Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Στη Στουρνάρη 63 σήμερα Κυριακή είναι ανοιχτά :think: :think: :think:
Ε! δεν κρατάνε ένα πρόγραμμα να ξέρουμε τι μας γίνετε :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Για extra ball κανονικά σου πήρε 50+20+20=90€
Αν σου έπαιρνε 100€ θα ήταν πολλά.........
ναι αλλα αν το μασζ ειναι 60+20+20 το κατοσταρι ειναι αναμενομενο....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
Καλημερα σε ολους...
Ακουγονται φημες (μαλιστα πολυ παλια υπηρχαν νομιζω κ καποια ποσταρισματα)
για καποιο μαζατζιδικο στην περιοχη των Βριλησσιων, κοντα στο υψος του Βασιλοπουλου
εαν θυμαμαι καλα....
Δεν μπορει καποιος συναγωνιστης εδω μεσα θα εχει ακουσει η θα ξερει κατι..

Ευχαριστω εκ των προτερων..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....Μεγαλη εβδομαδα ερχεται.
ναι, τωρα τη μεγαλοβδομαδα θα πρεπει να βαραμε τριπλά μασαζ (πρωι-μεσημερι-βραδυ), καθως απ τη νηστεια χαλαει το πε-χα (PH) του δερματος πολυ ευκολα.
μιλαμε οτι μπορεις να παθεις μεγαλη ζημια..

Επισκέπτης
Το ΡΗ του στομαχιου να μην χαλασει τα αλλα φτιαχνονται.
ΠΡΟΣΟΧΗ.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
ναι, τωρα τη μεγαλοβδομαδα θα πρεπει να βαραμε τριπλά μασαζ (πρωι-μεσημερι-βραδυ), καθως απ τη νηστεια χαλαει το πε-χα (PH) του δερματος πολυ ευκολα.
μιλαμε οτι μπορεις να παθεις μεγαλη ζημια..
Θα πρεπει ομως να μας ευλογησεις, πατερ μου .τις μπριζολες και να τις κανεις νηστισημες.

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ρε σεις νηστεια σημαινει αποχη απο ΟΛΟΥΣ τους πειρασμους!!Θεραπευτικους και μη!! :2funny: :2funny:

Σιμεωνίδης

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η εμπειρία ενός άσχετου!
Στουρνάρη 63. Άνοιξε την πόρτα η Βίκυ, ομορφούλα γύρω στα 30+ μάλλον Ρωσίδα.  :boobies: Παρότι το σαλόνι υποδοχής ήταν φτωχό, το χαμόγελο και η ευγένεια της κοπέλλας μου έδινε την αίσθηση ότι βρισκόμουν σε κυριλέ SPA. Είδα 3 κοπέλλες που ήταν μέτριας εμφάνισης και κάτω του μετρίου. Εβγαινάν για 3-4 δευτερόλεπτα από ένα άλλο δωμάτιο. Οι δύο από αυτές είπαν και το όνομά τους. Απόρησα γιατί βρίσκονται σε ένα χώρο που θα έπρεπε να αποπνέει άρωμα έρωτα και ομορφιάς.

Ζήτησα τη Βίκυ. Μου πρότεινε ντους "για να φρεσκαριστώ". Μου έκανε εντύπωση ένα σακουλάκι που είχε μέσα σφουγγάρι, παντόφλες και σαπουνάκι. Το δωμάτιο ήταν μέτρια διακοσμημένο ευρύχωρο και καθαρό.
Αυτή η κοπέλλα με τον λόγο, την έκφραση και την κίνηση μου έδινε την εντύπωση πως δεν ήταν πόρνη αλλά αισθητικός ή καλλιτέχνης. Το μασάζ που μου έκανε με επιβεβαίωσε. Ζήτησα αισθησιακό. 50 το απλό μασάζ ... εβδομήντα το πλήρες πρόγραμμα.Αυθόρμητα της είπα "Είναι καλύτερα 80". Το είπα για να την κερδίσω και να φανώ άνετος. (Εντάξει! μη βαράτε που χαλάω την πιάτσα ... μου ξέφυγε)

Απαλά και τρυφερά αγγίγματα που θύμιζαν αγάπη και έρωτα. Μου έκανε εντύπωση η αίσθηση της γλώσσας κάποιες στιγμές στην πλάτη μου και η γλυκεία της ανάσα (και λίγο γλώσσα) στο αυτί μου. Δεν το περίμενα!  :dancing:
Πρώτη φορά σε μασατζίδικο και ένιωσα την ανάγκη να φαντασιώσω ότι της είναι ευχάριστο να είναι μαζί μου. Μου ήταν πάντα αδύνατον να φαω τη μπριζολα μου χωρίς να νιώσω αγάπη για την partner μου. Την άγγιζα πολύ απαλά στο υπέροχο σωστό και στρογγυλό κολλαράκι, την γυμνασμένη πλατούλα, τα κοντά μαλάκια και το προσωπάκι. Σε μια στιγμή το χεράκι της πλησίασε το πρόσωπό μου. Το έπιασα απαλά και το φίλησα ευλαβικά. Αυτό το χειροφίλημα ήταν μια ένδειξη ευγνωμοσύνης για την τιμή που μου έκανε να δίνει χαρά στο κορμί μου.
Κάπου εκεί, μέσα στο παραμύθι μου, ένιωσα ότι η Βίκη απέφυγε προσεκτικά, με απαλή και αργή αλλαγή της στάσης του σώματος, να της αγγίξω το στήθος. Η άρνησή της πρόσβαλλε την λεπτότητα και την τρυφερότητά των δικών μου αγγιγμάτων και αισθημάτων. Μου πλήγωσε την αγαθή προαίρεση και την φαντασίωση ότι της αρέσει να είναι μαζί μου. Ένιωσα αποστασιοποίηση και απόρριψη.
Με πείραξε που τα αγγίγματα της Βίκης ήταν κούφια. Δεν συμμετείχε, αλλά έπαιζε ρόλο. Αισθάνθηκα ότι έπαιζε μαζί μου. Με παραμύθιαζε πουλώντας μου έρωτα. Και εγώ δεν μπόρεσα να μείνω στο παραμύθι.
Επηρεάστηκα από τις περιγραφές που διάβασα στο forum ...
Αλλά από ότι φαίνεται έχω ανάγκη να με αγαπούν. Με καβλώνει να ξέρω ότι η κοπέλλα με την οποία βρίσκομαι γουστάρει. Με διεγείρει η διέγερσή της. Όμως η εύλογη υποψία ότι η Βίκη κάνει απλά τη δουλειά της μου χάλασε τη διάθεση. Είμαι καταδικασμένος να αγαπώ για να γαμώ και να γαμώ όταν αγαπώ.
Σας ζηλεύω φίλοι μου αλλά δεν μπορώ να τα καταφέρω. Αν δεν βρω την αγάπη θα μείνω αναγκαστηκά με το πουλί στο χέρι  :jerking:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
φιλε σιμεωνιδη, 2 πραγματα:

1ον. τσεκαρε πμ

2ον. μηπως εισαι τε μέτερον ????

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.032
Πόντοι
12.056
Ωραιο ποστ του Συμεωνιδη...+10000Ο....
Οσοι ειναι αισθηματιες την πατανε στη ζωη..λεει το ασμα.. ;) :dancing:

dirtyharry

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ποια ειναι κατα τη γνωμη σας η πιο τρυφερη στην καλλιροης 85?

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Δεν ειναι οδοιποροι αλλα διποροι που σημαινει εγκυος!!!!! :2funny: :2funny:
Εχω μπακα αλλα εγκυος ζεν ειμαι!! :2funny: :2funny:
αλλωστε αν περπατησουμε ως την θεσσαλονικη μασαζ θα θελουμε σιγουρα...παραπανω δεν θα αντεξουμε!! :2funny: :2funny:

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
Καλημερα σε ολους...
Ακουγονται φημες (μαλιστα πολυ παλια υπηρχαν νομιζω κ καποια ποσταρισματα)
για καποιο μαζατζιδικο στην περιοχη των Βριλησσιων, κοντα στο υψος του Βασιλοπουλου
εαν θυμαμαι καλα....
Δεν μπορει καποιος συναγωνιστης εδω μεσα θα εχει ακουσει η θα ξερει κατι..

Ευχαριστω εκ των προτερων..

αααααα...ξεχασα να το γραψω - ΕΠΕΙΓΟΝ !!!

ενταξει πλακα κανω...αλλα ρε παιδια δεν γινεται κανεις μα μην γνωριζει τιποτα!

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Αν ειναι επειγων κατεβα στο κεντρο γιατι αλλιως μεχρι να απαντησει κανας γνωστης θα εχεις χασει το τρενο!! :dancing:

xristanos

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
γεια και χαρά
εχω καιρο να εμφανιστω , καθώς δεν είχα νεώτερα .
σημερα μάλλον θα κινηθω προς σολωμού για να διαπιστώσω πως πανε τα πράγματα.
υπαρχει ενημέρωση για κατι καινούργιο στο χωρο.
παρένθεση άκουσα χριστινα στην ιλιάδα. Αξίζει ή ........... θα κλαιμε τα ευρουλακια .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom