Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)
OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
παιδες εχει περασει κανεις τωρα τελευταια απο γαλατσιου 1?....εχει να ανφερθει καιρο αυτο το μαγαζι,και ειπα αν ξερει κανεις τιποτα...?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
παιδες εχει περασει κανεις τωρα τελευταια απο γαλατσιου 1?....εχει να ανφερθει καιρο αυτο το μαγαζι,και ειπα αν ξερει κανεις τιποτα...?

νομίζω κάποιος συναγωνιστής αναφέρθηκε στο ίδρυμα με όχι καλά λόγια,όπως ήταν δηλ.πιο παλιά,δηλ.μάπα μια ζωή!Εγώ έτσι το θυμάμαι πάντα αυτό το μαγαζί,μιά μάπα και μισή!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
πέρασα χτες μια βόλτα από την Καλληρόης 48, πρώτη φορά για μένα.
η σερίφισα προσπαθεί να με 'ανακρίνει' με ερωτήσεις αν έχω πάει σε άλλα μαγαζια, ποιά είναι εκεί υπεύθυνη κλπ... αφού πέρασα το τεστ αρχίζει η παρέλαση. Έχασα το μέτρημα, ήταν (μάλλον) 8 κοπέλες, άλλες καλές άλλες λιγότερο αλλά κανένα μπάζο και κανένα αστέρι.
διάλεξα μια που μου έμεινε, ονόματι Κλαούντια. Από Ρουμανία όπως μου είπε 20 χρονών (πράγματι μικρούλα) και με αρκετή όρεξη. Το μασάζ όχι καλό, με σημαντικότερο λάθος το ότι ξεκίνησε από το σώμα για να πάει στα πόδια. Ίσως περίμενε πως θα γύριζα αμέσως για την μπριζόλα...
Έχει πολύ καλό σώμα, με λίγη κοιλίτσα η οποία όμως δεν ενοχλεί, και ωραία βυζιά (μικρά αλλά απαλά και στητά) και πολύ καλό (και δουλεμένο) κωλαράκι. Πρόθυμη για όλα και με χαμόγελο σε όλη την διάρκεια.
Καλά πέρασα και με τέτοια ποικιλία σίγουρα θα πάω ξανά...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Δεν ξέρω όνομα, αλλά ήταν μια νταρντάνα με τεράστια βυζιά...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
σε μένα είναι η εξαίρεση. όσες το κάνουν κανονικά πάντως με κάνουν duracellllll.....

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
σήμερα το απόγευμα έγινε και ένα σκηνικό απίστευτο...
πάω το απόγευμα στο Καιτόσπιτο χτυπάω το κουδούνι... δεν ανοίγει η πόρτα
ξαναχτυπάω... τίποτε
πάω να φύγω και μου κάνει νόημα από το απέναντι τυροπιτάδικο μια τύπισσα 'έκλεισε για σήμερα, από Δευτέρα'!!!!!!
είναι σκηνικό για γέλια  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ξαναχτυπάω... τίποτε
πάω να φύγω και μου κάνει νόημα από το απέναντι τυροπιτάδικο μια τύπισσα 'έκλεισε για σήμερα, από Δευτέρα'!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
ξαναχτυπάω... τίποτε
Εξελίξεις ... για την ενημέρωση του πελάτη και την ... αξιοπιστία της επιχείρισης!!! :2funny:
Ίσως για να πάρεις και καμιά τυροπιτίτσα ... στα πεταχτά! ;)

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ποιοι συναγωνιστες κλειστηκαν στο ασανσερ του μαρνης 11 το σαββατο?? :think: :think:

ακομα γελαω με το υφος των κορασιδων οταν τους ειπα να φωναξουμε την πυροσβεστικη!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ποιά είναι τώρα σερίφισσα εκεί?
Δεν ξέρω όνομα, αλλά ήταν μια νταρντάνα με τεράστια βυζιά...

βετα , 40-45 ετων , και γαμω τα βυζια η τιπισα  :tits2: , ολοι λενε οτι δεν μπαινει δωματιο , εγω παντως πληρωνα και κατι παραπανω για να χυσω αυτα τα βυζομπαλα . :tits:

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.408
Πόντοι
6.575
Quiz  Ποια  serifisa  διαβάζει  βιβλία  του  Λιακοπουλου ??

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.450
Πόντοι
5.595
Συγκεντρωτικα αποτελεσματα απο 3 τελευταιες επισκεψεις στη Μπουμπουλινας 4 με ποσοστο συμμετοχης 33,3%. Να σημειωσω οτι η δεσποινις επι της υποδοχης ητο νταρτντανομουναρος ευγενεστατος με μαλλι κοτσο της οποιας ομως μου διαφευγει το ονομα..
Επισκεψη πρωτη - επιλογη κορασιδας η γνωστη Μαρσυ την οποια ειχα να τιμησω πανω απο χρονο καθως κοντευαμε να γινουμε αντρογυνο και λογω αναγκη αλλαγης την ειχα κοψει. Νομιζω οτι δεν εχω κατι να αναφερω που δεν εχει ειπωθει παρα μονο οτι μετα απο ενα μολις λεπτο  :fuck1: το κοριτσι εγινε μουσκεμα και δεν ξερω ποσο το ευχαριστηθηκε με τη μιση περιφερεια Αττικης να εχει περασει απο το μουνι της, αλλα σιγουρα δεν ειδα ιχνος αγγαρειας ουτε για μισο δευτερολεπτο! Αυτα για να τα διαβαζουν καποιες αλλες εκει μεσα... Χιλια μπραβο στο κοριτσι!
Επισκεψη δευτερη - στου κουφου τη πορτα, παρε τη πορτα και φυγε.. Η πορτα φυσικα δεν ανοιξε ποτε (μαλλον full) ουτε σε μενα αλλα ουτε και στον συναγωνιστη που ηρθε σαν τρειλερ οταν εφευγα..
Επισκεψη τριτη - ελευθερο μονο ενα μελαχρινο χοντρομπαζο, πολυ κατω της ποιοτητας του μαγαζιου, που αν ηθελε να μου δωσει 80 εουρα να τη γαμησω θα το σκεφτομουνα, οποτε και ειμαι ετοιμος να φυγω με ελαφρα. Η κορασιδα της υποδοχης που ανεφερα στην αρχη μου αντιπροτεινει να παω μαζι της που θα δεχομουν με μεγαλη χαρα, αλλα κωλοσα λογω της εμφανης γριπουλας που περναγε και φυσικα δεν ειναι εποχη για πειραματα..
Αν καποιος συναγωνιστης ξερει τιποτις για την υποδοχη ας πει και σε μενα.. Επισης, αυτη η Λια εχει φυγει απο το μαγαζι?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
φραπεδοπίστολο ίδρυμα λογικά πρέπει να είναι ΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ τους έχεις κερδίσει την εμπιστοσύνη τους! :2funny:

Υ.Γ.για το ιδρυμα της θυατείρων αναφέρομαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom