Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
παιδια οι μπατσοι παλι επεβαλαν το νομο και την ταξη.μολις ειδα στις ειδησεις οτι επιασαν παλι παρανομο οικο ανοχης στην καλλιθεα στη λεωφορο θησεως.μπραβο τους και εις ανωτερα τους ευχομαι.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
παιδια οι μπατσοι παλι επεβαλαν το νομο και την ταξη.μολις ειδα στις ειδησεις οτι επιασαν παλι παρανομο οικο ανοχης στην καλλιθεα στη λεωφορο θησεως.μπραβο τους και εις ανωτερα τους ευχομαι.

Άκουσες ποιο είναι;

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δεν ακουσα φιλε.το μονο που ητανε και οτι συνελαβαν μια 26χρονη πολονεζα μαζι με μια
60χροωη ουκρανεζα.μαλλον η τσατσα θα ητανε.

Karaboujouklis

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Το site του Τριανταφυλλόπουλου γράφει Θησέως 26.

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
καλημέρα στους εκλεκτούς συναγωνιστές... Μια κάπως προχωρημένη ερώτηση για τους πολύ έμπειρους μασαζιάρηδες: είχε αναφερθεί παλιότερα όχι με ακρίβεια αλλά μέσες άκρες ότι στα μασατζίδικα όταν σε ξέρουν μπορούν να γίνουν και αρκετά καλύτερα deals όσον αφορά κυρίως τον χρόνο...

Είμαι σε θέση (ή έτσι νομίζω τουλάχιστον) να διαπραγματευτώ κάτι τέτοιο σε τουλάχιστον ένα μαγαζί και θα ήθελα από κάποιον πιο έμπειρο να μου δώσει ένα μπούσουλα ώστε να ξέρω τι deals μπορούν να επιτευχθούν...

αν πάλι οι πιο έμπειροι κρίνουν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι για το ευρύ κοινό θα παρακαλούσα να με ενημερώσουν με pm  

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Την Σοφία (επί της υποδοχής στο Ζανόσπιτο) στο "μπουντρούμι" γρήγορα......... :2funny: :2funny: :2funny:,
όλες οι άλλες έξω να συνεχίσουν το "λειτούργημά" τους......... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

πηγα χτες στο μαγαζι ανοιγει ενα κοντουλικο.. μου δειχνει μια βικυ που ομως ρε παιδια δεν ειναι το μοντελο που παρουσιαζεται εδς μεσα.. και μια πανιψηλη αλογα με ωραια ματια!ρωταω που ειναι οι αλλεσ και ειπε οτι θα ερχοντουσαν σε λιγο..κουβεντα για πεσιμο... τελικα τι εχει γινει?

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Και μια δεύτερη ερώτηση μικρότερης σημασίας από την άλλη... Μιλούσα με ένα φίλο μου και μου ανέφερε με επιμονή ότι κάποιες "θεραπεύτριες" προσφέρουν γυμνό καλαμάκι στην Στουρν 63. Επειδή είμαι (και εκεί) τακτικός πελάτης και τις έχω πάρει σχεδόν όλες αλλά δεν μου χει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο θα ήθελα να μάθω αν έχει ξανακουστεί κάτι τέτοιο και για ποια θεραπεύτρια

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
H "πληροφορία" του φίλου σου ειναι σωστή....Το μαγαζί αυτό πάντα ειχε,και εχει,ποιοτικές υπηρεσίες....

Απο την προσωπική μου εμπειρία μπορώ να σου πώ οτι την συγκεκριμένη υπηρεσία δεν πρέπει να την ζητήσεις εσυ.Θα σου προσφερθεί,και μάλιστα "αφιλοκερδώς",αν η χημεια σου με την κοπέλλα ειναι σε καλό επίπεδο.Και βέβαια,πρόσεχε πολύ τα θέματα υγιεινής.....

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
δεν ακουσα φιλε.το μονο που ητανε και οτι συνελαβαν μια 26χρονη πολονεζα μαζι με μια
60χροωη ουκρανεζα.μαλλον η τσατσα θα ητανε.

μήπως η Αγνή στοΘησεως 35;

Galea

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
πατησιον 314 να εναποθηεσω σημερα ??? ειπε καποιος συναγωνιστης αξιζει το κοντο και μαγκες γαλατσιου ποσο ειναι το αλο που εχει προαναφερθει ????

kopronio

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Κατ'αρχην ας γινει κατι με τους ανορθογραφους.Ας υπαρξει μιας μορφης λογοκρισιας διοτι ουδεν πολυτιμοτερον των οφθαλμων.Παρασκευη που μας περασε,Στουρναρη 63.Αργησα,αλλα σκοπιμα μιας και η κριτικη μου δεν θα επηρεασει τους fan του καταστηματος.Πηρα Μαρσι,μια και ειναι η μονη που ειναι καποιου επιπεδου εμφανισης,τα γνωστα 70Ε για τις επισης γνωστες υπηρεσιες.Τωρα στο δια ταυτα.Ολες ηταν με τα θλιβερα λευκα σαμπω του φουρναρη,του νοσοκομου,του πιτσαδορου.Αφου για μια στιγμη νομισα οτι μπηκα στον Αγ.Σαββα.Απο ντυσιμο απαισιο,οπως και η Μαρσι με τζην και σηκωμενα τα ρεβερ.Μαλλον η τελευταια μου φορα πριν τον ταριχευσω.Οσο για την διαβοητη κ.Καιτη,που μερικοι την εχουν αναγει σε πουρο ολκης,τι να πω?Καλα ρε πουστη μου,υπαρχουν τοσο σαβουρογαμηδες?

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
πατησιον 314 να εναποθηεσω σημερα ??? ειπε καποιος συναγωνιστης αξιζει το κοντο και μαγκες γαλατσιου ποσο ειναι το αλο που εχει προαναφερθει ????

Σημερινή ανταπόκριση για Golden Spa Πατησίων 314. Ένα κοντοπούτανο μαυρομάλλικο με tatto στο πόδι και με στήθος που σε στέλνει. Μια μαυρομάλλα που είναι άστα να πάνε και ένα πιπίνι που φαίνεται καλό. Δεν έκανα test drive λόγω χρόνου. Πάντως δεν μου λέει και πολλά το μαγαζί αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Καθυστερημένη ενημέρωση προηγούμενων εβδομάδων:
Αποφάσισα να πάρω 2 θεραπεύτριες που ενώ είναι πολύ καιρό στο χώρο, δεν είχε τύχει να συνευρεθώ μαζί τους.
Μεσογείων 208 Γιώτα ή Ηλιάνα (ή psycho για τους φίλους,,, :2funny:)
Καταρχάς έχει χαλάσει αρκετά με το ξανθό μαλλί. Αν δεν είχα αποφασίσει να την πάρω από πριν(ως βετεράνα), στο άσχετο δεν θα την έπαιρνα.
Αρκετά φιλότιμες υπηρεσίες, και αποδεκτό μασάζ , αλλά δεν ξαναπαίρνω.

Μάγια από Στουρνάρη 63. Καλό μωρό γενικά εμφανισιακά, υποτυπώδες μασάζ (όχι μόνο πασάλειμμα βέβαια, αλλά τίποτα σπουδαίο), εξαιρετική στο καλαμάκι και στη μπριζόλα. Αυτή μάλλον θα την ξανατιμήσω

Τιμές τα γνωστά 80 & 70 αντίστοιχα.

arcer2

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ας ενημερώση κάποιος αν υπάρχουν τίποτα στην πιάτσα των μασάζ BBW με τεράστιες βυζάρες.

στο κηφισίας 18 ακουσα οτι παίζουν μιλφ τι γίνετε εκεί ρε παίδες?πώς είναι οι γκόμενες?

αυτός ο τριανταφυλλόπουλος πρέπει μικρός να πέρασε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια, μεγάλα κόμπλεξ έχει.

arcer2

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καθυστερημένη ενημέρωση προηγούμενων εβδομάδων:
Αποφάσισα να πάρω 2 θεραπεύτριες που ενώ είναι πολύ καιρό στο χώρο, δεν είχε τύχει να συνευρεθώ μαζί τους.
Μεσογείων 208 Γιώτα ή Ηλιάνα (ή psycho για τους φίλους,,, :2funny:)
Καταρχάς έχει χαλάσει αρκετά με το ξανθό μαλλί. Αν δεν είχα αποφασίσει να την πάρω από πριν(ως βετεράνα), στο άσχετο δεν θα την έπαιρνα.
Αρκετά φιλότιμες υπηρεσίες, και αποδεκτό μασάζ , αλλά δεν ξαναπαίρνω.

Μάγια από Στουρνάρη 63. Καλό μωρό γενικά εμφανισιακά, υποτυπώδες μασάζ (όχι μόνο πασάλειμμα βέβαια, αλλά τίποτα σπουδαίο), εξαιρετική στο καλαμάκι και στη μπριζόλα. Αυτή μάλλον θα την ξανατιμήσω

Τιμές τα γνωστά 80 & 70 αντίστοιχα.
εγώ είμαι τακτικός πελάτης στο 208 και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος μα πάρα πολύ
γογο,λελα,ελλη.γιώτα δεν ξέρω, ποια είναι αυτή?

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Ηλιάνα. Γιώτα είναι όνομα που χρησιμοποιούσε σε άλλο μαγαζί.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.192
Πόντοι
216
πηγα χτες στο μαγαζι ανοιγει ενα κοντουλικο.. μου δειχνει μια βικυ που ομως ρε παιδια δεν ειναι το μοντελο που παρουσιαζεται εδς μεσα.. και μια πανιψηλη αλογα με ωραια ματια!ρωταω που ειναι οι αλλεσ και ειπε οτι θα ερχοντουσαν σε λιγο..κουβεντα για πεσιμο... τελικα τι εχει γινει?
Από σίγουρη πηγή έμαθα πως για το μόνο που ίσως έχουν πρόβλημα
είναι για το αν έχουν χαρτιά (άδεια παραμονής)

atego

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια αυτο το κοντοπουτανο πατησιων 314 ειναι ελληνακι? εχει περιεργα χαρακτηριστικα προσωπου?ειναι μελαχροινο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom