Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν νομιζω οτι η κριση εχει χτυπιση τους : Δημ Υπαλ  , δες ποσοι πολυ ειναι και συμπαιρανε ποιο γαμανε σημερα . . .  βρεξει χιονιση , pay roll ο μισθως . . . .
βάλε και τους κατασκευαστές, βάλε και τους γιατρούς και δικηγόρους, βάλε και τους μικρούς ηλικιακά που όλο το κομπόδεμα του μπαμπά το σκορπάνε στο μουνί ...και βλέπεις πως το συγκεκριμένο επάγγελμα δεν θα περάσει κρίση....τουλάχιστον όχι σύντομα...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
  Γιατί να γράψουν όταν τα βρίσκουν όλα μασημένη τροφή.Καλά κάνουν και δεν ενημερώνουν.Εδώ δεν έχουμε αλληλεγγύη σε πολύ πιο σοβαρά θέματα σαν λαός στο μουνί θα έχουμε;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
  Γιατί να γράψουν όταν τα βρίσκουν όλα μασημένη τροφή.Καλά κάνουν και δεν ενημερώνουν.Εδώ δεν έχουμε αλληλεγγύη σε πολύ πιο σοβαρά θέματα σαν λαός στο μουνί θα έχουμε;
πώς να έχουμε αλληλεγγύη όταν υπάρχει κομματισμός και επομένως αναξιοκρατία;
όταν λέμε να κάνουμε απεργίες από το γαμήσι στα μασάζ μπας και πέσει η τιμή και πάνε 100 στη βάρδια πάνω;
Όταν λέμε να ρίξουμε τις τιμές και πάει ο άλλος και επειδή του έκανε τα γλυκά μάτια του ώρα του τσιμπουκιού της δίνει 20ευρω έξτρα;
Μας δουλεύεις;
Τουλάχιστον προσπαθούμε να κάνουμε ένα καλό screening στις υπηρεσίες....το οικονομικό στην Ελλάδα δεν παλεύεται ούτως ή άλλως.

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τουλαχιστον αν αξιζαν οι υπηρεσιες για 100 ευρω λες να παει στο διαολο για μια φορα το μηνα. Παντως και ορισμενοι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι και καλο μασαζ και καλο γαμησι και μικρη και ομορφη θεραπενιδα ειναι απο δυσκολο εως αδυνατο γιατι η μικρη δεν εχει πειρα ουτε στο μασαζ ουτε στο γαμησι. Μεχρι να την αποκτησει θα εχει γινει μιλφ και μπαζο.

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
σημερα τι παιζει ανοιχτο καιμεχρι τι ωρα περιπου???  κυριως στο κεντρο αλλα και οπου να ναι...

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Παντως και ορισμενοι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι και καλο μασαζ και καλο γαμησι και μικρη και ομορφη θεραπενιδα ειναι απο δυσκολο εως αδυνατο γιατι η μικρη δεν εχει πειρα ουτε στο μασαζ ουτε στο γαμησι. Μεχρι να την αποκτησει θα εχει γινει μιλφ και μπαζο.
  απο μασαζ συμφωνω οτι δεν ξερουν.αλλα τα μικρα ειναι πολυ χαριτωμενα και εχουν ζηλο και ορεξη για να μαζεψουν  χρημα, γιατι ειναι στο ξεκινημα τηs καριεραs τουs.επισηs εναs αλλοs παραγονταs  σημαντικοs ειναι αν το εχουν μεσα τουs, αν ειναι πραγματικα θηλυκα. μεσα σε 2-3 μηνεs εχουν γινει εξπερ.δεν χρειαζεται χρονοs παραπανω. οι περισσοτερεs μεγαλεs, ψιλοβαριουνται λιγο εωs πολυ. μου εχουν τυχει μικρα που οταν γουσταρουν, ειναι το κατι αλλο. οι καλυτερεs μου αναμνησειs  εμενα  απο τα μικρα ειναι παντωs. ενταξει οi μεγαλεs εχουν πιο μεγαλη πειρα, αλλα η εμφανιση τουs ειναι ασε να πανε.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Οπως λέει και η λαική μούσα:
Ονέος είναι ωραίος
αλλά ο παλιός ειναι αλλιώς!

:dancing: :dancing: :dancing:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Το Σάββατο το μεσημέρι πέρασα να τσεκάρω το Μιχαλακοπούλου και Σινώπης 29 αλλά:
ούτε στο τηλέφωνο απαντούσαν ούτε στο κουδούνι που χτυπούσα μου άνοιξαν.
Κλειστό Σαββάτο μεσημέρι???(πότε περιμένουν να δουλέψουν...)

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
είναι πολλά παραπάνω απο 20,αλλά δε γράφουν,μονο διαβιβάσκουν.. :grin:
η αλήθεια είναι , οτι μερικοί όπως και εγώ έχουμε καταλήξει σε δύο τρείς επιλογές καταστημάτων ...ότι ήταν να γράψουμε το γράψαμε ...να μή κουράζουμε με τα ίδια και τά ίδια ...

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.170
Πόντοι
456
Το Σάββατο το μεσημέρι πέρασα να τσεκάρω το Μιχαλακοπούλου και Σινώπης 29 αλλά:
ούτε στο τηλέφωνο απαντούσαν ούτε στο κουδούνι που χτυπούσα μου άνοιξαν.
Κλειστό Σαββάτο μεσημέρι???(πότε περιμένουν να δουλέψουν...)
Τα Σαββατα κανουν σερβις στο Δαφνι!

janno

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τουλαχιστον αν αξιζαν οι υπηρεσιες για 100 ευρω λες να παει στο διαολο για μια φορα το μηνα. Παντως και ορισμενοι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι και καλο μασαζ και καλο γαμησι και μικρη και ομορφη θεραπενιδα ειναι απο δυσκολο εως αδυνατο γιατι η μικρη δεν εχει πειρα ουτε στο μασαζ ουτε στο γαμησι. Μεχρι να την αποκτησει θα εχει γινει μιλφ και μπαζο.
Συνεπώς κυνηγάμε αυτές που είναι στο ενδιάμεσο και κυρίως τις τελειόφοιτες πριν ολοκληρώσουν τις σπουδές τους :dancing:

janno

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
η αλήθεια είναι , οτι μερικοί όπως και εγώ έχουμε καταλήξει σε δύο τρείς επιλογές καταστημάτων ...ότι ήταν να γράψουμε το γράψαμε ...να μή κουράζουμε με τα ίδια και τά ίδια ...
Δεν συμφωνώ.
Υπάρχει περίπτωση μαγαζιά που προσφέρουν σοβαρές υπηρεσίες να το γυρίσουν σε ξεπέτα και το αντίθετο, να έρθουν νέες κοπέλες κ.ο.κ. Πιστεύω ότι καλό είναι να υπάρχει συνεχής ενημέρωση, για οτιδήποτε αξιοσημείωτο (καλό ή κακό).
Οποιαδήποτε κριτική - εντός θέματος - ποτέ δεν κουράζει.

cazzone

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μην ασχολείστε με το παπαγαλάκι τον cazzone. Έχει ξαναγράψει ακριβώς τα ίδια. Χου, ρε

Ήμαρτον ρε παιδιά... Ήμαρτον, με βγάλατε και παπαγαλάκι, σιγά μην παίρνω και μίζα...

Εγώ το τι έγινε είπα και σας λέω ειλικρινά οτι λεφτά δεν βγάζω απο οποιαδήποτε προώθηση...

Πόσο εύκολα σε βγάζουν τσάτσο ρε... Αμάν!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Ήμαρτον ρε παιδιά... Ήμαρτον, με βγάλατε και παπαγαλάκι, σιγά μην παίρνω και μίζα...

Εγώ το τι έγινε είπα και σας λέω ειλικρινά οτι λεφτά δεν βγάζω απο οποιαδήποτε προώθηση...

Πόσο εύκολα σε βγάζουν τσάτσο ρε... Αμάν!
φιλε στειλε το τηλ

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.392
Πόντοι
5.345
Μιχαλακοπούλου και Σινώπης 29
Τα Σαββατα κανουν σερβις στο Δαφνι!!!!!!!
Εγγυημένο....!!!!  για  πεταμένα  χρήματα  ΤΕΛΟΣ......!!!!!!!

lion12

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
συναδελφοι! επειδη εδω και καποιες μερες εχω κανει αναδρομη σε καμια 100 προηγουμενες σελιδες και δεν εχω βγαλει ενα τελικο συμπερασμα που θα πρεπει να παω για να εχω ενα καλο μασαζ και ενα επισης καλο γαμησι θα το εκτιμουσα πολυ εαν μου λεγατε ενα δυο δοκιμασμενα και καλα.το ξερω οτι σαν νεος στο χωρο θα φαω και εγω τις φολλες μου αλλα τουλαχιστον γοα πρωτη φορα να ξεκινησω καλα. :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom