You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)
Ελατε βρε πιτσιλιστες δωστε μου καμια πληροφορία και σε μενα, μην με περιφρονήτε λογο του οτι ειμαι νεος εδω στι σαιτ. Σαν στραβάδι που ειμαι προφιλαξτεμε μην κανω καμια μαλακια και μπω σε κανενα μασατζιδικο για πήδημα και τελικα ειναι καλονικο μασατζιδικο και γινω ρεζιλι. Ευχαριστω εκ των προτέρων και επιφιλασομαι να σας γραψω για την εμπειρία μου.
dinosayros
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά πείτε αν στη Γλυφάδα
παίζει φουλ σέρβις ?
τιμές για φούλ σέρβις ?
παίζει φουλ σέρβις ?
τιμές για φούλ σέρβις ?
γεια σας συναδελφοι ξερει κανενας πληροφοριες για σκρα 4 κ αγνωστου στρατιωτη μενω ******** κ τις βλεπω που πανε κ ερχονται κ εχω αμφιβολιες οι γνωσεις των πιο εμπειρων θα μου ειναι πολυ χρησιμες σας ευχαριστω εκ των προτερων
mod:
μας δουλευεις ρε μεγαλε?
καθεσαι και βαζεις τη διευθηνση σου στο φορουμ?
mod:
μας δουλευεις ρε μεγαλε?
καθεσαι και βαζεις τη διευθηνση σου στο φορουμ?
Ευχαριστημένος;το μαγαζι στην παλαιολογου στην ν.σμυρνη συνεχιζει να ειναι μαπα η μηπως αλλαξανε μυαλα???
εχω καιρο να περασω...
περασα απο στουρναρη χθες...πηρα την τζουλι με 70 ευρω φουλ προγραμμα
manolis2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ξέρει κανείς τι παίζει Πατήσίων και Γαλατσίου 1; Καταβαίνω απο Θεσσαλονίκη και θέλω να παίξω στα σίγουρα.
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
Προφανώς και το μαγαζί ΕΙΝΑΙ του είδους που ενδιαφέρει εδώ μέσα.Δεν ξέρω τί βγάζει το google. Μπορεί να υπάρχει και κανονικό μασάζ στην πολυκατοικία (δεν πρόσεξα), μπορεί να ήταν κανονικό και να άλλαξε, ή δεν ξέρω τί.
Δεν ειναι το ιδιο που βγαζει το google ειδα την αγγελια στο Εθνος (πας το εθνος σε pdf και το διαβαζεις) με τηλ απο 92 αρα μεταφερθηκε δεν ξερω τι παιζει (θελει ραντεβου ή πας και ετσι??).
Απο το Χαλανδρι ξαναπερασα απο κατω και θα προτεινα στους παντρεμενους που πανε απο κει να κρατανε απαραιτητα ενα χαρτοφύλακα γιατι εγω επεσα σε μια γνωστη. Οι ελευθεροι θα ξεκινησουν για μασαζ θα βρουν καμια γκομενα να πινει καφε θα κατσουν μαζι μετα απο μια βδομαδα θα ποστορουν στο "τι θελουν οι γυναικες" και παλι για κανα μασαζ θα κοιτάνε!!!
Yπαρχουν και καλυτερες επιλογες......Ξέρει κανείς τι παίζει Πατήσίων και Γαλατσίου 1; Καταβαίνω απο Θεσσαλονίκη και θέλω να παίξω στα σίγουρα.
Παντως και απο εκει δεν θα φυγεις ανικανοποιητος απλα δεν θα βρεις κατι το τρελο.
manolis2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Για Γαλατσίου 1. Ξέρεις κανείς όροφο και κουδούνι και ποια αξίζει?
Ειναι στο 1ο οροφο κουδουνι δεν θυμαμαι θα το δεις ομως, λεει κατι για στουντιο, εχω να παω καιρο παντως οσες φορες εχω παει δεν βρηκα και κανενα μοντελοΓια Γαλατσίου 1. Ξέρεις κανείς όροφο και κουδούνι και ποια αξίζει?
Η Εβιτα ειναι το μαγαζι στην Γαλατσιου 1 & Πατησιων . Το αλλο που λες στο 10 πρωτη φορα το ακουω.... Αν μπορεις δωσε πληροφοριες εστω και με pm.βασικα την εφημεριδα ανοιξα και στην Γαλατσιου εχει 2 καταστηματα ενα στο 2ο (Ε Β ι τ α) και ενα στο 1ο (10).
για φωκιωνος στην εφημεριδα ειδα Νο 11 δεν ξερω αν λες αυτο
Δεν εχω παει σε καννενα απο τα 3
Βλεπεις μενω στην ευρυτερη περιοχη και τα συγκεκριμενα μαγαζια βολευουν. το θεμα ειναι οτι δεν φερνουν καμια καλη.
NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.703
- Πόντοι
- 216
Ευχαριστημένος;
απολυτα...
παιδια για δειται αυτο !!!!!!!!!!! θα δηλωσουμε συμμετοχη σαν ομαδα bourdela.com?
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
KAΛΗΜΕΡΑ Η ΤΖΟΥΛΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ ΚΑΝΕΙ ΛΟΚΟ? ΠΑΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ? ΞΕΡΙ ΚΑΝΕΙΣ?
οχι και στα δυο..
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις