Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (2 μέλη και 49 επισκέπτες)

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Τα μαγαζιά του κέντρου, λόγω της θέσης τους, έχουν πελατεία και δεν χρειάζονται διαφήμιση.
Χρειάζονται κριτικές .Κριτικές όμως και όχι δυσφήμιση και προσβολές .Κριτικές με σκοπό τα ελαττώματα που έχουν να τα διορθώσουν ,για καλο όλον μας.

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ρε φίλε , δεν θυμάμαι το νούμερο , αλλά έχει στο κουδούνι καρτελάκι που λέει ότι έχει στούντιο μασάζ στον 3ο όροφο , δεν είμαι άσχετος ...
Θα σε είδανε από το γυαλί από πάνω ,δεν τους άρεσες και δεν σου ανοίξανε :2funny:

Επισκέπτης
εγώ πάντως δεν ξαναπατάω εκεί μέσα. πήγα τις προάλλες να δω την καινούργια κοπέλλα που εκθειάζανε όλοι. προσωπικά δεν μου άρεσε οπότε και αποχώρησα μιας και τη Νάταλι που ήταν εκεί την έχω πάρει 4 φορές και η Ζάνα δεν μου αρέσει. γυρνάει λοιπόν η κυρά επί τη υποδοχής και μου πατάει ένα χέσιμο... ξεφτίλα. οπότε έριξα κι εγώ μαύρη πέτρα για να μάθουν να φέρονται. 

Τι σου πε συναγωνιστή η θείτσα;

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ναι ρε συ είναι.
Αμα δεν βρεις κάτι καλό εκέι , αντε 10 μέτρα πιο πάνω στο Κηφισίας 18.
και αυτό ανοικτό είναι σήμερα.
Εχει φέρει κάτι καινουργιες Πολωνές....
Βρε zero για πες για Κηφισίας 18 τι γράφει το κουδούνι και σε ποιόν όροφο είναι γιατί πάντοτε πηγαίνω στο Μαρινάκι στο 12 και κάθε φορά λέω να πάω δίπλα αλλά δεν έχει τύχει. Λέει τίποτα από τεμάχια; Τhx προκαταβολικά.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.129
Πόντοι
42.697
Βρε zero για πες για Κηφισίας 18 τι γράφει το κουδούνι και σε ποιόν όροφο είναι γιατί πάντοτε πηγαίνω στο Μαρινάκι στο 12 και κάθε φορά λέω να πάω δίπλα αλλά δεν έχει τύχει. Λέει τίποτα από τεμάχια; Τhx προκαταβολικά.

το κουδούνι λέει "Ethereal Body"
1ος οροφος.

Το Μαρινάκι στο 12 το δίνει ακόμα επιλεκτικά σε κάποιυς πελάτες όπως έκανε ή το κοψε εντελώς το άθλημα?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
παιδια , μη μαλωνετε για τα κοριτσια των μασαζ, γουστα ειναι αυτα.
και δυσφιμιση ειναι να πεις πως μια κοπελα ειναι αρρωστη, οχι αυτα που λεμε εδω...

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
το κουδούνι λέει "Ethereal Body"
1ος οροφος.

Το Μαρινάκι στο 12 το δίνει ακόμα επιλεκτικά σε κάποιυς πελάτες όπως έκανε ή το κοψε εντελώς το άθλημα?
Το Μαρινάκι το δίνει επιλεκτικά πάντα σε παλιούς πελάτες αλλά τώρα τελευταία δεν εμφανίζεται στο μαγαζί και μία μέρα πάει και 4 δεν πάει.Οπότε αν θα περάσεις και δεν είναι ζήτησε να σου δώσουν το τηλέφωνο να πάρεις πριν ξαναπάς να σου πουν αν θα είναι το καυλομαρινάκι εκεί μην πηγαίνεις τσάμπα.

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Zero τα τεμάχια που είναι στο 18 είναι καλά διάβασα πιο πάνω και αναφέρεις ότι έχει μιλφοκατάσταση. Είναι καμιά προστυχόφατσα σαν το Μαρινάκι;.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.129
Πόντοι
42.697
Zero τα τεμάχια που είναι στο 18 είναι καλά διάβασα πιο πάνω και αναφέρεις ότι έχει μιλφοκατάσταση. Είναι καμιά προστυχόφατσα σαν το Μαρινάκι;.

έχει ώς επι το πλείστον μίλφ, ρωσικά και πολωνικά, αρκετά έκφυλα, πρόστυχα και εξυπηρετικά,
Νομίζω κάποια θα σου αρέσει.
Ευχαριστώ για Μαρινάκι

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
έχει ώς επι το πλείστον μίλφ, ρωσικά και πολωνικά, αρκετά έκφυλα, πρόστυχα και εξυπηρετικά,
Νομίζω κάποια θα σου αρέσει.
Ευχαριστώ για Μαρινάκι
Σ' ευχαριστώ Zero θα το επισκεφτώ και θα ενημερώσω.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Πατησιων 171 τι παιζει, ποιος ξερει να μας πει κι εμας?  ;)

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
παιδια , μη μαλωνετε για τα κοριτσια των μασαζ, γουστα ειναι αυτα.
και δυσφιμιση ειναι να πεις πως μια κοπελα ειναι αρρωστη, οχι αυτα που λεμε εδω...

Σωστά. Η άσκηση κακής κριτικής είναι δικαίωμα του καθενός και σίγουρα οι κακές κριτικές δίνουν και παίρνουν για να βελτιώνονται και αυτές, να μη νομίζουν ότι είμαστε και μαλάκες

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
νικο απ το βενζιναδικο, καθως εχεις μαθει καλα το μαθημα που λεει οτι ακομη και η αρνητικη διαφημιση δεν παυει να ειναι διαφημιση, θα πρεπει να το σταματησεις αυτο.

όποτε γινεται ενα θετικο σχόλιο για το κωλοσπιτο, κανεις 1-2 σχολια. όποτε γινεται ενα αρνητικο, κανεις 5-6. προσπαθεις με καθε τροπο να κρατας ''ψηλά'' στο θρεντ την ενημερωση για ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ μαγαζι. το γνωστο..

επιπροσθετως, γαμας εντέχνως και το θρεντ της ενημερωσης, καθως απο αυτο κυριως ενημερωνονται τα παληκαρια και το κανεις επιτηδες !!!!

το παρον θρεντ ειναι για ενημερωση. σχολια περαν της ενημερωσης πηγαινουν σε άλλα θρεντ.

δεν ειναι δυνατον να συνεχιστει αυτο το πραγμα ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ. ακομη και τον ρουσοπουλο τον παραιτησανε..  :)

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Δύνασθε να με πληροφορήσετε τι παίζει στο Φερρών 7 και στο Κηφισίας 18, μιας και υπάρχει σήμερα χρόνος για έρευνα...

Φερρών 7, μιλφ τρελόμπαζα, πρόθυμα για όλα. Κηφισσίας 18, όπως γράφουν και οι άλλοι συνάδελφοι. Το φερρών είναι αδελφό του Σολωμού 54 3ος.

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά από Πειραιά έχουμε φρέσκα νέα;

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Φερρών 7, μιλφ τρελόμπαζα, πρόθυμα για όλα. Κηφισσίας 18, όπως γράφουν και οι άλλοι συνάδελφοι. Το φερρών είναι αδελφό του Σολωμού 54 3ος.

να σαι καλά κομάντο με γλίτωσες από χάσιμο χρόνου

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Βρε παιδια το Μαρινακι Κηφισιας 12 ποιο ειναι ?
Μηπως ειναι η  πρωην Αντζελα απο Κουμανουδη?

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Ρε παιδιά από Πειραιά έχουμε φρέσκα νέα;
Φιλε μου και εγω το ιδιο αναρωτιεμαι (επειδη με βολευει ο Πειραιας). Το φιλωνος 19 εκλεισε , στην ηρωων πολυτεχνειου 8 μαπα το καρπουζι,το αλλο στην τερψιθεα κοντα (ηρωων πολυτεχνειου και αυτο) εκλεισε , και το μονο που μενει ειναι το καραισκου 88 με τα μιλφ και την βυζαρου την παμελα...παρακμη ο πειραιας...

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε μου και εγω το ιδιο αναρωτιεμαι (επειδη με βολευει ο Πειραιας). Το φιλωνος 19 εκλεισε , στην ηρωων πολυτεχνειου 8 μαπα το καρπουζι,το αλλο στην τερψιθεα κοντα (ηρωων πολυτεχνειου και αυτο) εκλεισε , και το μονο που μενει ειναι το καραισκου 88 με τα μιλφ και την βυζαρου την παμελα...παρακμη ο πειραιας...

Εχθές περνούσα έξω από το μαγαζί της Καραϊσκου και είδα να μπαίνει στο κτίριο μια ψηλή που ρωσόφερνε και νομίζω ότι την είχα δει ή στο 3ης Σεπτεμβρίου 25, ή στην Μάρνης δεν είμαι σίγουρος.Και ήταν καλό κομμάτι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom