Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Έτσι είναι... από δικές μου πληροφορίες (από κοπέλες που εργάζονται σε άλλα ιδρύματα) το μπατσόνι πέρασε στο δωμάτιο με την Ζάνα η οποία του αρνήθηκε οτιδήποτε πέρα από μασάζ. Κατά την σύλληψη δε, δεν της βρήκαν ούτε αχρησιμοποίητο προφυλακτικό... συνεπώς το δέσιμο έγινε αποκλειστικά για λόγους άδειας παραμονής / εργασίας..

Χεχε ευτυχώς που ήταν η Ζάνα το γατόνι και το χειρίστηκε σωστά..

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Καταλαβαίνω τι λες και γιαυτό είπα στην αρχή ότι σκοπεύεω να το προσπαθήσω σε μαγαζί που έχω θεμελιώσει μια κάποια σχέση...
Σαν πιο έμπειρος μπορείς τουλάχιστον να μου πεις μια γνώμη σχετικά με το αν πρέπει να το συζητήσω με την υποδοχή ή με την ίδια την κοπέλα..?
με οποια εχεις οικοιοτητα και καλυτερη σχεση...

xristanos

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μετά από πολύμηνη απουσία επιστρέφω.
Δεν ξέρω τι συνέβαινε στους ναους της χαιδο-απόλαυσης (μασαζερι) καθώς δεν προέβαινα σε επισκέψεις , όμως τώρα που επανήλθα νομίζω ότι θα πρέπει να κάνω αυτοψίες.
Οι συνάδελφοι του χώρου με κράτησαν ενήμερο και ζεστό και έτσι φτου και βγαίνω.
Συντομα θα υπάρχει ενημέρωση.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Καλημερα , εχουμε πληροφοριες για το που ανοιξε η Τζουντη τον νεο της οικο ? Καποιος συναγωνιστης ειχε γραψει οτι εχει το κινητο της , ας μαθει και να μας ενημερωσει. Φιλε "περιεργε" εχεις μαθει εσυ? Θα μπορω αυριο να την επισκευτω και να ενημερωσω.

Analάτρης

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ας ενημερώση κάποιος αν υπάρχουν τίποτα στην πιάτσα των μασάζ BBW με τεράστιες βυζάρες.

στο κηφισίας 18 ακουσα οτι παίζουν μιλφ τι γίνετε εκεί ρε παίδες?πώς είναι οι γκόμενες?

αυτός ο τριανταφυλλόπουλος πρέπει μικρός να πέρασε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια, μεγάλα κόμπλεξ έχει.

Βίκυ από Σολωμού.
Τά βυζιά!!! :boobies:

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
της φιλωνος ξανανοιξε παλι με τα τρεια μιλφ στελλα ελενη και μια ρωσοποντια  η πολωνεζα η ιζαμπελα μαλλον εφυγε.  φιλε ασταρι μου εχει πει οτι θα με παρει τηλεφωνο οταν φυγει εκι που θα παει ακομα ειναι στο μαγαζι επροχτες πηγε καποιος φιλος.

Επισκέπτης

...μετά την πλήρη απογοήτευση από τη Sarah Twain...είπα να επισκεφθώ το μασατζίδικο στη Μάρνης 28....συνάδελφοι πήρα ένα καινούριο μωρό την Αλίνα 20χρονο Ρουμάνικο πουτανάκι...όλα τα λεφτά!!! μου είπε ότι ήταν η πρώτη μέρα που δούλευε και πως ήμουν ο πρώτος της πελάτης...αφού με φραπέδιασε και την μπριζόλιασα της ζήτησα να με κεράσει κουλούρι και δέχτηκε για 50€ επιπλέον...και έτσι έλαχε σε εμένα να είμαι αυτός που την ξεπαρθένιασε από όλες της τις τρύπες!!! :rockon: :rockon: :rockon:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
...μετά την πλήρη απογοήτευση από τη Sarah Twain...είπα να επισκεφθώ το μασατζίδικο στη Μάρνης 28....συνάδελφοι πήρα ένα καινούριο μωρό την Αλίνα 20χρονο Ρουμάνικο πουτανάκι...όλα τα λεφτά!!! μου είπε ότι ήταν η πρώτη μέρα που δούλευε και πως ήμουν ο πρώτος της πελάτης...αφού με φραπέδιασε και την μπριζόλιασα της ζήτησα να με κεράσει κουλούρι και δέχτηκε για 50€ επιπλέον...και έτσι έλαχε σε εμένα να είμαι αυτός που την ξεπαρθένιασε από όλες της τις τρύπες!!! :rockon: :rockon: :rockon:

αν και "'απειρή" και "νεα" στο χώρο, η πίτσιρίκα σου μάδησε το πορτοφόλι
κ α ν ο ν ι κ ά

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Καλησπερα παλικαρια και απο εμενα......καιρο εχω να μπω στο site.....ελπιζω ολοι να ειστε καλα.....
Ρε παιδια το ιδρυμα ειναι τελικα Πατησιων 314?????Εγω ο μαλακας το Σαββατο πηγα στο 315....και φυσικα δεν βρηκα τιποτα....αφηστε που εγινα ρεζιλι....γιατι εψαχνα τα κουδουνια σαν μαλακας......Τελοσπαντων περασα μετα απο Γαλατσιου 1....το ροστερ ιδιο....πηρα την ξανθια γεματουλα(5αρι βυζι για τους λατρεις)φουλ προγραμμα και 70 ευρωπουλα(κανονικα παιρνουν 80) αλλα δεν εκατσα πολυ ωρα οποτε μου εκανε εκπτωση.......ΑΝΑΔΟΥΛΕΙΣ λεω εγω....
Τα λεμε ας ενημερωσει καποιος για πατησιων γιατι βολευει

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
καλη κωλαρα η αλινα΄να παω;

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
της φιλωνος ξανανοιξε παλι με τα τρεια μιλφ στελλα ελενη και μια ρωσοποντια  η πολωνεζα η ιζαμπελα μαλλον εφυγε.   φιλε ασταρι μου εχει πει οτι θα με παρει τηλεφωνο οταν φυγει εκι που θα παει ακομα ειναι στο μαγαζι επροχτες πηγε καποιος φιλος.
Καλησπερα φιλε περιεργε ,περασα χθες απο Λαμπρακη και ειναι κλειστα , εχει και ενοικιαστηριο στην εισοδο για το εν λογω διαμερισμα .

cyberdic26

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια, γνωριζετε εαν κανενα απο τα ιδρυματα στην Καλλιθεα (Θησεως, Ματζαγριωτακη) προσφερουν μπριζολα. Ευχαριστω.

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6

:2funny: :2funny: :2funny: σιγα την παρθενα,της πηρες οτι πιο πολυτιμο ειχε!!!!
ακου την ξεπαρθενιασε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom