Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Tην Γιαννα ,την μικρη Λεττονη ,την ειδες ? μη μου πεις και αυτο το πλασματακι μπαζο....

κοίτα,έχει ωραίο προσωπάκι,ωραίο δερματάκι,αλλά απο σώμα γενικά είναι πολύ μέτρια για τα δικά μου οπτικά δεδομένα βέβαια.Βυζάκι ωραίο τριαροτεσσαράκι στητούλι,αλλά δε συνεννοείσαι μαζί της ούτε με αγγλικά,ούτε με ελληνικά,ούτε με γερμανικά ούτε με γαλλικά και τολμώ να πώ ούτε με ΛΕΤΤΟΝΙΚΑΑΑΑ! :2funny:Τα υπόλοιπα είναι μπάζα και έχει ένα μίλφ με βαμμένα κόκκινα αν δε κάνω λάθος μαλλιά που το έχω δεί σε άλλο ίδρυμα,αλλά δε θυμάμαι πού και πότε.Τελικά για μένα το μαγαζί δεν αξίζει και ουσιαστικά σε έμψυχο υλικό στερείται δυναμικής σε συγκριση με το παλιό ρόστερ(ειρήνη,μαρία,φωτεινή,ζωή ή αλλιώς τώρα σαρκουδήνου,ιλιάδα ως ντανιέλα,δε ξέρω,δε ξέρω)

ilias_21

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα
καποια βοηθεια απο πιο εμπειρους  ποια μαγαζια λειτουργουν κυριακη , μεχρι πιοα ωρα,και ποια η καλυτερη επιλογη

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Ξέρει κανένας η Λάνα από Μονής Προδρόμου που πήγε και αν δουλέυει κάπου αλλού;  Ευχαριστώ εκ των προτέρων

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
Ξέρει κανένας η Λάνα από Μονής Προδρόμου που πήγε και αν δουλέυει κάπου αλλού;  Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Μέχρι και πριν 3 βδομάδες εκεί ήταν.
Εφυγε σίγουρα?

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα
καποια βοηθεια απο πιο εμπειρους  ποια μαγαζια λειτουργουν κυριακη , μεχρι πιοα ωρα,και ποια η καλυτερη επιλογη

Ακόμα Πέμπτη είναι, ρε φίλε. Μέχρι την Κυριακή μπορεί να έχει διαλυθεί το σύμπαν. Άραξε.

Centurion

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Παίδες,

Τάνια από Ζησσιμοπούλου Γλυφάδα το πνίγει το κουνέλι ?? Καλό MILF και ελληνίδα... Η Γιάννα δεν μου έχει κάτσει (3 φορές πήγα μου είπε δεν κάνω μασάζ...) και δυστυχώς η Τάνια είχε πελάτη...πήγα με μία Ουκρανο-Ρωσσο-κάτι.. ανέραστη που ούτε μου σηκώθηκε...

Any Tάνια updates ??

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
Επίσκεψη Πατησίων 131: Εκεί γίνεται διαγωνισμός μπάζου; Αυτές και να σε πληρώνουν δεν τις αφήνεις ούτε το χέρι να σου πιάσουν.

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Επίσκεψη Πατησίων 131: Εκεί γίνεται διαγωνισμός μπάζου; Αυτές και να σε πληρώνουν δεν τις αφήνεις ούτε το χέρι να σου πιάσουν.

περασες και εσυ βλεπω σημερα απο εκει !!!!!!!!  εγω πηγα 3.00 - 3.30  , οπως τα λεει το φιλαρακι ειναι μαυρα χαλια

pigasos_

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
25
Like
75
Πόντοι
10
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:quote] :uglystupid:
μιας κ λετε για μπαζα,σημερα εφαγα μια φολααα.... Ηρωων Πολυτεχνειου 85 -Πειραιας το εν λογο ιδρυμα!!! ο ορισμος της χεπετας απο την 45αρα καρινα!! μασαζ ανυπαρκτο, πιο πολλη για χαιδεμα μου εκανε!! για κυριος πιατο τα πολλη βασικα με αισθημα βιασυνης κ αγγαρειας!! γιαυτο προσοχη σε ολους!! :headbang:

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Καλημέρα παιδιά. Έχετε άποψη για το μαγαζί στη Σίνα 7. Δε το έχω ακούσει καθόλου και ούτε σε ποια κατηγορία ανήκει δε ξέρω.

gayros_7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
πηγε κανεις τελευταια απο ποσειδωνος 67 να μας πει τι παιζει ???????

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
πηγε κανεις τελευταια απο ποσειδωνος 67 να μας πει τι παιζει ???????
Παίζουν 2 πολύ καλά. 1ον) Τζένυ ξανθό μιλφ κορμάρα και Ελληνίδα. 2ον)Ενα πιπινάκι ξανθό σκέτη μπάρμπι από Βουλγαρία αν δε κάνω λάθος και η γνωστή βραζιλιάνα της οποίας το όνομα μου διαφεύγει.Αυτές τουλάχιστον είδα εγώ περνώντας  πριν από μερικές μέρες. Βέβαια το τιμολόγιο είναι σκέτη λαύρα 120€ το οποίο και γνώριζα αρχικά και σαφώς δεν έμεινα. Για ποιούς μας περάσανε ρε πούστη μου.Στο δρόμο τα βρίσκουμε; 40λεπτά εργασίας για 120€ σημαίνει 3€ το λεπτό. Τι είπες τώρα ρεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Παίζουν 2 πολύ καλά. 1ον) Τζένυ ξανθό μιλφ κορμάρα και Ελληνίδα. 2ον)Ενα πιπινάκι ξανθό σκέτη μπάρμπι από Βουλγαρία αν δε κάνω λάθος και η γνωστή βραζιλιάνα της οποίας το όνομα μου διαφεύγει.Αυτές τουλάχιστον είδα εγώ περνώντας  πριν από μερικές μέρες. Βέβαια το τιμολόγιο είναι σκέτη λαύρα 120€ το οποίο και γνώριζα αρχικά και σαφώς δεν έμεινα. Για ποιούς μας περάσανε ρε πούστη μου.Στο δρόμο τα βρίσκουμε; 40λεπτά εργασίας για 120€ σημαίνει 3€ το λεπτό. Τι είπες τώρα ρεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαυρο στον μαυρογιαλουρο!!!!!

gayros_7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
μαυρο στον μαυρογιαλουρο!!!!!

συμφονω το ποσειδωνος 67 ειναι πολυ ακριβο αλλα πρεπει να προσφερει τα παντα ,
αλλο καλο μωρο ειναι η μαρινα φραπες με καλαακι και καλο μασαζακι 100 το συνολο

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Καλημέρα παιδιά. Έχετε άποψη για το μαγαζί στη Σίνα 7. Δε το έχω ακούσει καθόλου και ούτε σε ποια κατηγορία ανήκει δε ξέρω.

λογικά θα είναι "στα γαμάς" καθότι φημολογείται ότι μία εκ των θεραπευτριών ειναι σωστή εργάτρια. :fuck2:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
συμφονω το ποσειδωνος 67 ειναι πολυ ακριβο αλλα πρεπει να προσφερει τα παντα ,
αλλο καλο μωρο ειναι η μαρινα φραπες με καλαακι και καλο μασαζακι 100 το συνολο

παιδιά στο ίδρυμα δεν προσφέρεται επιπλέον επιδόρπιο από εδώ και εις το εξής.Μέχρι πρότινος ναι!

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Συναγωνιστές...

ποια κάνει ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΑΣΑΖ πέρα απ'το γεύμα στην Καλλιρόης, ή στην Φραντζη???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom