Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
διορτοσε συ παρατασι :rockon:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
που ειναι η φωτογραφια?
γιατι μου την κρυβετε??@?@ :S

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Συγκεντρωτικα αποτελεσματα απο 3 τελευταιες επισκεψεις στη Μπουμπουλινας 4 με ποσοστο συμμετοχης 33,3%. Να σημειωσω οτι η δεσποινις επι της υποδοχης ητο νταρτντανομουναρος ευγενεστατος με μαλλι κοτσο της οποιας ομως μου διαφευγει το ονομα..
Επισκεψη πρωτη - επιλογη κορασιδας η γνωστη Μαρσυ την οποια ειχα να τιμησω πανω απο χρονο καθως κοντευαμε να γινουμε αντρογυνο και λογω αναγκη αλλαγης την ειχα κοψει. Νομιζω οτι δεν εχω κατι να αναφερω που δεν εχει ειπωθει παρα μονο οτι μετα απο ενα μολις λεπτο  :fuck1: το κοριτσι εγινε μουσκεμα και δεν ξερω ποσο το ευχαριστηθηκε με τη μιση περιφερεια Αττικης να εχει περασει απο το μουνι της, αλλα σιγουρα δεν ειδα ιχνος αγγαρειας ουτε για μισο δευτερολεπτο! Αυτα για να τα διαβαζουν καποιες αλλες εκει μεσα... Χιλια μπραβο στο κοριτσι!
Επισκεψη δευτερη - στου κουφου τη πορτα, παρε τη πορτα και φυγε.. Η πορτα φυσικα δεν ανοιξε ποτε (μαλλον full) ουτε σε μενα αλλα ουτε και στον συναγωνιστη που ηρθε σαν τρειλερ οταν εφευγα..
Επισκεψη τριτη - ελευθερο μονο ενα μελαχρινο χοντρομπαζο, πολυ κατω της ποιοτητας του μαγαζιου, που αν ηθελε να μου δωσει 80 εουρα να τη γαμησω θα το σκεφτομουνα, οποτε και ειμαι ετοιμος να φυγω με ελαφρα. Η κορασιδα της υποδοχης που ανεφερα στην αρχη μου αντιπροτεινει να παω μαζι της που θα δεχομουν με μεγαλη χαρα, αλλα κωλοσα λογω της εμφανης γριπουλας που περναγε και φυσικα δεν ειναι εποχη για πειραματα..
Αν καποιος συναγωνιστης ξερει τιποτις για την υποδοχη ας πει και σε μενα.. Επισης, αυτη η Λια εχει φυγει απο το μαγαζι?
επι της υποδοχης ειναι γνωστη φατσα, απο παλιοτερα μεροκαματα, στο καιτοσπιτο....κανει μετριο μασαζ,αλλα σε αφηνει ικανοποιημενο απο το φουλ προγραμμα...παρεπιπτοντως εχει ωραια βυζια για χυσιμο.....!!!

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
επι της υποδοχης ειναι γνωστη φατσα, απο παλιοτερα μεροκαματα, στο καιτοσπιτο....κανει μετριο μασαζ,αλλα σε αφηνει ικανοποιημενο απο το φουλ προγραμμα...παρεπιπτοντως εχει ωραια βυζια για χυσιμο.....!!!

Και κλαρίνο  deep-deep-deep  καταdeep

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
..περασμα απο γ σεπτ 59,τεταρτος οροφος.....μια απο τα ιδια >:(.θεραπεια αναζωγονησης με καποια λεγομενη μαρινα ;)....φιλοτιμο κοριτσι,το προσπαθει στο μασαζ :o ,και απο ολα ειχε το προγραμμα :grin: :rockon:...για δευτερη φορα θα το ξανασκεφτω...μονο και μονο γιατι εχει δερματακι βελουδο..και πεντακαθαρη ;) ;)..λεσ και δεν το εχει δει ουτε φως :grin:.
μπουμπουλινα κλειστη...σολωνος 31 κλειστα :headbang:...σινωπη κλειστο λογω ανακαινησης(λεωωω τωρα γω)...μιλαω για χτες κυριακη.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
καλημερα σε ολους εχθες ειχα λασκα και ειπα να κανω βολτα στα περιξ εκτος κεντρου νοτια πηγα νεα σμυρνη παλαιωλογου ομηρου πρεπει να ηταν κλειστο γιατι δεν ανοιξανε πηγα παλιο φαληρο ζησιμοπουλου και μετα ανεβηκα στην αντιντας απο πανω εχω ακουση τοσα για αυτη την λετονη την γιανα και ειπα να αραζα εκει.    τα αλλα ηταν αστα να πανε η συγκεκριμενη κορασιδα ειχε θεραπεια μολις ειχε μπει μου ειπε η σεριφησα και εφυγα πηγα γλυφαδα ζησιμοπουλου και εκει εκτος της τανια λιγα πραματα εχει ενα μικρο ρωσακι αδυνατο  ξανθο με το ζορι λεει καμια λεξη το πηρα ξενερωτο τελειως το αλλο το μικρο που ειχε εχει χαθει. η βολτα μου ηταν σκετη φολα και αποφασισα σημερα να παω ξενοπουλου μου ειπαν για κατι καλο εκει αλλιως στα σηγουρα ιλιαδα.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
το ιδρυμα της τρικουπη φιλε ασταρι ειναι κλειστο αυτο που εμαθα ειναι οτι εχει προβλημα μα την αδεια  στην νομαρχεια πανε το καθαριζουν και φευγουν τα αλλα μαγαζια ειναι για τα μπαζα οπως παντα.

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
periergos, η νατασα ειναι ακομα στη γλυφαδα? λεω να περασω συντομα :cheesy:

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Ξέρει κανένας η Λάνα από Μονής Προδρόμου που πήγε και αν δουλέυει κάπου αλλού;  Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Στο πατρίντα για ντιακοπές... Επιστροφή σε κανα-δυο μήνες.

gonzales

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Report από Φιλωνος Πειραιά. Η ομάδα δεν αλλάζει τουλάχιστον τις πρώτες ημέρες του μήνα που πήγα. Παρά την milfοκατάσταση η περιποίηση είναι καλή είτε στο μασάζ είτε στο κυρίως πιάτο που περιλαμβάνει φραπέ με καλαμάκι σκουφωτό και μπριζολίτσα με πολύ καλή συμμετοχή. Και η τιμή 80 γιούρια όπως πάντα. Δεν έχω πάει όμως ακόμα καραϊσκου. Μήπως κάποιος έχει νεότερα για το εν λόγω ίδρυμα;

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.392
Πόντοι
5.345
Quiz  Ποια  serifisa  διαβάζει  βιβλία  του  Λιακοπουλου ??

Η ΕΛένη από Καφαντάρη; 

καλημερα  η  απάντηση  είναι  από η  serifisa Συνοπης  επίσης  κάνη  μασάζ  με  πετσέτα  με  το  σήμα  των  ΕΛ !!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
Quiz   Ποια   serifisa  διαβάζει  βιβλία  του  Λιακοπουλου ??

Η ΕΛένη από Καφαντάρη;  

καλημερα  η  απάντηση  είναι  από η  serifisa Συνοπης  επίσης  κάνη  μασάζ  με  πετσέτα  με  το  σήμα  των  ΕΛ !!!!

πρώην Σερίφισα είναι πλέον...
μιλάς για την χοντρή με το φουντοτό σγουρό μαλλί.
πήρε ποδι απο εκεί.
μαλλον θ αανοίξει δικ΄της μαγαζί στην πλατεία Βικτωρίας.

πάντως η τύπισσα είναι τρελή...

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.392
Πόντοι
5.345
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ...........Σωστός !!!!!

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Μετά μακράν απουσίαν λόγω προσωπικών προβλήματων, χαιρετώ τους αγαπητούς παλιούς φίλους, και θα  ήθελα  να ενημερώσω για ό, τι απεκόμισα από  τις φορές  που ήμουν στην Αθήνα  τον τελευταιο καιρό, αλλά  δυστυχώς μολις τώρα μπόρεσα να  τα γράψω άνετα.
Επιβεβαιώνω κατ΄αρχήν για Καιτόσπιτο ότι η μιγάς Τζένιφερ ήτο όντως μια μετριότης (διαβάζω ότι ήδη μετεγραφη αλλού)-
Επίσης σε άλλη μία επίσκεψη η γνωστή κυρία Λία- Βικη ?, γνωστή  για το  επιθετικό ..ιππαστί, και το πολυ καλό μασαζ. Αλλά άμα σε θυμούνται (όπως εμένα από Κουμανούδη) υπάρχει και  καποια υποψία δεδομένου και ξεπέτας…..
Εδήλωσε επίσης  ευχαριστημένη εκεί  επί διετίαν  και όχι  όταν ήταν  στην  Λούντα, η οποία τις ξεζούμιζε στην δουλειά …
Για Φερών 19, απ’ ό, τι  πήγα και εγώ και επίσης μου  είπαν & δυο φιλοι, όταν  πήγαν ηταν τρεις  και άλλη φορά τεσσερεις θεραπεύτριες εκεί:
Η Eλενα mature/ Aλεξάνδρα-Σασα =καλό μιλφ,Μαρίνα κοντη, και Νικολ νεαρή νταρντάνα με βυζάρες.
Εγώ πήρα  Αλεξάνδρα, αρκετα καλή,  μετριο μασάζ,  καλή στο φουλ .Ο εξάδελφος μου  και  ένας φίλος από Θεσ/ νικη  ηλικιωμένος, έχουν πάρει Ελενα, καυλοματουρ- που κανει μεν  και ακά--αλλά γυμνη.. δεν βλέπεται  μου είπαν,  και αντίστοιχα Νικολ, που είναι συγκρατημένη,
αλλά  καλή στο φουλ γενικά, για λάτρεις νταρντανοβυζαρούδων. 
Μια τελευταία επίσκεψη  στο Ζανόσπιτο πρόσφατα, πέτυχα την Ναταλί,  πάρα πολυ καλή , πνευστά κλπ- τυχερός, διοτι διάβασα ,
ότι το ίδρυμα έχει απώλειες και διαλυτικες  τάσεις….
Και μια φορά στο Συγγρού 248  ας το γράψω εδώ, η γνωστή Κατερίνα, πολυ καλή όμορφη- λεπτή , με μακρύτερα πλέον μαλλιά από πριν 1, 5 χρόνο που την ήξερα. Δεν  ξέρω αν  αυτά είναι κάπως χρήσιμα- συνέβησαν κατά τον τελευταιο δίμηνο.
Και δύο.. ιστορικού χαρακτήρα επισκέψεις-for old times’ sake.σε Μαρία Διδύμου 8, παντα καλή και Θεία Όλγα
(ένα χάλι, και άλλη γυναικα πλέον, μετά τις «διορθώσεις»- προσωπική άποψη πάντα) και που δεν έχει νόημα, για ανθρωπινους λόγους να γράψω  κακή κριτική- η τελευταία που πηγα και διάβασα γι αυτό  στο ,
με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο,αν και οι  παλιοί της Ρεμουνδου ξέρουμε ότι η Θεια Ολγα είναι πολυ περισσότερο από 40αρα...)

Να είστε πάντα  και να περνάτε  καλά. Με θερμούς χαιρετισμούς  σε όλους

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο,αν και οι  παλιοί της Ρεμουνδου ξέρουμε ότι η Θεια Ολγα είναι πολυ περισσότερο από 40αρα...)

Δεν υπαρχει περιπτωση να είναι κατω απο 50

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom