Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
96
Πόντοι
1
χτες πηγα στουρναρη και πηρα μαρσυ. παιδια περαν της εμφανισης.. δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα...  απο υπηρεσιες full αλλα δεν παυει να ειναι μια γκομενα που οτι κανει τοκανει μονο και μονο για να σε καυλωσει.. πολυ μηχανικα ολα..  δεν θα την ξαναπαρω..

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Να κάνω άλλη μία ερώτηση αν και στην χτεσινή με γράψατε στα @@ σας...
Ένα ξανθό κοντοπούτανο με αγορέ μαλλί που παίζει στο Σολ 59 το χει δοκιμάσει κανείς? Σερβίρει πλήρες γεύμα?  :huh:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.020
Πόντοι
42.697
Να κάνω άλλη μία ερώτηση αν και στην χτεσινή με γράψατε στα @@ σας...
Ένα ξανθό κοντοπούτανο με αγορέ μαλλί που παίζει στο Σολ 59 το χει δοκιμάσει κανείς? Σερβίρει πλήρες γεύμα?  :huh:

ναι φίλε σερβίρει τα πάντα κια είναι πολύ φιλότιμη.
Αξίζει να την δοκιμάσεις.

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Να ξαναρωτήσω αν η Εύα στη Φωκίωνος αξίζει την επίσκεψη, ή έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο στο συγκεκριμένο?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.020
Πόντοι
42.697
Να ξαναρωτήσω αν η Εύα στη Φωκίωνος αξίζει την επίσκεψη, ή έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο στο συγκεκριμένο?

αν σου αρέσουν τα μιλφ πάρε καλυτερα Κορίνα εκεί. είναι πολύ καλύτερη της Ευάς

rsga

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα  αδερφια  !!!!!εχετε να προτινεται κτι καλο για σημερα πρωι?????

rsga

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
δεν θα μου πειτε τιν γνομισασ?

Kostaslaw

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
αδελφέ, με την Εύα τα πράγματα είναι λίγο περίεργα. είναι πολύ καλή στο μασάζ, αλλά στο κυρίως πιάτο θέλει να πετύχει η χημεία. με λίγα λόγια πρέπει να την βρεις στη μέρα της. αν όμως συμβεί αυτό περνάς καταπληκτικά.

Marbel

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
26
Πόντοι
1
παιζει τιποτα καινουργιο στη φ.νεγρη?εχω να παω καιρο

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
χτες πηγα στουρναρη και πηρα μαρσυ. παιδια περαν της εμφανισης.. δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα...  απο υπηρεσιες full αλλα δεν παυει να ειναι μια γκομενα που οτι κανει τοκανει μονο και μονο για να σε καυλωσει.. πολυ μηχανικα ολα..  δεν θα την ξαναπαρω..

Θα διαφωνήσω μαζί σου, γιατί η κοπελα εκτός απο μπριζόλα κάνει ΠΑΝΤΑ χαλαρωτικό μασάζ πάνω απο 20λεπτο...Τώρα βεβαια γούστα είναι αυτά!

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
αν σου αρέσουν τα μιλφ πάρε καλυτερα Κορίνα εκεί. είναι πολύ καλύτερη της Ευάς

Thanks Zero αλλά δυστυχώς τα milf δε τα πολυπάω, προτιμώ στυλ πιπινιού με ωραίο αλλά έκφυλο προσωπάκι. Θα περάσω μια βολτίτσα και θα ενημερώσω.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Σήμερα το πρωι ειχα μια δουλεια στο κέντρο και εντελώς τυχαία πέρασα εξω απο την Στουρνάρη.Δεν ανέβηκα,γιατί ήμουν βιαστικός.Σταμάτησα στο περίπτερο ομως να πάρω τσιγάρα,και.....ω της μεγάλης έκπληξης,μπροστά μου η Μάγια!!! Η οποία ειχε ψωνίσει κάτι και ανέβαινε προς το ίδρυμα....

Παιδιά,εγω την κοπέλλα την πάω,έχουμε περάσει καλά μαζί,όμως αν την δεις στο δρόμο με αυτό το ξεκωλέ στυλ που έχει,κααλαβαίνεις αμέσως οτι πρόκειται για πουτάνα....

Εν πάσει περιπτώσει,αυτά προς ενημέρωσήν σας..... :dancing:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Η εμπειρία ενός άσχετου!
Στουρνάρη 63. Άνοιξε την πόρτα η Βίκυ, ομορφούλα γύρω στα 30+ μάλλον Ρωσίδα.  :boobies: Παρότι το σαλόνι υποδοχής ήταν φτωχό, το χαμόγελο και η ευγένεια της κοπέλλας μου έδινε να αγαπώ για να γαμώ και να γαμώ όταν αγαπώ.
Σας ζηλεύω φίλοι μου αλλά δεν μπορώ να τα καταφέρω. Αν δεν βρω την αγάπη θα μείνω αναγκαστηκά με το πουλί στο χέρι  :jerking:
..και φρόντισε και με τα λεφτά στην τσέπη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom