vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
μήπως είναι γκαστρωμένη?
οχι,απλα οταν πειναει λιγο παραπανω απο το φυσιολογικο παραγγελνει πενταπιτο με απ'ουλα!
μήπως είναι γκαστρωμένη?
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους τους μασαζόφιλους. Επίσκεψη Παρασκευή στο ίδρυμα της Φωκίωνος Νέγρη 11 Κυψέλη. Παρούσα η Ευα ξανθιά με καρέ μαλλάκι. Πολύ καυλιάρικο κορμάκι, από μασαζάκι μέτριο αλλά η συνέχεια ήταν καταπληκτική. Πολύ καλή συμμετοχή έμοιαζε με GFE, ποδαράκια και πατουσάκια εκπληκτικά ότι πρέπει για τους λάτρεις του είδους,και μπριζολίτσα καλοψημένη. Αυτά προς ενημέρωση των φίλων.
ηταν και η κορινα με την αλινα και την παολα?η λαουρα ητανε?παντως αυτη η παολα δε λεει μια απο εμφανιση,μπαζαρα ολκης,η αλινα ειναι πολυ καλη,αλλα λιγο αψυχη στο δια ταυτα.Η κορινα τί λεει εμφανισιακως?μπορει να μας την περιγραψει κανεις?
το έχω ξαναγράψει αλλά η επανάληψη είναι μητέρα της μάθησης. Αντζελίνα Σολωμου 54 6ος αστερι, τώρα έμαθε κάτι και από μασάζ.
Ο without, A-Level ,CIM, DFK, 69 όλα κομπλέ. Super
Να συμπληρωσω οτι η τυπισσα στην 3ης σεπτεμβριου που προτεινα να πατε,αυτη που ανοιγει την πορτα και που καποιος ανεφερε οτι δεν το δινει πλεον,τελικα ειναι κει και το δινει και θα ξαναπαρει και το δικο μου και θα της το δωσω και σπιτι της να το χει αμα θελει η τνπου η κ.... οπως επεισης και η ακουραστη δασκαλα στο ιδιο μαγαζι Ηρα.
Μήπως λες για άλλη Πάολα και όχι της Φωκίωνος 11, εντάξει είναι κοντούλα αλλά από κει και πέρα είναι καυλίτσα, γλυκιά φατσούλα, βυζάκια κωλαράκι σπέσιαλ, ωραίο σφιχτό κορμάκι........ μπαααααααααα για άλλη Πάολα λες ή για άλλη κοπέλα..........!!!!!!!!!!
Βέβαια γούστα είναι αυτά...............!!!!!!!!!!!!
εμένα επειδή με συμπάθησε μου πήρε 80χθεσινι επισκεψι φοκ νεγρι 11 διο κοπελεσ παολα και εβα πιρα παολα ειχα περασει οραια μαζι τισ σε προιγουμενι επισκεψι ενα μεγαλο μπραβο σε αυτο το κοριτσι που δεν εκμεταλεβεται το πορτοφολι του πελατι ειχαμε σιμφονισει για 120 ευρο μαλακια και μπριζολα και οταν πιγα να τισ τα δοσο ειπε ειναι πολλα 100 ευρο πιγε η δουλια :-* παολα![]()
![]()
![]()
Αγνωστο γιά μεναΑχαρνών 205 περίπου σε μια τραπεζα Κύπρου είπε....
΄Ελεος φίλε, πάρε ένα λεξικό σέ παρακαλώ πολύαλλι ομοσ παπα για αυτι τιν δουλια θα ζιταγαν τα κερατα τουσ σιμφονεισ παπα τιν ευλογια σου![]()
πατερ να μοιράσουμε λεξικά;Φίλοι μου συναγωνιστές , όταν αναφέρεστε σε μια κοπέλα , να διεφκρινιστετε ακριβώς διεύθυνση καταστήματος που προσφέρει τις ιπερισιες η κοπέλα αντί ,το λέω γιατί έχουνε αναφερθεί για κοπέλες που ξέρουνε που εργάζονται ,και έχετε δώσει άλλες διφθυνσεις ,αυτό δεν οφείλει σε τίποτα τα καταστήματα αυτά που αναφέρεστε , το μονο που κάνετε μπερδεύεται το κόσμο που επισκέπτεται τα κορίτσια άυτα .......
Φίλε ή διεύθυνσή σου νά σού στείλω δώρο τό Μπαμπινιώτηχθεσινι επισκεψι φοκ νεγρι 11 διο κοπελεσ παολα και εβα πιρα παολα ειχα περασει οραια μαζι τισ σε προιγουμενι επισκεψι ενα μεγαλο μπραβο σε αυτο το κοριτσι που δεν εκμεταλεβεται το πορτοφολι του πελατι ειχαμε σιμφονισει για 120 ευρο μαλακια και μπριζολα και οταν πιγα να τισ τα δοσο ειπε ειναι πολλα 100 ευρο πιγε η δουλια :-* παολα![]()
![]()
![]()
Για την Πάολα γράψανε ήδη και άλλοι, προσθέτω ότι είναι showwoman στο δωμάτιο. Η Κορίνα είναι milf σε καλή εκδοχή του είδους, ψηλή με καμπύλες, όχι χοντρήηταν και η κορινα με την αλινα και την παολα?η λαουρα ητανε?παντως αυτη η παολα δε λεει μια απο εμφανιση,μπαζαρα ολκης,η αλινα ειναι πολυ καλη,αλλα λιγο αψυχη στο δια ταυτα.Η κορινα τί λεει εμφανισιακως?μπορει να μας την περιγραψει κανεις?
Αυτό τώτα είναι καινούργια μόδα, να γράφουν έτσι δηλ και να παιδευόμαστε?Φίλε ή διεύθυνσή σου νά σού στείλω δώρο τό Μπαμπινιώτη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για μπες σε λεπτομερειες γιατι την ειδα και δεν ειναι απαρατηρητη.στο 3η Σεπτεμβριου 54 που αναφερεσαι επισης πολυ καλη ειναι η βαλερια το εχω ξαναπει αλλωστε!!!
΄Ελεος φίλε, πάρε ένα λεξικό σέ παρακαλώ πολύ![]()
ντίσκολα τα ελλήνικος ρε παιντιά