Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
  φίλε mikre γαμώ τα γαμήσια ντίγκα τα μαγαζιά. Κρίση οικονομική υπάρχει :jerking: λένε.

δεν νομιζω οτι η κριση εχει χτυπιση τους : Δημ Υπαλ  , δες ποσοι πολυ ειναι και συμπαιρανε ποιο γαμανε σημερα . . .  βρεξει χιονιση , pay roll ο μισθως . . . .

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ο αλτεκ πρεπει να ειχε παει με τη στολη του κρος
και το κρανος και τρομαξαν για αναρχικους :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ο αλτεκ πρεπει να ειχε παει με τη στολη του κρος
και το κρανος και τρομαξαν για αναρχικους :2funny:

μπάς και τις είχε κλείσει όλες για πάρτη του για να το παίξει μποέμ? :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
κατι παιζει μ αυτον, ολο παει παει και ποτε δε λεει τπτ :tickedoff:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
δεν νομιζω οτι η κριση εχει χτυπιση τους : Δημ Υπαλ  , δες ποσοι πολυ ειναι και συμπαιρανε ποιο γαμανε σημερα . . .  βρεξει χιονιση , pay roll ο μισθως . . . .
Αρα = οταν υπάρχει ζήτηση τί γίνεται με τίς τιμές φίλε mikre?
        Oχι για να μην ξαφνιαστούμε :o

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Βάλε και το μαύρο χρήμα που είναι πάνω απο το επίσημο ΑΕΠ στην Ελλάδα(και μην σας φαίνεται μαλακία είναι αλήθεια).Αν δεν ήταν και το μαύρο χρήμα θα αυτοκτονούσαμε στο Σύνταγμα σωρηδόν. :priest: :priest: :priest:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  φίλε mikre γαμώ τα γαμήσια ντίγκα τα μαγαζιά. Κρίση οικονομική υπάρχει :jerking: λένε.
 υπαρχει ρε παιδια μεγαλη οικονομικη κριση. αλλα τελικα ισχυει αυτο που μου ειπε μια μερα, η αννα στο μπουμπουλιναs, οτι ο ελληναs , το φαγητο και το γαμησι δεν το κοβει με τιποτα. εξ αλλου  εχουν ανοιξει και αρκετα μαγαζια και αυτο φαινεται πια. θυμαμαι πιο παλια οτι επρεπε και να περιμενουμε. ενω τωρα μπαινουμε και πιο γρηγορα,και τα κοριτσια ειναι και πιο χαλαρα. εχουν καταλαβει και αυτεs οτι πλεον θα δουλευουν οι σωστεs kai εργατικεs.τερμα οι ξεπετεs kai οι κοροιδιεs.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
iblis  χθεs  πηγα στο σιγουρακι την δεσποινα. τα φιλαρακια σου  κατω στον δρομο, κοντευουν να μπουνε μεσα στο μαγαζι.μεσα στα σκαλια τηs πολυκατοικιαs  ειχαν φθασει.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
σημερινή ενημέρωση απο τσάρκα...
]3)μπουμπουλίνας 4 & στουρνάρη(δίπλα στο πλαίσιο]]Δεύτερη εξήγηση είναι να χάλασε ο θερμοσίφωνας και να πλυμμήρισε ο όροφος.]:
εδω επεσεs  εξω. πωs  και ετσι?. αν δειs τι ανακαινηση εχει πεσει, και ποσα λεφτα επεσαν θα  καταλαβαινεs. στην ολη  διαμορφωση και ανακαινηση  επιμεληθηκε η ιδια η βικυ, απο οτι ειπαν.  παντωs  exei γουστο, και σκοπευουν να πανε ψηλα.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
iblis  χθεs  πηγα στο σιγουρακι την δεσποινα. τα φιλαρακια σου  κατω στον δρομο, κοντευουν να μπουνε μεσα στο μαγαζι.μεσα στα σκαλια τηs πολυκατοικιαs  ειχαν φθασει.
:2funny: :2funny:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Το ίδρυμα στην Μπουμπουλίνας είναι ανοιχτά τις Κυριακές;

lion12

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα συναδελφοι. ειμαι καινουργιος στο χωρο και θα ηθελα την βοηθεια σας. θελω να παω σε ενα μασατζιδικο οπου θα εχει ενα ωραιο μωρο θα μου κανει  καλο μασαζ και στο τελος θα γαμησω. το ξερω οτι αυτο που ζηταω ειναι κλασικο αλλα θα το εκτιμουσα παρα πολυ εαν μου δινατε λιγο τα φωτα σας. διαβασα αρκετες σελιδες αλλα δεν εβγαλα καποιο καλο συμπερασμα. π.χ Μιχαλακοπούλου και Συνώπης 29 ειναι καλο; 

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
καλησπερα συναδελφοι. ειμαι καινουργιος στο χωρο και θα ηθελα την βοηθεια σας. θελω να παω σε ενα μασατζιδικο οπου θα εχει ενα ωραιο μωρο θα μου κανει  καλο μασαζ και στο τελος θα γαμησω. το ξερω οτι αυτο που ζηταω ειναι κλασικο αλλα θα το εκτιμουσα παρα πολυ εαν μου δινατε λιγο τα φωτα σας. διαβασα αρκετες σελιδες αλλα δεν εβγαλα καποιο καλο συμπερασμα. π.χ Μιχαλακοπούλου και Συνώπης 29 ειναι καλο; 
καλως τον!
θες να πεις ενα συμπερασμα που εβγαλες απο οτι διαβασες?

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Μπράβο σου που δέν άρχισες να στέλνεις πμ απο δώ και απο εκεί για να μάθεις και το γράφεις φανερά.Εαν διαβάσεις κανένα 24 full τα γραφόμενα θα μάθεις που,πως και γιατί.
Τώρα και καλό μωρό και καλό μασάζ και καλό μαμήσει το ψάχνουνε 80.000 άνθρωποι μόνο σε αυτό το site.Εάν θέλεις μασάζ καλό και είσαι φορτωμένος τράβα στα μαγαζιά που είναι Κολωνάκι.Εάν δεν σε ενδιαφέρει η θεραπεία αλλά η μπριζολέρο τράβα στα μαγαζιά του κέντρου και πέριξ αυτού.Καλό βόλι.Α!!! και μην ξεχνάς που και που ρίχνουμε και καμμία ενημέρωση.

lion12

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εχεις δικιο για την ενημερωση. οσο αφορα τα μαγαζια του κεντρου εχεις για καποια καλη προταση;

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.170
Πόντοι
456
Μακρια :tickedoff:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Μπράβο σου που δέν άρχισες να στέλνεις πμ απο δώ και απο εκεί για να μάθεις και το γράφεις φανερά.
Τώρα και καλό μωρό και καλό μασάζ και καλό μαμήσει το ψάχνουνε 80.000 άνθρωποι μόνο σε αυτό το site.
  εστειλε ενα μηνυμα σε ολουs και ξεμπερδεψε.που να στελνειs τωρα pm. ο iblis θα μαs πει απο τα 80.000 εδω μεσα, ποσοι ασχολουνται με τα μασαζ. iblis ξερειs? εχειs κανενα νουμερο περιπου?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
  εστειλε ενα μηνυμα σε ολουs και ξεμπερδεψε.που να στελνειs τωρα pm. ο iblis θα μαs πει απο τα 80.000 εδω μεσα, ποσοι ασχολουνται με τα μασαζ. iblis ξερειs? εχειs κανενα νουμερο περιπου?
δε μπορω να ξερω ακριβως,
τακτικα ασχολουμαστε 20-30 ατομα απο οτι βλεπω

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266