πήρες τηλέφωνο όλη την κλίκα να ποστάρει στο thread εξυπνάκια? είσαι αξιολύπητος!!! δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου καραγκιόζη!!!
Παρντόν;;;;;;
πήρες τηλέφωνο όλη την κλίκα να ποστάρει στο thread εξυπνάκια? είσαι αξιολύπητος!!! δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου καραγκιόζη!!!
Όποιος πληρώνει 10 ευρώ παραπάνω δεν είναι και κορόιδο, φυσικό είναι να νομίζει ότι τόσο είναι ταρίφα αν σε όλα εκτός των δύο έχουν 80.Ρε συ Ντάνιελ μη τσιμπάς και συ. ¨οσο βλέπουν ότι τσαντίζεσαι ,τόσο σε πειράζουν
Δε χάλασε ο κόσμος για ένα 10ρικο ρε παιδιά!
Πέρασες καλά; Αυτό έχει σημασία.
χοντρη για σενα εννοεις σαν τη βικυ απο μονης προδρομου αν τη ξερεις ή πιο πολυ.με ενδιαφερει αυτη η αισθητικος αν ειναι ετσι.μεσογειων 208...ηταν 2 κοπελες ι μια χοντρη
βρε φιλε υπαρχει ηδη ενας καταλογοςρε σεις βοηθαται και εσεις με την λιστα που φιαχνω και ριξτε ενημερωσεις
συγχωρεμενος τεκνον μουαπεταξάμην!!! ξέρεις εσύ! ;)
δανιηλ72 αυτη που <<ξεπαρθενιασες>>
ειναι με τα σπαστα μακρια μαυρα μαλλια?
μακρια ηταν?Αλίνα την λένε..τώρα δεν πρόσεξα αν τα μαλλιά της ήταν σπαστά γιατί επικεντρωνόμουν στο πως θα την ξεκωλιάσω!!! πάντως μαύρα ήταν!
εσυ οπως πας θα ξεπαρθενιασεις και την πιο δυσκολη παρθενα:
του ζουγανελη τη χτενα!!!!!!!!!!!!!!!
μακρια ηταν?
προσωπο?
11-8Μεχρι τι ωρα ειναι ανοιχτα συνηθωσ τα εν λογω ιδρυματα. Ευχαριστω
Χθεσινή επίσκεψη στο Στουρνάρη 63.
Την πόρτα άνοιξε η Βίκυ. Απούσες η Άτζελα και η Μάρσυ παρέλασαν 5 (Ελένη, Βίκυ, Στέλλα τα άλλα ονόματα δεν τα θυμάμαι). Προτίμησα Βίκυ καλό μασάζ, καλός καφές, πολύ καλό και βαθύ καλαμάκι, και η μπριζόλα πάρα πολύ καλή στο δωμάτιο που έχει την ντουζιέρα.
Γενικά η υπηρεσία ήταν πολύ καλή μόνη παραφωνία το τρίξιμο του κρεβατιού. Οταν το σχολίασα μου είπε οτι περιμένουν νέο. Η όλη συνεδρία κράτησε σχεδόν 50 λεπτά.
Ιβλη συμφωνώ μαζί σου αλλά και με όλους που ανέφεραν την συγκεκριμένη θεραπεύτρια ως καλό VFM.
Ναι, εχω κάνει μια συνεδρία στην καινούρια διεύθυνση και είχα ίδια αντιμετώπιση όπως και πρίν. Τώρα το τι κάνει με άλλουσ και μέχρι που φτάνει δεν ξέρω.Eυχαριστω , θα παω μαλλον την Δευτερα και θα ενημερωσω , οταν λες "ιδιες υπηρεσιες" εσυ εκατσες ?