εγω λεω ποιοι γραφουνείναι πολλά παραπάνω απο 20,αλλά δε γράφουν,μονο διαβιβάσκουν..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)
είναι πολλά παραπάνω απο 20,αλλά δε γράφουν,μονο διαβιβάσκουν..
Σωστός, διαβάζουν τις μαλακίες που γράφουν μερικοί. Και ενίοτε, γελάνε...
καλυτερα, παρα να μπαινουν να μας βριζουνΣωστός, διαβάζουν τις μαλακίες που γράφουν μερικοί. Και ενίοτε, γελάνε...
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
βάλε και τους κατασκευαστές, βάλε και τους γιατρούς και δικηγόρους, βάλε και τους μικρούς ηλικιακά που όλο το κομπόδεμα του μπαμπά το σκορπάνε στο μουνί ...και βλέπεις πως το συγκεκριμένο επάγγελμα δεν θα περάσει κρίση....τουλάχιστον όχι σύντομα...δεν νομιζω οτι η κριση εχει χτυπιση τους : Δημ Υπαλ , δες ποσοι πολυ ειναι και συμπαιρανε ποιο γαμανε σημερα . . . βρεξει χιονιση , pay roll ο μισθως . . . .
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
πώς να έχουμε αλληλεγγύη όταν υπάρχει κομματισμός και επομένως αναξιοκρατία;Γιατί να γράψουν όταν τα βρίσκουν όλα μασημένη τροφή.Καλά κάνουν και δεν ενημερώνουν.Εδώ δεν έχουμε αλληλεγγύη σε πολύ πιο σοβαρά θέματα σαν λαός στο μουνί θα έχουμε;
όταν λέμε να κάνουμε απεργίες από το γαμήσι στα μασάζ μπας και πέσει η τιμή και πάνε 100 στη βάρδια πάνω;
Όταν λέμε να ρίξουμε τις τιμές και πάει ο άλλος και επειδή του έκανε τα γλυκά μάτια του ώρα του τσιμπουκιού της δίνει 20ευρω έξτρα;
Μας δουλεύεις;
Τουλάχιστον προσπαθούμε να κάνουμε ένα καλό screening στις υπηρεσίες....το οικονομικό στην Ελλάδα δεν παλεύεται ούτως ή άλλως.
π
Όταν λέμε να ρίξουμε τις τιμές και πάει ο άλλος και επειδή του έκανε τα γλυκά μάτια του ώρα του τσιμπουκιού της δίνει 20ευρω έξτρα;
Π Ε Σ Τ Α +10000000000000000000000
Κωλο-γερος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τουλαχιστον αν αξιζαν οι υπηρεσιες για 100 ευρω λες να παει στο διαολο για μια φορα το μηνα. Παντως και ορισμενοι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι και καλο μασαζ και καλο γαμησι και μικρη και ομορφη θεραπενιδα ειναι απο δυσκολο εως αδυνατο γιατι η μικρη δεν εχει πειρα ουτε στο μασαζ ουτε στο γαμησι. Μεχρι να την αποκτησει θα εχει γινει μιλφ και μπαζο.
alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
σημερα τι παιζει ανοιχτο καιμεχρι τι ωρα περιπου??? κυριως στο κεντρο αλλα και οπου να ναι...
απο μασαζ συμφωνω οτι δεν ξερουν.αλλα τα μικρα ειναι πολυ χαριτωμενα και εχουν ζηλο και ορεξη για να μαζεψουν χρημα, γιατι ειναι στο ξεκινημα τηs καριεραs τουs.επισηs εναs αλλοs παραγονταs σημαντικοs ειναι αν το εχουν μεσα τουs, αν ειναι πραγματικα θηλυκα. μεσα σε 2-3 μηνεs εχουν γινει εξπερ.δεν χρειαζεται χρονοs παραπανω. οι περισσοτερεs μεγαλεs, ψιλοβαριουνται λιγο εωs πολυ. μου εχουν τυχει μικρα που οταν γουσταρουν, ειναι το κατι αλλο. οι καλυτερεs μου αναμνησειs εμενα απο τα μικρα ειναι παντωs. ενταξει οi μεγαλεs εχουν πιο μεγαλη πειρα, αλλα η εμφανιση τουs ειναι ασε να πανε.Παντως και ορισμενοι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι και καλο μασαζ και καλο γαμησι και μικρη και ομορφη θεραπενιδα ειναι απο δυσκολο εως αδυνατο γιατι η μικρη δεν εχει πειρα ουτε στο μασαζ ουτε στο γαμησι. Μεχρι να την αποκτησει θα εχει γινει μιλφ και μπαζο.
