G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 216
επι του παροντος πουθενα..
Ευχαριστώ......... κι εγώ αποχωρώ (για σήμερα).
Πάω να πιω κάνα "ξύδι" να "πνίξω" τον πόνο μου.........!!!!!!!!!!!
επι του παροντος πουθενα..
Καλο βολι!!Ευχαριστώ......... κι εγώ αποχωρώ (για σήμερα).
Πάω να πιω κάνα "ξύδι" να "πνίξω" τον πόνο μου.........!!!!!!!!!!!
Πατερ πηγα εκει...περιμενα κανα 15λεπτο γιατι τα δωματια ηταν φουλ! (12 το μεσημερι!) και τα λεγαμε με την υποδοχη για το ενυδρειο.... μετα μου εδωσε καρτα του μαγαζιου και μου ειπε αλλη φορα να τηλ πρωτα να δω αν τα δωματια ειναι ελευθερα με την κοπελα που θελω!!για πες τί εννοεις..
δυστυχως οπως εχουμε ξαναπει, αυτο δεν μπορει να γινει στις μασαζεγί, λογω της ιδιαιτεροτητας τους. δεν μπορει να δημιουργηθει δηλαδη καποιος καταλογος..Ισως ειναι το μονο θεμα που διαβαζω τοσο πολυ σε αυτο το site.Ομως,εχω την εντυπωση οτι,λογω του οτι αλλοι δεν ξερουν να γραφουν,αλλοι ρωτανε που κ τι,χωρις να κοιταξουν σε περασμενα post,αλλοι λενε τα ιδια κ τα ιδια..ρωταω λοιπον τους mods,,ειναι δυνατον να χωριστει αυτο το θεμα οπως εχει γινει κ με τα μπουρδελα.NΑ γραφει δηλαδη ο καθενας την εμπειρια του απο το συγκεκριμενο μαγαζι,,στην κρητικη του μαγαζιου.. εχω την εντυπωση οτι αν μπορει βεβαια να γινει θα κανει την πλοηγηση μας σε αυτο το θεμα που ολο κ μεγαλωνουν οι θαυμαστες του,πιο ευκολη,.
θα πάμε μια μέρα μαζί φίλε και θα το δείς
.....ασε...ασε...εσενα σε ψαχνουν....!!!!!θα πάμε μια μέρα μαζί φίλε και θα το δείς
.....ασε...ασε...εσενα σε ψαχνουν....!!!!!
....καμια σχεση.....ξερει ο zero τι λεω.....χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!..στην εισοδο?
....καμια σχεση.....ξερει ο zero τι λεω.....χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!
Καταρχάς, καλησπέρα σε όλους τους (συν)αγωνιστές. Μετά από ενάμιση περίπου χρόνο ως αναγνώστης του site ( ), γράφω για πρώτη φορά, για 2 λόγους. Ο ένας είναι επειδή αισθάνομαι υποχρεωμένος σε πολλούς (συν)αγωνιστές για τα όσα έχω κατά καιρούς διαβάσει σε τούτο το thread. Τον δεύτερο τον αναφέρω στο τέλος. Να πω αρχικά ότι πηγαίνω σε μασαζερί εδώ και περίπου δυόμισι χρόνια και αυτό που με ενδιαφέρει είναι καλό μασάζ και τουλάχιστον φραπέ (ει δυνατόν με καλαμάκι). Βέβαια, όταν "παίζει" μπριζόλα , δεν λέω όχι . Ωστόσο, αν είναι μόνο για μπριζόλα, υπάρχουν και άλλα φθηνότερα μέρη ;). Εχθές το απόγευμα λοιπόν, πήρα το τρενάκι και πήγα στην Καλλιθέα, στο 31 της οδού Θησέως. Η κυρία Λήνα στην υποδοχή μου παρουσίασε δύο κοπέλες, μία ξανθιά, με κολάν, ωραίο λεπτό σώμα, μέτριο προς καλό πρόσωπο, από στήθος απ’ ό,τι είδα δεν έλεγε και πολλά αλλά αυτό δεν με χάλαγε, νεαρή σχετικά και μια λίγο μεγαλύτερη, μελαχρινή, με επίσης ωραίο σώμα, μαύρο μίνι και διχτυωτό μαύρο καλσόν. Παρότι όλα καλά και η κυρία Λήνα ήταν πολύ ευγενική και μου είπε τα γνωστά για το πρόγραμμα (60 και 60 + 20), δεν πέρασα διότι είχα την αίσθηση, μπορεί να κάνω και λάθος, ότι οι κοπέλες από μασάζ γιοκ . Δεύτερος σταθμός στο Σύνταγμα, όπου κατηφόρισα την οδό Λέκκα και σταμάτησα στον αριθμό 19. Η reception έχει μεταφερθεί στον 3ο όροφο από τον 1ο που ήταν. Ζήτησα τη Βέτα (γνωστό milf, γύρω στα 45, μεγάλη όντως αλλά καλή σχετικά) η οποία όμως έφυγε, δυστυχώς. Το παλικάρι στη reception μου είπε τρία ονόματα θεραπευτριών. Δεν ήξερα καμία αλλά σκεφτόμουνα να περάσω. Τον ρώτησα αν οι τιμές είναι οι ίδιες (τελευταία φορά που πήγα ήταν πριν τα Χριστούγεννα) και έμαθα ότι από τον Ιανουάριο, το μισάωρο έχει πάει 60 γιούρια και η ώρα 75 >. Οι τιμές αυτές, απ' ό,τι μου διευκρίνισε, είναι για το μασάζ . Δεν πέρασα λόγω υψηλών τιμών . Καθώς πήγαινα προς το Μετρό, σκεφτόμουνα ότι πριν από δύο ακριβώς χρόνια, την ημέρα που η συνομήλικη της Σοφίας Βέμπο, Άννα Βίσση ( ) τραγουδούσε το "Everything You Are" στη Eurovision, εγώ έκανα μασάζ στο ΟΑΣΙΣ με την Καιτούλα και είχα δώσει 40 για το μισάωρο. Η ώρα είχε πάει 6, έπρεπε να βιαστώ… Πήρα το Μετρό, κατέβηκα στην Ομόνοια και με βήμα ταχύ κατηφόρισα τη Στουρνάρη. Στον αριθμό 63 μου άνοιξε η Βίκυ, γύρω στα 35, ευγενέστατη, χαμογελαστή με ωραίο λεπτό σώμα και πρόσωπο η οποία όμως δεν ήταν διαθέσιμη, απ΄ ό,τι κατάλαβα. Μου παρουσίασε 3 θεραπεύτριες, τη Σίσσυ, μικρούλα, ψηλή, μαλλί προς το ξανθό, με ωραίο σώμα και ωραίο πρόσωπο, την Ελένη, milf, παχουλούλα, πολύ γλυκούλα, πολύ ωραία μάτια και ωραίο σχετικά πρόσωπο και άλλη μία που δεν συγκράτησα λεπτομέρειες. Πήρα την Ελένη έχοντας διαβάσει σχετικά. Πρέπει να πω ότι η κοπέλα είναι πολύ γλυκιά και έχει εμπεδώσει τη βασική αρχή που πρέπει να διέπει τις σχέσεις πελάτη – ελεύθερου επαγγελματία, ότι δηλαδή ο πελάτης εφόσον "πλερώνει" πρέπει να μένει ικανοποιημένος. Μου το είπε μόνη της αυτό, ενώ μου έκανε μασάζ, και το εκτίμησα δεόντως. Από μασάζ αρκετά καλό θα έλεγα. Μετά με ρώτησε τι θέλω να κάνουμε. Επειδή το τελευταίο διάστημα είχα πήξει στη χορτοφαγία, της είπα ότι θέλω διπλή μπριζόλα. Μου είπε ΟΚ και ότι αυτή στοιχίζει κανονικά 100 γιούρια αλλά επειδή είναι η πρώτη φορά θα μου σέρβιρε με 90. Όσον αφορά το γεύμα, πολύ καλό, εξαιρετικά περιποιητική και, όπως έχει αναφερθεί επανειλημμένα και από άλλον (συν)αγωνιστή, συμμετοχική. Όταν ντύθηκα και την πλήρωσα, με ρώτησε τι θα γράψω... Να σημειώσω ότι στο μασάζ της είπα ότι τους ξέρω από την αγγελία που βάζουν αλλά και "από το Internet". Της είπα ότι εγώ δεν γράφω αλλά αν θέλει θα γράψω επειδή πέρασα καλά… Επίσης όταν έφευγα, με αποχαιρέτησαν όλες μαζί, σαν εξέδρα . Αυτά προς το παρόν...