Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.172
Πόντοι
456
δεν ξέρω αν υπάρχει αυτό ακόμη,πάντως αν υπάρχει πρέπει να έχει ενταχθεί στα δανειοδοτούμενα φυτοζωικά ιδρύματα μέσω ΤΕΜΠΕ καθότι με τις "κούκλες" που σου δείχνουν για μασάζ το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι η έξοδος κινδύνου και όχι σε ποιά θα σκάσεις το 80ευρω. :2funny:
Πριν τρεις μηνες ηταν ανοικτο.
Τωρα ποιοι πανε θα σε γελασω!

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.172
Πόντοι
456
από που της το βγάλατε αυτό,το milf πιανίστρια?είναι όντως πιανίστρια,ή στην πεομάλαξη ονειρεύεται βιέννη,salzburg κλπ..? :grin:
Το ξαναγραφω
Μ'ειχε καλεσει σε συναυλια μουσικης δωματιου καπου στην Γλυφαδα
αλλα δεν πηγα
Τωρα ναναι φαντασιοπληκτη! τι να σου πω.

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
μαγκες σ αυτο πισω απο ιατρικο στο μαρουσσι,δημητσανας 1 τι παιζει τελικα???

gayros_7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0

7706

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μεσημεριανή προσπάθεια επίσκεψης στην Καλλιρόης 85.Κτυπώ το κουδούνι δεν απαντά κανείς ξανακτυπώ τίποτα κάνω να φύγω΄, μόλις ανεβαίνω στην μοτο βγαίνουν στο μπαλκόνι και με παρατηρούσαν να δουν ποιός κτυπούσε και τις ενοχλούσε μάλλον από τον μεσημεριανό τους λίθαργο.
Είναι απαράδεκτο να μην ανοίγουν την στιγμή που όλοι ξέρουν τι παίζεται στο εν λόγω ίδρυμα . Κυρία μου ανοίγεις,υποδέχεσαι τον πελάτη τον αξιολογείς και ανάλογα του προσφέρεις τις υπηρεσίες που κρίνεις.Αν το διαβάζει και ο serif του μαγαζιού ας απαντήσει για την απαράδεκτη συμπεριφορά τους.

gayros_7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
πηγα διασταυρωση βενιζελου κι αχιλλεως 3 οροφος πανω απο adidas π.φαληρο
οραιος χωρος αλλα ολες οι μασατζουδες μπαζα ! εφυγα με την μια ...

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
περασα απο μπουμπουλιναs  σημερα.   παρουσεs βικυ- μαρσυ και μια μικρουλα η αλινα. η μαρινα οποιοs προλαβε-προλαβε. ειχε ερθει για λιγο στην αθηνα, να  κανει το μεταπτυχιακο τηs , και ξαναγυρισε στα παλια τηs  λημερια.

τα οποια που ειναι?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Μεσημεριανή προσπάθεια επίσκεψης στην Καλλιρόης 85.Κτυπώ το κουδούνι δεν απαντά κανείς ξανακτυπώ τίποτα κάνω να φύγω΄, μόλις ανεβαίνω στην μοτο βγαίνουν στο μπαλκόνι και με παρατηρούσαν να δουν ποιός κτυπούσε και τις ενοχλούσε μάλλον από τον μεσημεριανό τους λίθαργο.
Είναι απαράδεκτο να μην ανοίγουν την στιγμή που όλοι ξέρουν τι παίζεται στο εν λόγω ίδρυμα . Κυρία μου ανοίγεις,υποδέχεσαι τον πελάτη τον αξιολογείς και ανάλογα του προσφέρεις τις υπηρεσίες που κρίνεις.Αν το διαβάζει και ο serif του μαγαζιού ας απαντήσει για την απαράδεκτη συμπεριφορά τους.
μου εχει συμβει τρεις - τεσσερις φορες, απορω γιατι το κανουν αυτο...

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Φιλε τα μασατζιδικα σταματανε 11 το βραδυ και δεν εχουν μονο ασιατισες. Εσυ λες τα μασατζιδικα/στουντιο που γαμας. Τα μασατζιδικα εχουν απο ολες τις εθνικοτητες και κανουν τρελο Β2Β με πολυ καλυτερες τιμες απο οτι Αθηνα. Το αγαπημενο μου ειναι στο Χααρλεμ, 20 κμ εξω απο το αμστερνταμ. Αν ποτε βρεθεις να πας εκει
εχει και greek room!!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
γνωριζει κανεις τιποτα για το athens day spa θυατειρων στη νεα σμυρνη??

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
193
Πόντοι
6
πηγα διασταυρωση βενιζελου κι αχιλλεως 3 οροφος πανω απο adidas π.φαληρο
οραιος χωρος αλλα ολες οι μασατζουδες μπαζα ! εφυγα με την μια ...
Tην Γιαννα ,την μικρη Λεττονη ,την ειδες ? μη μου πεις και αυτο το πλασματακι μπαζο....

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
193
Πόντοι
6
Χθες το μεσημερι περνουσα απο Χαρ.Τρικουπη στον Πειραια και ειδα μια ομορφη κυρια να ανοιγει την πορτα του παλαι ποτε ιδρυματος μαλαξης που ηταν εκει.Λογω ελλειψης παρκινκ δεν μπορεσα να παω να δω , ξερει κανεις κατι , φιλε "περιεργε" εμαθες τιποτα ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom