You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
στα 120 τρωςη τιμη της ιλιαδας 80 συν αυτο που εγραψα.ημουν σαφης.
για τη Στελλα δε ξερω συγκεκριμενα,εννοεις με 120 τρως τις αλλες.εννοεις και τη στελλα?
θα σου πει ο περιεργος .
Διαγραμμένο μέλος 4345
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 672
- Πόντοι
- 81
παιδιά μπορώ να ρωτήσω κάτι.
σκεύτομαι να επισκευτώ το κατάστημα της μιχαλακοπούλου, (το έχω ήδη επισκευτεί μια φορά αλλά δούλευε μόνο μια κοπέλα και ήταν busy και έτσι έφυγα), αλλά δν έχω ιδέα το πως παίζετε το παιχνίδι.
η τύπισσα στη έισοδο μου είπε 60ευρώ για μισή ώρα.
τα 60 ευρώ έχουν και γαμήσι μέσα η είναι extra?
και εκτός αυτό πως λέω ότι θέλω "το φουλ πρόγραμμα" ? συνενοούμε με τι κοπέλα στο δωμάτιο και τις δίνω εκέι extra money? και τέλος υπάρχουν κοπέλες που δεν κάνουν "φουλ πρόγραμμα" και άλλες που κάνουν.?
συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είμαι τελείως άσχετος στο θέμα του "μασσαζ"
σκεύτομαι να επισκευτώ το κατάστημα της μιχαλακοπούλου, (το έχω ήδη επισκευτεί μια φορά αλλά δούλευε μόνο μια κοπέλα και ήταν busy και έτσι έφυγα), αλλά δν έχω ιδέα το πως παίζετε το παιχνίδι.
και εκτός αυτό πως λέω ότι θέλω "το φουλ πρόγραμμα" ? συνενοούμε με τι κοπέλα στο δωμάτιο και τις δίνω εκέι extra money? και τέλος υπάρχουν κοπέλες που δεν κάνουν "φουλ πρόγραμμα" και άλλες που κάνουν.?
συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είμαι τελείως άσχετος στο θέμα του "μασσαζ"
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,10265.0]διαβασε εδω[/url] και οτι απορια γραφτην εκειπαιδιά μπορώ να ρωτήσω κάτι.
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
στα 60 ειναι ο φραπες.για full προγραμμα 80!!διαλεξε την κοπελα και πριν μπεις στο δωματο ρωτατην.αν και εκει δεν θα βρεις καποια δυσκολια για μπριζολα.ενα κοντοπουτανο ξανθο τα δινει ολα.(δεν θυμαμαι ονομα)μολις αρχισει να σε τριβει θα σου πει"ουφ ζεστη!να βγαλω κατι και εγω κτλ.."και ετσι θα αρχισει το ματςπαιδιά μπορώ να ρωτήσω κάτι.
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Καλημερα φιλε ,αφου ειδα και απο ειδα και δεν απανταει κανεις για δερυγνι λες και ειναι κρατικο μυστικο πηγα μονος μου η πληροφοριες μου ως προς τη θεραπευτριες ηταν σωστες ειναι η τρεις πρωην ιλιαδος ποπη στελλα ασπασια μια θαλεια καστανη η τζενη και μια αλλη μιλφ πρωτη φορα τη βλεπω ξανθια μου κανανε καφε και μου αρχισαν τα μισολογα οτι το μαγαζι ειναι μονο για μασαζ κτλπ.η ποπη ηταν το πρωτο βιολι στην ιλιαδα οπως και η ασπασια η αλλη που μιαζη με μαιμου η στελλα εγινε καιαυτη ξαφνικα παρθεναδεν καθησα και πηγα αλλου ουτε να της ξαναδω οπως και το ιδρυμα.
που πηγες μετα ?
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
στον πεζοδρομο διπλα στο αφισοραμα????Για καποιο στο Χαλανδρι (κεντρικη πλατεια) υπαρχουν πληροφοριες ή να μην κανω το κόπο?
ναιστον πεζοδρομο διπλα στο αφισοραμα????
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
μμμμμ ετσι και ετσι.80 μου ειχε παρει για φραπε μονο.ηταν μια μελαχροινη με μικρο βυζι.απο μασαζ χαλια.τωρα τι να σου πω.γουστα ειναι και αυτα.αν μενεις κοντα εκει πεταξου κιολας να δεις.μπορει κατι να εχει αλλαξει.παντως ειναι και σε σημειο πολυ καραμπαμ.μεσα στις καφετεριες!!!!!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.168
- Πόντοι
- 42.697
μμμμμ ετσι και ετσι.80 μου ειχε παρει για φραπε μονο.ηταν μια μελαχροινη με μικρο βυζι.απο μασαζ χαλια.τωρα τι να σου πω.γουστα ειναι και αυτα.αν μενεις κοντα εκει πεταξου κιολας να δεις.μπορει κατι να εχει αλλαξει.παντως ειναι και σε σημειο πολυ καραμπαμ.μεσα στις καφετεριες!!!!!
μεγαλύτερο "καρφωμα" απο αυτό το μαγαζί δεν υπάρχει.
Διπλα στην είσοδο ειναι τα τραπεζάκια των καφετεριών του πεζόδρομου...
γινεσαι εντελώς θέαμα
kavliaris29
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Παιδιά ξέρει κανείς πως τρώμε μπριζόλα... στην Σαρκουδίνου;
maximospapa
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παιδιά ξέρει κανείς πως τρώμε μπριζόλα... στην Σαρκουδίνου;
με μαχαιρι και πιρουνι..
υ.γ.πες οτι ησουν πελατης στην σκρα..
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
εχω πεσει σε περιπτωση που ειμασταν τρεις και περιμεναμε να μας ανοιξει.πολυ γελιομεγαλύτερο "καρφωμα" απο αυτό το μαγαζί δεν υπάρχει.
Διπλα στην είσοδο ειναι τα τραπεζάκια των καφετεριών του πεζόδρομου...
γινεσαι εντελώς θέαμα
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Με 80 ευρω ...απλοχερα.Προσεχε απο πριν συμφωνια για την τιμη και το φουλ προγραμμα. Καμμια φορα μετα ζητανε 100.Εσυ βραχος στα 80.Παιδιά ξέρει κανείς πως τρώμε μπριζόλα... στην Σαρκουδίνου;
kavliaris29
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
με μαχαιρι και πιρουνι..
υ.γ.πες οτι ησουν πελατης στην σκρα..
Σκρά, νούμερο...? Αν με ρωτήσει ποια έπαιρνα εκεί, ποιά να πώ?
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 754K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66