Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

loukaniko

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2009
Like
64
Πόντοι
1
εγω πηγα καραισκου 88 ρε φιλε πριν 2 βδομαδες και μου ελεγε μαλακιες οτι ειναι μονο μασαζ και ειναι με ραντεβου.

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καμιά πρόσφατη ενημέρωση από Ζησιμοπούλου Π.Φάληρο έχει κάποιος συναγωνιστής
Ζησιμοπουλου που? Εκει που ειναι το φροντηστηριο? Τι γραφει το κουδουνι και τι ορορφος ειναι? 2 χρονια προσπαθω να το βρω.

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εγω πηγα καραισκου 88 ρε φιλε πριν 2 βδομαδες και μου ελεγε μαλακιες οτι ειναι μονο μασαζ και ειναι με ραντεβου.
Ειδικα εκει που λενε οτι ειναι μονο μασαζ τα κανουν ολα. Ειχα παει Συγγρου 12 και η σεριφισα φωναζε απεξω απο το δωματιο στην κοπελα να μου πει οτι εδω κανουνε μονο μασαζ την στιγμη που η κοπελα ειχε μεινει μονο με το στρινγκ πριν καλα-καλα αρχισουμε.

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
    ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΊΕΣ ΠΡΟΣΈΓΓΙΣΗΣ

Έξοδος από Φραντζή 4 και μετάβαση στο αυτοκίνητο του BMW σειράς 5 μπλε χρώματος παρκαρισμένο στον πρώτο παράλληλο από Φραντζή άνοιγμα εφημερίδας και τηλεφωνική επαφή για τον επόμενο (στόχο).

μαλλον δεν ηταν μελος , αφου ανοιγει εφιμεριδα !!!!!!!  εδω μεσα στο forum τα μελη πλεον τις διευθινσης τις εχουν στο αιμα τους , τι να τις κανουμε τις εφημεριδες !!!!!!!!!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
μαλλον δεν ηταν μελος , αφου ανοιγει εφιμεριδα !!!!!!!  εδω μεσα στο forum τα μελη πλεον τις διευθινσης τις εχουν στο αιμα τους , τι να τις κανουμε τις εφημεριδες !!!!!!!!!
    σωστοs :2funny:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216

Μπορεί για το τηλέφωνο!  :think: :think:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
στο  Amsterdam ειναι ανοιχτα ολο το βραδυ τα μασατζιδικα παντως,
αλλα εκει δεν εχει βαλκανιες, μονο ασσιατισες.

Ιβλι μην λες για Αμστερνταμ και γενικά για Ολανδία γιατί μου ξυπνάς παλιές καλές εποχές και αναγκάζομαι να συγκρίνω με Ελλάδα και στεναχωριέμαι!!

:'( :'( :'( :'(

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
μπορει απλα να διαβαζε εφημεριδα ο ανθρωπος

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Νέα από Καραϊσκου 88. Πέτυχα την Μόνικα μετά από καιρό κ την τίμησα. τι εστί Μόνικα? βουλγάρα ή σλοβένα (ανάλογα τι ημέρα είναι  ;)) οπότε βλέπε αλβανίδα, ψηλή νταρντάνα χωρίς περισσέματα λίπους όμως, μεγάλος κώλος (που τον δίνει αλλά θα σας γελάσω με πόσο), σχετικά μικρό βυζί για το σώμα της (2αρο3άρι) σκυλέ ύφος κ κάπως μπλαζέ, από μασάζ "βοήθεια η πλάτη μου", πολύ καλή dt πίπα, καλό καβάλημα, κ καλό στήσιμο στο πισωκολλητό. τώρα το κλου πετάει κ κάτι ιταλικά όταν τη γαμάς "si amore"!!! έτσι για να μην ξεχνιόμαστε..
ειναι η πρωην Μαρνη και Γ΄Σεπτ αν δε με απατα η μνημη μου...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
άσχετα ποστ με την ενημέρωση διαγράφηκαν.
Υπάρχουν αλλά θρέντ στα μασάζ για να λέτε άσχετα πράγματα και για να μην γαμάτε το παρών θρεντ και τα νεύρα όσων θέλουν να διαβάσουν ενημερώσεις εδώ.
υπάρχει ακόμα και το τσάτ κάθως και τα pm...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
καμια ενημερωση απο δημοκριτου???τελικα σε αυτη τη ταβερνα 2 φορες πηγα το τελευταιο 15νθημερο και απο μπριζολα τιποτα...
μηπως πεταω τα λεφτα μου???
εχει κανεις νεα απο κει??

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Επιτελους καποια στιγμη θα πρεπει να μαθουμε να γραφουμε
τις ενημερωσεις μας στο ειδικο τοπικ για το καθε μαγαζι.
Ετσι η πληροφορια θα οργανωθει καλυτερα!!!
Γι αυτο ανοιγουμε ειδικο τοπικ για το καθε μαγαζι!!!
Γι αυτο φτιαχτηκε www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,69796.0]ο χαρτης[/url]!!!
Καταλαβαινω πως ειναι θεμα συνηθειας,
αλλα πρεπει να ξεσυνηθισουμε,
δεν υπαρχει λογος να φορτωνεται ενα θεμα μονο
και τα αλλα θεματα να μενουν αναπαντητα.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
καμια ενημερωση απο δημοκριτου???τελικα σε αυτη τη ταβερνα 2 φορες πηγα το τελευταιο 15νθημερο και απο μπριζολα τιποτα...

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Καλησπερα παιδια.Περασα απο Καλλιροης 85 σημερα μια κ με εβγαζε ο δρομος.Ειχε ενα σωρο κοριτσια,διαλεξα μια Νικη ερχεται η τσατσα μετα απο λιγο κ μου λεει οτι εχει περιοδο,παραξενευομαι λιγο κ ζηταω μια αλλη η οποια κ αυτη ειχε περιοδο!!!Τελος παντων περνω μια Δεσποινα.Ξεκιναει το μασαζ αλλα δεν προχωραγε στο παρασυνθημα!!Τις λεω καποια στιγμη τι θα γινει κ μου λεει οτι εδω κανουμε μονο μασαζ!!Και ρωταω τωρα ρε μαγκες στο εν λογο ιδρυμα τι παιζει...την γκομενα την εχει παρει ολο το φορουμ εκτος απο μενα??????
Φίλε συναγωνιστή, στο μαγαζί παίζει "τα πάντα όλα" από την πρώτη φορά, την πρώτη στιγμή θα έλεγα. Πες ότι έχεις επισκευθεί και άλλο θεραπευτήριο (π.χ. το 48 στο ίδιο δρόμο) και συνεπώς ... γνωρίζεις! :pipa2: :fuck1: 

janno

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παίδες, κανένα νέο από κατάστημα Μεσογείων 208.
Έστρωσε ή είναι ακόμη στα  :jerking:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
Παίδες, κανένα νέο από κατάστημα Μεσογείων 208.
Έστρωσε ή είναι ακόμη στα  :jerking:

πάντα στα "φούλ" ήταν και είναι το μαγαζί,

μόνο που δεν έχει όμορφες παρουσίες.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

μην ξαναπατήσεις εκεί,είναι σκέτη κοροιδία..

eagleman

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες έχει επισκεφτεί κανείς πρόσφατα το ίδρυμα τις Ορίμου στο κόλωνάκι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom