Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (1 μέλη και 43 επισκέπτες)

Analάτρης

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές...

ποια κάνει ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΑΣΑΖ πέρα απ'το γεύμα στην Καλλιρόης, ή στην Φραντζη???

Πάρε Άννα από Φρατζή 85.
Κοντοπούτανο πιπίνι πολύ καλό κορμί. :tits:
Μασάζ 7/10.
Φραπέ μέ καλαμάκι 9/10. :pipa1:
Μπριζόλα 8/10. :fuck1:
Αξίζει τά λεφτά της. :rockon:

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Μήπως μπορείς να περιγράψεις λίγο τα milf που είδες; Ήταν και μια κοντούλα ξανθιά αδύνατη και χαμηλοβλεπούσα σιγανοπαπαδίτσα;

Για τον φίλο που ρώτησε για τη Μάγια, εκεί ήταν προ δεκαημέρου που πέρασα...

Σορρυ για την καθυστερημενη απαντηση αλλα η συνδεση χτες εκανε νερα. Δεν θυμαμαι ακριβως περιγραφες να πω, αλλα και οι 2 που ειδα ηταν αδυνατουλες, ξανθιες. Δεν ειπαν καν ονομα, και φορουσαν μαυρα φορεματακια, ουτε τιποτα ξεκωλε μινι ουτε ποδιες μασεζ.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Πάρε Άννα από Φρατζή 85.
Κοντοπούτανο πιπίνι πολύ καλό κορμί. :tits:
Μασάζ 7/10.
Φραπέ μέ καλαμάκι 9/10. :pipa1:
Μπριζόλα 8/10. :fuck1:
Αξίζει τά λεφτά της. :rockon:
Αν εννοεις την Αννα την Πολωνη απο ΚΑΛΙΡΟΗΣ 85 συμφωνω με αυτα που γραφεις και να προσθεσω οτι της αρεσει να δουλευεις το κουλουρι της.

Nick the Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Αναφέρεσαι ADIDAS; Η Δέσποινα τί προέλευσης είναι;

Ενημέρωση για πρόσφατη επίσκεψη στο ίδρυμα.

Στην υποδοχή η Ζάνα και ακόμη τρείς θεραπαινίδες διαθέσιμες, μία που δεν θυμάμαι το όνομά της (κινεζόφερνε κάπως, ίσως είναι από το Ασιατικό τμήμα της Ρωσίας), η Μαρία (νταρντανοπιπίνι για τα μέτρα μου) οπότε επέλεξα τη Δέσποινα που ήταν πιό petite και καλύτερα κουλαντρίσιμη.

Στα ενδότερα λοιπόν, χαλαρωτικό μασάζ, αλλά αν όταν της έλεγα το έκανε δυνατό τόσο όσο να νοιώσεις ότι ξέρει το αντικείμενο. Δίχως να βιάζεται, υπήρξε επάλειψη λαδιού πανταχόθεν. Μετά, το πρόγραμμα σερβιρίστηκε όπως ακριβώς επιθυμούσα!!! Φορέθηκε παντού σκουφάκι καθ'όλη τη συνεδρία.

60+20 το πρόγραμμα. Στο τέλος μου ζητήθηκε (ευγενικά βέβαια, αλλά ζητήθηκε) φιλοδώρημα. Νομίζω ότι 80 ευρώ είναι μία αξιοπρεπέστατη τιμή για πρόγραμμα μιάς ώρας (σκάρτης).

Σύντομα, νεώτερη επίσκεψη.

Υ.Γ.
Ο συναγωνιστής με τον οποίο επισκέφθηκα το κέντρο φυσικής ευεξίας, μου επισήμανε τα "μεγάλα χείλη" της Μαρίας.
Υ.Γ.2
Αν πας χωρίς να σε ξέρουν, θα πάρεις το απλό πρόγραμμα των 60.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Αν εννοεις την Αννα την Πολωνη απο ΚΑΛΙΡΟΗΣ 85 συμφωνω με αυτα που γραφεις και να προσθεσω οτι της αρεσει να δουλευεις το κουλουρι της.
καλα , παραδεισος των κουλουραδων...

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
καλησπερα σε ολους,η αννα η πολωνη εχει φυγει απο καλλιροης 85 πριν το καλοκαιρι.
παραυτα εκανα την επισκεψουλα μου εκει εχθες και τιμησα ενα εντελως ανωμαλο ψιλο,μελαχροινο με μακρια μαλλια,με τατοο,ονοματι σονια απο καζακσταν.
συμπερασματα:αριστο μασαζ χωρις βιασυνη,ομορφια τωρα δεν εχουμε ,η γκομενα βγαζει ολες τις ανωμαλιες του κοσμου,κανει αριστο στοματικο με ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ γκαμα στις κινησεις την ωρα της πιπας και στο κυριως πιατο δειχνει να το γουσταρει με πολυ καλη συμμετοχη.
που την προτεινω:σε οσους δεν εχουν προβλημα με τα τατοο και ψαχνουν μια γκομενα καπως διαφορετικη και αγρια που το ματι της αστραφτει οταν βλεπει αντρα. δεν ειναι μικρη,ειναι γυρω στα 30-35,δεν τη λες ωραια αλλα φυσικα ουτε κι ασχημη.
α!! ξεχασα εχει και μεγαλους βυζους.
αντε και καλα βολια σε ολους

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
Ενημέρωση για πρόσφατη επίσκεψη στο ίδρυμα.

Στην υποδοχή η Ζάνα και ακόμη τρείς θεραπαινίδες διαθέσιμες, μία που δεν θυμάμαι το όνομά της (κινεζόφερνε κάπως, ίσως είναι από το Ασιατικό τμήμα της Ρωσίας), η Μαρία (νταρντανοπιπίνι για τα μέτρα μου) οπότε επέλεξα τη Δέσποινα που ήταν πιό petite και καλύτερα κουλαντρίσιμη.

Στα ενδότερα λοιπόν, χαλαρωτικό μασάζ, αλλά αν όταν της έλεγα το έκανε δυνατό τόσο όσο να νοιώσεις ότι ξέρει το αντικείμενο. Δίχως να βιάζεται, υπήρξε επάλειψη λαδιού πανταχόθεν. Μετά, το πρόγραμμα σερβιρίστηκε όπως ακριβώς επιθυμούσα!!! Φορέθηκε παντού σκουφάκι καθ'όλη τη συνεδρία.

60+20 το πρόγραμμα. Στο τέλος μου ζητήθηκε (ευγενικά βέβαια, αλλά ζητήθηκε) φιλοδώρημα. Νομίζω ότι 80 ευρώ είναι μία αξιοπρεπέστατη τιμή για πρόγραμμα μιάς ώρας (σκάρτης).

Υ.Γ.
Ο συναγωνιστής με τον οποίο επισκέφθηκα το κέντρο φυσικής ευεξίας, μου επισήμανε τα "μεγάλα χείλη" της Μαρίας.
Υ.Γ.2

Υ.Γ.
Υ.Γ.2
[/quote] δεν εχω καταλαβει ακομα , πιγες στο Ζανοσπιτο στη σολωμου ???? διοτι προχθες που πηγα υπηρχαν τελιως διαφορετικα μωρα

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
]
σπαλομπριζολάδικο.Είναι ρωσίδες όντως εκεί,αλλά δεν τις έχω δεί απο κοντά :cheesy: :grin: :2funny:
[/quote]

ρε παιδια...αν δεν ξερετε, καλυτερα να μην μιλατε απλως...για να μιλησετε...
το ιδρυμα ειναι κανονικο φυσιοθεραπευτηριο! καμμια σχεση με τα μαγαζια που ξερουμε....

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
δεν εχω καταλαβει ακομα , πιγες στο Ζανοσπιτο στη σολωμου ???? διοτι προχθες που πηγα υπηρχαν τελιως διαφορετικα μωρα

Να ζητήσω συγγνώμη από τους συναγωνιστές, αλλά εκ παραδρομής, παρέλειψα να αναφέρω ότι η ενημέρωση είναι για το Στ.29 νέος χώρος με τη Ζάνα.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Αναφέρεσαι ADIDAS; Η Δέσποινα τί προέλευσης είναι;

Δες την απάντησή μου #23756.
Η Δέσποινα (κατά τα λεγόμενά της) από Ρωσία 24 ετών. Ξανθό, λίγο σκυλέ φατσούλα, μικρόσωμη σχετικά, με ωραία  :boobies: και 2 tatoo, ένα μικρό στην πλάτη, ένα πιό μεγάλο μπροστά χαμηλά.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ούτεη Μαρία αλλά ούτε καί αυτή πού ήταν στήν υποδοχή.μάλλον η ΖΆΝΝΑ :jerking:.καί όπως ήταν λογικό έφαγα πόρτα.
Καί ρωτάω ΕΊΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕς ΑΥΤΈΣ ΚΎΡΙΕ ΠΡΌΕΔΡΕ; :tickedoff:
Λογικό είναι ότι δέν ξαναπατάω! :grin:

Πάντως πρέπει να αναγνωρίσουμε, ότι πρέπει και από μέρους τους να είναι επιφυλακτικές. Αλλά να πας δεύτερη φορά και να μην σε γνωρίσουν..... τι να πω.... :think:

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Πάντως πρέπει να αναγνωρίσουμε, ότι πρέπει και από μέρους τους να είναι επιφυλακτικές. Αλλά να πας δεύτερη φορά και να μην σε γνωρίσουν..... τι να πω.... :think:
ε, τόσοι που μπαινοβγαίνουν λογικό

Nick the Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Αγιάνα ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Όμως Στ.29 σε ποιό αναφέρεσαι;
Να ζητήσω συγγνώμη από τους συναγωνιστές, αλλά εκ παραδρομής, παρέλειψα να αναφέρω ότι η ενημέρωση είναι για το Στ.29 νέος χώρος με τη Ζάνα.

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Το μασάζ όχι καλό, με σημαντικότερο λάθος το ότι ξεκίνησε από το σώμα για να πάει στα πόδια. Ίσως περίμενε πως θα γύριζα αμέσως για την μπριζόλα...

Όλες οι μασαζοπνήχτρες και όσοι δεν ξέρουν να κάνουν μασάζ ξεκινάνε από τα πόδια.
Το πραγματικό - καλό μασάζ ξεκινάει από το σώμα και μάλιστα από τη μέση.
Αυτό, για να το δεχτεί πιο εύκολα το σώμα και να χαλαρώσει πιο γρήγορα.

(μάλλον off-topic είμαι)

arcer2

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
πατησίων 175

2 γκόμενες

μια κοντή με πιασίματα μικρή μαυριδερή σαν απο ινδία εμοιαζε
κ μια ρωσίδα, ειρηνη το όνομα, milf, καλούτσικο σώμα, μέτριας ομορφιάς, άπαιχτο μασάζ κ τσιμπούκι, στενό μουνί (ταλαιπωρήθηκα με το προφυλαχτικό)κ κατάποση σπέρματος κ να λέει κ ευχαριστώ

80 ευρω

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

g.s.m.arena

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
149
Πόντοι
2.277
καλησπερα μπορει καποιος συναδελφος αν ξερει να μου πει για τα δυο της γλυφαδας στην λαζαρακη 40 και στην μεταξα 18 πληροφοριες τι παιζει?ευχαριστω

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.291
Πόντοι
22.785
καλησπερα μπορει καποιος συναδελφος αν ξερει να μου πει για τα δυο της γλυφαδας στην λαζαρακη 40 και στην μεταξα 18 πληροφοριες τι παιζει?ευχαριστω
έάν βρης άκρη καλή στείλε σήμα..........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom