Deicidious
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 17
- Πόντοι
- 2.945
Άουτς... Ευχαριστώ, ζιρόνι.
Την Κάτια από "Ελληνίδες φοιτήτριες σε κρίση" την είχα δει Καρ.88 Πειραιά που σύμφωνα με τα εδώ μέσα γραφόμενα είναι αδερφό ίδρυμα του Καλ.48 εδώ και πολύ καιρό πριν την ταινία. Καλά προσόντα και εντύπωση μου είχε κάνει στην μπριζόλα ότι ήταν πολύ στενή τότε. Πάντως από τότε φαινόταν ότι το κατέχει το άθλημα. Έχουμε κανένα νέο για Πειραιά; Και μήπως ξέρει κάποιος κάτι για Περιστέρι; Στον κατάλογο λέει κάτι αλλά δεν λέει νούμερο και δεν μπορώ να βρω κριτική για το εν λόγω ίδρυμα. Μήπως κάποιος συναγωνιστής έχει κάτι φρέσκο;
στουρνάρη 63Ποιο μασατζιδικο προτεινετε για καποιον που θελει να παει για πρωτη φορα?δωστε μου τα φωτα σας
τελικα καραισκου εφερε κατι καλο η τα ιδια ακομα????Την Κάτια από "Ελληνίδες φοιτήτριες σε κρίση" την είχα δει Καρ.88 Πειραιά που σύμφωνα με τα εδώ μέσα γραφόμενα είναι αδερφό ίδρυμα του Καλ.48 εδώ και πολύ καιρό πριν την ταινία. Καλά προσόντα και εντύπωση μου είχε κάνει στην μπριζόλα ότι ήταν πολύ στενή τότε. Πάντως από τότε φαινόταν ότι το κατέχει το άθλημα. Έχουμε κανένα νέο για Πειραιά; Και μήπως ξέρει κάποιος κάτι για Περιστέρι; Στον κατάλογο λέει κάτι αλλά δεν λέει νούμερο και δεν μπορώ να βρω κριτική για το εν λόγω ίδρυμα. Μήπως κάποιος συναγωνιστής έχει κάτι φρέσκο;
Εγω με την πρωτη σερβιριστικα πληρως στη φραντζη 4 γωνια, μιχαλακοπουλου 99 ,και καλιροης 48 διπλα στον γερμανο, καλη περιποιηση κανει και η ζανα στο γνωστο ζανοσπιτο,αλλα απο τη δευτερη φορα για μενα,την πρωτη μονο φραπε,Ποιο μασατζιδικο προτεινετε για καποιον που θελει να παει για πρωτη φορα?δωστε μου τα φωτα σας
το ιδρυμα του Περιστεριου ακομα αναζηταται!!!
οποιος το βρει να μας πει!
ΚΗΦΗΣΙΑς 12 ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΛ...ΑΛΛΑ ΦΟΥΛ ΤΟΥ ΜΠΑΖΟΥ ,ΑΥΤΕΣ ΤΙς ΜΕΡΕΣ....Εγω με την πρωτη σερβιριστικα πληρως στη φραντζη 4 γωνια, μιχαλακοπουλου 99 ,και καλιροης 48 διπλα στον γερμανο, καλη περιποιηση κανει και η ζανα στο γνωστο ζανοσπιτο,αλλα απο τη δευτερη φορα για μενα,την πρωτη μονο φραπε,
φολα εχω φαει κηφησιας 4 εναντι καρφουρ,αν και πολοι λενε οτι παιζει φουλ
Εκτος εαν καταδεχθει να σου κανει η ιδια η Μαρινα!ΚΗΦΗΣΙΑς 12 ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΛ...ΑΛΛΑ ΦΟΥΛ ΤΟΥ ΜΠΑΖΟΥ ,ΑΥΤΕΣ ΤΙς ΜΕΡΕΣ....
κατεβηκες αργα, και μαλλον σχολασε νωρις
πιστευω αυριο κατα 80% θα ειναι στο ποστο της.
φιλοι , πειτε μου γιατι εχω μεινει με την απορια, παιζει φουλ προγραμμα σε αυτο το μαγαζι;Εκτος εαν καταδεχθει να σου κανει η ιδια η Μαρινα!
Έχει πάει κανείς τελευταία στο Συγγρού 12; Λέω να το επισκεφτώ σήμερα το απόγευμα. Θυμάμαι παλιότερα να έχω διαβάσει εδώ μέσα για σπα, body2body κ.λπ.
Ισχύουν ακόμα; Αν ναι, σε τι τιμές; Ευχαριστώ.
φιλοι , πειτε μου γιατι εχω μεινει με την απορια, παιζει φουλ προγραμμα σε αυτο το μαγαζι;
ή οχι
ούτε σήμερα ήταν στο πόστο της η "ελληνίδα φοιτήτρια" Κάτια!
αύριο πάλι...
Ποιο μασατζιδικο προτεινετε για καποιον που θελει να παει για πρωτη φορα?δωστε μου τα φωτα σας
μην παραπλανας τους αθρωπους ...
θα δουλεψει ραβδος....
εγω παντως απο το φαστφουντομασατζιδικο της καλλιροης και της φραντζη προτιμω να παω στα γραφεια του ΛΑΟΣ διπλα και να με τριψει τσαμπα ο βελοπουλος!