Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

gayros_7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
ο μ η ρ ο υ  στην νεα σμυρνη παιζει τιποτα ?

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Εχθές περνούσα έξω από το μαγαζί της Καραϊσκου και είδα να μπαίνει στο κτίριο μια ψηλή που ρωσόφερνε και νομίζω ότι την είχα δει ή στο 3ης Σεπτεμβρίου 25, ή στην Μάρνης δεν είμαι σίγουρος.Και ήταν καλό κομμάτι...
Παντως χθες (9/2) επειδη κατεθεσα στο εν λογω θεραπευτηριο, ειχε 4 τεμαχια : Την περιβοητη παμελα με το 7αρι βυζι και τις 0 (μηδεν) ικες υπηρεσιες , την λουρα μια μελαχροινη πολυ αδυνατη αδιαφορη (κατ εμε) , την τζουλια μικροκαμωμενη ξανθουλα με γαλανα ματια και γενικα αποδεκτη στα ενδοτερα (οπου και κατεθεσα), και την τζενη ξανθια με υπεροχη κολαρα και πολυ φλυαρη (την ειχα ξαναπαρει)..

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
επισκεψη καλλιρροης 85,νεα αφιξη ονοματι αλινα.
νταρντανοειδες,χυμωδες κορασιον ρωσικης προελευσεως με συμπαθητικο προσωπο και ζουμερο (με πιασιματα) κορμι,σε γενικες γραμμες δεν τρελλενεσαι κιολας.
τελος παντων το πηρα,μου ειπε οτι δουλευε χαλανδρι σε ιδιο μαγαζι,το ρεζουμε:
μασαζ 6.5
συμμετοχη 7.5
κλαρινο 8
καθαρη αλλα πολυ ξεπετοκατασταση η γκομενα (ειδατε η πουτανα η εμπειρια)τελικα το μαγαζι πασχει απο μεταγραφες και θελει ενα βαρυ ονομα,ενα μεγαλο παιχτη που θα το βοηθησει να ανεβει κατηγορια.

gayros_7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
επισκεψη καλλιρροης 85,νεα αφιξη ονοματι αλινα.
νταρντανοειδες,χυμωδες κορασιον ρωσικης προελευσεως με συμπαθητικο προσωπο και ζουμερο (με πιασιματα) κορμι,σε γενικες γραμμες δεν τρελλενεσαι κιολας.
τελος παντων το πηρα,μου ειπε οτι δουλευε χαλανδρι σε ιδιο μαγαζι,το ρεζουμε:
μασαζ 6.5
συμμετοχη 7.5
κλαρινο 8
καθαρη αλλα πολυ ξεπετοκατασταση η γκομενα (ειδατε η πουτανα η εμπειρια)τελικα το μαγαζι πασχει απο μεταγραφες και θελει ενα βαρυ ονομα,ενα μεγαλο παιχτη που θα το βοηθησει να ανεβει κατηγορια.
νταρντανοειδες,χυμωδες κορασιον ρωσικης προελευσεως
μουναρα μουναρα ευγε φιλε μου

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
668
Πόντοι
96
Ρε παληκάρια στη Σκρα σε ποιό νουμερο έχει ιδρυμα? Απο τιμές εκεί ξέρει κανείς τι παίζει?

Kokovikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
βρεεεεε μαυροο εριξα στην σολωμου 54....μας δουλευουν κανονικα...καντε το ΣΤΟΥΝΤΙΟ να τελιωνουμε.δε πα να δουλευει και η πετρουλα :grin:...δεν ξαναπαταω. :headbang:
στο κατω κατω το γραφει και η πορτα...στουντιο :idiot:
ακομα και ο χωρος...μπουρδελο μυριζει...να μην πω για το μπανιο

η αλήθεια να λέγεται.

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
νικο απ το βενζιναδικο, καθως εχεις μαθει καλα το μαθημα που λεει οτι ακομη και η αρνητικη διαφημιση δεν παυει να ειναι διαφημιση, θα πρεπει να το σταματησεις αυτο.

όποτε γινεται ενα θετικο σχόλιο για το κωλοσπιτο, κανεις 1-2 σχολια. όποτε γινεται ενα αρνητικο, κανεις 5-6. προσπαθεις με καθε τροπο να κρατας ''ψηλά'' στο θρεντ την ενημερωση για ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ μαγαζι. το γνωστο..

επιπροσθετως, γαμας εντέχνως και το θρεντ της ενημερωσης, καθως απο αυτο κυριως ενημερωνονται τα παληκαρια και το κανεις επιτηδες !!!!

το παρον θρεντ ειναι για ενημερωση. σχολια περαν της ενημερωσης πηγαινουν σε άλλα θρεντ.

δεν ειναι δυνατον να συνεχιστει αυτο το πραγμα ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ. ακομη και τον ρουσοπουλο τον παραιτησανε..  :)

γουσταρω ξηγα!!! χωστα παπα!!! :rockon: :rockon:

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
ο μ η ρ ο υ  στην νεα σμυρνη παιζει τιποτα ?
Φιλε εχω παει 2 φορες αλλα τζιφος
μονο μασαζ τιποτε αλλο παρα τις παρενεσεις μου
μαλλον δεν παιζει κατι (ασε που και οι υπαλληλοι δεν λενε και πολλα)

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Φιλε μου και εγω το ιδιο αναρωτιεμαι (επειδη με βολευει ο Πειραιας). Το φιλωνος 19 εκλεισε , στην ηρωων πολυτεχνειου 8 μαπα το καρπουζι,το αλλο στην τερψιθεα κοντα (ηρωων πολυτεχνειου και αυτο) εκλεισε , και το μονο που μενει ειναι το καραισκου 88 με τα μιλφ και την βυζαρου την παμελα...παρακμη ο πειραιας...

Με τη Τζόντη τι έγινε ρε παιδιά; Μετακόμισε;

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
668
Πόντοι
96
Απο οτι άκουσα ξεκινάει αύριο καλιθέα

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
βρεεεεε μαυροο εριξα στην σολωμου 54....μας δουλευουν κανονικα...καντε το ΣΤΟΥΝΤΙΟ να τελιωνουμε.δε πα να δουλευει και η πετρουλα :grin:...δεν ξαναπαταω. :headbang:
στο κατω κατω το γραφει και η πορτα...στουντιο :idiot:
ακομα και ο χωρος...μπουρδελο μυριζει...να μην πω για το μπανιο
σορρυυ.......εννοουσα το 59.....μπερδεξα τα νουμερα :headbang:....και παλι μαυρο στο 59

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
συμφωνω με τον συναδελφο και γενικοτερα η κατασταση στο Σολωμου 54 εχει γινει εδω και καιρο πολυ μιζερη ετσι και εγω εχω να πατησω εκει 3 μηνακια παρολο που κινουμαι στα μασατζιδικα του κεντρου. Ομως με αυτα που διαβαζω για τη βυζομανα τη Βικη θα κανω μια εφοδο για να ανιχνευσω το 'μεγεθος' της αληθειας.
και παλι να κανω εδω παραθεση....δε μιλαμε για το 54.....μιλαμε για το 59-εκει ειναι η βικυ-βικτωρια η βυζομανα. :boobies:
να θυμαστε τα νουμερα αρχιζουν απο την πλατεια εξαρχειων!! :uglystupid:

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
και παλι να κανω εδω παραθεση....δε μιλαμε για το 54.....μιλαμε για το 59-εκει ειναι η βικυ-βικτωρια η βυζομανα. :boobies:
να θυμαστε τα νουμερα αρχιζουν απο την πλατεια εξαρχειων!! :uglystupid:

Δεν μπέρδεψες τίποτα φίλε μου.Και τα δύο ίδια μπουρδελοκατάσταση είναι.
Στουντιοφέρνουν,αλλά με χώρους χειρότερους από τα Στούντιο και με τιμές πολύ υψηλότερες.
Και μη μασάς καθόλου με τον βενζινά, που μόνο βενζινάς δεν είναι...
Πληροφορίες αναφέρουν για κιτρινιάρικο αυτοκίνητο με ...ταξίμετρο που έχει αναλάβει το διαδυκτιακό promotion του εν λόγω οίκου......

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.164
Πόντοι
456
Βρε παιδια το Μαρινακι Κηφισιας 12 ποιο ειναι ?
Μηπως ειναι η  πρωην Αντζελα απο Κουμανουδη?

Καμια απαντηση συναγωνιστες?

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Βρε παιδια το Μαρινακι Κηφισιας 12 ποιο ειναι ?
Μηπως ειναι η  πρωην Αντζελα απο Κουμανουδη?

Καμια απαντηση συναγωνιστες?

Πάντως υπάρχει και μια Άντζελα εκεί, πολύ καλό milf (σώμα και πρόσωπο) αν εξαιρέσεις μια μικρή κοιλίτσα.

lordvadin

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλοι μου καλημερα

Να κανω μια ερωτηση . Το μαγαζι στη Δημητσανας στο Μαρουσι . υπαρχει ακομα ?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.927
Πόντοι
42.697
καλημέρα παίδες
σύμφωνα με πληροφορίες έγινε πέσιμο σε Σινώπης και Σολωμοού.
Για το Σολωμού απο οτι καταλαβα πρόκειται 59 μάλλον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom