Επισκέπτης
έτσι...αφού είναι γεννημένη μασατζού το κορίτσι!!!
ετσι ετσι , ορματε λεμεεεε!!!!έτσι...αφού είναι γεννημένη μασατζού το κορίτσι!!!
Τελικά, μεγάλε Φράπανταρ,..., είναι φοιτήτρια η εν λόγω;
Λείπει και ο Περίεργος που ήταν θαμώνας εκεί πέρα.
τι ώρα κλείνουν τα ιδρύματα τώρα που καλοκαίριασε ρε παιδιά;
Ταχουμε πει για το Π314
Δεν καταλαβαινω γιατι δεν δινετε σημασια στους παθοντες!
καλημερα σε ολους,ξερει κανεις τι γινεται στο ζανοσπιτο?
εχουμε νεες αφιξεις? αναχωρησεις?
καλησπερα φιλε,φιλοι καλησπερα, μετα απο μεγαλη αποχη (και αφου διαβασα τις προηγουμενες 100 σελιδες για να μπω στο κλιμα) θελω να σας ρωτησω το εξεις: βλεπω με χαρα οτι το ιδρυμα του αμαρουσιου choco περιλαμβανεται στις μπροζολερι πλεων, επισης ειδα οτι ο τεραστιος iblis το σχολιασε θετικα. Αξιζει η δοκιμη ?? ρωταω γιατι πριν 1 χρονο το ειχαμε καμενο και μου εχει μεινει αυτη η εντυπωση. Σας ευχαριστω πολυ και keep up the good work.
μπριζολακια ηταν , σε επιασα αδιαβαστο, δωσε δεκα καμψειςναι ξερουμε τι γινεται.Βασικα σημερα το μεσημερι το ζανοσπιτο σύσσωμο παρηγγειλε μπριζολες απο τον τελη(τσεκαρισμενο αυτο).
σε ποιο περιπτερο πηγε , της Ζωρζ με την ωραια περιπτερου?Εν συνεχεια καιτι τις 3 παρα 2 λεπτά η σεριφισσα κατεβηκε κατω να παρει amita motion και καραμελες balloo(ξερεις αυτες του βουτυρου) απο το περιπτερο.
το εχουν βαλει με χρονοδιακοπτη, λογω των νεων μετρων, ιδιες ωρες χτυπα πανταΤο καζανακι ακουστηκε στις 08.47πμ,09.55πμ,12.00μμ,15.25.
επιβεβαιωνω το ακριβες των πληροφοριωνεΜετα εφυγα γιατι ειχα δουλεια.Σε οτι αφορα τις αναχωρησεις η ζανα φευγει με το "airlines zanospiton" για την μυρινα της λημνου για ολιγοημερες διακοπες,η αντζολινα θα φυγει με το προεδρικο αεροσκαφος για μυτιληνη(τρελλαινεται με το μολυβο οπως μου εχει εκμυστηρευτει) και η μονικα μαλλον ιεραπετρα θα παει(εχει κατι γατες εκει που τις ταιζει μια φορα το χρονο).
σιφουνοΑφιξεις οπως καταλαβαινεις εν περιοδο κρισης χλωμοξ Αυτα......
ετσι ετσι , ορματε λεμεεεε!!!!
συμβαινουν και στις καλυτερες των οικογενειων...ατυχια...Iblis όρμησα Καλλιρόης 48 για να την "φοιτήτρια" Κάτια aka Μαρία, αλλά δεν ήταν εκεί επειδή αρρώστησε!!!
συμβαινουν και στις καλυτερες των οικογενειων...ατυχια...
κατεβηκες αργα, και μαλλον σχολασε νωριςκαλά αν μια από τις επόμενες μέρες επανέλθει στο πόστο της και είσαι βέβαιος για αυτό στείλε κανένα PM μην κατεβαίνω τσάμπα στο κέντρο μένω και Γέρακα! ;)
κατεβηκες αργα, και μαλλον σχολασε νωρις
πιστευω αυριο κατα 80% θα ειναι στο ποστο της.
Η συγκεκριμένη κοπέλα αν και δεν ήταν στα δεδομένα μου επειδή η άλλες δύο που είδα ήταν ΜΠΑΖΑ και λόγο αποχής 2 μηνών λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων στο εξωτερικό είπα να την τιμήσω.Ζανοσπιτο τελευτεα ενημερωση 29/7/09 μεσημερακι
τεμαχια ειρινη μιλφ
βερονικα μιλφ
παολα μιλφ
ενα μπαζο κοντο μαυριδερο
μαρια στην υποδοχη νταρντανα
και ζανα μεσα επι το εργον
απο οτι καταλαβα ολες πρεπει να ειναι μεταγραφη απο καπιο αλλο υδριμα , και ερωτω αν γνωριζει κανεις για ειρηνη που με εκανε εντυπωση λογο μιλφ μελαχρινη με λιγο μεγαλα δοντια ???
Έχει πάει κανείς τελευταία στο Συγγρού 12; Λέω να το επισκεφτώ σήμερα το απόγευμα. Θυμάμαι παλιότερα να έχω διαβάσει εδώ μέσα για σπα, body2body κ.λπ.
Ισχύουν ακόμα; Αν ναι, σε τι τιμές; Ευχαριστώ.