Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
συνεχίζουμε με καραϊσκου 88. ειρήνη, βουλγάρα λέει (αλβανίδα λέω εγώ ως συνήθως καχύποπτος), καστανό μαλί ίσιο μακρύ, 25άρα, λεπτή, καλά πόδια, κ κώλος. απ'την μέση κ πάνω σαν να καμπουριάζει λιγάκι κ μάλλον ατσούμπαλο σώμα. δόντια αισχρά, καφετιά που παραπέμπουν σε πρέζα αν κ δεν πληρεί τα υπόλοιπα σημάδια. μπήκα γιατί ήταν η μόνη κ κυρίως γιατί μου την πρότεινε η λία (σέριφ). λεπτομέρεια (όχι τελικά τόσο) ήμουν το τελευταίο ραντεβού αργά το απόγευμα. λοιπόν αν κ τακτικός πελάτης κ φυσικά η λία θα της το ξεκαθάρισε, μου το έπαιζε μυξοπαρθένα όταν της κατέβαζα τα βρακιά ή της ανέβαζα την μπλούζα. βαριεστημένη, γελοία σχόλια, μασάζ αισχρό κ γενικά έκανε ότι περνά από το χέρι της για να ξεκαβλώσω. τελικά το περιόρισα σε φραπέ μόνο κ έφυγα απογοητευμένος. χρωστάω ένα χέσιμο στη λία κ στον εαυτό μου που έκατσα ακόμα κ για τη μαλακία που μου τράβηξε. σ'αυτές τις περιπτώσεις το μόνο που πρέπει να τραβάω είναι ένα χέσιμο στο 'κορίτσι' κ στην 'μαντάμ'.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
χρωστάω ένα χέσιμο στη λία κ στον εαυτό μου .Σ'αυτές τις περιπτώσεις το μόνο που πρέπει να τραβάω είναι ένα χέσιμο στο 'κορίτσι' κ στην 'μαντάμ'.

και να έχεις φάει την προηγούμενη σπανάκι με αγριοράδικα κοζάνης :2funny:.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
συγκαταλέγεται, αλλά εαν δεν πάς συστημένος ή αν πας για πρώτη φορά και δεν σε γνωρίζουν αποκλειεται να σου προσφέρουν κάτι παραπάνω απο μασάζ

εγώ θα προσέθετα ότι και συστημένος να πάς ενδέχεται να μη πάρεις ούτε φραπέ.Συνέβη στον παππού του κολλητού μου. :rolleyes:

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
συναδελφοι, ξερετε τιποτα για ενα μασσαζ στους αγιους αναργυρους? λαχανα & ανθεων, 3 δρομοι μετα την εκκλησια των Αγ.μυροφορων! Μοναδα ευεξιας, το λεει. πηγε ενας φιλοσ και μου ειπε οτι εχει 2-3 καλα εκ ρωσιας! του κανανε μονο μασσαζ, αλλα αυτοσ ειναι και πολυ ντροπαλος..(κοτζαμ γομαρι...) και μαλλον δεν θα εκανε ουτε καν ερωτηση....
γνωριζει κανεις τιποτις??

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
συναδελφοι, ξερετε τιποτα για ενα μασσαζ στους αγιους αναργυρους? λαχανα & ανθεων, 3 δρομοι μετα την εκκλησια των Αγ.μυροφορων! Μοναδα ευεξιας, το λεει. πηγε ενας φιλοσ και μου ειπε οτι εχει 2-3 καλα εκ ρωσιας! του κανανε μονο μασσαζ, αλλα αυτοσ ειναι και πολυ ντροπαλος..(κοτζαμ γομαρι...) και μαλλον δεν θα εκανε ουτε καν ερωτηση....
γνωριζει κανεις τιποτις??

σπαλομπριζολάδικο.Είναι ρωσίδες όντως εκεί,αλλά δεν τις έχω δεί απο κοντά :cheesy: :grin: :2funny:

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
δηλαδη ειναι καλοοο?? :knockinb:  αξιζει την επισκεψη μας?

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
παιδες εχει περασει κανεις τωρα τελευταια απο γαλατσιου 1?....εχει να ανφερθει καιρο αυτο το μαγαζι,και ειπα αν ξερει κανεις τιποτα...?
Λειτουργεί κανονικά Malaxis Therapy, με 5 θεραπενίδες εκ των οποίων η μια ψηλή μελαχρινή κάνει και χρέη "πόρτας". Εκ των λοιπών μια ξανθιά με κιλάκια κατηγορία βυζομάνα, μια babyface μελαχρινή λεπτή, μια κοντή λεπτή και μιά ως μιγάς λεπτή ψηλή. Το ροστερ μέτριο για τα δικά μου standards. Μαγαζί τα πάντα όλα!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Θερμη παρακληση

Όταν αναφέρεται ενα μαγαζι που δεν εχει δικο του θεμα,
μη διαστασετε να ανοιξετε, βοηθηστε να οργανωθει η
πληροφορια σωστα. Γραφτε για καθε μαγαζι στο δικο του θεμα,
οχι ολα μαζι εδω. Εδω θα θαφτουν και μετα θα γκρινιαζετε
οτι δε βρισκετε το ταδε και το δεινα.

gonzales

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
σπαλομπριζολάδικο.Είναι ρωσίδες όντως εκεί,αλλά δεν τις έχω δεί απο κοντά :cheesy: :grin: :2funny:

Η σειρά είναι φόλα, φόλα, φραπέ, καλαμάκι, μπριζόλα ανά επίσκεψη ή το κυρίως πιάτο σερβίρεται από την πρώτη μέρα που σε δουν; Αν υπάρχουν πληροφορίες θα τις ήθελα μια και το εν λόγω ίδρυμα βολεύει λόγω δουλειάς.

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Θερμη παρακληση

Όταν αναφέρεται ενα μαγαζι που δεν εχει δικο του θεμα,
μη διαστασετε να ανοιξετε, βοηθηστε να οργανωθει η
πληροφορια σωστα. Γραφτε για καθε μαγαζι στο δικο του θεμα,
οχι ολα μαζι εδω. Εδω θα θαφτουν και μετα θα γκρινιαζετε
οτι δε βρισκετε το ταδε και το δεινα.
Ο.Κ. 1.000 δίκια! Sorry.

kostas_mes

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
καλημερα σε ολους εχθες ειχα λασκα και ειπα να κανω βολτα στα περιξ εκτος κεντρου νοτια πηγα νεα σμυρνη παλαιωλογου ομηρου πρεπει να ηταν κλειστο γιατι δεν ανοιξανε πηγα παλιο φαληρο ζησιμοπουλου και μετα ανεβηκα στην αντιντας απο πανω εχω ακουση τοσα για αυτη την λετονη την γιανα και ειπα να αραζα εκει.    τα αλλα ηταν αστα να πανε η συγκεκριμενη κορασιδα ειχε θεραπεια μολις ειχε μπει μου ειπε η σεριφησα και εφυγα πηγα γλυφαδα ζησιμοπουλου και εκει εκτος της τανια λιγα πραματα εχει ενα μικρο ρωσακι αδυνατο  ξανθο με το ζορι λεει καμια λεξη το πηρα ξενερωτο τελειως το αλλο το μικρο που ειχε εχει χαθει. η βολτα μου ηταν σκετη φολα και αποφασισα σημερα να παω ξενοπουλου μου ειπαν για κατι καλο εκει αλλιως στα σηγουρα ιλιαδα.

Καλημέρα συναγωνιστή!! Για πες πληροφορίες για το ρωσάκι; Σερβίρει τίποτα ή μόνο μασάζ. Και πόσο πήγε το μαλλί;

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ενημέρωση για πρόσφατη επίσκεψη στο ίδρυμα.

Στην υποδοχή η Ζάνα και ακόμη τρείς θεραπαινίδες διαθέσιμες, μία που δεν θυμάμαι το όνομά της (κινεζόφερνε κάπως, ίσως είναι από το Ασιατικό τμήμα της Ρωσίας), η Μαρία (νταρντανοπιπίνι για τα μέτρα μου) οπότε επέλεξα τη Δέσποινα που ήταν πιό petite και καλύτερα κουλαντρίσιμη.

Στα ενδότερα λοιπόν, χαλαρωτικό μασάζ, αλλά αν όταν της έλεγα το έκανε δυνατό τόσο όσο να νοιώσεις ότι ξέρει το αντικείμενο. Δίχως να βιάζεται, υπήρξε επάλειψη λαδιού πανταχόθεν. Μετά, το πρόγραμμα σερβιρίστηκε όπως ακριβώς επιθυμούσα!!! Φορέθηκε παντού σκουφάκι καθ'όλη τη συνεδρία.

60+20 το πρόγραμμα. Στο τέλος μου ζητήθηκε (ευγενικά βέβαια, αλλά ζητήθηκε) φιλοδώρημα. Νομίζω ότι 80 ευρώ είναι μία αξιοπρεπέστατη τιμή για πρόγραμμα μιάς ώρας (σκάρτης).

Σύντομα, νεώτερη επίσκεψη.

Υ.Γ.
Ο συναγωνιστής με τον οποίο επισκέφθηκα το κέντρο φυσικής ευεξίας, μου επισήμανε τα "μεγάλα χείλη" της Μαρίας.
Υ.Γ.2
Αν πας χωρίς να σε ξέρουν, θα πάρεις το απλό πρόγραμμα των 60.

Analάτρης

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ενημέρωση για πρόσφατη επίσκεψη στο ίδρυμα.

Στην υποδοχή η Ζάνα και ακόμη τρείς θεραπαινίδες διαθέσιμες, μία που δεν θυμάμαι το όνομά της (κινεζόφερνε κάπως, ίσως είναι από το Ασιατικό τμήμα της Ρωσίας), η Μαρία (νταρντανοπιπίνι για τα μέτρα μου) οπότε επέλεξα τη Δέσποινα που ήταν πιό petite και καλύτερα κουλαντρίσιμη.

Στα ενδότερα λοιπόν, χαλαρωτικό μασάζ, αλλά αν όταν της έλεγα το έκανε δυνατό τόσο όσο να νοιώσεις ότι ξέρει το αντικείμενο. Δίχως να βιάζεται, υπήρξε επάλειψη λαδιού πανταχόθεν. Μετά, το πρόγραμμα σερβιρίστηκε όπως ακριβώς επιθυμούσα!!! Φορέθηκε παντού σκουφάκι καθ'όλη τη συνεδρία.

60+20 το πρόγραμμα. Στο τέλος μου ζητήθηκε (ευγενικά βέβαια, αλλά ζητήθηκε) φιλοδώρημα. Νομίζω ότι 80 ευρώ είναι μία αξιοπρεπέστατη τιμή για πρόγραμμα μιάς ώρας (σκάρτης).

Σύντομα, νεώτερη επίσκεψη.

Υ.Γ.
Ο συναγωνιστής με τον οποίο επισκέφθηκα το κέντρο φυσικής ευεξίας, μου επισήμανε τα "μεγάλα χείλη" της Μαρίας.
Υ.Γ.2
Αν πας χωρίς να σε ξέρουν, θα πάρεις το απλό πρόγραμμα των 60.

Πήγα γιά πρώτη φορά στό εν λόγω ιδρυμα τέλη Ιουλίου.Πήρα Μαρία.Μού έλεγε μόνο μασαζ :think: καί μέ τά χίλια ζόρια καί απειλές ότι δηλ. δέν θά ξαναπάω κτλ.μού έκανε ένα φραπέ μέ καλαμάκι :pipa1: καί μού υποσχέθηκε ότι τήν άλλη φορά περισσότερα  :fuck1:.
Ξαναεπισκευτηκα τό εν λόγω ίδρημα τέλη Αυγούστουκαί δέν μέ θυμόταν καμία :huh:.Ούτεη Μαρία αλλά ούτε καί αυτή πού ήταν στήν υποδοχή.μάλλον η ΖΆΝΝΑ :jerking:.καί όπως ήταν λογικό έφαγα πόρτα.
Καί ρωτάω ΕΊΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕς ΑΥΤΈΣ ΚΎΡΙΕ ΠΡΌΕΔΡΕ; :tickedoff:
Λογικό είναι ότι δέν ξαναπατάω! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom