Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Επίσκεψη την Τετάρτη που πέρασε, μεσημέρι, στο Μιχαλακοπούλου 171.
Τα τεμάχια (3) ήταν όλα απασχολημένα. Πέρασα πάλι μετά από 30 λεπτά και πήρα την Αλεξάνδρα (μιλφ).
Το μασαζ μέτριο, ο φραπές πολύ καλός, χρονος 45 λεπτά, τιμή 65ευρω. Μετά τον φραπέ συνέχισε το μασαζ μέχρι να συμπληρωθεί το 45λεπτο!!
Μου έδωσαν και κάρτα για να κλείνω ραντεβού και να μη περιμένω.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Επίσκεψη την Τετάρτη που πέρασε, μεσημέρι, στο Μιχαλακοπούλου 171.
Τα τεμάχια (3) ήταν όλα απασχολημένα. Πέρασα πάλι μετά από 30 λεπτά και πήρα την Αλεξάνδρα (μιλφ).
Το μασαζ μέτριο, ο φραπές πολύ καλός, χρονος 45 λεπτά, τιμή 65ευρω. Μετά τον φραπέ συνέχισε το μασαζ μέχρι να συμπληρωθεί το 45λεπτο!!
Μου έδωσαν και κάρτα για να κλείνω ραντεβού και να μη περιμένω.

Συμφωνώ, η Αλεξάνδρα είναι άψογη στη συμπεριφορά της και καλός χαρακτήρας. Το πρόβλημα είναι ότι στο πρόσωπο είναι άσχημη. Αν ξαναπάς, δοκίμασε τη Σοφία, πολύ καλύτερη εμφανισιακά αλλά ζητάει (εμμέσως) tip για φραπέ. Δεν τη φτάνουν τα 65. Γι' αυτό δεν ξαναπήγα.
Το μαγαζί είναι μόνο μέχρι φραπέ, τουλάχιστον από τη δική μου εμπειρία.

Σχετικά με τη συζήτηση για το Μελινόσπιτο, ο ΤΑΡΖΑΝ έχει δίκιο. Το μαγαζί "στουντιοφέρνει" αγρίως και ολισθαίνει μονίμως στην ξεπέτα. Καλύτερα σε στούντιο.

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
βρεεεεε μαυροο εριξα στην σολωμου 54....μας δουλευουν κανονικα...καντε το ΣΤΟΥΝΤΙΟ να τελιωνουμε.δε πα να δουλευει και η πετρουλα :grin:...δεν ξαναπαταω. :headbang:
στο κατω κατω το γραφει και η πορτα...στουντιο :idiot:
ακομα και ο χωρος...μπουρδελο μυριζει...να μην πω για το μπανιο

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
τι λετε???.....την δεσποινα την ειδα το απογευμα.για μελινα δεν ξερω

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
βρεεεεε μαυροο εριξα στην σολωμου 54....μας δουλευουν κανονικα...καντε το ΣΤΟΥΝΤΙΟ να τελιωνουμε.δε πα να δουλευει και η πετρουλα :grin:...δεν ξαναπαταω. :headbang:
στο κατω κατω το γραφει και η πορτα...στουντιο :idiot:
ακομα και ο χωρος...μπουρδελο μυριζει...να μην πω για το μπανιο
Άσε φιλαράκι .Δεν μας πείθεις  ;).Αντελίνα , Ναταλι ,Δέσποινα,,Λιζα,και τελευταία η super Μαρία και αλλες  :boobies:.Όσο για την Λολα τις Σολωμού 59 ,η κοπελα είναι μια χαρά και αρκετά υπομονετική και καθόλου ξεπετά .Όμως τον δασάρχη τον χαλάνε τα καταστήματα του κέντρου ,τον χαλάνε και του βρωμάνε .Μην πας δασάρχη μου ,πήγαινε εκεί που γουστάρεις .Τα έχουμε δει και τα προάστια .Όλα τα μοντέλα εκεί έχουν μαζευτεί :2funny:

Επισκέπτης
Ρε συμπαίκτες, αυτό το ρημάδι στην καινούργισ πολυκατοικία στην Καλλιρόης 65 ή 68 δεν θυμάμαι , που από κάτω στο ισόγειο έχει δωρεάν μασάζ από μια σχολή μασάζ , δεν ανοίγουν ποτέ;
Πήγα τη μία μέρα εγώ , την επόμενη κολλητός μου και την μεθεπόμενη τρίτος κολλητός και δεν άνοιξαν σε κανέναν!

Τι μαλακία μαγαζί είναι αυτό;

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ρε συμπαίκτες, αυτό το ρημάδι στην καινούργισ πολυκατοικία στην Καλλιρόης 65 ή 68 δεν θυμάμαι , που από κάτω στο ισόγειο έχει δωρεάν μασάζ από μια σχολή μασάζ , δεν ανοίγουν ποτέ;
Πήγα τη μία μέρα εγώ , την επόμενη κολλητός μου και την μεθεπόμενη τρίτος κολλητός και δεν άνοιξαν σε κανέναν!

Τι μαλακία μαγαζί είναι αυτό;
Λάθος πόρτα χτύπησες αδερφέ :2funny:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.602
Πόντοι
42.697
Άσε φιλαράκι .Δεν μας πείθεις  ;).Αντελίνα , Ναταλι ,Δέσποινα,,Λιζα,και τελευταία η super Μαρία και αλλες  :boobies:.Όσο για την Λολα τις Σολωμού 59 ,η κοπελα είναι μια χαρά και αρκετά υπομονετική και καθόλου ξεπετά .Όμως τον δασάρχη τον χαλάνε τα καταστήματα του κέντρου ,τον χαλάνε και του βρωμάνε .Μην πας δασάρχη μου ,πήγαινε εκεί που γουστάρεις .Τα έχουμε δει και τα προάστια .Όλα τα μοντέλα εκεί έχουν μαζευτεί :2funny:

τι έγινε σου θίξανε τα συμφέροντα?
όποιος γράψει μια οχι κολακευτική κριτική για το μαγαζί της Ζάνας πετάγεσαι αμέσως να ειρωνευτείς και να υπερασπίστεις το στουντιάκι της.
Ο ΤΑΡΖΑΝ είναι πολύ παλίος στο κουρπέτι και ξέρει τι λέει, και είναι και δικάιωμα του να έχει απιτήσεις όταν σκάει τα 80 άρια.
κατάλαβες βενζινά?

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.594
Πόντοι
12.056
τι λετε???.....την δεσποινα την ειδα το απογευμα.για μελινα δεν ξερω

Eμενα γιατι μου ειπαν το πρωι πως δεν ειναι εκει η Δεσποινα... :think: :think: :think:

Αλλα ειπαμε..με την μπατσοφατσα που εχω ολες κρυβονται  :2funny: :2funny:

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Eμενα γιατι μου ειπαν το πρωι πως δεν ειναι εκει η Δεσποινα... :think: :think: :think:

O Νίκος από το βενζινάδικο λέει ότι πήγαν και οι δύο στην πατρίδα τους και μάλλον έτσι θα είναι, αφού πρέπει να έχει κάνει πολλές καταθέσεις εκεί

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.141
Πόντοι
19.505
τι έγινε σου θίξανε τα συμφέροντα?
όποιος γράψει μια οχι κολακευτική κριτική για το μαγαζί της Ζάνας πετάγεσαι αμέσως να ειρωνευτείς και να υπερασπίστεις το στουντιάκι της.
Ο ΤΑΡΖΑΝ είναι πολύ παλίος στο κουρπέτι και ξέρει τι λέει, και είναι και δικάιωμα του να έχει απιτήσεις όταν σκάει τα 80 άρια.
κατάλαβες βενζινά?

εγώ πάντως δεν ξαναπατάω εκεί μέσα. πήγα τις προάλλες να δω την καινούργια κοπέλλα που εκθειάζανε όλοι. προσωπικά δεν μου άρεσε οπότε και αποχώρησα μιας και τη Νάταλι που ήταν εκεί την έχω πάρει 4 φορές και η Ζάνα δεν μου αρέσει. γυρνάει λοιπόν η κυρά επί τη υποδοχής και μου πατάει ένα χέσιμο... ξεφτίλα. οπότε έριξα κι εγώ μαύρη πέτρα για να μάθουν να φέρονται. 

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.141
Πόντοι
19.505
Δύνασθε να με πληροφορήσετε τι παίζει στο Φερρών 7 και στο Κηφισίας 18, μιας και υπάρχει σήμερα χρόνος για έρευνα...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.602
Πόντοι
42.697
Δύνασθε να με πληροφορήσετε τι παίζει στο Φερρών 7 και στο Κηφισίας 18, μιας και υπάρχει σήμερα χρόνος για έρευνα...

για φερών δεν ξέρω.
κηφισίας 18 έχει πιό πολύ μιλφ, αν είσαι τυχερός και πετύχεις μια Πολωνή που έχει αδυνατούλα, γύρψ στα 30 θα είναι οκ για εσενα.
Οι υπόλοιπες δεν είναι του γούστου σου γιατί σε ξέρω...
Πάντως σαν μαγαζί είναι πεντακάθαρο, ησυχο και φιλικό

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.141
Πόντοι
19.505
για φερών δεν ξέρω.
κηφισίας 18 έχει πιό πολύ μιλφ, αν είσαι τυχερός και πετύχεις μια Πολωνή που έχει αδυνατούλα, γύρψ στα 30 θα είναι οκ για εσενα.
Οι υπόλοιπες δεν είναι του γούστου σου γιατί σε ξέρω...
Πάντως σαν μαγαζί είναι πεντακάθαρο, ησυχο και φιλικό

;)

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
αρεεεεε .χχχ,γιατι εγω δεν ειδα πυραυλακια και αεροπλανακια !!!!! :idiot:...να στο πω με μια λεξη...ΧΑΛΙΑ. >:( :headbang:-ξεπετα του κερατα :tickedoff: και μυριζομαι αλμπανορουμανια!!. :idiot:
δεν ξερω γουστα του καθενος, :idiot:εμενα η ΛΟΛΑ μαυροοοοοοοο :headbang:.απο μασαζ ,απο περιποιηση,απο λογο,απο...απο...απο...κοκ.μια καραβλαχαρα που δεν ξερει πως να στηθει ολο το σκηνικο,και το μυαλο στην ξεπετα.
για αυτο ΜΑΥΡΟ γενικα στο σολωμ 59......ξεπεταδικοοοο :tickedoff: :tickedoff: :headbang: :headbang:

συμφωνω με τον συναδελφο και γενικοτερα η κατασταση στο Σολωμου 54 εχει γινει εδω και καιρο πολυ μιζερη ετσι και εγω εχω να πατησω εκει 3 μηνακια παρολο που κινουμαι στα μασατζιδικα του κεντρου. Ομως με αυτα που διαβαζω για τη βυζομανα τη Βικη θα κανω μια εφοδο για να ανιχνευσω το 'μεγεθος' της αληθειας.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εγώ πάντως δεν ξαναπατάω εκεί μέσα. πήγα τις προάλλες να δω την καινούργια κοπέλλα που εκθειάζανε όλοι. προσωπικά δεν μου άρεσε οπότε και αποχώρησα μιας και τη Νάταλι που ήταν εκεί την έχω πάρει 4 φορές και η Ζάνα δεν μου αρέσει. γυρνάει λοιπόν η κυρά επί τη υποδοχής και μου πατάει ένα χέσιμο... ξεφτίλα. οπότε έριξα κι εγώ μαύρη πέτρα για να μάθουν να φέρονται. 

Αν λες για τη Σοφία, την κόβω για πρώην πράκτορα. Έχει φωτογραφική μνήμη και δεν ξεχνάει φάτσες. Είμαι σίγουρος ότι διαβάζει προσεκτικά το θρεντ και κρατάει και σημειώσεις.

Τα μαγαζιά του κέντρου, λόγω της θέσης τους, έχουν πελατεία και δεν χρειάζονται διαφήμιση.

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16

Ότι είχανε πάει στη χωρα τους ,αυτό είναι σίγουρο ,εκτος και έχουν επιστρέψει.Έχω περίπου καμια βδομάδα να περάσω από κει.(για Μελίνα και Δέσποινα Σολωμού 59 αναφέρομαι)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom