε γλαφυρη γλωσσα..  :P *P :crazy: υπαρχουν και τα πμ..

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Σημερινη επισκεψη στη στουρναρη... Ημουν τυχερος και πηγα πριν το μπουγιο! επελεξα ....Μαρσι τι αλλο?Απο εμφανιση ξερετε.....ΦΟΒΕΡΗ!κοντουλα...ξανθουλα αλλα φοβερο βυζι!!πολυ καλο μασαζ και καλοψημενη μπριζολα χωρις φραπε και καλαμακι...
με χαλασε λιγο που ηταν πολυ επαγγελματιας...μου ελεγε συνεχεια ''ο ενας πελατης μου αυτο ...ο αλλος το αλλο....εχω πολλους πελατες εγω...''κτλ.... η κοπελα αξιζε τα λεφτα της και γενικα ο χωρος ειναι value 4 money!πολυ καθαρος και περιποιημενος!ειδικα το δωματιο βιβλιοθηκη πρεπει να ηταν παλια γραφειο!! :grin:
ομως δεν καταφερε η κοπελα να αισθανθω αρκετα ανετα οπως κανει πχ η ζανα!μολις τελειωσαμε πλακωσε κοσμος και αρχιζαν να την φωναζουν....''μαρσι ακομα??'' αυτο με ψιλοξενερωσε! :grin: αλλα γενικα περασα καλα! :rockon: :rockon: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
Σημερινη επισκεψη στη στουρναρη... Ημουν τυχερος και πηγα πριν το μπουγιο! επελεξα ....Μαρσι τι αλλο?Απο εμφανιση ξερετε.....ΦΟΒΕΡΗ!κοντουλα...ξανθουλα αλλα φοβερο βυζι!!πολυ καλο μασαζ και καλοψημενη μπριζολα χωρις φραπε και καλαμακι...
με χαλασε λιγο που ηταν πολυ επαγγελματιας...μου ελεγε συνεχεια ''ο ενας πελατης μου αυτο ...ο αλλος το αλλο....εχω πολλους πελατες εγω...''κτλ.... η κοπελα αξιζε τα λεφτα της και γενικα ο χωρος ειναι value 4 money!πολυ καθαρος και περιποιημενος!ειδικα το δωματιο βιβλιοθηκη πρεπει να ηταν παλια γραφειο!! :grin:
ομως δεν καταφερε η κοπελα να αισθανθω αρκετα ανετα οπως κανει πχ η ζανα!μολις τελειωσαμε πλακωσε κοσμος και αρχιζαν να την φωναζουν....''μαρσι ακομα??'' αυτο με ψιλοξενερωσε! :grin: αλλα γενικα περασα καλα! :rockon: :rockon: :dancing: :dancing:

Στουρναρει 63  πρεπει να χει γινει χρυσο με τοσες καταθεσεις που γινονται καθημερινα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom