Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

corsair

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
μαλλον φοβηθικαν , σε περασαν για μπατσο . . . . . μην τρελενεσαι , σε ολους εχει συμβει αυτο . . ..
Μπορει και να με περασαν για στρουμφακι :jerking:...λες κ αυτοι δεν γαμανε!!!παντως ουτε ο κουασιμοδος ειμαι!!!
Θα τις μαμισω ολες...τσαμπα πηγαν τα ευρο μου!!!  :fuck1:

corsair

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ξεχασα να πω οτι μου κοψανε κανονικα αποδειξη!!!
Θα την κρατησω για την εφορια...αγαπας την Ελλαδα...αποδειξη!!!

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδια.Περασα απο Καλλιροης 85 σημερα μια κ με εβγαζε ο δρομος.Ειχε ενα σωρο κοριτσια,διαλεξα μια Νικη ερχεται η τσατσα μετα απο λιγο κ μου λεει οτι εχει περιοδο,παραξενευομαι λιγο κ ζηταω μια αλλη η οποια κ αυτη ειχε περιοδο!!!Τελος παντων περνω μια Δεσποινα.Ξεκιναει το μασαζ αλλα δεν προχωραγε στο παρασυνθημα!!Τις λεω καποια στιγμη τι θα γινει κ μου λεει οτι εδω κανουμε μονο μασαζ!!Και ρωταω τωρα ρε μαγκες στο εν λογο ιδρυμα τι παιζει...την γκομενα την εχει παρει ολο το φορουμ εκτος απο μενα??????

...φίλε, ήσουν μάλλον άτυχος.
Να ξέρεις, ότι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν και τους καλούς φίλους.
Με το που έρχεται η θαλαμοφύλακας, της εξηγείς ακριβώς τι θέλεις χωρίς ντροπές.
Άμα σε περάσει για μπάτσο (ή ότι άλλο μπορεί να συμβεί), απλά δεν θα πει το παραμικρό για τις υπηρεσίες που ζητάς, αλλά και εσύ θα ξέρεις τι να κάνεις.
Εμένα αυτό, με έχει σώσει από πολλές "αναποδιές".

..και μην ξεχνάς... εσύ έχεις το χρήμα!!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ χώρος Lotous Spa για σωματική ευεξία και χαλάρωση καθημερινά 10.30πμ - 9.00 Λ.Συγγρού 79, 6ος όροφος κουδούνι Spa  210-924****

Καινούργια αγγελία ....ξέρει κανείς κάτι γι' αυτό?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ χώρος Lotous Spa για σωματική ευεξία και χαλάρωση καθημερινά 10.30πμ - 9.00 Λ.Συγγρού 79, 6ος όροφος κουδούνι Spa  210-924****

δεν είναι κανουργιο
λειτουργουσε και παλαιοτερα σαν παρακλάδι του Απολωνος 4 Συνταγμα σαν φραπεδαδικο
ισως να εχει αλλαξει μάνατζερ τώρα..

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

θα περασουμε και απο εκει...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Ήμαρτον ρε παιδιά... Ήμαρτον, με βγάλατε και παπαγαλάκι, σιγά μην παίρνω και μίζα...

Εγώ το τι έγινε είπα και σας λέω ειλικρινά οτι λεφτά δεν βγάζω απο οποιαδήποτε προώθηση...

Πόσο εύκολα σε βγάζουν τσάτσο ρε... Αμάν!
παπαγαλακι ξεπαπαγαλακι, το τηλ ακομα το περιμενω...

fun4fun

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Οπως λέει και η λαική μούσα:
Ονέος είναι ωραίος
αλλά ο παλιός ειναι αλλιώς!

:dancing: :dancing: :dancing:

Leon να θυμάσαι και την παροιμία που λέει:
Ο θEOΣ ΝΑ ΣΕ ΦΥΛΑ
ΑΠΟ NIO (ΝΈΟ) ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΉ
ΚΑΙ ΑΠΌ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ !!!

Το νου μας...

edit_Duracell: Το νου σου στους Κανόνες Λειτουργίας του Forum! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η χρήση greekglish...

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
η ωρήμου έχει φέρει νέο αίμα.....η δημοκρίτου άλλαξε πόρτα και θεραπαίνιδες(μπαζέουλα όλα τα temachia),η σόλωνος 31 μπάζα είδα και η φραντζή τα γνωστά...
Και στο γειτονικό της Φρατζή, η Ρένα που ήταν Συγγρού 248 και πρόσφατα ήταν στα studio Κασσάνδρας και Σολωμού. Στη Φρατζή παίζει και ένα μελαμψό λατινοαμερικάνικο παλτό (Τζέση, Τζένη) από το 248.
Αρχηγέ pathos, όταν λές νέο αίμα στην Ωρήμου, έχουμε κάτι ισοδύναμο με το σπόρ μοντέλο της Dacia Daniela GTI XXX TURBO?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Τελος παντων περνω μια Δεσποινα.Ξεκιναει το μασαζ αλλα δεν προχωραγε στο παρασυνθημα!!Τις λεω καποια στιγμη τι θα γινει κ μου λεει οτι εδω κανουμε μονο μασαζ!!Και ρωταω τωρα ρε μαγκες στο εν λογο ιδρυμα τι παιζει...την γκομενα την εχει παρει ολο το φορουμ εκτος απο μενα??????

καλα σε καμμια δεν αρεσεs?  :2funny:

Τι νέο φρούτο είναι αυτό??? Κάνουν και διαλογή στους πελάτες τώρα και οι θεραπαινίδες....???  :think: :think: :think: Δεν πάμε καλάάάάάάά!!!!!!!!!!!!!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Τι νέο φρούτο είναι αυτό??? Κάνουν και διαλογή στους πελάτες τώρα και οι θεραπαινίδες....???  :think: :think: :think: Δεν πάμε καλάάάάάάά!!!!!!!!!!!!!
  οσεs  τα εχουν  οικονομησει, ετσι κανουν πια.  αφου εμειs  οι ανδρεs δυστυχωs , ειμαστε  σε μειονεκτικη θεση,εν συγκρισει  με τιs  γυναικεs, ωs  προs  το θεμα  του πηδηματοs.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Καλησπέρα σύντροφοι.
Ζητάω τα φώτα σας και την βοήθεια σας. Είμαι παντρεμένος αλλά και κουρασμένος και γουστάρω μασαζάκι μετά γαμησιού  :fuck2:… Για πρώτη φορά οπότε είμαι και άσχετος επί του θέματος :(…επειδή από τα λίγα που διάβασα παίζει περίπτωση να μείνω με το μασάζ και το πουλί στο χέρι :bigdick:, θα ήθελα να μου πείτε σε ποιο μασατζίδικο να πάω ώστε να γαμήσω  :fuck1: σίγουρα. Λέω να πάω Σάββατο. Τι ώρες είναι ανοικτά? Επίσης τι τιμές παίζουν? Και πως το λέω ότι θέλω και γαμήσι και όχι μόνο μασάζ? Παιδιά ξέρω ότι αν διαβάσω όλο το thread θα βρω τις απαντήσεις, αλλά παιδιά δεν έχω τον χρόνο γμτ. Οπότε ζητάω να βοηθήσετε και να δείξετε κατανόηση σε ένα παντρεμένο με λίγη μασημένη τροφή διότι διαφορετικά θα μείνει νηστικός.  :headbang:

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Και στο γειτονικό της Φρατζή, η Ρένα που ήταν Συγγρού 248 και πρόσφατα ήταν στα studio Κασσάνδρας και Σολωμού. Στη Φρατζή παίζει και ένα μελαμψό λατινοαμερικάνικο παλτό (Τζέση, Τζένη) από το 248.
Αρχηγέ pathos, όταν λές νέο αίμα στην Ωρήμου, έχουμε κάτι ισοδύναμο με το σπόρ μοντέλο της Dacia Daniela GTI XXX TURBO?

Τι έγινε ?
Ξεμπάζωσε το 248 απάνω στο Φρ. 4 ?

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Προσφατα επισκευτηκα το ιδρυμα Βενιζελου και Αχιλλεως πανω απο την ADIDAS στον 3ο οροφο.
3 τα διαθεσιμα κοριτσια που λογω ηλικιας μου δεν συγκρατησα τα ονοματα τους εκτος απο μια Ελενη την οποια ειχα παρει στην Ζησιμοπουλου πριν 15 ημερες , και απο αυτο πιστευω οτι αυτα τα 2 μαγαζια ανηκουν στο ιδιο ιδιοκτητη.Προτιμησα μια 22χρινη Λετονη με ομορφο κορμακι ωραιο προσωπο και δυο υπεροχα ματια , η σεριφισα με προειδοποιησε οτι ειναι πολυ καλη αλλα δεν μιλαει παρα μονο την γλωσα της ουτε Ελληνικα , ουτε Αγγλικα ,εγω επεμεινα και ..κερδισα ...ενα αξιοπρεπεστατο μασαζ με τα ομορφα δακτυλακια της και αισθησιακοτατο απαλο με τα νυχακια της αφου τελειωσε το μασαζ της πλατης και με μερικα τυχαια δηθεν αγγιγματα στις ερωτογενεις περιοχες μου , γυρισα ανασκελα , ειχαν περασει ηδη 40 λεπτα και ο ελευθερος χρονος μου δυστυχως τελειωνε , με νοηματα της εδειξα τον Γιακουμη , εβγαλε απο την τσεπη αμεσως σκουφακι τον εντυσε και αρχισε ενα καταπληκτικο τσιμπουσι , με νοηματα της ειπα να βγαλει τα ρουχα της οταν ειδα γυμνο το νεανικο κορμακι της παρα λιγο να τελειωσω , μετα κοπων και βασανων στγκρατηθηκα 5 λεπτα ακομα χαιδευοντας την παντου και γλειφωντας 2 ρογουλες τραγανες ,την πηρα καθιστη στο κρεβατι και εγω ορθιος μπροστα της για να βλεπω το ομορφο προσωπο της με τα εκφραστικα της ματια εκεινη σηκωσε τα ποδια και μου ειχε με αυτα αγκαλιασει τους γλουτους δινοντας μου ρυθμο . Τελειωσα και δεν ελεγα να ξεκολησω απο την αγκαλια της.
πληρωσα 100 ευρω ομως ευχαριστηθηκα , μικρη μου Λεττονη θα ξαναρθω συντομα.

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
Προσφατα επισκευτηκα το ιδρυμα Βενιζελου και Αχιλλεως πανω απο την ADIDAS στον 3ο οροφο.
3 τα διαθεσιμα κοριτσια που λογω ηλικιας μου δεν συγκρατησα τα ονοματα τους εκτος απο μια Ελενη την οποια ειχα παρει στην Ζησιμοπουλου πριν 15 ημερες , και απο αυτο πιστευω οτι αυτα τα 2 μαγαζια ανηκουν στο ιδιο ιδιοκτητη.Προτιμησα μια 22χρινη Λετονη με ομορφο κορμακι ωραιο προσωπο και δυο υπεροχα ματια , η σεριφισα με προειδοποιησε οτι ειναι πολυ καλη αλλα δεν μιλαει παρα μονο την γλωσα της ουτε Ελληνικα , ουτε Αγγλικα ,εγω επεμεινα και ..κερδισα ...ενα αξιοπρεπεστατο μασαζ με τα ομορφα δακτυλακια της και αισθησιακοτατο απαλο με τα νυχακια της αφου τελειωσε το μασαζ της πλατης και με μερικα τυχαια δηθεν αγγιγματα στις ερωτογενεις περιοχες μου , γυρισα ανασκελα , ειχαν περασει ηδη 40 λεπτα και ο ελευθερος χρονος μου δυστυχως τελειωνε , με νοηματα της εδειξα τον Γιακουμη , εβγαλε απο την τσεπη αμεσως σκουφακι τον εντυσε και αρχισε ενα καταπληκτικο τσιμπουσι , με νοηματα της ειπα να βγαλει τα ρουχα της οταν ειδα γυμνο το νεανικο κορμακι της παρα λιγο να τελειωσω , μετα κοπων και βασανων στγκρατηθηκα 5 λεπτα ακομα χαιδευοντας την παντου και γλειφωντας 2 ρογουλες τραγανες ,την πηρα καθιστη στο κρεβατι και εγω ορθιος μπροστα της για να βλεπω το ομορφο προσωπο της με τα εκφραστικα της ματια εκεινη σηκωσε τα ποδια και μου ειχε με αυτα αγκαλιασει τους γλουτους δινοντας μου ρυθμο . Τελειωσα και δεν ελεγα να ξεκολησω απο την αγκαλια της.
πληρωσα 100 ευρω ομως ευχαριστηθηκα , μικρη μου Λεττονη θα ξαναρθω συντομα.
να χαρω εγω μελια πολλα μελια , μπραβω φιλε μου αξιος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom