Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Γεια σας

ΦΡαντζη 4 υπάρχει περίπτωση να φας με την πρώτη, έστω καλαμάκι?

Η να προτιμήσω ένα παο τα άλλα της καλλιροης?

εννοείται ότι θα παώ με ύφος, συστημένος κλπ?

πως το βλέπετε?

μπα τρως.Αντε κ καλες ξεπετες σου ευχομαι  :2funny:

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
μπα τρως.Αντε κ καλες ξεπετες σου ευχομαι  :2funny:

τόσο πολύ ξεπέτα?

συγνώμη για τισ ερωτήσεις αλλά για πέστε μου...

λιγότερο απο 45 λεπτά? μασάζ αξίζει τουλάχιστον? ακάποτο κάνει καμία εκεί μέσα? (τσιμπ)

Kostaslaw

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ρε αδελφέ γιατί δεν δοκιμάζεις κάπου αλλού να το ευχαριστηθείς, γιατί πάντα αυτά τα ...διφορούμενα κρύβουν εκπλήξεις. γνώμη μου πάντα. ;)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
να υποθέσω πως σήμερα δουλεύουν τα ιδρύματα κανονικά?

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
ρε αδελφέ γιατί δεν δοκιμάζεις κάπου αλλού να το ευχαριστηθείς, γιατί πάντα αυτά τα ...διφορούμενα κρύβουν εκπλήξεις. γνώμη μου πάντα. ;)

είναι δίπλα και το έχω εύκολο, εσύ τι ξέρεις?

maik1092

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
βρε συναδερφοι υπαρχει κανα καλο στουντιακι-μασαντζιδικο προς τα βορεια προστεια?

Edit_Duracell: Διόρθωση τίτλου

Kostaslaw

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
οκ τότε. συμπάθαμε αλλά θα αποφύγω να σου προτείνω γιατί μπορεί να παρεξηγηθώ. άλλωστε πάντα μιλάμε για το προσωπικό γούστο του καθενός και την ¨χημεία" που σου προκύπτει με την κάθε κοπέλα. αν διαβάσεις όμως λίγο η "πολιτική" κάθε μαγαζιού θα σε οδηγήσει σωστά. Καλό βόλι :rockon:

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Λίζα και Ντίνα αναφέρθηκαν απο τον Ιβλι ότι έιναι ωραία μινιόν κομμάτια...

απο υπηρεσίες φίλε αξίζουν όσο δείχνουν ή επιβεβαιώνουν την λογική της ξεπέτας που έχει το μαγαζί?
οκ τότε. συμπάθαμε αλλά θα αποφύγω να σου προτείνω γιατί μπορεί να παρεξηγηθώ. άλλωστε πάντα μιλάμε για το προσωπικό γούστο του καθενός και την ¨χημεία" που σου προκύπτει με την κάθε κοπέλα. αν διαβάσεις όμως λίγο η "πολιτική" κάθε μαγαζιού θα σε οδηγήσει σωστά. Καλό βόλι :rockon:
ευχαριστώ κώστασλαβ

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Λίζα και Ντίνα αναφέρθηκαν απο τον Ιβλι ότι έιναι ωραία μινιόν κομμάτια...

απο υπηρεσίες φίλε αξίζουν όσο δείχνουν ή επιβεβαιώνουν την λογική της ξεπέτας που έχει το μαγαζί? ευχαριστώ
θα ελεγα οτι εμενα δε μου εχουν δωσει την υποψια ξεπετας,
αν και ειδικα με τη Λιζα δυσκολα κρατιεται κανεις...
μαζι δεν τις εχω παρει ποτε , και ουτε θα τις παρω...

jipiripo6

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
12
Πόντοι
0
Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους. Γειά σου λεβέντη ΚοSterg με τα ναυπηγεία σου.

GEORGE65980

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά. Είμαι καινούργιος και σας μεταφέρω τις εμπειρίες μου απο Μιχαλακοπούλου 99 που έχω πάει 2-3 φορές. Το μαγαζί ειδικεύεται στην ξεπέτα. Σαν χώρος και καθαριότητα είναι πολύ μέτρια. Σου λένε ότι η θεραπεία διαρκεί 35 λεπτα αλλά πάντα είναι λιγότερο.Η πιο καλή είναι η Πάολα αλλά είναιο αδιάφορη, διαλέγει πελάτες, βγαίνει όποτε θέλει και γενικά μακριά. Η Σόνια κάνει μια καλή προσπάθεια αλλά είναι μακριά απο τα κορίτσια του κέντρου. Θα παρακαλέσω για να μάθουμε και εμείς οι καινούργιοι, πού  είναι η Ιλιάδα ?

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
αφου ειδα και απο ειδα και δεν απανταει κανεις για δερυγνι λες και ειναι κρατικο μυστικο πηγα μονος μου η πληροφοριες μου ως προς τη θεραπευτριες ηταν σωστες ειναι η τρεις πρωην ιλιαδος ποπη στελλα ασπασια μια θαλεια καστανη η τζενη και μια αλλη μιλφ πρωτη φορα τη βλεπω ξανθια μου κανανε καφε και μου αρχισαν τα μισολογα οτι το μαγαζι ειναι μονο για μασαζ κτλπ.η ποπη ηταν το πρωτο βιολι στην ιλιαδα οπως και η ασπασια η αλλη που μιαζη με μαιμου η στελλα εγινε καιαυτη ξαφνικα παρθεναδεν καθησα και πηγα αλλου ουτε να της ξαναδω οπως και το ιδρυμα.

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Συνεχίζω με Ιλιάδα - είδα τις γνωστές Όλγα, Ξένια (σιγουράκια), Αλεξάνδρα (η γνωστή μουνάρα αλλα περίεργη, καμιά φορά είναι στο μη και μη, γενικά την έχει δει αλλά εγώ μάλλον τα παω καλά μαζι της λέγοντας διάφορες μαλακίες), Έλλη (καλή περιπτωση), Θάλεια (μάλλον όχι..), Μαρία (ρωσίδα υπερξεπέτα), Αλίνα (δεν έχω δοκιμάσει) και μια Αναστασία μελαχρινή που είναι πιο καινούργια, και μου φαίνεται καλή περίπτωση. Φυσικά και το υπερμιλφ και συμπαθέστατη Ρούλα που έλειπε διακοπες αλλά γύρισε. Βέβαια πάντα είναι +20 γιούρια από τους άλλους αλλά τουλάχιστον εξαντλούν το χρόνο στο δωμάτιο, έχουν φτιάξει και τις ντουσιέρες και οι πιο πολλές κάνουν και αξιορπεπες έως καλό μασαζ και full service πια. Τέλος πάντων... δεν είναι και για χόρταση όμως!
Μία ψηλή με μακριά ίσια μαλιά, πως την λένε και αν έχεις άποψη?

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Είπα να ακούσω τις συμβουλές των πιο έμπειρων και απέφυγα να πάω στην Φραντζη σήμερα...

κατηφόρισα για το ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ του κέντρου αλλα...

μόνο η Στουρνάρη 63 ανοιχτή και αυτό γεμάτο με αποτέλεσμα να μείνω...χωρίς μασάζ, είμαι πιασμένος ολόκληρος.

Πήγα τελικά Φραντζή κατα τις 6 μόνο και μόνο για να συναντήσω τις θεραπεύτριες στην είσοδο την ώρα που φεύγανε

γαμώ τις ατυχίες μου

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
η στελλα στην ιλιαδα μου προσφερε μονο φραπε ,αν και ημουν συχνος.ας ενημερωσει καποιος ή ο periergos αν εδινε μπριζολα και αλλες υπηρεσιες και σε τι τιμη.απο δω ή σε pm.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
η στελλα στην ιλιαδα μου προσφερε μονο φραπε ,αν και ημουν συχνος.ας ενημερωσει καποιος ή ο periergos αν εδινε μπριζολα και αλλες υπηρεσιες και σε τι τιμη.απο δω ή σε pm.
φραπε στα ποσα πηρες φιλε?

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
στην ιλιαδα νομιζω με συν 10 ή 20 ή τιποτα δε θυμαμαι καλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom