Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

g.s.m.arena

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
149
Πόντοι
2.277
εννοειται συναδελφε σκεφτομαι να παω να δω αλλα φοβαμαι μην την πατησω

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
καλησπερα μπορει καποιος συναδελφος αν ξερει να μου πει για τα δυο της γλυφαδας στην λαζαρακη 40 και στην μεταξα 18 πληροφοριες τι παιζει?ευχαριστω

πιστεύω ότι θα ταλαιπωρηθείς τσάμπα αν είσαι μικροαστός φτωχός. :o :cheesy:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
καλησπέρα,
ενημέρωση από Μπουμπουίνας 4. Πρώτη φορά πήγα εκεί και η πρώτη εντύπωση του χώρου πολύ καλή. Το μόνο μειον είναι ότι στο μπάνια δεν έχει ούτε μια κουρτίνα και τα νερά κάνουν τον χώρο λίμπα... Το αστείο είναι η τεράστια μοκέτα-φλοκάτη που καλύπτρι σχεδόν όλο το σπίτι. Δεν είναι κακό να την βγάλουν...
Από την παρέλαση 4 τεμαχίων, διάλεξα μια πολύ ψηλή (1,85) ξανθιά, αν θυμάμαι καλά Μαρίνα. Από τις άλλες 3, η μια ήταν ακόμα πιο ψηλή (!!!) και την άφησα, μια πολύ μικροκαμωμένη που δεν μου πάει σαν στυλ και η τρίτη μια πολύ καλή αλλά την είδα αφού είχα διαλέξει.
Η κοπέλα είναι ομιλιτικότατη και κάναμε χαβαλέ. Ρωσίδα (είπε) 28 ετών με πολύ καλό κορμί. Το μασάζ πολύ καλό και δυνατό όπως ζήτητσα αφού ήμουν πράγματι πιασμένος. Η μπριζόλα ήταν πολύ καλή και η πίπα παρά λίγο θα με έκανε να τελειώσω.  :pipa2: :pipa2: :pipa2:
Ευτυχώς κρατήθηκα και με 2 εναλλαγές  :fuck2: :fuck2: :fuck2: έφτασε το τέλος!!!!
Συνολικά πολύ καλό πακέτο. Το μόνο κακό είναι πως με τον τρόπο της μου έφαγε +20 ευρώ...

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
καλησπέρα,
ενημέρωση από Μπουμπουίνας 4. Πρώτη φορά πήγα εκεί και η πρώτη εντύπωση του χώρου πολύ καλή. Το μόνο μειον είναι ότι στο μπάνια δεν έχει ούτε μια κουρτίνα και τα νερά κάνουν τον χώρο λίμπα... Το αστείο είναι η τεράστια μοκέτα-φλοκάτη που καλύπτρι σχεδόν όλο το σπίτι. Δεν είναι κακό να την βγάλουν...
Από την παρέλαση 4 τεμαχίων, διάλεξα μια πολύ ψηλή (1,85) ξανθιά, αν θυμάμαι καλά Μαρίνα. Από τις άλλες 3, η μια ήταν ακόμα πιο ψηλή (!!!) και την άφησα, μια πολύ μικροκαμωμένη που δεν μου πάει σαν στυλ και η τρίτη μια πολύ καλή αλλά την είδα αφού είχα διαλέξει.
Η κοπέλα είναι ομιλιτικότατη και κάναμε χαβαλέ. Ρωσίδα (είπε) 28 ετών με πολύ καλό κορμί. Το μασάζ πολύ καλό και δυνατό όπως ζήτητσα αφού ήμουν πράγματι πιασμένος. Η μπριζόλα ήταν πολύ καλή και η πίπα παρά λίγο θα με έκανε να τελειώσω.  :pipa2: :pipa2: :pipa2:
Ευτυχώς κρατήθηκα και με 2 εναλλαγές  :fuck2: :fuck2: :fuck2: έφτασε το τέλος!!!!
Συνολικά πολύ καλό πακέτο. Το μόνο κακό είναι πως με τον τρόπο της μου έφαγε +20 ευρώ...
Δεν εχω παει στο συγκεκριμενο και μου κανει εντυπωση που πρωτη φορα εφαγες μπριζολα και ο λογος που αποφευγω να παω ειναι μην τυχων και δεν παρω πληρως μενου εκτος αν το ιδρυμα δεν κολαει με γνωριμιες και καλα ταχαμου δεν σε ξερω δεν εισαι πελατης . Τελικα τι να κανω να δοκιμασω???

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο πάντως... όλα ήρθαν μόνα τους

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
..απο την ιμβρου(πλατεια αμερικης) εχουμε καποιο ευχαριστο νεο?...ειναι και ωραιο μαγαζι :dancing:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.069
Πόντοι
42.697

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Δεν εχω παει στο συγκεκριμενο και μου κανει εντυπωση που πρωτη φορα εφαγες μπριζολα και ο λογος που αποφευγω να παω ειναι μην τυχων και δεν παρω πληρως μενου εκτος αν το ιδρυμα δεν κολαει με γνωριμιες και καλα ταχαμου δεν σε ξερω δεν εισαι πελατης . Τελικα τι να κανω να δοκιμασω???
η συμβουλή μου είναι ναι !!! δεν νομίζω οτι θα έχεις πρόβλημα .....

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Συμφωνώ με τον ΨΑΡΑΚΑ...!!!

g.s.m.arena

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
149
Πόντοι
2.277
επειδη δεν ειμαι μικροαστος φτωχος μπορει καποιος να μου δωσει πληροφοριες για τις γλυφαδας τα δυο ιδρυματα μεταξα και λαζαρακη τι παιζει???

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Καλλιρόης 12, 2ος όροφος....

είναι καινούργια άφιξη ή τώρα το πήρα γραμμή...???

βρίσκομαι στο σωστό θέμα???, ξέρει κανείς αν σερβίρουν γεύμα? και πόση σχέση έχει με τα 2 γνωστά ξεπετάδικα λίγο πιο κάτω (Κ48, Φ 4)????

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Η ρωσιδούλα με τα κινέζικα χαρακτηριστικά που δούλευε αρχικά στη Μάρνης, μετά πήγε στο "Στουρνάρη 63" (Άντζελα) και μέχρι πρότινος ήταν στο "Σολωμού 54" (Αλίκη), έχει πάει στο "Στουρνάρη 29";  :helpplea:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
αυτή θα ξέρει απέξω όλη την περιοχή!!!!  :grin: :grin: :grin: :grin:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Η ρωσιδούλα με τα κινέζικα χαρακτηριστικά που δούλευε αρχικά στη Μάρνης, μετά πήγε στο "Στουρνάρη 63" (Άντζελα) και μέχρι πρότινος ήταν στο "Σολωμού 54" (Αλίκη), έχει πάει στο "Στουρνάρη 29";  :helpplea:

αυτή κάνει για τρομοκράτης! :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
ναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom