Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
Προσδιορίσατε Λίζα pls! Προέλευση, προηγούμενη ενασχόληση κ.λ.π. :huh:

Καλλιρόης 48 => Ελληνίδα κοντουλα ξανθο μαλλι μεγάλα βυζια καλη ρωγα φοράει συνηθως ενα κοντο σορτσακι και ψηλες γόβες (όχι μυτερες) παλια ηταν πιο χοντρη με αλλο χρωμα μαλλι και προυπηρεσια στην ιλιαδα.. αριθμο ταυτοτητας δεν θυμαμαι :idiot:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Φίλε αυτό που έχω πάθει με Κ48 είναι απίστευτο ... δεν ξέρω για ποιο λόγο και ενώ το μαγαζί είναι ότι πρέπει για εμένα από άποψη περιοχής και πρόσβασης η κατά τα άλλα συμπαθέστατη σερίφισσα με έχει πάρει με τόσο κακό μάτι (μπάτσος , εφοριακός ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο ) και σε τέσσερις επισκέψεις δεν έχω καταφέρει ακόμα να φάω , ενώ στις τρεις από αυτές έχω πάρει και απόδειξη...ΕΛΕΟΣ , τι μου προτείνετε να κάνω να της μιλήσω στα ίσια ή τίποτε άλλο γιατί πραγματικά έχω πεισμώσει που εδώ σε άλλα και άλλα έχω φάει στο συγκεκριμένο ακυρώνομαι συνεχώς ...

πραγματικά απίστευτο!!!!!!!!!!!! :headbang:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Καλλιρόης 48 => Ελληνίδα κοντουλα ξανθο μαλλι μεγάλα βυζια καλη ρωγα φοράει συνηθως ενα κοντο σορτσακι και ψηλες γόβες (όχι μυτερες) παλια ηταν πιο χοντρη με αλλο χρωμα μαλλι και προυπηρεσια στην ιλιαδα.. αριθμο ταυτοτητας δεν θυμαμαι :idiot:
Πληρέστατη περιγραφή tnx. :dancing: Όσο για τον αριθμό ταυτότητας δεν χρειάζεται, γνωρίζω τον ... ΑΦΜ!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Λοιπόν ύστερα από πολλή σκέψη και λαμβάνοντας υπ'όψη όλα όσα γράψατε (ευχαριστώ και για την ενασχόληση με το θεματάκι μου) αποφάσισα να πάω άλλη μια φορά μια από αυτές τις μέρες και να μιλήσω στα ίσια αν και πάλι φάω άκυρο ρίχνω μαύρη πέτρα και τέλος ... Δε μπορείς να φανταστείς πως νιώθεις όταν ακούς συναγωνιστές από δίπλα να αγκωμαχούν και εσένα να σου λένε ''μόνο μασάζ''...ΕΛΕΟΣ !!!
Να απαιτήσεις και τα ... αναδρομικά των προηγουμένων επισκέψεων! :knuppel:
Σε κάθε περίπτωση είναι πρωτόγνωρη συμπεριφορά :huh: :huh: :huh:
Εκεί μόνο που δεν με πήδη... :fuck1: (αντίστροφη υπερβολή) πρώτη φορά που πήγα, όχι εσύ μετά από τόσες επισκέψεις!
Γίνε πιο επιθετικός...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.083
Πόντοι
22.785
Ρίχνουμε μαύρο σέ τετοιες συμπεριφορές.........
Απλά δέν ξαναπάμε συντροφοι...........

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.083
Πόντοι
22.785
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Δηλδή άκουμπαμε τόν μήνα μια χιλιαδα
και μας τό παιζουνε κάπως;;;;;;;

+1.000
Μήπως έχει χαθεί το μέτρο και ο επαγγελματισμός? :think:
Αυτό πρέπει να ρυθμιστεί μέσα από τη δικιά μας στάση!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Ξαναλεμε, το καλυτερο μαγαζι να ειναι,
αν δεν παιξει τιποτα στη δευτερη φορα ριχνεις μαυρο,
αλλιως θα πηγαινεις και θα λενε "Ηλθε το κορόιδο!!!"

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
απο μεταξα μακρια το εχει η βασω που παλια ειχε το ιδρυμα της παραλιακης με την εφη κανουν αυστηρα μασαζ και παρακολουθη τη γινεται πρεπει να εισαι πολυ παλιος γνωστος για φραπε μονο και με το ζορι. το κοντο πουτανο της καλλιροης ειναι η ελενη που ηταν ιλιαδα δινει και λοκο.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Ξαναλεμε, το καλυτερο μαγαζι να ειναι,
αν δεν παιξει τιποτα στη δευτερη φορα ριχνεις μαυρο,
αλλιως θα πηγαινεις και θα λενε "Ηλθε το κορόιδο!!!"
για να μη πούμε και από την πρώτη .....εγώ αυτή τη συνταγή έχω ....

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
χτεσινη επισκεψη σε ζανοσπιτο.. διπλο ζανα και μαρια.. εγω ηθελα δεσποινα αλλα η ζανα ζητησε μαρια οποτε δεχτηκαι και δεν το μετανιωσα!!στην αρχη εκανα ντουζ με ζανα και μετα μασαζ!! οταν πηγαν να  με γυρισουν εβαλα αποτομα την ζανα κατω και επεσα πανω της με την μαρια.. δαχτυλο πισω της και μπολικο ακαποτο στοματικο.. πρωτη φορα ακουσα την ζανα να λεει χυνω....!! μετα της πηρα το κουλουρι και αφου ανεβηκε πανω μου η μαρια τελειωσα στην .... μητρα της οπως δηλωσε η ιδια!!!! βαζω 9/10 γιατι δεν μου εκαναν μασαζ μπροστα!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom