Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (9 μέλη και 40 επισκέπτες)

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
καβλισπερα σιναγονιστεσ ενιμεροσι για ολιγα που περασα τορα στο καινουργιο πατισιον 314 μονο η κοντι αξιζει γαλατσιου στον δευτερο μονο διο μιλφ στο απεναντι και τορα η αποθεοσι στο τριτο βρισκεται μπενο μεσα καλισπερα καλισπερα λεο και ποσ μασ βρικαται λεει απο ιντερνετ λεο καποσ τισ καρφοθικε αυτο καλα λεει δεν εχει σιμασια εχουμε εδο κεινο εδο το αλλο πολλι σαλτσα για το τιποτα κοπελλα λεο δεν θα δο εδο λεει κοπελλεσ δεν δειχνουμε να δοσο τορα 70 ευρο και να ερθει καμια γιαγιουλια να μου πει για σασ  :uglystupid:  :2funny: ομιρου μονο μαζαζ αυστιρα σορρι αν κουρασα απο το μινιμα μου  ;)
Κούρασες πάρα πολύ από την ορθογραφία σου

Επισκέπτης
καβλισπερα σιναγονιστεσ ενιμεροσι για ολιγα που περασα τορα στο καινουργιο πατισιον 314 μονο η κοντι αξιζει γαλατσιου στον δευτερο μονο διο μιλφ στο απεναντι και τορα η αποθεοσι στο τριτο βρισκεται μπενο μεσα καλισπερα καλισπερα λεο και ποσ μασ βρικαται λεει απο ιντερνετ λεο καποσ τισ καρφοθικε αυτο καλα λεει δεν εχει σιμασια εχουμε εδο κεινο εδο το αλλο πολλι σαλτσα για το τιποτα κοπελλα λεο δεν θα δο εδο λεει κοπελλεσ δεν δειχνουμε να δοσο τορα 70 ευρο και να ερθει καμια γιαγιουλια να μου πει για σασ  :uglystupid:  :2funny: ομιρου μονο μαζαζ αυστιρα σορρι αν κουρασα απο το μινιμα μου  ;)

Να βοηθησω τον συναγωνιστη να γινουν λιγο πιο κατανοητα τα γραφομενα του.  :grin:

Σε ελευθερη μεταφραση λοιπον ο mpampis53 μας καβλισπεριζει και μας ενημερωνει για τα  ολιγα που περασε .
Στο καινουργιο Πατησιων 314 μονο η κοντη αξιζει.
Στη Γαλατσιου στον δευτερο μονο δυο μιλφ ..

Και τωρα η αποθεωση !
Στον τριτο μπαινει μεσα λεει καλησπερα τον ρωτησαν απο που μας βρηκανε , αυτος απανταει απο το ιντερνετ αλλα καπως της καρφωθηκε εκεινης , τεσπα δεν εχει σημασια , πολυ σαλτσα για το τιποτα, κοπελα δεν ειδε καμοια , ασε ντε που μαλακας ηταν να εδινε το 70αρι και να ερχοταν και καμοια γιαγια  να του πει ''γεια σας'' ?
Τελικα μονο  ιλιαδα για μασαζ αυστηρα και παλι συγνωμη αν σας κουρασε απο το μηνυμα του  ;)

chrisvnv

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
πωπω ρε φιλε.. φαντασου να το εκανες αυτο και με τον πιτσιλιστη...

gayros_7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
τι θα γινει με τον καταλογο ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΩΝ ΘΑ ΦΙΑΧΤΕΙ ΠΟΤΕ ??????/

agianis

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
26
Like
1
Πόντοι
11
Όντως φτιάχτε τον σχετικό κατάλογο.
Αν και νομίζω πως δεν τον φτιάχνουν γιατί πολλοί θα εκπλαγούν απο τον ποιό είχαν γείτονα τόσα χρόνια..
Α, ξέρει κανείς λεπτομέρειες για ένα στούντιο/μασάζ στη Ν.Κηφισιά/ ΚΑΤ? Αν ναι περιμένω ΠΜ

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδιάμ κανα νεο από Φωκίωνος? Πρώτον τελειωσε η ανακαινηση, δευτερον άλλαξε τίποτα στο έμψυχο υλικό?

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
ρε παιδιάμ κανα νεο από Φωκίωνος? Πρώτον τελειωσε η ανακαινηση, δευτερον άλλαξε τίποτα στο έμψυχο υλικό?
εδω και κατι αιωνες παντως ειναι οι ιδιες και οι ιδιες.....

boobman

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
30
Πόντοι
1
καλλιροης 48 παιζει μπαλα η τρως πορτα ρε παιδια?
πηγα μετα απο καιρο και ακομα κλαιω το 60αρι  :-

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
Να βοηθησω τον συναγωνιστη να γινουν λιγο πιο κατανοητα τα γραφομενα του.  :grin:

Σε ελευθερη μεταφραση λοιπον ο mpampis53 μας καβλισπεριζει και μας ενημερωνει για τα  ολιγα που περασε .

Και τωρα η αποθεωση !
Στον τριτο μπαινει μεσα λεει καλησπερα τον ρωτησαν απο που μας βρηκανε , αυτος απανταει απο το ιντερνετ αλλα καπως της καρφωθηκε εκεινης , τεσπα δεν εχει σημασια , πολυ σαλτσα για το τιποτα, κοπελα δεν ειδε καμοια , ασε ντε που μαλακας ηταν να εδινε το 70αρι και να ερχοταν και καμοια γιαγια  να του πει ''γεια σας'' ?
Τελικα μονο  ιλιαδα για μασαζ αυστηρα και παλι συγνωμη αν σας κουρασε απο το μηνυμα του  ;)

xa!xa! :2funny: :2funny:ωραιος ο λουλας!!

nenepas

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0

Και τωρα η αποθεωση !
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAX!!!
Πωπω ρε φιλαρακι να είσε καλα, επεσα απο την καρεκλα απο τα γελια!!!

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Συναγωνιστές καλημέρα. Για το καινούριο στην Πατησίων 314 (Golden Spa) έχουμε κάποια ανταπόκριση από το μέτωπο; Ξέρει κανείς σε ποιό ύψος της Πατησίων είναι; Θα γυρίζω στη περιοχή και σκέφτομαι να το επισκεφτώ. Κάθε πληροφορία χρήσιμη!!!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Συναγωνιστές καλημέρα. Για το καινούριο στην Πατησίων 314 (Golden Spa) έχουμε κάποια ανταπόκριση από το μέτωπο; Ξέρει κανείς σε ποιό ύψος της Πατησίων είναι; Θα γυρίζω στη περιοχή και σκέφτομαι να το επισκεφτώ. Κάθε πληροφορία χρήσιμη!!!

γωνία με γαλατσίου σχεδόν
λίγο πιο πάνω έχω γράψει αναφορα

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505

αυτό δεν είναι μύνημα, είναι γόρδιος δεσμός :2funny:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Στη Φίλωνος έκλεισε τελικά; Η αγγελία υπάρχει ακόμα στα Νέα.

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Προς ενημέρωση των φίλων μιλφάκιδων στην Κηφισίας 18 1ος όροφος πάιζουν 3 καυλομίλφ και πρόστυχα δεν θυμάμαι ονόματα γιατί πέρασα προχθές αλλά δεν κάθισα διότι όταν τους είπα για φούλ πρόγραμμα μου το γυρίσανε σε τσάμικο οι καριόλες ότι και καλά εδώ κάνουμε μόνο αισθησιακό μασάζ και τέτοιες μαλακίες :jerking: οπότε για να μη κλάψω τα ευρουδάκια μου την έκανα. Zero αν διαβάζεις θέλω τη βοήθεια σου  :helpplea: :helpplea:  διότι το ένα ειδικά ήταν πολύ πρόστυχο και θα ήθελα να του κάνω ένα τέστντράιβ αλλά πώς θα μπορούσε να γίνει διότι τους είπα ότι με στέλνει ένας φίλος αλλά αυτές τίποτα.Και μήπως τελικά το Κηφισίας 18 ανήκει στα δέν;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.129
Πόντοι
42.697
Προς ενημέρωση των φίλων μιλφάκιδων στην Κηφισίας 18 1ος όροφος πάιζουν 3 καυλομίλφ και πρόστυχα δεν θυμάμαι ονόματα γιατί πέρασα προχθές αλλά δεν κάθισα διότι όταν τους είπα για φούλ πρόγραμμα μου το γυρίσανε σε τσάμικο οι καριόλες ότι και καλά εδώ κάνουμε μόνο αισθησιακό μασάζ και τέτοιες μαλακίες :jerking: οπότε για να μη κλάψω τα ευρουδάκια μου την έκανα. Zero αν διαβάζεις θέλω τη βοήθεια σου  :helpplea: :helpplea:  διότι το ένα ειδικά ήταν πολύ πρόστυχο και θα ήθελα να του κάνω ένα τέστντράιβ αλλά πώς θα μπορούσε να γίνει διότι τους είπα ότι με στέλνει ένας φίλος αλλά αυτές τίποτα.Και μήπως τελικά το Κηφισίας 18 ανήκει στα δέν;

κοίτα φίλε,
τις τελευταίες ημέρες έχουν γίνει πεσίματα σε μαγαζία απο τις αρχές.
Το κηφισάς 18 είναι μπριζολάδικο. Φυλάγονται όμως πολύ και αν δεν σε ξέρουν είναι φυσικό να φοβούνται.
Ο  μόνος τρόπος είναι αν έχεις χρήμα να πάς 1-2 φορές να σε μάθουν και μετά θα πάρεις αυτό που θέλεις.
Αλλιώς γιοκ.
Φοβούνται και έχουν και δίκιο...

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Προς ενημέρωση των φίλων μιλφάκιδων στην Κηφισίας 18 1ος όροφος πάιζουν 3 καυλομίλφ και πρόστυχα δεν θυμάμαι ονόματα γιατί πέρασα προχθές αλλά δεν κάθισα διότι όταν τους είπα για φούλ πρόγραμμα μου το γυρίσανε σε τσάμικο οι καριόλες ότι και καλά εδώ κάνουμε μόνο αισθησιακό μασάζ και τέτοιες μαλακίες...

Μία από τα ίδια.

Πάντως, το μαγαζί αποπνέει τσικνίλα εξοχικής ταβέρνας...Το roster είναι καλό, δεν έχει μόνο Πολωνές. Αυτή που ανοίγει την πόρτα φαίνεται μεγάλη ψόλα.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
και στην ορημου στην νεα σμυρνη εκλεισε το ιδρυμα εδω και δεκα μερες οσοι δεν τοξερουν να το μαθουν.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
και στην ορημου στην νεα σμυρνη εκλεισε το ιδρυμα εδω και δεκα μερες οσοι δεν τοξερουν να το μαθουν.

Ας βγεί ένα θρεντ με όνομα μασατζίδικα που γαμάς μετά από :rockon: 3 φορές

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom