Έριξα ένα βλέφαρο (μόνον τούτο) στην Καλλιρόης 12 κυριακατικα. Ήσυχα τα πράγματα, 2 μασαζούδες, μια χοντρή ψηλή και μια κοντούλα πετίτ ξανθιά, νομίζω Άντα. Πρώτη φορά και με πήρανε γραμμή μου λένε 60 για μασάζ. Έφυγα διότι δεν με ενέπνευσε καμια απο τις 2. Μου είπανε ότι αύριο θα έχει περισσότερες κοπέλλες. Πιστεύω ότι αν το επισκεφτεί πιο μάχιμος συναγωνιστής μασαζάκιας μπορεί και να φάει με την πρώτη...εγώ μυρίζω ψαρίλα απο μακριά και ετσι δεν το ρίσκαρα...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
εγω παντως ερηξα τον ψηφο μου και μετα εκανα μια βυζοθεραπια στην κ 48 ,
Άξιος, άξιος!!!
celtic1888
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φίλε αυτό που έχω πάθει με Κ48 είναι απίστευτο ... δεν ξέρω για ποιο λόγο και ενώ το μαγαζί είναι ότι πρέπει για εμένα από άποψη περιοχής και πρόσβασης η κατά τα άλλα συμπαθέστατη σερίφισσα με έχει πάρει με τόσο κακό μάτι (μπάτσος , εφοριακός ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο ) και σε τέσσερις επισκέψεις δεν έχω καταφέρει ακόμα να φάω , ενώ στις τρεις από αυτές έχω πάρει και απόδειξη...ΕΛΕΟΣ , τι μου προτείνετε να κάνω να της μιλήσω στα ίσια ή τίποτε άλλο γιατί πραγματικά έχω πεισμώσει που εδώ σε άλλα και άλλα έχω φάει στο συγκεκριμένο ακυρώνομαι συνεχώς ...
argentinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εγω θα ελεγα να της την πεις της σεριφισας,οτι ο σκοπος σου ειναι να εχεις φουλ προγραμμα.
να το πεις απο την αρχη ομως κ μετα αφου σου απαντησει,πραξε αναλογα.
να το πεις απο την αρχη ομως κ μετα αφου σου απαντησει,πραξε αναλογα.
μίλα στα ίσα ...μετά από 4 επισκέψεις έλεος...Φίλε αυτό που έχω πάθει με Κ48 είναι απίστευτο ... δεν ξέρω για ποιο λόγο και ενώ το μαγαζί είναι ότι πρέπει για εμένα από άποψη περιοχής και πρόσβασης η κατά τα άλλα συμπαθέστατη σερίφισσα με έχει πάρει με τόσο κακό μάτι (μπάτσος , εφοριακός ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο ) και σε τέσσερις επισκέψεις δεν έχω καταφέρει ακόμα να φάω , ενώ στις τρεις από αυτές έχω πάρει και απόδειξη...ΕΛΕΟΣ , τι μου προτείνετε να κάνω να της μιλήσω στα ίσια ή τίποτε άλλο γιατί πραγματικά έχω πεισμώσει που εδώ σε άλλα και άλλα έχω φάει στο συγκεκριμένο ακυρώνομαι συνεχώς ...
silverpalm
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 48
- Like
- 12
- Πόντοι
- 2.930
Φίλε αυτό που έχω πάθει με Κ48 είναι απίστευτο ... δεν ξέρω για ποιο λόγο και ενώ το μαγαζί είναι ότι πρέπει για εμένα από άποψη περιοχής και πρόσβασης η κατά τα άλλα συμπαθέστατη σερίφισσα με έχει πάρει με τόσο κακό μάτι (μπάτσος , εφοριακός ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο ) και σε τέσσερις επισκέψεις δεν έχω καταφέρει ακόμα να φάω , ενώ στις τρεις από αυτές έχω πάρει και απόδειξη...ΕΛΕΟΣ , τι μου προτείνετε να κάνω να της μιλήσω στα ίσια ή τίποτε άλλο γιατί πραγματικά έχω πεισμώσει που εδώ σε άλλα και άλλα έχω φάει στο συγκεκριμένο ακυρώνομαι συνεχώς ...
όταν έγραψα κ εγώ ότι την πρώτη φορά που πήγα (πριν κάνα 3μηνο-4μηνο) μου το παίζανε δύσκολοι κ ζητήσανε μέχρι ταυτότητα (τελικά μείναμε στον φραπέ με μια λίζα ελληνίδα βυζαρού) πέσανε κάποιοι να με φάνε εδώ μέσα ότι είμαι βαλτός κ ότι το μαγαζί είναι ψητοπωλείο χωρίς μου σου του. γράψτους στ'αρχίδια σου κ μην ξαναπατήσεις.
celtic1888
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Λοιπόν ύστερα από πολλή σκέψη και λαμβάνοντας υπ'όψη όλα όσα γράψατε (ευχαριστώ και για την ενασχόληση με το θεματάκι μου) αποφάσισα να πάω άλλη μια φορά μια από αυτές τις μέρες και να μιλήσω στα ίσια αν και πάλι φάω άκυρο ρίχνω μαύρη πέτρα και τέλος ... Δε μπορείς να φανταστείς πως νιώθεις όταν ακούς συναγωνιστές από δίπλα να αγκωμαχούν και εσένα να σου λένε ''μόνο μασάζ''...ΕΛΕΟΣ !!!
Αν εννοεις την Αννα την Πολωνη απο ΚΑΛΙΡΟΗΣ 85 συμφωνω με αυτα που γραφεις και να προσθεσω οτι της αρεσει να δουλευεις το κουλουρι της.
Σωστά ΚΑΛΙΡΡΟΗΣ 85.
Δέν λέω τήν Άννα τήν πολωνή πού έφυγε αυτή ήταν μεγάλη καί χάλια από εμφάνιση.
Μιλάω γιά άλλη Άννα από Καζακστάν νομίζω πού είναι καλό πιπίνι.
athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.650
- Πόντοι
- 6.555
Εγω φιλε μου πηγα, μου ανοιξε η σεριφισσα με τις βυζαρες (λεμε την ιδια?)και ταυτοχρονα μιλαγε στο κινητο.Απο μονος μου προχωρησα ευθεια και μετα αριστερα σε ενα δωματιο που ειχαν κλειστο φως. το ανοιξα και εκατσα στον καναπε. (η σεριφισσα ερχοταν πισω μου μιλωντας συνεχεια στο κινητο).Σε ενα λεπτο τελειωνει μου λεει εχεις ξαναρθει, απαντω καταφατικα, μου λεει με ποια? της λεω με την λιζα και μου στελνει την ....παρελαση.!!! ισα με 9 γυναικες περασαν και τελικα μου αρεσε το κοντοπουτανο.....η λιζα...ξανθο με βυζαρες που κανει και ακαποτα και στον καναπε και στο μασαζοκρεβατο και κατω και οπου θες..μονο λιγο προσοχη γιατι ειναι ξεπετα του κερατα...σε καβλωνει με τις βυζαρες απο την αρχη και σε ξεπεταει στο τσακα τσακα..εκει πρεπει να εισαι εμπειρος διαφορετικα πηγες-εχυσες-εφυγες στο τεταρτο ...και δεν λεει...τα 80αρια δεν βγαινουν ετσι απλα σημερα...αυτα..ελπιζω να βοηθησα.όταν έγραψα κ εγώ ότι την πρώτη φορά που πήγα (πριν κάνα 3μηνο-4μηνο) μου το παίζανε δύσκολοι κ ζητήσανε μέχρι ταυτότητα (τελικά μείναμε στον φραπέ με μια λίζα ελληνίδα βυζαρού) πέσανε κάποιοι να με φάνε εδώ μέσα ότι είμαι βαλτός κ ότι το μαγαζί είναι ψητοπωλείο χωρίς μου σου του. γράψτους στ'αρχίδια σου κ μην ξαναπατήσεις.
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Καλλιρόης 48 με ένα σορτσάκι με παγιέτες και κατάξανθο μαλλί σήμερα!θα πειτς παλι διευθυνση για εκει που ειναι αυτη η Λιζα συναγωνιστη?
τοσες μερεσ με τα προεκλογικα ηταν καλα το παρκαρες απο κατω , μεχρη και διπλοπαρκαρισμα εκανα μια μερα και δεν σου ελεγε κανεις τιποπα , διοτι νομιζαν οτι πας στα γραφεια τους ΛΑΟΣ , τωρα που τελειωσαν η κλογες θα εχουμε ενα θεμα με το παρκινγκΚαλλιρόης 48 με ένα σορτσάκι με παγιέτες και κατάξανθο μαλλί σήμερα!
αυτο το σορτατσακι που φοραει ειναι τα λεφτα για το λιζακι , λιγο υψος να ειχε θα ηταν θεα . . . . αλλα χαλαλι εχει ΒΥΖΙΑ και διορθονονται ολα εκει
τελευτεα ενημερωση απο νεο Ζανοσπιτο στουρναρη 29
πορτα Ζανα φοροντας λευκη ρομπμα , καλτσες και τακουνακια(αχ!!αχ!!αχ!!)
τεμαχια τρια
Μαρια η ψηλη , Χριστινα μπαζολε , και μια με ξανθο βαμενο μαλι με ψιλο ασιατικα χαρακτιριστικα μπαζολε και αυτη (δεν ειναι η Αντζελα απο στουρναρη 63μετεπιτα σωλομου 54 Αλικη).
τελικος επροτιμιθει Ζανα . Τα λογια ειναι περιτα , η κοπελα ειναι σταθερη αξια στο χωρο και καθε φορα ειναι και καλυτερη( λογικον αφου σε γνωριζει μαθενει και τα χουγια σου) ΖΑΝΑ YOU AR THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!
τεμαχια τρια
Μαρια η ψηλη , Χριστινα μπαζολε , και μια με ξανθο βαμενο μαλι με ψιλο ασιατικα χαρακτιριστικα μπαζολε και αυτη (δεν ειναι η Αντζελα απο στουρναρη 63μετεπιτα σωλομου 54 Αλικη).
τελικος επροτιμιθει Ζανα . Τα λογια ειναι περιτα , η κοπελα ειναι σταθερη αξια στο χωρο και καθε φορα ειναι και καλυτερη( λογικον αφου σε γνωριζει μαθενει και τα χουγια σου) ΖΑΝΑ YOU AR THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!
......................................................
και μια με ξανθο βαμενο μαλι με ψιλο ασιατικα χαρακτιριστικα μπαζολε και αυτη
Δέσποινα, ορμώμενη από τα Ουράλια! 24 ετών.
μμμαλιστα μμμαλισταΔέσποινα, ορμώμενη από τα Ουράλια! 24 ετών.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
μιλαμε για την δεσποινα απο την σολωμου?....μμμαλιστα μμμαλιστα
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
προχθεσινη επισκεψη στην μαρνης(11)...κοπελες ολες κι ολες τρεις....μια γριεντζο 850 χρονων,αλλη μια ασχετη τελειως,και η σοφια,ψηλη με κολαρα και αρκετα καλο μπροστινο συστημα(βυζουμπες)....την τιμησα,ηταν η δευτερη φορα,...μετριο εως ασχετο μασαζ,αλλα δυνατο κρεβατι χωρις μη και οχι σε τιποτα...αυτα κυριοι....
μιλαμε για την δεσποινα απο την σολωμου?....
Oui.Τη Δέσποινα της Ζάνας!
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
αυτο το σορτατσακι που φοραει ειναι τα λεφτα για το λιζακι , λιγο υψος να ειχε θα ηταν θεα . . . . αλλα χαλαλι εχει ΒΥΖΙΑ και διορθονονται ολα εκει
Προσδιορίσατε Λίζα pls! Προέλευση, προηγούμενη ενασχόληση κ.λ.π.
τεμαχια τρια
λες να τη δοκιμάσω? θα περάσω καλά?
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις