Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (3 μέλη και 49 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους τους μασαζόφιλους. Επίσκεψη Παρασκευή στο ίδρυμα της  Φωκίωνος Νέγρη 11 Κυψέλη. Παρούσα η Ευα ξανθιά με καρέ μαλλάκι. Πολύ καυλιάρικο κορμάκι, από μασαζάκι μέτριο αλλά η συνέχεια ήταν καταπληκτική. Πολύ καλή συμμετοχή έμοιαζε με GFE, ποδαράκια και πατουσάκια εκπληκτικά ότι πρέπει για τους λάτρεις του είδους,και μπριζολίτσα καλοψημένη. Αυτά προς ενημέρωση των φίλων.

ηταν και η κορινα με την αλινα και την παολα?η λαουρα ητανε?παντως αυτη η παολα δε λεει μια απο εμφανιση,μπαζαρα ολκης,η αλινα ειναι πολυ καλη,αλλα λιγο αψυχη στο δια ταυτα.Η κορινα τί λεει εμφανισιακως?μπορει να μας την περιγραψει κανεις?

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.208
Πόντοι
216
ηταν και η κορινα με την αλινα και την παολα?η λαουρα ητανε?παντως αυτη η παολα δε λεει μια απο εμφανιση,μπαζαρα ολκης,η αλινα ειναι πολυ καλη,αλλα λιγο αψυχη στο δια ταυτα.Η κορινα τί λεει εμφανισιακως?μπορει να μας την περιγραψει κανεις?

Μήπως λες για άλλη Πάολα και όχι της Φωκίωνος 11, εντάξει είναι κοντούλα αλλά από κει και πέρα είναι καυλίτσα, γλυκιά φατσούλα, βυζάκια κωλαράκι σπέσιαλ, ωραίο σφιχτό κορμάκι........ μπαααααααααα για άλλη Πάολα λες ή για άλλη κοπέλα..........!!!!!!!!!!
Βέβαια γούστα είναι αυτά...............!!!!!!!!!!!!

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
5
Πόντοι
16
ας επιβεβαιωσει ο φιλος ή καποιος αλλος φαν της γλυκιτατης μιλφ κορασιδος
το a-level.
επισης ας δωσει ο φιλος τιμη [ αν και μυριζομαι 100 ]
το έχω ξαναγράψει αλλά η επανάληψη είναι μητέρα της μάθησης. Αντζελίνα Σολωμου 54 6ος αστερι, τώρα έμαθε κάτι και από μασάζ.
Ο without, A-Level ,CIM, DFK, 69  όλα κομπλέ. Super

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
209
Πόντοι
6
Καλημερα συναγωνιστες
εχει παει κανεις τελευταια στο Ηρωων Πολυτεχνειου 85 Πειραια ?
Ειχα παει μια φορα οταν ανοιξε και εφυγα τρεχοντας γιατι ειχε μονο ενα τεμαχιο 45 χρονων με σωμα που θυμιζε τον Ζουγκλακο στο πιο παχυ του και πιο κοντο του.
Σκεφτομαι να το επισκεφτω το μεσημερι ,αν ξερει κατι καποιος συναγωνιστης ασ ενημερωσει.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
17
Πόντοι
16
Να συμπληρωσω οτι η τυπισσα στην 3ης σεπτεμβριου που προτεινα να πατε,αυτη που ανοιγει την πορτα και που καποιος ανεφερε οτι δεν το δινει πλεον,τελικα ειναι κει και το δινει και θα ξαναπαρει και το δικο μου και θα της το δωσω και σπιτι της να το χει αμα θελει η τνπου η κ.... οπως επεισης και η ακουραστη δασκαλα στο ιδιο μαγαζι Ηρα.

στο 3η Σεπτεμβριου 54 που αναφερεσαι επισης πολυ καλη ειναι η βαλερια το εχω ξαναπει αλλωστε!!!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.593
Πόντοι
19.505
Μήπως λες για άλλη Πάολα και όχι της Φωκίωνος 11, εντάξει είναι κοντούλα αλλά από κει και πέρα είναι καυλίτσα, γλυκιά φατσούλα, βυζάκια κωλαράκι σπέσιαλ, ωραίο σφιχτό κορμάκι........ μπαααααααααα για άλλη Πάολα λες ή για άλλη κοπέλα..........!!!!!!!!!!
Βέβαια γούστα είναι αυτά...............!!!!!!!!!!!!

χτες πήρα την Παολίτσα. Όπως τα λέτε αγαπητέ.  Κοντοπούτανο ξανθό με μπλε ματάκια, τουρλωτό κωλαράκι, γλυκύτατη. Μασαζάκι καλό, φραπές-καλαμάκι με κοίταγμα στα μάτια. Η μπριζολίτσα μια χαρά. 80 η λυπητερή.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.593
Πόντοι
19.505
χθεσινι επισκεψι φοκ νεγρι 11 διο κοπελεσ παολα και εβα πιρα παολα ειχα περασει οραια μαζι τισ σε προιγουμενι επισκεψι ενα μεγαλο μπραβο σε αυτο το κοριτσι που δεν εκμεταλεβεται το πορτοφολι του πελατι ειχαμε σιμφονισει για 120 ευρο μαλακια και μπριζολα και οταν πιγα να τισ τα δοσο ειπε ειναι πολλα 100 ευρο πιγε η δουλια  :-* παολα :rockon: :headbang2: :cool2:
εμένα επειδή με συμπάθησε μου πήρε 80

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εχει πάρει κανείς την Μόνικα στην Καλλιρόης 85 να μας πεί εντυπώσεις αν αξίζει από υπηρεσίες διότι ενδιαφέρομαι να την επισκεφτώ. Είναι ένα καυλιάρικο μελαχροινούλι όχι ψηλό με ωραίο κορμάκι απ'ότι διέκρινα. 

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φίλοι μου συναγωνιστές , όταν αναφέρεστε σε μια κοπέλα , να διεφκρινιστετε ακριβώς διεύθυνση καταστήματος που προσφέρει τις ιπερισιες η κοπέλα αντί ,το λέω γιατί έχουνε αναφερθεί για κοπέλες που ξέρουνε που εργάζονται ,και έχετε δώσει άλλες διφθυνσεις ,αυτό δεν οφείλει σε τίποτα τα καταστήματα αυτά που αναφέρεστε , το μονο που κάνετε μπερδεύεται το κόσμο που επισκέπτεται τα κορίτσια άυτα .......
πατερ να μοιράσουμε λεξικά;

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
χθεσινι επισκεψι φοκ νεγρι 11 διο κοπελεσ παολα και εβα πιρα παολα ειχα περασει οραια μαζι τισ σε προιγουμενι επισκεψι ενα μεγαλο μπραβο σε αυτο το κοριτσι που δεν εκμεταλεβεται το πορτοφολι του πελατι ειχαμε σιμφονισει για 120 ευρο μαλακια και μπριζολα και οταν πιγα να τισ τα δοσο ειπε ειναι πολλα 100 ευρο πιγε η δουλια  :-* παολα :rockon: :headbang2: :cool2:
Φίλε ή διεύθυνσή σου νά σού στείλω δώρο τό Μπαμπινιώτη :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
ντίσκολα τα ελλήνικος ρε παιντιά

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Συναγωνιστες καλησπερα!!!!!!!!!!!!Μετα απο περιπου 2μηνη απουσια(λογω προβληματος υγειας,ειπα να επανελθω!!! :dancing:Σημερα πηρα τα νεα και ειδα δυο νεες(μαλλον) αγγελιες.Η πρωτη λεει athens day spa(και ειναι στην νεα σμυρνη απ οτι μου ειπαν) και η αλλη caramel spa στην κηφησιας 92 στους αμπελοκηπους(νομιζω γι αυτην κατι εχω διαβασει σε καποια προηγουμενα threads).Λεει ομως για μασαζ απο 4 χερια προσφορα στα 100 ευρω!!Εχει δοκιμασει κανεις για να δω αν αξιζει?Αλλιως θα ειμαι ο πρωτος!!! :rockon:Σας ευχαριστω,αν εχετε γραψει κατι και για τα δυο,ζηταω συγνωμη θα παω πισω σιγα,σιγα να τα διαβασω.Να στε ολοι παντα καλα!!!! :)     

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Για την Πάολα γράψανε ήδη και άλλοι, προσθέτω ότι είναι showwoman στο δωμάτιο. Η Κορίνα είναι milf σε καλή εκδοχή του είδους, ψηλή με καμπύλες, όχι χοντρή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom