Κούρασες πάρα πολύ από την ορθογραφία σουκαβλισπερα σιναγονιστεσ ενιμεροσι για ολιγα που περασα τορα στο καινουργιο πατισιον 314 μονο η κοντι αξιζει γαλατσιου στον δευτερο μονο διο μιλφ στο απεναντι και τορα η αποθεοσι στο τριτο βρισκεται μπενο μεσα καλισπερα καλισπερα λεο και ποσ μασ βρικαται λεει απο ιντερνετ λεο καποσ τισ καρφοθικε αυτο καλα λεει δεν εχει σιμασια εχουμε εδο κεινο εδο το αλλο πολλι σαλτσα για το τιποτα κοπελλα λεο δεν θα δο εδο λεει κοπελλεσ δεν δειχνουμε να δοσο τορα 70 ευρο και να ερθει καμια γιαγιουλια να μου πει για σασ ομιρου μονο μαζαζ αυστιρα σορρι αν κουρασα απο το μινιμα μου ;)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)
Επισκέπτης
καβλισπερα σιναγονιστεσ ενιμεροσι για ολιγα που περασα τορα στο καινουργιο πατισιον 314 μονο η κοντι αξιζει γαλατσιου στον δευτερο μονο διο μιλφ στο απεναντι και τορα η αποθεοσι στο τριτο βρισκεται μπενο μεσα καλισπερα καλισπερα λεο και ποσ μασ βρικαται λεει απο ιντερνετ λεο καποσ τισ καρφοθικε αυτο καλα λεει δεν εχει σιμασια εχουμε εδο κεινο εδο το αλλο πολλι σαλτσα για το τιποτα κοπελλα λεο δεν θα δο εδο λεει κοπελλεσ δεν δειχνουμε να δοσο τορα 70 ευρο και να ερθει καμια γιαγιουλια να μου πει για σασ ομιρου μονο μαζαζ αυστιρα σορρι αν κουρασα απο το μινιμα μου ;)
Να βοηθησω τον συναγωνιστη να γινουν λιγο πιο κατανοητα τα γραφομενα του.
Σε ελευθερη μεταφραση λοιπον ο mpampis53 μας καβλισπεριζει και μας ενημερωνει για τα ολιγα που περασε .
Στο καινουργιο Πατησιων 314 μονο η κοντη αξιζει.
Στη Γαλατσιου στον δευτερο μονο δυο μιλφ ..
Και τωρα η αποθεωση !
Στον τριτο μπαινει μεσα λεει καλησπερα τον ρωτησαν απο που μας βρηκανε , αυτος απανταει απο το ιντερνετ αλλα καπως της καρφωθηκε εκεινης , τεσπα δεν εχει σημασια , πολυ σαλτσα για το τιποτα, κοπελα δεν ειδε καμοια , ασε ντε που μαλακας ηταν να εδινε το 70αρι και να ερχοταν και καμοια γιαγια να του πει ''γεια σας'' ?
Τελικα μονο ιλιαδα για μασαζ αυστηρα και παλι συγνωμη αν σας κουρασε απο το μηνυμα του ;)
Όντως φτιάχτε τον σχετικό κατάλογο.
Αν και νομίζω πως δεν τον φτιάχνουν γιατί πολλοί θα εκπλαγούν απο τον ποιό είχαν γείτονα τόσα χρόνια..
Α, ξέρει κανείς λεπτομέρειες για ένα στούντιο/μασάζ στη Ν.Κηφισιά/ ΚΑΤ? Αν ναι περιμένω ΠΜ
Αν και νομίζω πως δεν τον φτιάχνουν γιατί πολλοί θα εκπλαγούν απο τον ποιό είχαν γείτονα τόσα χρόνια..
Α, ξέρει κανείς λεπτομέρειες για ένα στούντιο/μασάζ στη Ν.Κηφισιά/ ΚΑΤ? Αν ναι περιμένω ΠΜ
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
εδω και κατι αιωνες παντως ειναι οι ιδιες και οι ιδιες.....ρε παιδιάμ κανα νεο από Φωκίωνος? Πρώτον τελειωσε η ανακαινηση, δευτερον άλλαξε τίποτα στο έμψυχο υλικό?
gatik
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Να βοηθησω τον συναγωνιστη να γινουν λιγο πιο κατανοητα τα γραφομενα του.
Σε ελευθερη μεταφραση λοιπον ο mpampis53 μας καβλισπεριζει και μας ενημερωνει για τα ολιγα που περασε .
Και τωρα η αποθεωση !
Στον τριτο μπαινει μεσα λεει καλησπερα τον ρωτησαν απο που μας βρηκανε , αυτος απανταει απο το ιντερνετ αλλα καπως της καρφωθηκε εκεινης , τεσπα δεν εχει σημασια , πολυ σαλτσα για το τιποτα, κοπελα δεν ειδε καμοια , ασε ντε που μαλακας ηταν να εδινε το 70αρι και να ερχοταν και καμοια γιαγια να του πει ''γεια σας'' ?
Τελικα μονο ιλιαδα για μασαζ αυστηρα και παλι συγνωμη αν σας κουρασε απο το μηνυμα του ;)
xa!xa! ωραιος ο λουλας!!
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAX!!!Να βοηθησω τον συναγωνιστη να γινουν λιγο πιο κατανοητα τα γραφομενα του.
Και τωρα η αποθεωση !
Πωπω ρε φιλαρακι να είσε καλα, επεσα απο την καρεκλα απο τα γελια!!!
Συναγωνιστές καλημέρα. Για το καινούριο στην Πατησίων 314 (Golden Spa) έχουμε κάποια ανταπόκριση από το μέτωπο; Ξέρει κανείς σε ποιό ύψος της Πατησίων είναι; Θα γυρίζω στη περιοχή και σκέφτομαι να το επισκεφτώ. Κάθε πληροφορία χρήσιμη!!!
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
Συναγωνιστές καλημέρα. Για το καινούριο στην Πατησίων 314 (Golden Spa) έχουμε κάποια ανταπόκριση από το μέτωπο; Ξέρει κανείς σε ποιό ύψος της Πατησίων είναι; Θα γυρίζω στη περιοχή και σκέφτομαι να το επισκεφτώ. Κάθε πληροφορία χρήσιμη!!!
γωνία με γαλατσίου σχεδόν
λίγο πιο πάνω έχω γράψει αναφορα
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
καβλισπερα σιναγονιστεσ ενιμεροσι για ολιγα που περασα τορα στο καινουργιο πατισιον 314 μονο η κοντι αξιζει γαλατσιου στον δευτερο μονο διο μιλφ στο απεναντι και τορα η αποθεοσι στο τριτο βρισκεται μπενο μεσα καλισπερα καλισπερα λεο και ποσ μασ βρικαται λεει απο ιντερνετ λεο καποσ τισ καρφοθικε αυτο καλα λεει δεν εχει σιμασια εχουμε εδο κεινο εδο το αλλο πολλι σαλτσα για το τιποτα κοπελλα λεο δεν θα δο εδο λεει κοπελλεσ δεν δειχνουμε να δοσο τορα 70 ευρο και να ερθει καμια γιαγιουλια να μου πει για σασ ομιρου μονο μαζαζ αυστιρα σορρι αν κουρασα απο το μινιμα μου ;)
αυτό δεν είναι μύνημα, είναι γόρδιος δεσμός
γωνία με γαλατσίου σχεδόν
λίγο πιο πάνω έχω γράψει αναφορα
ΟΚ Σ΄ ευχαριστώ πολύ. Θα ενημερώσω με τη σειρά μου αν πάω σήμερα.
Προς ενημέρωση των φίλων μιλφάκιδων στην Κηφισίας 18 1ος όροφος πάιζουν 3 καυλομίλφ και πρόστυχα δεν θυμάμαι ονόματα γιατί πέρασα προχθές αλλά δεν κάθισα διότι όταν τους είπα για φούλ πρόγραμμα μου το γυρίσανε σε τσάμικο οι καριόλες ότι και καλά εδώ κάνουμε μόνο αισθησιακό μασάζ και τέτοιες μαλακίες οπότε για να μη κλάψω τα ευρουδάκια μου την έκανα. Zero αν διαβάζεις θέλω τη βοήθεια σου διότι το ένα ειδικά ήταν πολύ πρόστυχο και θα ήθελα να του κάνω ένα τέστντράιβ αλλά πώς θα μπορούσε να γίνει διότι τους είπα ότι με στέλνει ένας φίλος αλλά αυτές τίποτα.Και μήπως τελικά το Κηφισίας 18 ανήκει στα δέν;
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
Προς ενημέρωση των φίλων μιλφάκιδων στην Κηφισίας 18 1ος όροφος πάιζουν 3 καυλομίλφ και πρόστυχα δεν θυμάμαι ονόματα γιατί πέρασα προχθές αλλά δεν κάθισα διότι όταν τους είπα για φούλ πρόγραμμα μου το γυρίσανε σε τσάμικο οι καριόλες ότι και καλά εδώ κάνουμε μόνο αισθησιακό μασάζ και τέτοιες μαλακίες οπότε για να μη κλάψω τα ευρουδάκια μου την έκανα. Zero αν διαβάζεις θέλω τη βοήθεια σου διότι το ένα ειδικά ήταν πολύ πρόστυχο και θα ήθελα να του κάνω ένα τέστντράιβ αλλά πώς θα μπορούσε να γίνει διότι τους είπα ότι με στέλνει ένας φίλος αλλά αυτές τίποτα.Και μήπως τελικά το Κηφισίας 18 ανήκει στα δέν;
κοίτα φίλε,
τις τελευταίες ημέρες έχουν γίνει πεσίματα σε μαγαζία απο τις αρχές.
Το κηφισάς 18 είναι μπριζολάδικο. Φυλάγονται όμως πολύ και αν δεν σε ξέρουν είναι φυσικό να φοβούνται.
Ο μόνος τρόπος είναι αν έχεις χρήμα να πάς 1-2 φορές να σε μάθουν και μετά θα πάρεις αυτό που θέλεις.
Αλλιώς γιοκ.
Φοβούνται και έχουν και δίκιο...
Προς ενημέρωση των φίλων μιλφάκιδων στην Κηφισίας 18 1ος όροφος πάιζουν 3 καυλομίλφ και πρόστυχα δεν θυμάμαι ονόματα γιατί πέρασα προχθές αλλά δεν κάθισα διότι όταν τους είπα για φούλ πρόγραμμα μου το γυρίσανε σε τσάμικο οι καριόλες ότι και καλά εδώ κάνουμε μόνο αισθησιακό μασάζ και τέτοιες μαλακίες...
Μία από τα ίδια.
Πάντως, το μαγαζί αποπνέει τσικνίλα εξοχικής ταβέρνας...Το roster είναι καλό, δεν έχει μόνο Πολωνές. Αυτή που ανοίγει την πόρτα φαίνεται μεγάλη ψόλα.
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
και στην ορημου στην νεα σμυρνη εκλεισε το ιδρυμα εδω και δεκα μερες οσοι δεν τοξερουν να το μαθουν.
και στην ορημου στην νεα σμυρνη εκλεισε το ιδρυμα εδω και δεκα μερες οσοι δεν τοξερουν να το μαθουν.
Ας βγεί ένα θρεντ με όνομα μασατζίδικα που γαμάς μετά από 3 φορές
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις