Συγκεντρωτικα αποτελεσματα απο 3 τελευταιες επισκεψεις στη Μπουμπουλινας 4 με ποσοστο συμμετοχης 33,3%. Να σημειωσω οτι η δεσποινις επι της υποδοχης ητο νταρτντανομουναρος ευγενεστατος με μαλλι κοτσο της οποιας ομως μου διαφευγει το ονομα..
Επισκεψη πρωτη - επιλογη κορασιδας η γνωστη Μαρσυ την οποια ειχα να τιμησω πανω απο χρονο καθως κοντευαμε να γινουμε αντρογυνο και λογω αναγκη αλλαγης την ειχα κοψει. Νομιζω οτι δεν εχω κατι να αναφερω που δεν εχει ειπωθει παρα μονο οτι μετα απο ενα μολις λεπτο
το κοριτσι εγινε μουσκεμα και δεν ξερω ποσο το ευχαριστηθηκε με τη μιση περιφερεια Αττικης να εχει περασει απο το μουνι της, αλλα σιγουρα δεν ειδα ιχνος αγγαρειας ουτε για μισο δευτερολεπτο! Αυτα για να τα διαβαζουν καποιες αλλες εκει μεσα... Χιλια μπραβο στο κοριτσι!
Επισκεψη δευτερη - στου κουφου τη πορτα, παρε τη πορτα και φυγε.. Η πορτα φυσικα δεν ανοιξε ποτε (μαλλον full) ουτε σε μενα αλλα ουτε και στον συναγωνιστη που ηρθε σαν τρειλερ οταν εφευγα..
Επισκεψη τριτη - ελευθερο μονο ενα μελαχρινο χοντρομπαζο, πολυ κατω της ποιοτητας του μαγαζιου, που αν ηθελε να μου δωσει 80 εουρα να τη γαμησω θα το σκεφτομουνα, οποτε και ειμαι ετοιμος να φυγω με ελαφρα. Η κορασιδα της υποδοχης που ανεφερα στην αρχη μου αντιπροτεινει να παω μαζι της που θα δεχομουν με μεγαλη χαρα, αλλα κωλοσα λογω της εμφανης γριπουλας που περναγε και φυσικα δεν ειναι εποχη για πειραματα..
Αν καποιος συναγωνιστης ξερει τιποτις για την υποδοχη ας πει και σε μενα.. Επισης, αυτη η Λια εχει φυγει απο το μαγαζι?