Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Όποιος πληρώνει 10 ευρώ παραπάνω δεν είναι και κορόιδο, φυσικό είναι να νομίζει ότι τόσο είναι ταρίφα αν σε όλα εκτός των δύο έχουν 80.Ρε συ Ντάνιελ μη τσιμπάς και συ. ¨οσο βλέπουν ότι τσαντίζεσαι ,τόσο σε πειράζουν

Όποιος παρεξηγιέται γιατί τον είπαν κορόιδο (ή κοτσίφι που είπα εγώ) μάλλον θεωρεί τον εαυτό του τόσο μάγκα που είναι υπεράνω ενημέρωσης, κριτικής, πλακίτσας και ότι άλλο κάνουμε εδώ μέσα.
Γιατί δεν παίρνει λοιπόν τον πούλο από δω να πάει να πλακωθεί σε κάνα γήπεδο, ρινγκ, αλάνα παρά κάθεται και πλακώνεται εδώ μέσα; 

bigbaby

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Δε χάλασε ο κόσμος για ένα 10ρικο ρε παιδιά!
Πέρασες καλά; Αυτό έχει σημασία.

gayros_7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
τι θα γινει με τον καταλογο των μασατζιδικων θα τον φιαξει κανεις ?

geon1

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
για σας πεδια καλησπερα...πριν λιγο γυρισα απο μεσογειων 208...ηταν 2 κοπελες ι μια χοντρη και η αλλη λιγο καλητερη μια ξανθουλα ..!!πηρα τη δευτερη το πνιγει το κουνελη μια χαρα!!50ευρω μονο μασαζ και τα υπολοιπα εξτρα!!!

xristanos

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
επέστρεψα!!!!
ετοιμαζομαι για επίσκεψη ορημου.
και στη συνέχεια βλέπουμε.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ρε σεις βοηθαται και εσεις με την λιστα που φιαχνω και ριξτε ενημερωσεις
βρε φιλε υπαρχει ηδη ενας καταλογος
καλη ιδεα παντως, εκει θα γραφουμε τις ελλειψεις... ;)
απεταξάμην!!! ξέρεις εσύ! ;)
συγχωρεμενος τεκνον μου  :priest: :priest:

edit
70 εχει παντως για να ξερεις την αλλη φορα...

Επισκέπτης
δανιηλ72 αυτη που <<ξεπαρθενιασες>>
ειναι με τα σπαστα μακρια μαυρα μαλλια?  :think:

Αλίνα την λένε..τώρα δεν πρόσεξα αν τα μαλλιά της ήταν σπαστά γιατί επικεντρωνόμουν στο πως θα την ξεκωλιάσω!!! :rockon: :rockon: :rockon: πάντως μαύρα ήταν! :grin:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

cyberdic26

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μεχρι τι ωρα ειναι ανοιχτα συνηθωσ τα εν λογω ιδρυματα. Ευχαριστω

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Χθεσινή επίσκεψη στο Στουρνάρη 63.
Την πόρτα άνοιξε η Βίκυ. Απούσες η Άτζελα και η Μάρσυ παρέλασαν 5 (Ελένη, Βίκυ, Στέλλα τα άλλα ονόματα δεν τα θυμάμαι). Προτίμησα Βίκυ καλό μασάζ, καλός καφές, πολύ καλό και βαθύ καλαμάκι, και η μπριζόλα πάρα πολύ καλή στο δωμάτιο που έχει την ντουζιέρα.
Γενικά η υπηρεσία ήταν πολύ καλή  μόνη παραφωνία το τρίξιμο του κρεβατιού. Οταν το σχολίασα μου είπε οτι περιμένουν νέο. Η όλη συνεδρία κράτησε σχεδόν 50 λεπτά.

Ιβλη συμφωνώ μαζί σου αλλά και με όλους που ανέφεραν την συγκεκριμένη θεραπεύτρια ως καλό VFM.

Undertaker

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Like
25
Πόντοι
1
Χθεσινή επίσκεψη στο Στουρνάρη 63.
Την πόρτα άνοιξε η Βίκυ. Απούσες η Άτζελα και η Μάρσυ παρέλασαν 5 (Ελένη, Βίκυ, Στέλλα τα άλλα ονόματα δεν τα θυμάμαι). Προτίμησα Βίκυ καλό μασάζ, καλός καφές, πολύ καλό και βαθύ καλαμάκι, και η μπριζόλα πάρα πολύ καλή στο δωμάτιο που έχει την ντουζιέρα.
Γενικά η υπηρεσία ήταν πολύ καλή  μόνη παραφωνία το τρίξιμο του κρεβατιού. Οταν το σχολίασα μου είπε οτι περιμένουν νέο. Η όλη συνεδρία κράτησε σχεδόν 50 λεπτά.

Ιβλη συμφωνώ μαζί σου αλλά και με όλους που ανέφεραν την συγκεκριμένη θεραπεύτρια ως καλό VFM.

Το καλό της Βίκης είναι πως, εκτός των καλών υπηρεσιών, είναι και φιλικότατη. Ειδικά αν σε μάθει και λίγο. Εμενα από την 2η κι'ολας φορά είχε μάθει ήδη τα "χούγια" μου, οπότε μεχρι στιγμης δεν εχω κλάψει ουτε ευρω από οσα της εχω δώσει.

Iblis, Barkoulis71 και Jimmy1971, thanks για τις απαντήσεις!
Θα την τιμήσω την Αντζελα οπωσδήποτε αυριο.  :thumbsup:

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
675
Πόντοι
96
Eυχαριστω , θα παω μαλλον την Δευτερα και θα ενημερωσω , οταν λες "ιδιες υπηρεσιες" εσυ εκατσες ?
Ναι, εχω κάνει μια συνεδρία στην καινούρια διεύθυνση και είχα ίδια αντιμετώπιση όπως και πρίν. Τώρα το τι κάνει με άλλουσ και μέχρι που φτάνει δεν ξέρω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom