Συναγωνιστές...
ποια κάνει ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΑΣΑΖ πέρα απ'το γεύμα στην Καλλιρόης, ή στην Φραντζη???
Πάρε Άννα από Φρατζή 85.
Κοντοπούτανο πιπίνι πολύ καλό κορμί.
Μασάζ 7/10.
Φραπέ μέ καλαμάκι 9/10.
Μπριζόλα 8/10.
Αξίζει τά λεφτά της.
Συναγωνιστές...
ποια κάνει ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΑΣΑΖ πέρα απ'το γεύμα στην Καλλιρόης, ή στην Φραντζη???
Μήπως μπορείς να περιγράψεις λίγο τα milf που είδες; Ήταν και μια κοντούλα ξανθιά αδύνατη και χαμηλοβλεπούσα σιγανοπαπαδίτσα;
Για τον φίλο που ρώτησε για τη Μάγια, εκεί ήταν προ δεκαημέρου που πέρασα...
...Φρατζή 85....
Αν εννοεις την Αννα την Πολωνη απο ΚΑΛΙΡΟΗΣ 85 συμφωνω με αυτα που γραφεις και να προσθεσω οτι της αρεσει να δουλευεις το κουλουρι της.Πάρε Άννα από Φρατζή 85.
Κοντοπούτανο πιπίνι πολύ καλό κορμί.
Μασάζ 7/10.
Φραπέ μέ καλαμάκι 9/10.
Μπριζόλα 8/10.
Αξίζει τά λεφτά της.
Ενημέρωση για πρόσφατη επίσκεψη στο ίδρυμα.
Στην υποδοχή η Ζάνα και ακόμη τρείς θεραπαινίδες διαθέσιμες, μία που δεν θυμάμαι το όνομά της (κινεζόφερνε κάπως, ίσως είναι από το Ασιατικό τμήμα της Ρωσίας), η Μαρία (νταρντανοπιπίνι για τα μέτρα μου) οπότε επέλεξα τη Δέσποινα που ήταν πιό petite και καλύτερα κουλαντρίσιμη.
Στα ενδότερα λοιπόν, χαλαρωτικό μασάζ, αλλά αν όταν της έλεγα το έκανε δυνατό τόσο όσο να νοιώσεις ότι ξέρει το αντικείμενο. Δίχως να βιάζεται, υπήρξε επάλειψη λαδιού πανταχόθεν. Μετά, το πρόγραμμα σερβιρίστηκε όπως ακριβώς επιθυμούσα!!! Φορέθηκε παντού σκουφάκι καθ'όλη τη συνεδρία.
60+20 το πρόγραμμα. Στο τέλος μου ζητήθηκε (ευγενικά βέβαια, αλλά ζητήθηκε) φιλοδώρημα. Νομίζω ότι 80 ευρώ είναι μία αξιοπρεπέστατη τιμή για πρόγραμμα μιάς ώρας (σκάρτης).
Σύντομα, νεώτερη επίσκεψη.
Υ.Γ.
Ο συναγωνιστής με τον οποίο επισκέφθηκα το κέντρο φυσικής ευεξίας, μου επισήμανε τα "μεγάλα χείλη" της Μαρίας.
Υ.Γ.2
Αν πας χωρίς να σε ξέρουν, θα πάρεις το απλό πρόγραμμα των 60.
καλα , παραδεισος των κουλουραδων...Αν εννοεις την Αννα την Πολωνη απο ΚΑΛΙΡΟΗΣ 85 συμφωνω με αυτα που γραφεις και να προσθεσω οτι της αρεσει να δουλευεις το κουλουρι της.
Ενημέρωση για πρόσφατη επίσκεψη στο ίδρυμα.
Στην υποδοχή η Ζάνα και ακόμη τρείς θεραπαινίδες διαθέσιμες, μία που δεν θυμάμαι το όνομά της (κινεζόφερνε κάπως, ίσως είναι από το Ασιατικό τμήμα της Ρωσίας), η Μαρία (νταρντανοπιπίνι για τα μέτρα μου) οπότε επέλεξα τη Δέσποινα που ήταν πιό petite και καλύτερα κουλαντρίσιμη.
Στα ενδότερα λοιπόν, χαλαρωτικό μασάζ, αλλά αν όταν της έλεγα το έκανε δυνατό τόσο όσο να νοιώσεις ότι ξέρει το αντικείμενο. Δίχως να βιάζεται, υπήρξε επάλειψη λαδιού πανταχόθεν. Μετά, το πρόγραμμα σερβιρίστηκε όπως ακριβώς επιθυμούσα!!! Φορέθηκε παντού σκουφάκι καθ'όλη τη συνεδρία.
60+20 το πρόγραμμα. Στο τέλος μου ζητήθηκε (ευγενικά βέβαια, αλλά ζητήθηκε) φιλοδώρημα. Νομίζω ότι 80 ευρώ είναι μία αξιοπρεπέστατη τιμή για πρόγραμμα μιάς ώρας (σκάρτης).
Σύντομα, νεώτερη επίσκεψη.
Υ.Γ.
Ο συναγωνιστής με τον οποίο επισκέφθηκα το κέντρο φυσικής ευεξίας, μου επισήμανε τα "μεγάλα χείλη" της Μαρίας.
Υ.Γ.2
Αν πας χωρίς να σε ξέρουν, θα πάρεις το απλό πρόγραμμα των 60.
δεν εχω καταλαβει ακομα , πιγες στο Ζανοσπιτο στη σολωμου ???? διοτι προχθες που πηγα υπηρχαν τελιως διαφορετικα μωρα
Αναφέρεσαι ADIDAS; Η Δέσποινα τί προέλευσης είναι;
Ούτεη Μαρία αλλά ούτε καί αυτή πού ήταν στήν υποδοχή.μάλλον η ΖΆΝΝΑ .καί όπως ήταν λογικό έφαγα πόρτα.
Καί ρωτάω ΕΊΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕς ΑΥΤΈΣ ΚΎΡΙΕ ΠΡΌΕΔΡΕ;
Λογικό είναι ότι δέν ξαναπατάω!
ε, τόσοι που μπαινοβγαίνουν λογικόΠάντως πρέπει να αναγνωρίσουμε, ότι πρέπει και από μέρους τους να είναι επιφυλακτικές. Αλλά να πας δεύτερη φορά και να μην σε γνωρίσουν..... τι να πω....
Να ζητήσω συγγνώμη από τους συναγωνιστές, αλλά εκ παραδρομής, παρέλειψα να αναφέρω ότι η ενημέρωση είναι για το Στ.29 νέος χώρος με τη Ζάνα.
Το μασάζ όχι καλό, με σημαντικότερο λάθος το ότι ξεκίνησε από το σώμα για να πάει στα πόδια. Ίσως περίμενε πως θα γύριζα αμέσως για την μπριζόλα...
Αγιάνα ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Όμως Στ.29 σε ποιό αναφέρεσαι;
πατησίων 175
έάν βρης άκρη καλή στείλε σήμα..........καλησπερα μπορει καποιος συναδελφος αν ξερει να μου πει για τα δυο της γλυφαδας στην λαζαρακη 40 και στην μεταξα 18 πληροφοριες τι παιζει?ευχαριστω