φιλοι καλημερα ειπα να απεχω οσω ειμαι δικοπες αλλα το μικροβιο με τρωει και μια και εχει ιντερνετ εδω που ειμαι ριχνω καμια ματια σε αλλο θρεντ εδω και ενα χρονο ακουγεται το μαγαζι της τζοντι στον πειραια και τωρα στη σκρα που εινα οσοι εχουν αναφερθη μεχρ ι τωρα και εγω μαζι για τη θεραπευτρια κατερινα ειναι αρνητικοι στο ατομο της για κατι παραπανω τωρα τελευταια υπαρχει συναγωνιστης που με τα γραφομενα του αφηνει καποια υπονοουμενα οτι εχει παρει κατι παραπανω να μας πει τον τροπο και εμας δεν πειστευω οτι ειμαστε ολοι χαζοι και δεν μπορουμε και εμεις. αλλιως μη δραφουμε πραγματα που δεν ισχυουν και οχι μονο αυτο αλλα πανε συναγωνιστες και τρωνε πορτα δεν ειναι καλο αυτο.
Μπορεί να το δίνει επιλεκτικά μόνο σε πολύ λίγους. Εγω προσωπικά αν έτρωγα απο τη συγκεκριμένη δε θα το περιφανευόμουν κι ολας. Εχεις δίκιο παντως για τα υπονοούμενα παντως. Υπάρχουν διάφοροι κομπλεξαρισμένοι που νομίζουν οτι κάτι κάνουν με τις αμφιβολίες που σπέρνουν. Απλώς είναι μαλάκες. Είναι εύκολο να εντοπιστούν ομως απο τα λεγομενά τους οποτε μη δίνεις βάση στις παπαριές που λένε