You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.192
- Πόντοι
- 216
.......σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, δεν υπήρξε κοψιδοκατάσταση,ναι, δεν εχουν προβλημα με ΤΙΠΟΤΕ αλλο..
νηστικούς τους άφησαν........!!!!!!!!!
Επισκέπτης
.......σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, δεν υπήρξε κοψιδοκατάσταση,
Έχουμε αγώνα αύριο ! Το νου σου !
B.B.C. rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzz , λέμε !
Ρίξε καμμιά ματιά κι'από κει μεριά !
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Έχουμε αγώνα αύριο ! Το νου σου !
B.B.C. rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzz , λέμε !
Ρίξε καμμιά ματιά κι'από κει μεριά !
Τι αγώνα;;;
Στην κατανάλωση μπριζόλας;;;
Επισκέπτης
.......σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, δεν υπήρξε κοψιδοκατάσταση,
Για που λέτε ρε παιδιά; Στο 54;
Επισκέπτης
Τελικά τι γίνεται με το 54; Ανέστειλε τη λειτουργία του το ίδρυμα ή έκοψε τα κοψίδια; Έχει εξαφανιστεί και ο Βενζινάς και δεν έχουμε την καθιερωμένη ενημέρωση. Τον αποπήρε ο Παπάς...
Χεχε πρέπει να ανακοινωθεί νέος εκπρόσωπος.. Πάντως να κόψει τα κοψίδια στους παλιούς δε νομίζω να μπορεί να λειτουργήσει έτσι...θα πηγαίνει κανείς για το μασαζ;
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.192
- Πόντοι
- 216
Μιά μικρή ανακεφαλαίωση για Σολωμού 54 6ος (Ζανόσπιτο).
Πριν 4-5 μέρες έγινε "πέσιμο" από αλλά έγκυρες πληροφορίες
λένε πως δεν πήραν ούτε μεζέ, κοινώς έφυγαν νηστικοί και για το μόνο λόγο
που ίσως οι κοπέλες έχουν κάποιο πρόβλημα, είναι όσον αφορά το θέμα
χαρτιών (άδεια παραμονής κλπ.)
Το ίδρυμα επαναλειτουργεί κανονικά, δεν ξέρω με ποιες κοπέλες.
παιδια εχουμε νεα απο καλιρροης 48?
ανηκει στα δεν?το μικρο με τα μεγαλα ( ο )( ο ) δινει μπριζολα??
αφού δεν πρόσφερε το ίδρυμα έχει πέσει στην αφάνεια προφανώς.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.901
- Πόντοι
- 19.505
τελικα ρε παιδια στην πατησιων 314, εχει μπριζολα??
λεω να κανω μια καταθεση τωρα το πρωι...
έχει! κάνε και μια ενημέρωση μετά...
Μιά μικρή ανακεφαλαίωση για Σολωμού 54 6ος (Ζανόσπιτο).
Έτσι είναι... από δικές μου πληροφορίες (από κοπέλες που εργάζονται σε άλλα ιδρύματα) το μπατσόνι πέρασε στο δωμάτιο με την Ζάνα η οποία του αρνήθηκε οτιδήποτε πέρα από μασάζ. Κατά την σύλληψη δε, δεν της βρήκαν ούτε αχρησιμοποίητο προφυλακτικό... συνεπώς το δέσιμο έγινε αποκλειστικά για λόγους άδειας παραμονής / εργασίας..
καλημέρα στους εκλεκτούς συναγωνιστές... Μια κάπως προχωρημένη ερώτηση για τους πολύ έμπειρους μασαζιάρηδες: είχε αναφερθεί παλιότερα όχι με ακρίβεια αλλά μέσες άκρες ότι στα μασατζίδικα όταν σε ξέρουν μπορούν να γίνουν και αρκετά καλύτερα deals όσον αφορά κυρίως τον χρόνο...
Είμαι σε θέση (ή έτσι νομίζω τουλάχιστον) να διαπραγματευτώ κάτι τέτοιο σε τουλάχιστον ένα μαγαζί και θα ήθελα από κάποιον πιο έμπειρο να μου δώσει ένα μπούσουλα ώστε να ξέρω τι deals μπορούν να επιτευχθούν...
αν πάλι οι πιο έμπειροι κρίνουν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι για το ευρύ κοινό θα παρακαλούσα να με ενημερώσουν με pm
Συγγνώμη που το επαναφέρω αλλά δεν έλαβα καμία απάντηση και το θέμα με ενδιαφέρει αρκετά... Αυτό που προφανώς ρωτάω είναι τι τιμές μπορεί να πετύχει κάποιος για extra χρόνο και με ποιον πρέπει να τις διαπραγματευτεί..? (με την κυρία της υποδοχής ή απευθείας με την κοπέλα??)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
δεν υπαρχει απαντηση σ αυτο που ρωτας.Συγγνώμη που το επαναφέρω αλλά δεν έλαβα καμία απάντηση και το θέμα με ενδιαφέρει αρκετά... Αυτό που προφανώς ρωτάω είναι τι τιμές μπορεί να πετύχει κάποιος για extra χρόνο και με ποιον πρέπει να τις διαπραγματευτεί..? (με την κυρία της υποδοχής ή απευθείας με την κοπέλα??)
τα μασατζιδικα δεν ειναι γραφεια cg για να κανεις τετοιου τυπου συννενοήσεις. ολα ειναι ρευστα και εξαρτωνται απο το εν λογω καταστημα, το τεμαχιο και τη σχεση που εχει ο καθε πελατης με τους προηγουμενους δυο παραγοντες..
μπορει για παραδειγμα να πας στη στουρναρη και να εχεις μια α΄ σχεση με το μαγαζι ή το τεμαχιο και να κανεις μια τύπου συννενοηση.
αν πας να το κανεις αυτο ομως στη φρατζη ή στο καλιροης 48, το πολυ-πολυ να σε περασουν για γραφικό και να σε σχολιαζουν στην κουζινα για κάνα χρονο..
Καταλαβαίνω τι λες και γιαυτό είπα στην αρχή ότι σκοπεύεω να το προσπαθήσω σε μαγαζί που έχω θεμελιώσει μια κάποια σχέση...δεν υπαρχει απαντηση σ αυτο που ρωτας.
τα μασατζιδικα δεν ειναι γραφεια cg για να κανεις τετοιου τυπου συννενοήσεις. ολα ειναι ρευστα και εξαρτωνται απο το εν λογω καταστημα, το τεμαχιο και τη σχεση που εχει ο καθε πελατης με τους προηγουμενους δυο παραγοντες..
μπορει για παραδειγμα να πας στη στουρναρη και να εχεις μια α΄ σχεση με το μαγαζι ή το τεμαχιο και να κανεις μια τύπου συννενοηση.
αν πας να το κανεις αυτο ομως στη φρατζη ή στο καλιροης 48, το πολυ-πολυ να σε περασουν για γραφικό και να σε σχολιαζουν στην κουζινα για κάνα χρονο..
Σαν πιο έμπειρος μπορείς τουλάχιστον να μου πεις μια γνώμη σχετικά με το αν πρέπει να το συζητήσω με την υποδοχή ή με την ίδια την κοπέλα..?
gatik
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
έχει! κάνε και μια ενημέρωση μετά...
δυστηχως πηγα πολυ πρωι απ'οτι φαινετε...(11,30)...και ηταν μονο μια νταρντανα με καυλωμενες ρωγες!! θα παιρναγα , αλλα ειχε αλλον συναγωνιστη μεσα και δεν μπορουσε να με αφησει να περιμενω μονος στο σαλονι...οπως μου ειπε....
παντως ηταν πολυ ευγενικια και εξυπηρετικη...θα ξαναδοκιμασω καποια αλλη στιγμη...
μετα πεταχτηκα και στην γαλατσιου 1...αλλα δεν εχει αλλαξει τιποτα... τα ιδια ΜΙΛΦ!!! το απογευμα, ειπε, πως θαερθουν 2 καινουρια.....
Επισκέπτης
Επισκεψη σημερα στο ιδρυμα της σολωμου 54 6ος.
Παρουσες τρεις κορασιδες ναταλι-αννα-μαρια.
ολα κανονικα με απουσα την επι της πορτας.
Η Άννα ποια ειναι; Μπορείς να δώσεις μια περιγραφή;
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις