pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Και την οδό να μπερδέψεις είναι τόσο χοντρή που με το που θα φτάσεις στο good view city φαίνεται απο μακριά.
Και την οδό να μπερδέψεις είναι τόσο χοντρή που με το που θα φτάσεις στο good view city φαίνεται απο μακριά.
Μπορει και να με περασαν για στρουμφακι ...λες κ αυτοι δεν γαμανε!!!παντως ουτε ο κουασιμοδος ειμαι!!!μαλλον φοβηθικαν , σε περασαν για μπατσο . . . . . μην τρελενεσαι , σε ολους εχει συμβει αυτο . . ..
Καλησπερα παιδια.Περασα απο Καλλιροης 85 σημερα μια κ με εβγαζε ο δρομος.Ειχε ενα σωρο κοριτσια,διαλεξα μια Νικη ερχεται η τσατσα μετα απο λιγο κ μου λεει οτι εχει περιοδο,παραξενευομαι λιγο κ ζηταω μια αλλη η οποια κ αυτη ειχε περιοδο!!!Τελος παντων περνω μια Δεσποινα.Ξεκιναει το μασαζ αλλα δεν προχωραγε στο παρασυνθημα!!Τις λεω καποια στιγμη τι θα γινει κ μου λεει οτι εδω κανουμε μονο μασαζ!!Και ρωταω τωρα ρε μαγκες στο εν λογο ιδρυμα τι παιζει...την γκομενα την εχει παρει ολο το φορουμ εκτος απο μενα??????
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ χώρος Lotous Spa για σωματική ευεξία και χαλάρωση καθημερινά 10.30πμ - 9.00 Λ.Συγγρού 79, 6ος όροφος κουδούνι Spa 210-924****
Καινούργια αγγελία ....ξέρει κανείς κάτι γι' αυτό?
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ χώρος Lotous Spa για σωματική ευεξία και χαλάρωση καθημερινά 10.30πμ - 9.00 Λ.Συγγρού 79, 6ος όροφος κουδούνι Spa 210-924****
Καινούργια αγγελία ....ξέρει κανείς κάτι γι' αυτό?
παπαγαλακι ξεπαπαγαλακι, το τηλ ακομα το περιμενω...Ήμαρτον ρε παιδιά... Ήμαρτον, με βγάλατε και παπαγαλάκι, σιγά μην παίρνω και μίζα...
Εγώ το τι έγινε είπα και σας λέω ειλικρινά οτι λεφτά δεν βγάζω απο οποιαδήποτε προώθηση...
Πόσο εύκολα σε βγάζουν τσάτσο ρε... Αμάν!
Οπως λέει και η λαική μούσα:
Ονέος είναι ωραίος
αλλά ο παλιός ειναι αλλιώς!
Και στο γειτονικό της Φρατζή, η Ρένα που ήταν Συγγρού 248 και πρόσφατα ήταν στα studio Κασσάνδρας και Σολωμού. Στη Φρατζή παίζει και ένα μελαμψό λατινοαμερικάνικο παλτό (Τζέση, Τζένη) από το 248.η ωρήμου έχει φέρει νέο αίμα.....η δημοκρίτου άλλαξε πόρτα και θεραπαίνιδες(μπαζέουλα όλα τα temachia),η σόλωνος 31 μπάζα είδα και η φραντζή τα γνωστά...
Τελος παντων περνω μια Δεσποινα.Ξεκιναει το μασαζ αλλα δεν προχωραγε στο παρασυνθημα!!Τις λεω καποια στιγμη τι θα γινει κ μου λεει οτι εδω κανουμε μονο μασαζ!!Και ρωταω τωρα ρε μαγκες στο εν λογο ιδρυμα τι παιζει...την γκομενα την εχει παρει ολο το φορουμ εκτος απο μενα??????
καλα σε καμμια δεν αρεσεs?
Ξεχασα να πω οτι μου κοψανε κανονικα αποδειξη!!!
Θα την κρατησω για την εφορια...αγαπας την Ελλαδα...αποδειξη!!!
μην καρφωνομαστεπως φαινεται οτι δεν εισαι παντρεμενος........
οσεs τα εχουν οικονομησει, ετσι κανουν πια. αφου εμειs οι ανδρεs δυστυχωs , ειμαστε σε μειονεκτικη θεση,εν συγκρισει με τιs γυναικεs, ωs προs το θεμα του πηδηματοs.Τι νέο φρούτο είναι αυτό??? Κάνουν και διαλογή στους πελάτες τώρα και οι θεραπαινίδες....??? Δεν πάμε καλάάάάάάά!!!!!!!!!!!!!
Και στο γειτονικό της Φρατζή, η Ρένα που ήταν Συγγρού 248 και πρόσφατα ήταν στα studio Κασσάνδρας και Σολωμού. Στη Φρατζή παίζει και ένα μελαμψό λατινοαμερικάνικο παλτό (Τζέση, Τζένη) από το 248.
Αρχηγέ pathos, όταν λές νέο αίμα στην Ωρήμου, έχουμε κάτι ισοδύναμο με το σπόρ μοντέλο της Dacia Daniela GTI XXX TURBO?
αφου εμειs οι ανδρεs δυστυχωs , ειμαστε σε μειονεκτικη θεση,εν συγκρισει με τιs γυναικεs, ωs προs το θεμα του πηδηματοs.
να χαρω εγω μελια πολλα μελια , μπραβω φιλε μου αξιοςΠροσφατα επισκευτηκα το ιδρυμα Βενιζελου και Αχιλλεως πανω απο την ADIDAS στον 3ο οροφο.
3 τα διαθεσιμα κοριτσια που λογω ηλικιας μου δεν συγκρατησα τα ονοματα τους εκτος απο μια Ελενη την οποια ειχα παρει στην Ζησιμοπουλου πριν 15 ημερες , και απο αυτο πιστευω οτι αυτα τα 2 μαγαζια ανηκουν στο ιδιο ιδιοκτητη.Προτιμησα μια 22χρινη Λετονη με ομορφο κορμακι ωραιο προσωπο και δυο υπεροχα ματια , η σεριφισα με προειδοποιησε οτι ειναι πολυ καλη αλλα δεν μιλαει παρα μονο την γλωσα της ουτε Ελληνικα , ουτε Αγγλικα ,εγω επεμεινα και ..κερδισα ...ενα αξιοπρεπεστατο μασαζ με τα ομορφα δακτυλακια της και αισθησιακοτατο απαλο με τα νυχακια της αφου τελειωσε το μασαζ της πλατης και με μερικα τυχαια δηθεν αγγιγματα στις ερωτογενεις περιοχες μου , γυρισα ανασκελα , ειχαν περασει ηδη 40 λεπτα και ο ελευθερος χρονος μου δυστυχως τελειωνε , με νοηματα της εδειξα τον Γιακουμη , εβγαλε απο την τσεπη αμεσως σκουφακι τον εντυσε και αρχισε ενα καταπληκτικο τσιμπουσι , με νοηματα της ειπα να βγαλει τα ρουχα της οταν ειδα γυμνο το νεανικο κορμακι της παρα λιγο να τελειωσω , μετα κοπων και βασανων στγκρατηθηκα 5 λεπτα ακομα χαιδευοντας την παντου και γλειφωντας 2 ρογουλες τραγανες ,την πηρα καθιστη στο κρεβατι και εγω ορθιος μπροστα της για να βλεπω το ομορφο προσωπο της με τα εκφραστικα της ματια εκεινη σηκωσε τα ποδια και μου ειχε με αυτα αγκαλιασει τους γλουτους δινοντας μου ρυθμο . Τελειωσα και δεν ελεγα να ξεκολησω απο την αγκαλια της.
πληρωσα 100 ευρω ομως ευχαριστηθηκα , μικρη μου Λεττονη θα ξαναρθω συντομα.
παπαγαλακι ξεπαπαγαλακι, το τηλ ακομα το περιμενω...