Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
Μάρνη 28 οι Μόνικα, Ντόνα, Τζούλι, Αλίνα. Πλήν Μόνικας όλες πετίτ μελαχρινά

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Μάρνη 28 οι Μόνικα, Ντόνα, Τζούλι, Αλίνα. Πλήν Μόνικας όλες πετίτ μελαχρινά

Ναι ok και σε ευχαριστώ... Το ήξερα για αυτές (ή τουλάχιστον για κάποιες από αυτές) ότι δίνουν κουλούρι... Όμως εγώ ρωτάω για το Καιτόσπιτο συγκεκριμένα...

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
Ναι ok και σε ευχαριστώ... Το ήξερα για αυτές (ή τουλάχιστον για κάποιες από αυτές) ότι δίνουν κουλούρι... Όμως εγώ ρωτάω για το Καιτόσπιτο συγκεκριμένα...

δεν ήταν απάντηση στην ερώτησή σου, αλλά ενημέρωση
στη στουρνάρη νομίζω μόνο η μάρσι παρέχει κουλούρι

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλημέρα φίλοι συναγονιστές.
ξέρει κανεις τι παίζει στην Δερυγνή 14;;;
το εν λόγο μαγαζι το εχω επισκεφτει 3 φορές...
είναι ενα πολιτελεστατο μαγαζακι με πολι καλη διακοσμιση και υπηρεσιες στο μασαζ..
αλλα φραπεδάκι μόνο την πρώτη φορά πήρα.
τις άλλες δύο μόνο μασαζάκι πολυ καλό φυσικα και γιαυτό δεν κλέω τα λευτουδάκια μου
αλλα και ενα φραπε στο τέλος θα ολοκλίρωνε το αψογο σερβις...
απο'τι καταλαβα μερικες το δινουν και άλλες όχι;;;
υπαρχει καποιος ποιο ενιμερος να μας πεί;;

80 ευρώ μόνο για μασάζ είναι πολλά, νομίζω. Ειδικά αν σκεφτείς ότι οι περισσότερες, αν όχι όλες, δεν πρέπει να διαθέτουν τα τυπικά προσόντα για να είναι μασέρ.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
80 ευρώ μόνο για μασάζ είναι πολλά, νομίζω. Ειδικά αν σκεφτείς ότι οι περισσότερες, αν όχι όλες, δεν πρέπει να διαθέτουν τα τυπικά προσόντα για να είναι μασέρ.

.......και μαλιστα αν δεν εχει και εκτονωση.....
Δλδ τι θελουνε οι ...θεραπαινιδεs??? να δινουμε 80 για....χα ι δεμα???
ποιεs ειναι επιτελουs??  τα γκολντεν γκερλs???

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1

Δεν έχει σχέση με τα άλλα μαγαζάκια φίλε. Αν θέλεις μόνο σωστό μασάζ η τιμή είναι καλή και το μασάζ όπως πρέπει να είναι. Εννοείται με τις κατάλληλες κοπέλες που είναι εκεί για μασάζ και μόνο.

Για κάτι νέες που εμφανίστηκαν εκεί θα το ψάξουμε και θα δώσουμε αναφορά.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Τελικά υπάρχουν κάποιες (λίγες) που όλοι συμφωνούμε ότι είναι πάντα τοπ. Και χωρίς να είναι διάττοντες αστέρες που μετά από λίγο καιρό μόλις κάνουν όνομα αρχίζουν τις αρπαχτές.
υπαρχουν αρκετες με σταθερη πελατεια - αν εννοουμε αυτο -
που τιμανε τα λεφτα που περνουν.
Προσωπικα "αρπαχτη" με κοπελα που ξερω και κανουμε μασαζ δε μου ετυχε ποτε...
Ολες ειναι πονηρες ομως, γι αυτο προσοχη...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
τα golden girls βρισκονται Γ Σεπτεμβριου 151Α,
οσοι εχουν δει τη σειρα θα καταλαβουν και την παρομοιωση.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Golden_Girls-1p0f.png
[/table[/URL]]

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
ρε παιδια φερτε πισω το βενζινα, κανεις δε δινει ενημερωση πια...  :tickedoff:

marlbgs

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2008
Like
11
Πόντοι
1
καλημερα φιλοι ζητατε ενημερωση απο ιλιαδα θα προσπαθησω να σας ευχαριστησω, εχει 17 θεραπευτριες τρεις ειναι και νουργιες ιφιγενεια αρετη απο ελιτε μονο μασαζ για την ωρα. φωτεινη απο μαρουση πληρες μενου απιθανο. απο εκει και περα επιστροφη γιωτας ειναι στο φουλ  αναστασια  θεσαλλονικια πληρες μενου αντριανα ρουμανα φραπεδιαρα πολυ καλη και εχουμε της παλιοτερες με τη σειρα ζωη ελλη ξενια ολγα  θαλεια ντανιελα μαρια αγγελικη ειρηνη αυτη ειναι καινουργια ρουλα μιλφ σταθερη αξια ολες αυτες ειναι στο φουλ.  η τιμη ειναι 80 ευρω  απο εκει και περα  πληρωνεται μεσα κατι παραπανω αναλογα με τα γουστα σας και την κοπελα ξεχασα την χρυσανθη το μεγαλο ερωτηματικο τη κανει αλλη λενε οτι κανει με αρχικη τιμη τα 300 εγω που εχω κανει μαζι της δεν δεχεται κουβεντα για τιποτα τη να πω. ειναι και η αλεξανδρα το μεγαλο ατου του μαγαζιου αλλα ειναι παγοκολωνα αν ξεχασα καμια δεν πειραζη προσπαθησα να ενημεροσω με τον καλυτερο τροπο που μπορουσα αλλα η ιλιαδα εχει πολλα κεφαλαια και θα ξανα ασχοληθουμε παλι.
εχω παει αρκετεσ φορεσ και απο μερικεσ που γρφεισ για φουλ δεν εχω φαει μπριζολα οπωσ για παραδειγμα ζωη και ντανιελα εχει φαει κανεισ τωρα τελευταια???η το παιζουν δεισκολεσ μονο σε μενα?

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
πέρασα από το μπαζοχώρι Αλεξάνδρας 5 πρώην πατησίων 95
μόνο η μαυρούλα αξίζει, κατα τα άλλα κλαφτα χαράλαμπε

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
επροχτες πηρα ζωη και μια αλλη διπλο με τηζωη εκανα φουλ μη αλλη μονο εβλεπε δε λεω ονομακατι φταιει βρεστο και η ντανιελα ειναι στο φουλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom