Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
70€ έχει μόνο στην Στουρνάρη 63 άσχετε!!!

Η τιμή ήταν 70 ευρώπουλα χωρίς χρονομετρητή....

μαγκες η καλυτερη ειπαμε ποια ειναι,
με 70 ευρακια σας κανει περδικι

ντανιελακο, το να εισαι ημιμαθής.. αντε καλα, παει στο διαλο..

το να το παιζεις και ξερολας μεσα στην ημιμάθεια, σε κανει συγκαμένο στόκο..

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
ρε παιδια....και μενα 80ευρω μου παιρνουν στην σολωμου 59....τι γινετε?? :headbang: ολους μαλακες μας πιανουν? :jerking: ποσο εχει τελικα??

Επισκέπτης
ρε παιδια....και μενα 80ευρω μου παιρνουν στην σολωμου 59....τι γινετε?? :headbang: ολους μαλακες μας πιανουν? :jerking: ποσο εχει τελικα??

που είσαι ρε εξυπνάκια Παπαγιώργη να απαντήσεις στο συνάδελφο? ...και μην μου πεις ότι είναι κλώνος μου γιατί έχει εγγραφεί στο site 27 μήνες πριν από εμένα!!! ;)

vandike

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
0

Νομίζω οτι το γράφει καθαρά στο forum οτι είναι 70.Κι εγω τόσα δίνω,τελευταία φορα με Δεσποινα,αρχες του μήνα.

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Νομίζω οτι το γράφει καθαρά στο forum οτι είναι 70.Κι εγω τόσα δίνω,τελευταία φορα με Δεσποινα,αρχες του μήνα.

Έτσι είναι... Σολωμού 59 και Στουρνάρη 63 σερβίρουν στα 70 €...

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Ρε παιδες τι να πουμε και εμεις στον Πειραια που μας ζητανε 85€ (full) και σε ερωτηση μου γιατι τοσο ακριβα σε σχεση με την Αθηνα, μου ειπε η σεριφισσα "αμα σου αρεσει, διαφορετικα βρες αλλο εδω στον Πειραια και πηγαινε"..καταλαβες? εκμεταλλευονται το γεγονος οτι στον Πειραια υπαρχουν 1-2 και αυτα με μπαζα μεσα....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

Έτσι είναι... Σολωμού 59 και Στουρνάρη 63 σερβίρουν στα 70 €...

ελα να μαζευονται οι κλωνοι..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ποσο συγκαμενος εισαι..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
κανονικά το φουλ πρόγραμμα στη Σολωμού 59 έχει 70 ευρώ.
τι γίνεται όμως...:
στα περισσότερα μαγαζιά (πλήν Στουρναρη 63) κοστίζει 80 ευρώ...
Πάνε λοιπόν πολλοί συναγωνιστές και απο συνήθεια (επειδή όλοι σχεδόν επισκεπτόμαστε και άλλα μαγαζια) ξεχνάνε να κάνουνε κουβένατα πριν περάσουν στο ψητό με την κοπέλα και μετά δίνουν απο συνήθεια το 8οάρι...
Οπότε και οι κοπέλες μόλις το δουν τουμπεκιάζονται και το πέρνουν με ευχαρίστηση.

Οπότε καλό είναι σε όποιο μαγαζί και να πηγαίνετε να κάνετε κουβ'εντα για το λογαριασμό με την υπέυθυνη, ή την κοπέλα, ΠΡΙΝ μπειτε στο δωμάτιο...
Επίσης καλό είναι να κάνετε και κανένα παζάρι (πρίν πάντα...)
δεν βγάινουν έυκολα πλέον τα 80άρια και βρισκόμαστε και σε οικονομική κρίση... ;)

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Άντζελα από τη Σιβηρία?, πολύ συμπαθής, full service με καλές επιδόσεις και (παραδόξως) και καλό μασάζ... το’χει η κοπέλα  :dancing:

Το μασάζ το έμαθε από τη μαμά της. Η μαμά έμαθε επίσης και την αδελφή της Άντζελας η οποία όμως δεν ήταν τόσο καλή μαθήτρια στο μασάζ οπότε έμαθε άλλα πράγματα καλύτερα. :dancing:

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Σολωμού 59 και Στουρνάρνη 63 το κόστος είναι 70 γιούρια. Όποιος πληρώνει άλλα λεφτά απλά τον πιάνουν κοτσίφι.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Φίλε συγνώμη για την καθυστέρηση στην ανταπόκριση. Ημουνα εκτός Ελλαδας για δουλειές. Λοιπόν Σκρα 94, 1ος όροφος (κουδούνι Σκρά 94), καλύτερος χόρος απο Λαμπράκη, ίδιες υπηρεσίες.
Περιμένω ανταπόκριση με εντυπώσεις.
Eυχαριστω , θα παω μαλλον την Δευτερα και θα ενημερωσω , οταν λες "ιδιες υπηρεσιες" εσυ εκατσες ?

Επισκέπτης
Σολωμού 59 και Στουρνάρνη 63 το κόστος είναι 70 γιούρια. Όποιος πληρώνει άλλα λεφτά απλά τον πιάνουν κοτσίφι.

πήρες τηλέφωνο όλη την κλίκα να ποστάρει στο thread εξυπνάκια? είσαι αξιολύπητος!!! δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου καραγκιόζη!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
κανονικά το φουλ πρόγραμμα στη Σολωμού 59 έχει 70 ευρώ.
τι γίνεται όμως...:
στα περισσότερα μαγαζιά (πλήν Στουρναρη 63) κοστίζει 80 ευρώ...
Πάνε λοιπόν πολλοί συναγωνιστές και απο συνήθεια (επειδή όλοι σχεδόν επισκεπτόμαστε και άλλα μαγαζια) ξεχνάνε να κάνουνε κουβένατα πριν περάσουν στο ψητό με την κοπέλα και μετά δίνουν απο συνήθεια το 8οάρι...
Οπότε και οι κοπέλες μόλις το δουν τουμπεκιάζονται και το πέρνουν με ευχαρίστηση.

Οπότε καλό είναι σε όποιο μαγαζί και να πηγαίνετε να κάνετε κουβ'εντα για το λογαριασμό με την υπέυθυνη, ή την κοπέλα, ΠΡΙΝ μπειτε στο δωμάτιο...
Επίσης καλό είναι να κάνετε και κανένα παζάρι (πρίν πάντα...)
δεν βγάινουν έυκολα πλέον τα 80άρια και βρισκόμαστε και σε οικονομική κρίση... ;)

Τι θυμήθηκα τώρα...
Πριν κανα χρόνο, την περίοδο που είχε πρωτοεμφανιστεί η Αντζελίνα στο Σολωμού 54 είχα πάει 4-5 φορές και αφου με είχε σερβίρει full έβγαζα αυθόρμητα και τις έδινα 70 €... Αυτή εντωμεταξύ ντρεπόταν να μου την πει για το 10άρικο ενώ εγω δεν είχα καταλάβει ότι κανονικά ήταν 80 € . Το θέμα αποκαλύφθηκε όταν πήγα με ένα φίλο μου απο κει που αυτός όντας εμφανώς ψαρωμένος ήθελε να κάνει λογαριασμό από πριν μπει στο δωμάτιο. Η πλάκα είναι ότι είχα προλάβει και είχα μπει σε δωμάτιο εγώ ενώ αυτός για να είναι σίγουρος ήθελε να εξακριβώσει τι παίζει με τις τιμές. Όταν λοιπόν του είπαν 80 € αυτός άρχισε να επικαλείται αυτά που του χα πει πριν και απαιτούσε να με φωνάξουν από το δωμάτιο γιατί αισθανόταν ότι τον δουλεύουν. Έτσι και έγινε και τότε μόνο η Αντζελίνα μου αποκάλυψε ότι με έβλεπε πολύ άνετο και ντρεπόταν να μου ζητήσει το extra 10άρικο... Από αυτήν την ιστορία εξετίμησα ιδιαιτέρως τον επαγγελματισμό τόσο της Ατζελίνας όσο και της διεύθυνσης του θεραπευτηρίου και όταν τελείωσα το μασάζ προσέφερα στην Αντζελίνα ένα 50άρικο extra για να καλύψει την χασούρα της για τις προηγούμενες συνεδρίες μας αλλά προς έκπληξη μου δεν το δέχτηκε!!  

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Όποιος πληρώνει 10 ευρώ παραπάνω δεν είναι και κορόιδο, φυσικό είναι να νομίζει ότι τόσο είναι ταρίφα αν σε όλα εκτός των δύο έχουν 80.Ρε συ Ντάνιελ μη τσιμπάς και συ. ¨οσο βλέπουν ότι τσαντίζεσαι ,τόσο σε πειράζουν

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.192
Πόντοι
216

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
υπαρχουν αρκετες με σταθερη πελατεια - αν εννοουμε αυτο -
που τιμανε τα λεφτα που περνουν.
Προσωπικα "αρπαχτη" με κοπελα που ξερω και κανουμε μασαζ δε μου ετυχε ποτε...
Ολες ειναι πονηρες ομως, γι αυτο προσοχη...

Προσωπικά το να έχει κάποια σταθερή πελατεία δε μου λέει και πάρα πολλά. Είναι γνωστό ότι πολλοί πάνε στα μασατζίδικα μόνο για το φαγητό. Κάποιοι από αυτούς πιθανά είναι και σταθεροί μεταξύ 2-3 τεμαχίων που μπορεί εγώ να τις λέω ξεπέτες γιατί αποφεύγουν το μασάζ όπως ο διάολος το λιβάνι.
Δέσποινα από Μελινόσπιτο, Αντζελίνα από Ζανόσπιτο, Μάρσι από Καιτόσπιτο τις έχω πάρει πολλές φορές αλλά δεν είναι όπως στις αρχές τους. Δεν έγιναν ακριβώς ξεπέτες αλλά δεν έχουν και τη σταθερή απόδοση που έχει η Μάγια, η Άντζελα, η Βίκυ κλπ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom