pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Γαμώ τα γέλια Το έχεις σκεφτεί να γίνεις μασαζο-στριπο-συγγραφέας
και σε τί κοινό θα πουλούσα? στον αβράμη?
Γαμώ τα γέλια Το έχεις σκεφτεί να γίνεις μασαζο-στριπο-συγγραφέας
φίλε mikre γαμώ τα γαμήσια ντίγκα τα μαγαζιά. Κρίση οικονομική υπάρχει λένε.
ο αλτεκ πρεπει να ειχε παει με τη στολη του κρος
και το κρανος και τρομαξαν για αναρχικους
Αρα = οταν υπάρχει ζήτηση τί γίνεται με τίς τιμές φίλε mikre?δεν νομιζω οτι η κριση εχει χτυπιση τους : Δημ Υπαλ , δες ποσοι πολυ ειναι και συμπαιρανε ποιο γαμανε σημερα . . . βρεξει χιονιση , pay roll ο μισθως . . . .
Βάλε και το μαύρο χρήμα που είναι πάνω απο το επίσημο ΑΕΠ στην Ελλάδα(και μην σας φαίνεται μαλακία είναι αλήθεια).Αν δεν ήταν και το μαύρο χρήμα θα αυτοκτονούσαμε στο Σύνταγμα σωρηδόν.δεν νομιζω οτι η κριση εχει χτυπιση τους : Δημ Υπαλ , δες ποσοι πολυ ειναι και συμπαιρανε ποιο γαμανε σημερα . . . βρεξει χιονιση , pay roll ο μισθως . . . .
υπαρχει ρε παιδια μεγαλη οικονομικη κριση. αλλα τελικα ισχυει αυτο που μου ειπε μια μερα, η αννα στο μπουμπουλιναs, οτι ο ελληναs , το φαγητο και το γαμησι δεν το κοβει με τιποτα. εξ αλλου εχουν ανοιξει και αρκετα μαγαζια και αυτο φαινεται πια. θυμαμαι πιο παλια οτι επρεπε και να περιμενουμε. ενω τωρα μπαινουμε και πιο γρηγορα,και τα κοριτσια ειναι και πιο χαλαρα. εχουν καταλαβει και αυτεs οτι πλεον θα δουλευουν οι σωστεs kai εργατικεs.τερμα οι ξεπετεs kai οι κοροιδιεs.φίλε mikre γαμώ τα γαμήσια ντίγκα τα μαγαζιά. Κρίση οικονομική υπάρχει λένε.
εδω επεσεs εξω. πωs και ετσι?. αν δειs τι ανακαινηση εχει πεσει, και ποσα λεφτα επεσαν θα καταλαβαινεs. στην ολη διαμορφωση και ανακαινηση επιμεληθηκε η ιδια η βικυ, απο οτι ειπαν. παντωs exei γουστο, και σκοπευουν να πανε ψηλα.σημερινή ενημέρωση απο τσάρκα...
]3)μπουμπουλίνας 4 & στουρνάρη(δίπλα στο πλαίσιο]]Δεύτερη εξήγηση είναι να χάλασε ο θερμοσίφωνας και να πλυμμήρισε ο όροφος.]:
iblis χθεs πηγα στο σιγουρακι την δεσποινα. τα φιλαρακια σου κατω στον δρομο, κοντευουν να μπουνε μεσα στο μαγαζι.μεσα στα σκαλια τηs πολυκατοικιαs ειχαν φθασει.
καλως τον!καλησπερα συναδελφοι. ειμαι καινουργιος στο χωρο και θα ηθελα την βοηθεια σας. θελω να παω σε ενα μασατζιδικο οπου θα εχει ενα ωραιο μωρο θα μου κανει καλο μασαζ και στο τελος θα γαμησω. το ξερω οτι αυτο που ζηταω ειναι κλασικο αλλα θα το εκτιμουσα παρα πολυ εαν μου δινατε λιγο τα φωτα σας. διαβασα αρκετες σελιδες αλλα δεν εβγαλα καποιο καλο συμπερασμα. π.χ Μιχαλακοπούλου και Συνώπης 29 ειναι καλο;
Μπράβο σου που δέν άρχισες να στέλνεις πμ απο δώ και απο εκεί για να μάθεις και το γράφεις φανερά.Εαν διαβάσεις κανένα 24 full τα γραφόμενα θα μάθεις που,πως και γιατί.καλησπερα συναδελφοι. ειμαι καινουργιος στο χωρο και θα ηθελα την βοηθεια σας. θελω να παω σε ενα μασατζιδικο οπου θα εχει ενα ωραιο μωρο θα μου κανει καλο μασαζ και στο τελος θα γαμησω. το ξερω οτι αυτο που ζηταω ειναι κλασικο αλλα θα το εκτιμουσα παρα πολυ εαν μου δινατε λιγο τα φωτα σας. διαβασα αρκετες σελιδες αλλα δεν εβγαλα καποιο καλο συμπερασμα. π.χ Μιχαλακοπούλου και Συνώπης 29 ειναι καλο;
Μακριακαλησπερα συναδελφοι. ειμαι καινουργιος στο χωρο και θα ηθελα την βοηθεια σας. θελω να παω σε ενα μασατζιδικο οπου θα εχει ενα ωραιο μωρο θα μου κανει καλο μασαζ και στο τελος θα γαμησω. το ξερω οτι αυτο που ζηταω ειναι κλασικο αλλα θα το εκτιμουσα παρα πολυ εαν μου δινατε λιγο τα φωτα σας. διαβασα αρκετες σελιδες αλλα δεν εβγαλα καποιο καλο συμπερασμα. π.χ Μιχαλακοπούλου και Συνώπης 29 ειναι καλο;
εστειλε ενα μηνυμα σε ολουs και ξεμπερδεψε.που να στελνειs τωρα pm. ο iblis θα μαs πει απο τα 80.000 εδω μεσα, ποσοι ασχολουνται με τα μασαζ. iblis ξερειs? εχειs κανενα νουμερο περιπου?Μπράβο σου που δέν άρχισες να στέλνεις πμ απο δώ και απο εκεί για να μάθεις και το γράφεις φανερά.
Τώρα και καλό μωρό και καλό μασάζ και καλό μαμήσει το ψάχνουνε 80.000 άνθρωποι μόνο σε αυτό το site.
δε μπορω να ξερω ακριβως,εστειλε ενα μηνυμα σε ολουs και ξεμπερδεψε.που να στελνειs τωρα pm. ο iblis θα μαs πει απο τα 80.000 εδω μεσα, ποσοι ασχολουνται με τα μασαζ. iblis ξερειs? εχειs κανενα νουμερο περιπου?