astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Δεν ειχα καμμια περιεργεια να μαθω.Αν ενδιαφερεσαι πηγαινε μαθε και ενημερωσε και μας.Τοσο χαλια δηλαδη;Μονο μασαζαρει η το "αρπαζει" κι ολας;
Δεν ειχα καμμια περιεργεια να μαθω.Αν ενδιαφερεσαι πηγαινε μαθε και ενημερωσε και μας.Τοσο χαλια δηλαδη;Μονο μασαζαρει η το "αρπαζει" κι ολας;
Τελικα που παιζει η Στελλα ? στη Καραισκου ?συναγωνιστη η στελλα ξερει καλα τα αντικειμενο! και το μασαζ και το ψησιμο!!
ενω στην καραισκου..... ΡΑΝΧ ακους????????
Ευχαριστω συναγωνιστη θα το επισκευτω λιαν συντομως , στην Καραισκου παιζει τιποτα καινουργιο ?η στελλα ειναι φιλωνος!
Να κάνω άλλη μία ερώτηση αν και στην χτεσινή με γράψατε στα @@ σας...
Ένα ξανθό κοντοπούτανο με αγορέ μαλλί που παίζει στο Σολ 59 το χει δοκιμάσει κανείς? Σερβίρει πλήρες γεύμα?
Να ξαναρωτήσω αν η Εύα στη Φωκίωνος αξίζει την επίσκεψη, ή έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο στο συγκεκριμένο?
Μ'αθε ορθογραφία και μετά θα σου πούμεδεν θα μου πειτε τιν γνομισασ?
Να ξαναρωτήσω αν η Εύα στη Φωκίωνος αξίζει την επίσκεψη, ή έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο στο συγκεκριμένο?
αδελφέ, με την Εύα τα πράγματα είναι λίγο περίεργα. είναι πολύ καλή στο μασάζ, αλλά στο κυρίως πιάτο θέλει να πετύχει η χημεία. με λίγα λόγια πρέπει να την βρεις στη μέρα της. αν όμως συμβεί αυτό περνάς καταπληκτικά.Να ξαναρωτήσω αν η Εύα στη Φωκίωνος αξίζει την επίσκεψη, ή έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο στο συγκεκριμένο?
χτες πηγα στουρναρη και πηρα μαρσυ. παιδια περαν της εμφανισης.. δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα... απο υπηρεσιες full αλλα δεν παυει να ειναι μια γκομενα που οτι κανει τοκανει μονο και μονο για να σε καυλωσει.. πολυ μηχανικα ολα.. δεν θα την ξαναπαρω..
αν σου αρέσουν τα μιλφ πάρε καλυτερα Κορίνα εκεί. είναι πολύ καλύτερη της Ευάς
..και φρόντισε και με τα λεφτά στην τσέπη....Η εμπειρία ενός άσχετου!
Στουρνάρη 63. Άνοιξε την πόρτα η Βίκυ, ομορφούλα γύρω στα 30+ μάλλον Ρωσίδα. Παρότι το σαλόνι υποδοχής ήταν φτωχό, το χαμόγελο και η ευγένεια της κοπέλλας μου έδινε να αγαπώ για να γαμώ και να γαμώ όταν αγαπώ.
Σας ζηλεύω φίλοι μου αλλά δεν μπορώ να τα καταφέρω. Αν δεν βρω την αγάπη θα μείνω αναγκαστηκά με το πουλί στο χέρι