η αλήθεια είναι , οτι μερικοί όπως και εγώ έχουμε καταλήξει σε δύο τρείς επιλογές καταστημάτων ...ότι ήταν να γράψουμε το γράψαμε ...να μή κουράζουμε με τα ίδια και τά ίδια ...είναι πολλά παραπάνω απο 20,αλλά δε γράφουν,μονο διαβιβάσκουν..
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.170
- Πόντοι
- 456
Τα Σαββατα κανουν σερβις στο Δαφνι!Το Σάββατο το μεσημέρι πέρασα να τσεκάρω το Μιχαλακοπούλου και Σινώπης 29 αλλά:
ούτε στο τηλέφωνο απαντούσαν ούτε στο κουδούνι που χτυπούσα μου άνοιξαν.
Κλειστό Σαββάτο μεσημέρι???(πότε περιμένουν να δουλέψουν...)
janno
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Συνεπώς κυνηγάμε αυτές που είναι στο ενδιάμεσο και κυρίως τις τελειόφοιτες πριν ολοκληρώσουν τις σπουδές τουςΤουλαχιστον αν αξιζαν οι υπηρεσιες για 100 ευρω λες να παει στο διαολο για μια φορα το μηνα. Παντως και ορισμενοι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι και καλο μασαζ και καλο γαμησι και μικρη και ομορφη θεραπενιδα ειναι απο δυσκολο εως αδυνατο γιατι η μικρη δεν εχει πειρα ουτε στο μασαζ ουτε στο γαμησι. Μεχρι να την αποκτησει θα εχει γινει μιλφ και μπαζο.
janno
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δεν συμφωνώ.η αλήθεια είναι , οτι μερικοί όπως και εγώ έχουμε καταλήξει σε δύο τρείς επιλογές καταστημάτων ...ότι ήταν να γράψουμε το γράψαμε ...να μή κουράζουμε με τα ίδια και τά ίδια ...
Υπάρχει περίπτωση μαγαζιά που προσφέρουν σοβαρές υπηρεσίες να το γυρίσουν σε ξεπέτα και το αντίθετο, να έρθουν νέες κοπέλες κ.ο.κ. Πιστεύω ότι καλό είναι να υπάρχει συνεχής ενημέρωση, για οτιδήποτε αξιοσημείωτο (καλό ή κακό).
Οποιαδήποτε κριτική - εντός θέματος - ποτέ δεν κουράζει.
Μην ασχολείστε με το παπαγαλάκι τον cazzone. Έχει ξαναγράψει ακριβώς τα ίδια. Χου, ρε
Ήμαρτον ρε παιδιά... Ήμαρτον, με βγάλατε και παπαγαλάκι, σιγά μην παίρνω και μίζα...
Εγώ το τι έγινε είπα και σας λέω ειλικρινά οτι λεφτά δεν βγάζω απο οποιαδήποτε προώθηση...
Πόσο εύκολα σε βγάζουν τσάτσο ρε... Αμάν!
φιλε στειλε το τηλΉμαρτον ρε παιδιά... Ήμαρτον, με βγάλατε και παπαγαλάκι, σιγά μην παίρνω και μίζα...
Εγώ το τι έγινε είπα και σας λέω ειλικρινά οτι λεφτά δεν βγάζω απο οποιαδήποτε προώθηση...
Πόσο εύκολα σε βγάζουν τσάτσο ρε... Αμάν!
kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.392
- Πόντοι
- 5.345
Μιχαλακοπούλου και Σινώπης 29
Τα Σαββατα κανουν σερβις στο Δαφνι!!!!!!!
Εγγυημένο....!!!! για πεταμένα χρήματα ΤΕΛΟΣ......!!!!!!!
Τα Σαββατα κανουν σερβις στο Δαφνι!!!!!!!
Εγγυημένο....!!!! για πεταμένα χρήματα ΤΕΛΟΣ......!!!!!!!
συναδελφοι! επειδη εδω και καποιες μερες εχω κανει αναδρομη σε καμια 100 προηγουμενες σελιδες και δεν εχω βγαλει ενα τελικο συμπερασμα που θα πρεπει να παω για να εχω ενα καλο μασαζ και ενα επισης καλο γαμησι θα το εκτιμουσα πολυ εαν μου λεγατε ενα δυο δοκιμασμενα και καλα.το ξερω οτι σαν νεος στο χωρο θα φαω και εγω τις φολλες μου αλλα τουλαχιστον γοα πρωτη φορα να ξεκινησω καλα.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66