Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
[1]επίσκεψη  Παλαιολόγου 7 Day Spa καλός χώρος, άνετα μπανάκια καθαρά.
επιλέγεις κορασίδα για μασάζ και μετά σε τελειωνει η Ευη.είναι και επί της υποδοχής.

[2]επισκεψη μετα Καλλιρόης 48 πολλές κοπέλες 1-2 ξεχωρίζουν. τυπικος χωρος μασαζερι.
καποιοι συναγωνιστες είχαν προτείνει καποιες κοπέλες αλλα δυστυχως δεν θυμομουν ονοματα οπότε επέλεξα στην τύχη.Η Λιτσα (δεν τα πάω καλα με τα ονόματα) ετσι την ελέγαν απ οτι θυμαμαι κοντουλα τώρα ξανθια (δουλευε και Ιλιαδα μελαχροινη ) μεγάλο στηθος μετριο σωμα για μενα αν και εχει αδυνατισει αλλα το χειροτερο ειναι Ελληνιδα.μετρια περποίηση φουλ.

αυτα.

αν ξέρει καποιος το ροστερ απο Ιλιαδα ας ενημερώσει..

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
[2]επισκεψη μετα Καλλιρόης 48 πολλές κοπέλες 1-2 ξεχωρίζουν.
καποιοι συναγωνιστες είχαν προτείνει καποιες κοπέλες αλλα δυστυχως δεν θυμομουν ονοματα οπότε επέλεξα στην τύχη.

η λιζα η βυζαρου δεν δουλευε ?  τι φοραγε σημερα η σεριφισα με τα μπαλκονια ?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
αν ξέρει καποιος το ροστερ απο Ιλιαδα ας ενημερώσει..

δές στο ανάλογο θρέντ για ιλιάδα και θα βρείς απάντηση στην αναζήτησή σου.

Για τον Αντέννα ,

pathos rosteropulos
                                    :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
η λιζα η βυζαρου δεν δουλευε ?  τι φοραγε σημερα η σεριφισα με τα μπαλκονια ?

για την λιζα δεν ξερω σου είπα δεν θυμαμαι και ονοματα..παχουλη μαυρομαλα???
η ενδυμασια της σεριφ δεν αφηνε τπτ σε κοινη θεα! :headbang:

παθος θα τσεκαρω στο αντιστοιχο θρεντ. ευχαριστω!

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
η ενδυμασια της σεριφ δεν αφηνε τπτ σε κοινη θεα! :headbang:

πρην μερικες μερες που ειχα περασει , φοραγε ενα φορεμα που φαινοταν η βυζοχαραδρα , αλλο πραμα !!!!!!!  εγω παντος για καλο και κακο οποτε παω , τις κανω προτασει , παντα μου λεει οχι , αλλα που ξερεις μπορει να τιν πετυχω σε καυλες καμια μερα και να μου κατσει ( χαχαχαχαχ )

Nick the Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Πόσο πήγε το μαλλί; Thanxxx!

καλημερα σε ολους εχθες ειχα λασκα και ειπα να κανω βολτα στα περιξ εκτος κεντρου νοτια πηγα νεα σμυρνη παλαιωλογου ομηρου πρεπει να ηταν κλειστο γιατι δεν ανοιξανε πηγα παλιο φαληρο ζησιμοπουλου και μετα ανεβηκα στην αντιντας απο πανω εχω ακουση τοσα για αυτη την λετονη την γιανα και ειπα να αραζα εκει.    τα αλλα ηταν αστα να πανε η συγκεκριμενη κορασιδα ειχε θεραπεια μολις ειχε μπει μου ειπε η σεριφησα και εφυγα πηγα γλυφαδα ζησιμοπουλου και εκει εκτος της τανια λιγα πραματα εχει ενα μικρο ρωσακι αδυνατο  ξανθο με το ζορι λεει καμια λεξη το πηρα ξενερωτο τελειως το αλλο το μικρο που ειχε εχει χαθει. η βολτα μου ηταν σκετη φολα και αποφασισα σημερα να παω ξενοπουλου μου ειπαν για κατι καλο εκει αλλιως στα σηγουρα ιλιαδα.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Καλησπέρα σύντροφοι.
Ζητάω τα φώτα σας και την βοήθεια σας. Είμαι παντρεμένος αλλά και κουρασμένος και γουστάρω μασαζάκι μετά γαμησιού  … Για πρώτη φορά οπότε είμαι και άσχετος επί του θέματος  …επειδή από αυτά που διάβασα(και διάβαζα πολλές σελίδες) παίζει περίπτωση να μείνω με το μασάζ και το πουλί στο χέρι  , θα ήθελα να μου πείτε σε ποιο μασατζίδικο να πάω ώστε να γαμήσω  σίγουρα ή έστω να παίξει σίγουρη πίπα. Λέω να πάω Σάββατο. Τι ώρες είναι ανοικτά? Επίσης τι τιμές παίζουν? Και πως το λέω ότι θέλω και γαμήσι και όχι μόνο μασάζ? Παιδιά ξέρω ότι αν διαβάσω όλο το thread θα βρω τις απαντήσεις, αλλά παιδιά δεν έχω τον χρόνο γμτ. Οπότε ζητάω να βοηθήσετε και να δείξετε κατανόηση σε ένα παντρεμένο με λίγη μασημένη τροφή διότι διαφορετικά θα μείνει νηστικός. 

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Καλησπέρα σύντροφοι.
Ζητάω τα φώτα σας και την βοήθεια σας. Είμαι παντρεμένος αλλά και κουρασμένος και γουστάρω μασαζάκι μετά γαμησιού   … Για πρώτη φορά οπότε είμαι και άσχετος επί του θέματος  …επειδή από αυτά που διάβασα(και διάβαζα πολλές σελίδες) παίζει περίπτωση να μείνω με το μασάζ και το πουλί στο χέρι  , θα ήθελα να μου πείτε σε ποιο μασατζίδικο να πάω ώστε να γαμήσω   σίγουρα ή έστω να παίξει σίγουρη πίπα. Λέω να πάω Σάββατο. Τι ώρες είναι ανοικτά? Επίσης τι τιμές παίζουν? Και πως το λέω ότι θέλω και γαμήσι και όχι μόνο μασάζ? Παιδιά ξέρω ότι αν διαβάσω όλο το thread θα βρω τις απαντήσεις, αλλά παιδιά δεν έχω τον χρόνο γμτ. Οπότε ζητάω να βοηθήσετε και να δείξετε κατανόηση σε ένα παντρεμένο με λίγη μασημένη τροφή διότι διαφορετικά θα μείνει νηστικός.  
μου φαινεται ξαναρωτησες το ιδιο...
αν πελατιακα πας για ξεπετα θα βγει και ετσι...
διαλεξε ενα και κανε 1-2 επισκεψεις, αν δε φας
γραψε χ.
αυτο ειναι ο βασικος κανονας.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
μου φαινεται ξαναρωτησες το ιδιο...
αν πελατιακα πας για ξεπετα θα βγει και ετσι...
διαλεξε ενα και κανε 1-2 επισκεψεις, αν δε φας
γραψε χ.
αυτο ειναι ο βασικος κανονας.

Όντως το ξαναρώτησα αλλά δεν πήρα καμία απάντηση. Γι αυτό ξαναρωτάω…  Αυτό που θέλω βασικά είναι τα φώτα σας και να μου πείτε που να πάω με μία σχετική εγγυημένη κατάσταση… δύο τρία σίγουρα μαγαζιά ζητάω να μου πείτε και μετά κάνω εγώ την επιλογή το που θα πηγαίνω ανάλογα με την ικανοποίηση μου.. 

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.200
Πόντοι
216
Όντως το ξαναρώτησα αλλά δεν πήρα καμία απάντηση. Γι αυτό ξαναρωτάω…  Αυτό που θέλω βασικά είναι τα φώτα σας και να μου πείτε που να πάω με μία σχετική εγγυημένη κατάσταση… δύο τρία σίγουρα μαγαζιά ζητάω να μου πείτε και μετά κάνω εγώ την επιλογή το που θα πηγαίνω ανάλογα με την ικανοποίηση μου.. 
Σε πρώτη φάση διάβασε πολύ προσεχτικά www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,10265.msg163085#msg163085]αυτό[/url] και θα δεις πως ΔΕΝ υπάρχει εγγυημένη κατάσταση...
Από την άλλη ρίξε μια ματιά www.bourdela.tv/content/view/1666/225]εδώ[/url] & www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,44177.msg1319439#msg1319439]εδώ[/url] δεν είναι 100% μασατζίδικο αλλά και όλο το "πακέτο" έχεις εξασφαλισμένο (μασάζ και πήδημα) και δεν θα κλαις τα λεφτά σου!!!
(κάνε κλικ πάνω στις κόκκινες λέξεις)

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.236
Πόντοι
5.595
Μαγκες περασα χτες απο τα Κιφησιας 12 και 18. Στο 12 κανει μπαμ οτι ειναι μπριζολαδικο αφου ειδα και γνωστες φατσες (μιλφ Μαρια απο Μιχαλακοπουλου 99). Το 18 ομως τι λεει? Το ειδα πιο κυριλε και με 2 εκπληκτικα για τα γουστα μου μιλφ. Η τυπισσα που ανοιξε μου το επαιζε ψιλοκινεζα οτι κανουν μασαζ, θεραπειες κλπ. Εκει μας παιρνει για εξηγησεις εκ των προτερων ?
Εψαξα στο φορουμ και η μονη αναφορα που βρηκα ηταν σε μια Ρενα απο εκει μεσα. Η ερωτηση λοιπον ειναι αν το 18 συγκαταλεγεται στα γαμας ή οχι

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
Μαγκες περασα χτες απο τα Κιφησιας 12 και 18. Στο 12 κανει μπαμ οτι ειναι μπριζολαδικο αφου ειδα και γνωστες φατσες (μιλφ Μαρια απο Μιχαλακοπουλου 99). Το 18 ομως τι λεει? Το ειδα πιο κυριλε και με 2 εκπληκτικα για τα γουστα μου μιλφ. Η τυπισσα που ανοιξε μου το επαιζε ψιλοκινεζα οτι κανουν μασαζ, θεραπειες κλπ. Εκει μας παιρνει για εξηγησεις εκ των προτερων ?
Εψαξα στο φορουμ και η μονη αναφορα που βρηκα ηταν σε μια Ρενα απο εκει μεσα. Η ερωτηση λοιπον ειναι αν το 18 συγκαταλεγεται στα γαμας ή οχι

συγκαταλέγεται, αλλά εαν δεν πάς συστημένος ή αν πας για πρώτη φορά και δεν σε γνωρίζουν αποκλειεται να σου προσφέρουν κάτι παραπάνω απο μασάζ

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.236
Πόντοι
5.595
Eυχαριστω φιλε zero για την αμεση απαντηση. Ετσι φανηκε το μαγαζι,ηταν κι αρκετα προσεγμενο μεσα. Σε αντιθεση με το 12 που τηαν γεματο στα μπαζα και απο διακοσμηση...λιγο καλυτερο απο μπουρδελο.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.200
Πόντοι
216
Δίνεις λύσεις φίλε μου!!!!!!!!!!! Εύγε.
.......ό,τι μπορώ κάνω συνάδελφε, δουλεύω για το μέλλον μου,
προεκλογική εκστρατεία έχουμε, μαζεύω ψήφους....... :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ. ....γιατί με τα καλώδια.... ΔΕΝ βλέπω φως,
    ξέρεις εσύ....!!! ;) ;) ;)
ΥΓ2. Ξέρω είμαι  :offtopic: :offtopic: :offtopic:...... ΔΕΝ το ξανακάνω...... :grin: :grin: :grin:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Σε πρώτη φάση διάβασε πολύ προσεχτικά www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,10265.msg163085#msg163085]αυτό[/url] και θα δεις πως ΔΕΝ υπάρχει εγγυημένη κατάσταση...
Από την άλλη ρίξε μια ματιά www.bourdela.tv/content/view/1666/225]εδώ[/url] & www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,44177.msg1319439#msg1319439]εδώ[/url] δεν είναι 100% μασατζίδικο αλλά και όλο το "πακέτο" έχεις εξασφαλισμένο (μασάζ και πήδημα) και δεν θα κλαις τα λεφτά σου!!!
(κάνε κλικ πάνω στις κόκκινες λέξεις)

THX A LOT

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Μήπως μπορείς να περιγράψεις λίγο τα milf που είδες; Ήταν και μια κοντούλα ξανθιά αδύνατη και χαμηλοβλεπούσα σιγανοπαπαδίτσα;

Για τον φίλο που ρώτησε για τη Μάγια, εκεί ήταν προ δεκαημέρου που πέρασα...

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.170
Πόντοι
456
Καλησπέρα σύντροφοι.
Ζητάω τα φώτα σας και την βοήθεια σας. Είμαι παντρεμένος αλλά και κουρασμένος και γουστάρω μασαζάκι μετά γαμησιού     
Σα δε ντρεπεσαι
Θα το πω στη γυναικα σου :tooth: :bounce-glasses: :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom