Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (6 μέλη και 43 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ελα τι θα γινει με το τηλ?
cazzone?

lion12

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
κανεις μια περιγραφη του σερβις και τι θα συναντησω;

lion12

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εννοωντας;;;;; συγνωμη συναδελφε για την επιμονη μου αλλα πες η περιεργεια του πρωταρη

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
το οριμου (απεναντι γιατι το κεντρικο ειναι υπο ανακαινηση ) το γυρισε η με ξεχασαν... παλια ετρωγα μπριζολα και σημερα επισκεφτηκα μετα απο καιρο σερβιραν μονο φραπε (και καλο μασαζ ) ....

lion12

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας κυριοι. μολις γυρισα απο την δουλεια και λεω να ξεκινησω για ενα καλο μασαζακι και με ελπιδα να μην μεινει μονο εκει το θεμα. καμια προταση;javascript:void(0);

bubaloo

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα. Χτες το απόγευμα πέρασα από ενα καινούριο, Καλλιρόης 12, Ν.Κόσμος. ΄Δύο πολύ μέτριες νεαρές και μία καλούτσική. Πήρα την καλούτσικη.
Ενώ με διαβεβαίωσαν ότι γνωρίζουν καλό μασάζ, το μασάζ ήταν πολύ μέτριο. Και στο
πρόγραμμα στη συνέχεια η κοπέλα ήταν fake. Για extra ball μάλιστα ζήτησε 50 επιπλέον. Φυσικά δεν τα έδωσα. Το όλο πακέτο 60 + 20. Πολλά για αυτά που προσφέρουν. Τα γράφω αυτά για να μη χαραμίσετε τα χρήματά σας. Καλύτερα στα γνωστά μέρη που έχει επιλέξει ο καθένας μας και είναι παλιός πελάτης.
Αυτά. Ά, και ο χώρος μέτριος. Η Υποδοχή επίσης ψυχρή.

corsair

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια.Περασα απο Καλλιροης 85 σημερα μια κ με εβγαζε ο δρομος.Ειχε ενα σωρο κοριτσια,διαλεξα μια Νικη ερχεται η τσατσα μετα απο λιγο κ μου λεει οτι εχει περιοδο,παραξενευομαι λιγο κ ζηταω μια αλλη η οποια κ αυτη ειχε περιοδο!!!Τελος παντων περνω μια Δεσποινα.Ξεκιναει το μασαζ αλλα δεν προχωραγε στο παρασυνθημα!!Τις λεω καποια στιγμη τι θα γινει κ μου λεει οτι εδω κανουμε μονο μασαζ!!Και ρωταω τωρα ρε μαγκες στο εν λογο ιδρυμα τι παιζει...την γκομενα την εχει παρει ολο το φορουμ εκτος απο μενα??????

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Καλησπερα παιδια.Περασα απο Καλλιροης 85 σημερα μια κ με εβγαζε ο δρομος.Ειχε ενα σωρο κοριτσια,διαλεξα μια Νικη ερχεται η τσατσα μετα απο λιγο κ μου λεει οτι εχει περιοδο,παραξενευομαι λιγο κ ζηταω μια αλλη η οποια κ αυτη ειχε περιοδο!!!Τελος παντων περνω μια Δεσποινα.Ξεκιναει το μασαζ αλλα δεν προχωραγε στο παρασυνθημα!!Τις λεω καποια στιγμη τι θα γινει κ μου λεει οτι εδω κανουμε μονο μασαζ!!Και ρωταω τωρα ρε μαγκες στο εν λογο ιδρυμα τι παιζει...την γκομενα την εχει παρει ολο το φορουμ εκτος απο μενα??????

μαλλον φοβηθικαν , σε περασαν για μπατσο . . . . . μην τρελενεσαι , σε ολους εχει συμβει αυτο . . ..

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  καλα σε καμμια δεν αρεσεs?  :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
το οριμου (απεναντι γιατι το κεντρικο ειναι υπο ανακαινηση ) το γυρισε η με ξεχασαν... παλια ετρωγα μπριζολα και σημερα επισκεφτηκα μετα απο καιρο σερβιραν μονο φραπε (και καλο μασαζ ) ....

ελέω υδραυλικών προβλημάτων...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
η ωρήμου έχει φέρει νέο αίμα.....η δημοκρίτου άλλαξε πόρτα και θεραπαίνιδες(μπαζέουλα όλα τα temachia),η σόλωνος 31 μπάζα είδα και η φραντζή τα γνωστά...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
η ωρήμου έχει φέρει νέο αίμα.....η δημοκρίτου άλλαξε πόρτα και θεραπαίνιδες(μπαζέουλα όλα τα temachia),η σόλωνος 31 μπάζα είδα και η φραντζή τα γνωστά...
Η φάλαινα στην πλ.κύπρου έφυγε :s&m_3:Για να πάμε να ψαρέψουμε :cool2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom