THANASIS(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γνωριζει κανεις αν το μαγαζι στην φωκιωνος στην Κυψελη λειτουργει ακομα η οχι εχω να παω καιρο και δεν βλεπω και ανταποκρισεις απο αυτο το μετωπο.......
Λειτουργεί με σύνθεση λίαν πρόσφατα διαπειστωθείσα: μία ξανθιά λεπτή, μετρίου ύψους, που ανοίγει την πόρτα με ξενική προφορά, μιά δεύτερη ξανθιά, κοντό μαλλί, μέτριο ύψος ωραίο σωματάκι και μωρουδίσιο πρόσωπο (δυστυχώς δεν θυμάμαι ονόματα) και την Αλίνα (εξ Ουκρανίας κατά δήλωσή της), μελαχρινή, λεπτή, η οποία με εξυπηρέτησε με ωραίο μασάζ διαρκείας και φραπεδιά. Ίσως να υπήρχε και άλλη αλλά να ήταν απασχολημένη.Γνωριζει κανεις αν το μαγαζι στην φωκιωνος στην Κυψελη λειτουργει ακομα η οχι εχω να παω καιρο και δεν βλεπω και ανταποκρισεις απο αυτο το μετωπο.......
επομένως το μαγαζί κατατάσσεται στα μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς ή απλά εσύ προτιμάς τον φραπέ από το κρέας;Λειτουργεί με σύνθεση λίαν πρόσφατα διαπειστωθείσα: μία ξανθιά λεπτή, μετρίου ύψους, που ανοίγει την πόρτα με ξενική προφορά, μιά δεύτερη ξανθιά, κοντό μαλλί, μέτριο ύψος ωραίο σωματάκι και μωρουδίσιο πρόσωπο (δυστυχώς δεν θυμάμαι ονόματα) και την Αλίνα (εξ Ουκρανίας κατά δήλωσή της), μελαχρινή, λεπτή, η οποία με εξυπηρέτησε με ωραίο μασάζ διαρκείας και φραπεδιά. Ίσως να υπήρχε και άλλη αλλά να ήταν απασχολημένη.
Δεν μου φάνηκε πρόσφορο το έδαφος και δεν είχα τη διάθεση να προσπαθήσω για κάτι άλλο. Δεν μπορώ με σιγουριά να το κατατάξω σε κατηγορία.επομένως το μαγαζί κατατάσσεται στα μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς ή απλά εσύ προτιμάς τον φραπέ από το κρέας;
στις αγγελιες των νεων διαβασα για ενα καινουργιο χωρο συγγρου και σολωνος 10 στην καλλιθεα,εχει ενα κινητο και λεει μονο με ραντεβου.
εχουμε καμια πληροφορια γι'αυτο?
αντε να κινηθουμε λιγο,εγω ειμαι στην παραλια με το λαπτοπ και δινω πληροφοριες καντε γρηγορα γιατι θα βγει η γυναικα μου απο τη θαλασσα και θα αλλαξω σελιδα γιατι αν με ξαναπιασει εδω
Λειτουργεί με σύνθεση λίαν πρόσφατα διαπειστωθείσα: μία ξανθιά λεπτή, μετρίου ύψους, που ανοίγει την πόρτα με ξενική προφορά, μιά δεύτερη ξανθιά, κοντό μαλλί, μέτριο ύψος ωραίο σωματάκι και μωρουδίσιο πρόσωπο (δυστυχώς δεν θυμάμαι ονόματα) και την Αλίνα (εξ Ουκρανίας κατά δήλωσή της), μελαχρινή, λεπτή, η οποία με εξυπηρέτησε με ωραίο μασάζ διαρκείας και φραπεδιά. Ίσως να υπήρχε και άλλη αλλά να ήταν απασχολημένη.
Καλησπερα συναγωνιστες
Χθεσινη μεσημβρινη επισκεψη στο γνωστο οικο οπου εργαζοταν παλαιτερα η Ρηνουλα ,στην Αχιλλεως και Βενιζελου πανω απο την ADIDAS .
Χωρος πεντακαθαρος με ατομικες ντουζιερες και ενα κυμα ανακαινισης σε πλημυριζει μολις ανοιξει την πορτα η συμπαθεστατη σεριφισα του οικου. Σε περνα αμεσως σε καποιο απο τα φωτεινοτατα δωματια και αρχιζει παραυτα η παρελαση των κορασιδων , 5 τον αριθμο σε γενικες γραμμες καλες με την εννοια οτι δεν ειναι μπαζα , αλλα και καμμια απο κορμι ...φωναρα , η μοναδικη που μου εκανε κλικ ηταν μια ταιλανδοκινεζοκαζακστανη αλλα σε ερωτηση μου στην σεριφισα τι περιλαμβανει το προγραμμα μου απαντησε 45 λεπτα μασαζ και τα υπολοιπα θα πρεπει να συνενοηθω με την κοπελα που θα διαλεξω , αυτο μου την εσπασε και δεν εμεινα , πιστευω οτι οπως και πριν που ηταν η Ρηνουλα ειναι στα "που γαμας" ,τουλαχιστον με φραπεδια καλαμοτη και τον σκουφο δικο σου. Αν καποιος συναγωνιστης εχει εμπειρια απο το συγκεκριμενο ας μας την γραψει , εγω θα ξαναδοκιμασω την μεθεπομενη εβδομαδα που θα γυρισω απο τις διακοπες.
Γινε πιο σαφηςανηκει στην κατηγορια "μπιφτεκια ο μπαμπης" .Λεωφορο αμφιθεας you know
Γινε πιο σαφης
Μπραβο μου αρεσει η σαφηνεια σου......αμα πας 2 φορες,κατσεις στο ιδιο τραπεζι και παραγγειλεις μπιφτεκια με γαρνιτουρα ρυζι-καλαμποκι-αρακα(τί αλλο στο μπαμπη?)πεφτει παρασυνθημα στον μαγειρα απο τον σερβιτορο και ερχεται στο τελος μαζι με το λογαριασμο και εκμεκακι για τις γλυκοζες σου...
..η αλινα στην φωκιωνος???........αυτη την ειδα παραδιπλα στην ιμβρου...Λειτουργεί με σύνθεση λίαν πρόσφατα διαπειστωθείσα: μία ξανθιά λεπτή, μετρίου ύψους, που ανοίγει την πόρτα με ξενική προφορά, μιά δεύτερη ξανθιά, κοντό μαλλί, μέτριο ύψος ωραίο σωματάκι και μωρουδίσιο πρόσωπο (δυστυχώς δεν θυμάμαι ονόματα) και την Αλίνα (εξ Ουκρανίας κατά δήλωσή της), μελαχρινή, λεπτή, η οποία με εξυπηρέτησε με ωραίο μασάζ διαρκείας και φραπεδιά. Ίσως να υπήρχε και άλλη αλλά να ήταν απασχολημένη.
Για καλήμέρες υπάρχει άλλο θρεντ ,[gooοοοod morning μπουρδελιαρηδες] καλώς ήλθες πάντωςκαλημερα σε όλους