amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.085
- Πόντοι
- 22.785
Πρέπει να σε ξέρουν από πριν ή πας για βόλτα και σε σερβίρουν?
δωσε μια φωτο δικια σου για να ΠΕΡΑΣΗ
Πρέπει να σε ξέρουν από πριν ή πας για βόλτα και σε σερβίρουν?
καλησπερα μπορει καποιος συναδελφος αν ξερει να μου πει για τα δυο της γλυφαδας στην λαζαρακη 40 και στην μεταξα 18 πληροφοριες τι παιζει?ευχαριστω
Δεν εχω παει στο συγκεκριμενο και μου κανει εντυπωση που πρωτη φορα εφαγες μπριζολα και ο λογος που αποφευγω να παω ειναι μην τυχων και δεν παρω πληρως μενου εκτος αν το ιδρυμα δεν κολαει με γνωριμιες και καλα ταχαμου δεν σε ξερω δεν εισαι πελατης . Τελικα τι να κανω να δοκιμασω???καλησπέρα,
ενημέρωση από Μπουμπουίνας 4. Πρώτη φορά πήγα εκεί και η πρώτη εντύπωση του χώρου πολύ καλή. Το μόνο μειον είναι ότι στο μπάνια δεν έχει ούτε μια κουρτίνα και τα νερά κάνουν τον χώρο λίμπα... Το αστείο είναι η τεράστια μοκέτα-φλοκάτη που καλύπτρι σχεδόν όλο το σπίτι. Δεν είναι κακό να την βγάλουν...
Από την παρέλαση 4 τεμαχίων, διάλεξα μια πολύ ψηλή (1,85) ξανθιά, αν θυμάμαι καλά Μαρίνα. Από τις άλλες 3, η μια ήταν ακόμα πιο ψηλή (!!!) και την άφησα, μια πολύ μικροκαμωμένη που δεν μου πάει σαν στυλ και η τρίτη μια πολύ καλή αλλά την είδα αφού είχα διαλέξει.
Η κοπέλα είναι ομιλιτικότατη και κάναμε χαβαλέ. Ρωσίδα (είπε) 28 ετών με πολύ καλό κορμί. Το μασάζ πολύ καλό και δυνατό όπως ζήτητσα αφού ήμουν πράγματι πιασμένος. Η μπριζόλα ήταν πολύ καλή και η πίπα παρά λίγο θα με έκανε να τελειώσω.
Ευτυχώς κρατήθηκα και με 2 εναλλαγές έφτασε το τέλος!!!!
Συνολικά πολύ καλό πακέτο. Το μόνο κακό είναι πως με τον τρόπο της μου έφαγε +20 ευρώ...
δικια μου κανει?δωσε μια φωτο δικια σου για να ΠΕΡΑΣΗ
..απο την ιμβρου(πλατεια αμερικης) εχουμε καποιο ευχαριστο νεο?...ειναι και ωραιο μαγαζι
..μηπως ψαχνεσαι?για να ρωτας κάτι ξέρεις και θέλεις να το επιβαιβεώσεις...
Τι εννοεις συναδελεφε? Αφησες 100???Συνολικά πολύ καλό πακέτο. Το μόνο κακό είναι πως με τον τρόπο της μου έφαγε +20 ευρώ...
η συμβουλή μου είναι ναι !!! δεν νομίζω οτι θα έχεις πρόβλημα .....Δεν εχω παει στο συγκεκριμενο και μου κανει εντυπωση που πρωτη φορα εφαγες μπριζολα και ο λογος που αποφευγω να παω ειναι μην τυχων και δεν παρω πληρως μενου εκτος αν το ιδρυμα δεν κολαει με γνωριμιες και καλα ταχαμου δεν σε ξερω δεν εισαι πελατης . Τελικα τι να κανω να δοκιμασω???
Συμφωνώ με τον ΨΑΡΑΚΑ...!!!Δεν εχω παει στο συγκεκριμενο και μου κανει εντυπωση που πρωτη φορα εφαγες μπριζολα και ο λογος που αποφευγω να παω ειναι μην τυχων και δεν παρω πληρως μενου εκτος αν το ιδρυμα δεν κολαει με γνωριμιες και καλα ταχαμου δεν σε ξερω δεν εισαι πελατης . Τελικα τι να κανω να δοκιμασω???
Τι εννοεις συναδελεφε? Αφησες 100???
Η ρωσιδούλα με τα κινέζικα χαρακτηριστικά που δούλευε αρχικά στη Μάρνης, μετά πήγε στο "Στουρνάρη 63" (Άντζελα) και μέχρι πρότινος ήταν στο "Σολωμού 54" (Αλίκη), έχει πάει στο "Στουρνάρη 29";
ναιΗ ρωσιδούλα με τα κινέζικα χαρακτηριστικά που δούλευε αρχικά στη Μάρνης, μετά πήγε στο "Στουρνάρη 63" (Άντζελα) και μέχρι πρότινος ήταν στο "Σολωμού 54" (Αλίκη), έχει πάει στο "Στουρνάρη 29";