pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Τι έγινε ?
Ξεμπάζωσε το 248 απάνω στο Φρ. 4 ?
λάθος έκφραση...ξέρασε πατόλες απάνω στο φρ.4 το σωστό..
Τι έγινε ?
Ξεμπάζωσε το 248 απάνω στο Φρ. 4 ?
Καλησπέρα σύντροφοι.
Ζητάω τα φώτα σας και την βοήθεια σας. Είμαι παντρεμένος αλλά και κουρασμένος και γουστάρω μασαζάκι μετά γαμησιού … Για πρώτη φορά οπότε είμαι και άσχετος επί του θέματος …επειδή από τα λίγα που διάβασα παίζει περίπτωση να μείνω με το μασάζ και το πουλί στο χέρι , θα ήθελα να μου πείτε σε ποιο μασατζίδικο να πάω ώστε να γαμήσω σίγουρα. Λέω να πάω Σάββατο. Τι ώρες είναι ανοικτά? Επίσης τι τιμές παίζουν? Και πως το λέω ότι θέλω και γαμήσι και όχι μόνο μασάζ? Παιδιά ξέρω ότι αν διαβάσω όλο το thread θα βρω τις απαντήσεις, αλλά παιδιά δεν έχω τον χρόνο γμτ. Οπότε ζητάω να βοηθήσετε και να δείξετε κατανόηση σε ένα παντρεμένο με λίγη μασημένη τροφή διότι διαφορετικά θα μείνει νηστικός.
100e το πήγανε ώστε και στους πελάτες(γιατί φαντάζομαι ότι είσαι πελάτης αφου ξέρεις και την ζησιμοπ.)οι ξεκωλιάρες,οι αχόρταγες έ ρε τί γίνεταιιδρυμα Βενιζελου και Αχιλλεως πανω απο την ADIDAS στον 3ο οροφο.
πληρωσα 100 ευρω ομως ευχαριστηθηκα , μικρη μου Λεττονη θα ξαναρθω συντομα.
αρχηγέ pathos, όταν λές νέο αίμα στην Ωρήμου, έχουμε κάτι ισοδύναμο με το σπόρ μοντέλο της Dacia Daniela GTI XXX TURBO?
Εδώ σε ψήφισα όταν δεν είχαμε εκλογές τώρα θα κολλήσω? Μπύρα σερβίρεται στο πολιτικό σας γραφείο για τη ζύμωση των πολιτικών σκέψεων?κατ'αρχήν θα σου πώ αν με ψηφίσεις στις επικειμενες εκλογες,όντας αρχηγός.Κατα δεύτερον τα λέμε στο πολιτικο μου γραφειο,ιλιάδας και σόλωνος γωνία.
κατ'αρχήν θα σου πώ αν με ψηφίσεις στις επικειμενες εκλογες,όντας αρχηγός.Κατα δεύτερον τα λέμε στο πολιτικο μου γραφειο,ιλιάδας και σόλωνος γωνία.
γαμωτο σου. δεν εχειs αφησει τιποτα ανεξερευνητο. ολουθε βρισκεσαι. υπαρχει κανενα μασατζιδικο που να μην εχειs παει? για να παμε εμειs?θα περασουμε και απο εκει...
Προσφατα επισκευτηκα το ιδρυμα Βενιζελου και Αχιλλεως πανω απο την ADIDAS στον 3ο οροφο.
3 τα διαθεσιμα κοριτσια που λογω ηλικιας μου δεν συγκρατησα τα ονοματα τους εκτος απο μια Ελενη την οποια ειχα παρει στην Ζησιμοπουλου πριν 15 ημερες , και απο αυτο πιστευω οτι αυτα τα 2 μαγαζια ανηκουν στο ιδιο ιδιοκτητη.Προτιμησα μια 22χρινη Λετονη με ομορφο κορμακι ωραιο προσωπο και δυο υπεροχα ματια , η σεριφισα με προειδοποιησε οτι ειναι πολυ καλη αλλα δεν μιλαει παρα μονο την γλωσα της ουτε Ελληνικα , ουτε Αγγλικα ,εγω επεμεινα και ..κερδισα ...ενα αξιοπρεπεστατο μασαζ με τα ομορφα δακτυλακια της και αισθησιακοτατο απαλο με τα νυχακια της αφου τελειωσε το μασαζ της πλατης και με μερικα τυχαια δηθεν αγγιγματα στις ερωτογενεις περιοχες μου , γυρισα ανασκελα , ειχαν περασει ηδη 40 λεπτα και ο ελευθερος χρονος μου δυστυχως τελειωνε , με νοηματα της εδειξα τον Γιακουμη , εβγαλε απο την τσεπη αμεσως σκουφακι τον εντυσε και αρχισε ενα καταπληκτικο τσιμπουσι , με νοηματα της ειπα να βγαλει τα ρουχα της οταν ειδα γυμνο το νεανικο κορμακι της παρα λιγο να τελειωσω , μετα κοπων και βασανων στγκρατηθηκα 5 λεπτα ακομα χαιδευοντας την παντου και γλειφωντας 2 ρογουλες τραγανες ,την πηρα καθιστη στο κρεβατι και εγω ορθιος μπροστα της για να βλεπω το ομορφο προσωπο της με τα εκφραστικα της ματια εκεινη σηκωσε τα ποδια και μου ειχε με αυτα αγκαλιασει τους γλουτους δινοντας μου ρυθμο . Τελειωσα και δεν ελεγα να ξεκολησω απο την αγκαλια της.
πληρωσα 100 ευρω ομως ευχαριστηθηκα , μικρη μου Λεττονη θα ξαναρθω συντομα.
οχι οτι θα παω ποτε , αλλα κουβεντα να γινεταιΑμάν ρε Ιβλι! απαιτήσεις που έχεις και συ!!
φιλε μας ελειψε το αβαταρ σου!Θέλω να στείλω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς στο σύντροφο που πιστεύω να ειναι μέλος της ομάδας μας που πριν μερικές μέρες είχαμε παράλληλη διαδρομή στα μαγαζιά του Ν.Κόσμου
ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΊΕΣ ΠΡΟΣΈΓΓΙΣΗΣ
Έξοδος από Φραντζή 4 και μετάβαση στο αυτοκίνητο του BMW σειράς 5 μπλε χρώματος παρκαρισμένο στον πρώτο παράλληλο από Φραντζή άνοιγμα εφημερίδας και τηλεφωνική επαφή για τον επόμενο (στόχο).
πιο φρεσκο δε γινεται, σπαρταραει...Όταν λες πρόσφατα πόσο πρόσφατα είναι?
Πέρασα μετά το 15αυγουστο πρωινή ώρα και ήταν κλειστά
Δεύτερη προσπάθεια τέλος αυγούστου μεσημεράκι πάλι κλειστά και έξω τεράστιο πανό κρεμασμένο ενοικιάζετε χώρος ...τμ
Τελικά το ίδρυμα είναι σε λειτουργία ??
Δευτερα 14 Σεπτεμβριου εγινε η επισκεψη που περιγραφω,πραγματι υπαρχει το πανω αλλα αφορα τον δευτερο οροφο , το θεραπευτηριο ειναι στον τριτο και λειτουργει κανονικα.Όταν λες πρόσφατα πόσο πρόσφατα είναι?
Πέρασα μετά το 15αυγουστο πρωινή ώρα και ήταν κλειστά
Δεύτερη προσπάθεια τέλος αυγούστου μεσημεράκι πάλι κλειστά και έξω τεράστιο πανό κρεμασμένο ενοικιάζετε χώρος ...τμ
Τελικά το ίδρυμα είναι σε λειτουργία ??
στο Amsterdam ειναι ανοιχτα ολο το βραδυ τα μασατζιδικα παντως,Aνοίξαμε και σας περιμένουμε μετά απο τις καλοκαιρινές μας διακοπές.Δεν κατάλαβα δηλ.να μήν ξεκουραστούνε τα κουρίτσια να τις μαμάτε θέλετε συνέχεια και μετά λέτε οτι είναι κουρασμένες και δεν έχουνε απόδοση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εκτός και έρθουν και εδώ όπως αμέρικα τα μαγαζιά των κινέζων και των ινδών που πουλάνε είδη super-market 24 hours open daily.Mασάζ 24ωρο.Χμμμμ καλή ιδέα μου ακούγεται
γραψε κατι , θα δεις θα εχεις δικα σου θρεντ , θα βαζεις και γκαλοπ,Φίλε iblis για αυτά που λέγαμε ok αλλά εν καιρό.
Δεν θέλω αξιώματα εγώ.Οτι κάνω το κάνω για τον υπερήφανο κυρίαρχο bourdelo-λαόγραψε κατι , θα δεις θα εχεις δικα σου θρεντ , θα βαζεις και γκαλοπ,
θα σου αρεσει...(σαν παιδια κανετε)
ωχ!Δεν θέλω αξιώματα εγώ.Οτι κάνω το κάνω για τον υπερήφανο κυρίαρχο bourdelo-λαό