Εχει να προτείνει κανείς κάτι για Δημοκρίτου στο Κολωνάκι. Μιλάμε για πλήρες πρόγραμμα. Perierge τσέκαρε τα μηνύματα σου μήπως και μου δώσεις κάποια βοήθεια. Οσο αναφορά το εμπάργκο που ανέφερε κάποιος συνάδελφος πιο πριν μόνο ο φίλτατος Vasos το έχει καταφέρει . Ακούς Μπιλάρα!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
ο μπιλαρας παλι ποιος ειναι?Εχει να προτείνει κανείς κάτι για Δημοκρίτου στο Κολωνάκι. Μιλάμε για πλήρες πρόγραμμα. Perierge τσέκαρε τα μηνύματα σου μήπως και μου δώσεις κάποια βοήθεια. Οσο αναφορά το εμπάργκο που ανέφερε κάποιος συνάδελφος πιο πριν μόνο ο φίλτατος Vasos το έχει καταφέρει . Ακούς Μπιλάρα!!!!
Ο μίστερ Vasos αν δεν απατώμαι.ο μπιλαρας παλι ποιος ειναι?
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.713
- Πόντοι
- 7.715
τελευταια ενημερωση απο το μετωπο....μιχαλακοπουλου 99...παροντες...παολα,σονια,αφροδιτη,και αλλη μια που δεν θυμαμαι το ονομα της...προγραμμα με αφροδιτη,καλο γλυψιμο,στα 4,και τελος μπροστινο συστημα......με τον κλασσικο χρονο ....στο 30αλεπτο....
Επισκέπτης
τελευταια ενημερωση απο το μετωπο....μιχαλακοπουλου 99...παροντες...παολα,σονια,αφροδιτη,και αλλη μια που δεν θυμαμαι το ονομα της...προγραμμα με αφροδιτη,καλο γλυψιμο,στα 4,και τελος μπροστινο συστημα......με τον κλασσικο χρονο ....στο 30αλεπτο....
η αλλη ποια ηταν?μια ξανθια χοντρη?
την εκραξες για τον χρονο? εγω εχω ριξει μαυρο εκει εδω κ πολυ καιρο
geo69
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 496
- Πόντοι
- 26
Ποσο πηγε η ταριφα εκει περα??
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Επίσκεψη πριν στο Ζανοσπιτο (Σολωμού 54). Πηρα την milf Ελένη. Το μασαζ μέτριο, η κατάληξη ήταν body to body με τελειωμα στο στήθος 80E.
Η γυναίκα ειναι τρομερή!!!
Τα δίδει και τα λέει όλα για ναευχαριστήσει τον πελάτη!!!
Η γυναίκα ειναι τρομερή!!!
Τα δίδει και τα λέει όλα για ναευχαριστήσει τον πελάτη!!!
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Ψάχνω απεγνωσμένα το τηλ. της Ξενοπούλου. Βοήθεια συνάδελφοι να μήν τρέχω τζάμπα μέσα στπ κρύο.
Δες pm
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.713
- Πόντοι
- 7.715
80...Ποσο πηγε η ταριφα εκει περα??
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.713
- Πόντοι
- 7.715
οχι,μια καστανη ψιλοαδιαφορη....φαντασου ουτε ονομα δεν κρατησα...τοσο καλα....η αλλη ποια ηταν?μια ξανθια χοντρη?
την εκραξες για τον χρονο? εγω εχω ριξει μαυρο εκει εδω κ πολυ καιρο
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
επισκεψη σημερα μεσογειων 88.πηρα τηλεφωνο εκτος δικτυου ελεγε.χτυπησα το κουδουνι και παλι τιποτα.περιμενα κανα τεταρτο ξαναχτυπησα καμια απαντηση παλι.ξερει κανεις τιποτα?ζουν ή πεθαναν?
barkoulis71
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
Καλημέρα και καλή χρονιά στους μασαζοguru του thread! Μια ενημέρωση και από μένα για τις γιορτινές επισκεψεις σε κάποια ιδρύματα:
Μιχαλακοπούλου 99 - Σόνια κατά τη γνώμη μου η καλύτερη εκεί σε συνδυασμό εμφάνισης (κοντοπούτανο αλλά πύραυλος) και μασάζ(αξιοπρεπές) και service. Αφροδίτη επίσης πολύ καλή, συμμετέχει με μανία. Πάολα είναι ίσως το πιο ωραίο μουνί σε μασαζίδικο άπό όσες έχω δει εγώ (για όσους γουστάρουν πιπινοειδή βεβαια!), δείχνει βέβαια σαν να ψιλοδυσφορεί με αυτό που κάνει αλλά αξίζει και μόνο εμφανισιακά, μασάζ ανυπαρκτο αλλά είναι ωραία να την κοιτάς στον καθρέφτη, και αυτή γουστάρει, είναι και λίγο νάρκισσος. Επίσης είδα μια Κάρλα ή Κλάρα, δεν δοκίμασα αλλά έχω καλό προαίσθημα. Πάντως νομίζω ότι έχουν μειώσει το χρόνο παραμονής συνολικά, αρχίζει και πηγαίνει λίγο προς το ξεπετέ το μαγαζί μετά και από τις καλές κριτικές που παίρνει εδώ και ίσως πρέπει να το προσέξουν, τα κρεβάτια επίσης σαν να διαλύονται!
Μιχαλακοπούλου 99 - Σόνια κατά τη γνώμη μου η καλύτερη εκεί σε συνδυασμό εμφάνισης (κοντοπούτανο αλλά πύραυλος) και μασάζ(αξιοπρεπές) και service. Αφροδίτη επίσης πολύ καλή, συμμετέχει με μανία. Πάολα είναι ίσως το πιο ωραίο μουνί σε μασαζίδικο άπό όσες έχω δει εγώ (για όσους γουστάρουν πιπινοειδή βεβαια!), δείχνει βέβαια σαν να ψιλοδυσφορεί με αυτό που κάνει αλλά αξίζει και μόνο εμφανισιακά, μασάζ ανυπαρκτο αλλά είναι ωραία να την κοιτάς στον καθρέφτη, και αυτή γουστάρει, είναι και λίγο νάρκισσος. Επίσης είδα μια Κάρλα ή Κλάρα, δεν δοκίμασα αλλά έχω καλό προαίσθημα. Πάντως νομίζω ότι έχουν μειώσει το χρόνο παραμονής συνολικά, αρχίζει και πηγαίνει λίγο προς το ξεπετέ το μαγαζί μετά και από τις καλές κριτικές που παίρνει εδώ και ίσως πρέπει να το προσέξουν, τα κρεβάτια επίσης σαν να διαλύονται!
barkoulis71
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
Συνεχίζω με Ιλιάδα - είδα τις γνωστές Όλγα, Ξένια (σιγουράκια), Αλεξάνδρα (η γνωστή μουνάρα αλλα περίεργη, καμιά φορά είναι στο μη και μη, γενικά την έχει δει αλλά εγώ μάλλον τα παω καλά μαζι της λέγοντας διάφορες μαλακίες), Έλλη (καλή περιπτωση), Θάλεια (μάλλον όχι..), Μαρία (ρωσίδα υπερξεπέτα), Αλίνα (δεν έχω δοκιμάσει) και μια Αναστασία μελαχρινή που είναι πιο καινούργια, και μου φαίνεται καλή περίπτωση. Φυσικά και το υπερμιλφ και συμπαθέστατη Ρούλα που έλειπε διακοπες αλλά γύρισε. Βέβαια πάντα είναι +20 γιούρια από τους άλλους αλλά τουλάχιστον εξαντλούν το χρόνο στο δωμάτιο, έχουν φτιάξει και τις ντουσιέρες και οι πιο πολλές κάνουν και αξιορπεπες έως καλό μασαζ και full service πια. Τέλος πάντων... δεν είναι και για χόρταση όμως!
barkoulis71
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
Και ολοκληρώνω με Στουρνάρη 63 - μετά την ανακαίνιση πιστεύω ότι είναι πολύ καλό το μαγαζί πια, ωραιότατα τα δωμάτια και το μπανιο. Τζούλι γνωστή καλή, λίγο πάρλα βεβαια, Μάγια για μένα πολύ καλο μιλφ με φοβερό service από τα καλύτερα γενικά και Άντζελα από τα βάθη της Σιβηρίας επίσης super (αυτή και σε μασάζ, και σε service και σε εμφάνιση για μένα). Νομίζω πως και λόγω καλών τιμών η κα Καίτη από τότε που ξανάνοιξε ίσως έχει το πιο καλο συνολικά μαγαζί.
Καλημερα.Διαβαζοντας ενα τελευταιο σχολιο για τις δεσποινιδες της οριμου,δεν μπορω να μην παρεμβω οσον αφορα τα χαμηλα στανταρ που επιδεικνυονται σχετικα με την εμφανιση και μονο των δεσποινιδων των μασαζ γενικως.Η Αλεξανδρα ειναι μεν εμφανισιμη αλλα οχι κατι το πολυ ιδιαιτερο κατι το πραγματικα elegant,αρα δεν νομιζω οτι ο ορος "μουναρα"την χαρακτηριζει.
πολυ καλη παρεμβαση!!!Καλημερα.Διαβαζοντας ενα τελευταιο σχολιο για τις δεσποινιδες της οριμου,δεν μπορω να μην παρεμβω οσον αφορα τα χαμηλα στανταρ που επιδεικνυονται σχετικα με την εμφανιση και μονο των δεσποινιδων των μασαζ γενικως.Η Αλεξανδρα ειναι μεν εμφανισιμη αλλα οχι κατι το πολυ ιδιαιτερο κατι το πραγματικα elegant,αρα δεν νομιζω οτι ο ορος "μουναρα"την χαρακτηριζει.
elegant πραγματικα για μενα ειναι
οι Ατζελινα-Σολωμου54,6ος, Μαρσι-Στουρναρη 63 , Καρίνα-Γ΄Σεπτεμβριου 59,Ατζελα-Στουρναρη 63, αντε και οι Λιζα,Ντινα απο Φρατζη 4...
γενικα για οτι petitte , minion , teeny κλπ
καθε πληροφορια δεκτη.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 765K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K