Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
η τιμη της ιλιαδας 80 συν αυτο που εγραψα.ημουν σαφης.

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
εννοεις με 120 τρως τις αλλες.εννοεις και τη στελλα?

Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
672
Πόντοι
81
παιδιά μπορώ να ρωτήσω κάτι.
σκεύτομαι να επισκευτώ το κατάστημα της μιχαλακοπούλου, (το έχω ήδη επισκευτεί μια φορά αλλά δούλευε μόνο μια κοπέλα και ήταν busy και έτσι έφυγα),  αλλά δν έχω ιδέα το πως παίζετε το παιχνίδι.
η τύπισσα στη έισοδο μου είπε 60ευρώ για μισή ώρα.
τα 60 ευρώ έχουν και γαμήσι μέσα η είναι extra?
και εκτός αυτό πως λέω ότι θέλω "το φουλ πρόγραμμα" ? συνενοούμε με τι κοπέλα στο δωμάτιο και τις δίνω εκέι extra money? και τέλος υπάρχουν κοπέλες που δεν κάνουν "φουλ πρόγραμμα" και άλλες που κάνουν.?
συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είμαι τελείως άσχετος στο θέμα του "μασσαζ"

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
σκεύτομαι να επισκευτώ το κατάστημα της μιχαλακοπούλου, (το έχω ήδη επισκευτεί μια φορά αλλά δούλευε μόνο μια κοπέλα και ήταν busy και έτσι έφυγα),  αλλά δν έχω ιδέα το πως παίζετε το παιχνίδι.
και εκτός αυτό πως λέω ότι θέλω "το φουλ πρόγραμμα" ? συνενοούμε με τι κοπέλα στο δωμάτιο και τις δίνω εκέι extra money? και τέλος υπάρχουν κοπέλες που δεν κάνουν "φουλ πρόγραμμα" και άλλες που κάνουν.?
συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είμαι τελείως άσχετος στο θέμα του "μασσαζ"
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,10265.0]διαβασε εδω[/url] και οτι απορια γραφτην εκει  :rockon:

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
στα 60 ειναι ο φραπες.για full προγραμμα 80!!διαλεξε την κοπελα και πριν μπεις στο δωματο ρωτατην.αν και εκει δεν θα βρεις καποια δυσκολια για μπριζολα.ενα κοντοπουτανο ξανθο τα δινει ολα.(δεν θυμαμαι ονομα)μολις αρχισει να σε τριβει θα σου πει"ουφ ζεστη!να βγαλω κατι και εγω κτλ.."και ετσι θα αρχισει το ματς

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
αφου ειδα και απο ειδα και δεν απανταει κανεις για δερυγνι λες και ειναι κρατικο μυστικο πηγα μονος μου η πληροφοριες μου ως προς τη θεραπευτριες ηταν σωστες ειναι η τρεις πρωην ιλιαδος ποπη στελλα ασπασια μια θαλεια καστανη η τζενη και μια αλλη μιλφ πρωτη φορα τη βλεπω ξανθια μου κανανε καφε και μου αρχισαν τα μισολογα οτι το μαγαζι ειναι μονο για μασαζ κτλπ.η ποπη ηταν το πρωτο βιολι στην ιλιαδα οπως και η ασπασια η αλλη που μιαζη με μαιμου η στελλα εγινε καιαυτη ξαφνικα παρθεναδεν καθησα και πηγα αλλου ουτε να της ξαναδω οπως και το ιδρυμα.
Καλημερα φιλε ,
που πηγες μετα ?

nada

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Για καποιο στο Χαλανδρι (κεντρικη πλατεια) υπαρχουν πληροφοριες ή να μην κανω το κόπο?

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
μμμμμ ετσι και ετσι.80 μου ειχε παρει για φραπε μονο.ηταν μια μελαχροινη με μικρο βυζι.απο μασαζ χαλια.τωρα τι να σου πω.γουστα ειναι και αυτα.αν μενεις κοντα εκει πεταξου κιολας να δεις.μπορει κατι να εχει αλλαξει.παντως ειναι και σε σημειο πολυ καραμπαμ.μεσα στις καφετεριες!!!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697
μμμμμ ετσι και ετσι.80 μου ειχε παρει για φραπε μονο.ηταν μια μελαχροινη με μικρο βυζι.απο μασαζ χαλια.τωρα τι να σου πω.γουστα ειναι και αυτα.αν μενεις κοντα εκει πεταξου κιολας να δεις.μπορει κατι να εχει αλλαξει.παντως ειναι και σε σημειο πολυ καραμπαμ.μεσα στις καφετεριες!!!!!

μεγαλύτερο "καρφωμα" απο αυτό το μαγαζί δεν υπάρχει.
Διπλα στην είσοδο ειναι τα τραπεζάκια των καφετεριών του πεζόδρομου...
γινεσαι εντελώς θέαμα

kavliaris29

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Παιδιά ξέρει κανείς πως τρώμε μπριζόλα... στην Σαρκουδίνου;

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
μεγαλύτερο "καρφωμα" απο αυτό το μαγαζί δεν υπάρχει.
Διπλα στην είσοδο ειναι τα τραπεζάκια των καφετεριών του πεζόδρομου...
γινεσαι εντελώς θέαμα
εχω πεσει σε περιπτωση που ειμασταν τρεις και περιμεναμε να μας ανοιξει.πολυ γελιο

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Παιδιά ξέρει κανείς πως τρώμε μπριζόλα... στην Σαρκουδίνου;
Με 80 ευρω ...απλοχερα.Προσεχε απο πριν συμφωνια για την τιμη και το φουλ προγραμμα. Καμμια φορα μετα ζητανε 100.Εσυ βραχος στα 80.

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα εχει κανεις υπ οψιν του για την θοδωρα την σεριφισα της φρατζη τι παιζει τωρα τελευταια? το δινει?

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1
Στην ξενοπουλου 17 χρειαζεται ραντεβου η πας ετσι ;
Περισσοτερες πληροφοριες για  το τι παιζει απο καποιον συναγωνιστη

Stories

Νέο!