Οπως ακριβώς ανέφεραν οι προηγούμενοι συναγωνιστές εκτός από το Ειρηνάκι που το παίζει φυσιοθεραπεύτρια και παρθενώπη και δυστυχώς δεν δίνει μπριζολίτσα. Μπορείς να πείς ότι πήγαινες και στο μαγαζί της Ελ.βενιζέλου στο Φάληρο.Παιδιά ξέρει κανείς πως τρώμε μπριζόλα... στην Σαρκουδίνου;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)
γεια σε ολους και καλη χρονια..
να ρωτησω εαν ξερει καπιος καπιο μαγαζι απο νοτια προαστεια που ειναι στα καλα μαγαζια, για full μασσαζ ? εχ ω παει στην ποσειδωνος και εχω φαει καλα.. αλλα θελω καποια ανανεωση,,,,
και κατι αλλο η ρεα που ειταν στην ξενοπουλου στο ψυχικο εφηγε απο την κυρια μαρια, αλλα την ψαχνω και αν ξερει καπιος ασ πει...
να περνατε καλα.. συναγωνηστες
να ρωτησω εαν ξερει καπιος καπιο μαγαζι απο νοτια προαστεια που ειναι στα καλα μαγαζια, για full μασσαζ ? εχ ω παει στην ποσειδωνος και εχω φαει καλα.. αλλα θελω καποια ανανεωση,,,,
και κατι αλλο η ρεα που ειταν στην ξενοπουλου στο ψυχικο εφηγε απο την κυρια μαρια, αλλα την ψαχνω και αν ξερει καπιος ασ πει...
να περνατε καλα.. συναγωνηστες
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.822
- Πόντοι
- 41.447
καλημερα εχει κανεις υπ οψιν του για την θοδωρα την σεριφισα της φρατζη τι παιζει τωρα τελευταια? το δινει?
το δινει επιλεκτικά σε πολύ λίγους....
α ρε αλ καπόνε, καημό την έχεις την θοδώρα!
nomercy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 15
- Like
- 225
- Πόντοι
- 1.240
το δινει επιλεκτικά σε πολύ λίγους....
α ρε αλ καπόνε, καημό την έχεις την θοδώρα!
αμα κουνησεις ενα - δυο πρασινα ολα γινονται ...
αμα κουνησεις ενα - δυο πρασινα ολα γινονται ...
πρασινα !!!!! και μετα απο λιγο καιρο θα μας ζιτηση και μωβ ? ( χαχαχααχ )
και εγω ειμαι καψουρι με τιν θοδωρα , αλλα . . . τι να κανω !!!!!
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
To Eiρηνακη , την πρωτη ημερα εργασιας της στην Σαρκουδινου , μου εδωσε μπριζολιτσα που μπορω να ομολογησω οτι ηταν παιδακι γαλακτος , εκτοτε δεν γνωριζω τι πρετει .Οπως ομως εχει γραψει ο φωτεινος παντομασαζογνωστης και φιλος "περιεργος" εκει ειναι και η Λαουρα την οποια συστηνει ανεπιφυλακτα.Οπως ακριβώς ανέφεραν οι προηγούμενοι συναγωνιστές εκτός από το Ειρηνάκι που το παίζει φυσιοθεραπεύτρια και παρθενώπη και δυστυχώς δεν δίνει μπριζολίτσα. Μπορείς να πείς ότι πήγαινες και στο μαγαζί της Ελ.βενιζέλου στο Φάληρο.
alexandros11
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ρε παιδια επισκεφτηκα ποσειδωνος 67 το μασατζιδικο κ ενω τα σχολεια λενε για φραπε τουλαχιστον εκει δεν με αφισαν να βγαλω ουτε την πετσετα γιατι τι παιζει???????????????????
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Σκρα 6 5ος οροφος και Ρωξανη , Γιωτα , Λαουρα κλπΣκρά, νούμερο...? Αν με ρωτήσει ποια έπαιρνα εκεί, ποιά να πώ?
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Θα κουνησεις την αχλαδιααμα κουνησεις ενα - δυο πρασινα
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχχα....καλα αυτη την ατακα την εχω ακουσει 50 φορες....και φυσικα απο την σονια.....στα 60 ειναι ο φραπες.για full προγραμμα 80!!διαλεξε την κοπελα και πριν μπεις στο δωματο ρωτατην.αν και εκει δεν θα βρεις καποια δυσκολια για μπριζολα.ενα κοντοπουτανο ξανθο τα δινει ολα.(δεν θυμαμαι ονομα)μολις αρχισει να σε τριβει θα σου πει"ουφ ζεστη!να βγαλω κατι και εγω κτλ.."και ετσι θα αρχισει το ματς
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
ααα γεια σου!!!!χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχχα....καλα αυτη την ατακα την εχω ακουσει 50 φορες....και φυσικα απο την σονια.....
Επισκέπτης
χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχχα....καλα αυτη την ατακα την εχω ακουσει 50 φορες....και φυσικα απο την σονια.....
μαυρο...καλυτερα να παρει μεταγραφη στη Φυλης
Επισκέπτης
ρε παιδια να ρωτησω και εγω κατι....θελω να το πω καιρο και ολο το αναβαλω....σαρκουδηνου που ειναι το μαγαζι...?...νουμερο...?...κουδουνι?....(μην βαρατε λεμεεεεε!!!!)
56 τριτος οροφος Ν.Κοσμος
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
why????μαυρο...καλυτερα να παρει μεταγραφη στη Φυλης
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.192
- Πόντοι
- 216
Χθεσινή κατάθεση Στουρνάρη 63 3ος.
Μετά από τις τελευταίες ανακαινήσεις το εν λόγω ίδρυμα μαλλάξεων
έχει γίνει ένα από τα ωραιότερα του κέντρου, σε συνδιασμό δε
με το κόστος παροχής υπηρεσιών στο φουλ πρόγραμμα (70€) έχει γίνει
μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για κάθε μασαζόπληκτο ;) ;) ;)
Από κοπέλες ήταν η Μάγια, η Βίκυ, η Τζούλια, η Χριστίνα, η Ατζελα και η Στέλλα.
Πήρα την Τζούλια της οποίας πρέπει να ομολογήσω πως (μετά το "ευτυχές γεγονός") το σώμα έχει αλλάξει αρκετά και πιστεύω πως θα πάρει αρκετό καιρό για να επιστρέψει στα φυσιολογικά επίπεδα, κατά τ'άλλα η Τζούλια έχει μείνει η ίδια, γλυκιά και πολύ,
μα πάρα πολύ επικοινωνιακή
Από μασάζ έμεινα αρκετά ικανοποιημένος και κάτι που μου άρεσε ιδιαίτερα ήταν πως δεν βιαζόταν, πρέπει να μου έκανε μασάζ κοντά στα 40 λεπτά, στο υπόλοιπο πρόγραμμα
έδειχνε να έχει μια σχετική συστολή στις αντιδράσεις της σε σχέση με το παρελθόν
(φυσικό είναι, θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση αν δεν λειτουργούσε έτσι)
παρ'όλα αυτά όμως ολοκλήρωσε την αποστολή της με επιτυχία.
Με λίγα λόγια έχει γίνει περισσότερο επαγγελματίας κάτι που θα το προσέξουν
οι παλιότεροι και σχεδόν καθόλου όσοι δεν έχουν ξαναπάει μαζί της.
Μετά από τις τελευταίες ανακαινήσεις το εν λόγω ίδρυμα μαλλάξεων
έχει γίνει ένα από τα ωραιότερα του κέντρου, σε συνδιασμό δε
με το κόστος παροχής υπηρεσιών στο φουλ πρόγραμμα (70€) έχει γίνει
μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για κάθε μασαζόπληκτο ;) ;) ;)
Από κοπέλες ήταν η Μάγια, η Βίκυ, η Τζούλια, η Χριστίνα, η Ατζελα και η Στέλλα.
Πήρα την Τζούλια της οποίας πρέπει να ομολογήσω πως (μετά το "ευτυχές γεγονός") το σώμα έχει αλλάξει αρκετά και πιστεύω πως θα πάρει αρκετό καιρό για να επιστρέψει στα φυσιολογικά επίπεδα, κατά τ'άλλα η Τζούλια έχει μείνει η ίδια, γλυκιά και πολύ,
μα πάρα πολύ επικοινωνιακή
Από μασάζ έμεινα αρκετά ικανοποιημένος και κάτι που μου άρεσε ιδιαίτερα ήταν πως δεν βιαζόταν, πρέπει να μου έκανε μασάζ κοντά στα 40 λεπτά, στο υπόλοιπο πρόγραμμα
έδειχνε να έχει μια σχετική συστολή στις αντιδράσεις της σε σχέση με το παρελθόν
(φυσικό είναι, θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση αν δεν λειτουργούσε έτσι)
παρ'όλα αυτά όμως ολοκλήρωσε την αποστολή της με επιτυχία.
Με λίγα λόγια έχει γίνει περισσότερο επαγγελματίας κάτι που θα το προσέξουν
οι παλιότεροι και σχεδόν καθόλου όσοι δεν έχουν ξαναπάει μαζί της.
Επισκέπτης
why????
γιατι ειναι ξεπετεισον κ φραγκοφονισα.Στο συγκεκριμενο θελουν ανανεωση γενικοτερα...Εφυγε κ η καρλα το εργαλειο απο εκει οποτε τους εχω μαυρισει
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
καλα σε αυτο εχεις δικιο αλλα και παλι αν το παιξεις λιγο ζορικος κερδιζει χρονο.ασχετα που απο την καυλα δεν βλεπουμε μπροστα μας και ετσι πιανομαστε κοροϊδα....σωστος?????γιατι ειναι ξεπετεισον κ φραγκοφονισα.Στο συγκεκριμενο θελουν ανανεωση γενικοτερα...Εφυγε κ η καρλα το εργαλειο απο εκει οποτε τους εχω μαυρισει
Επισκέπτης
καλα σε αυτο εχεις δικιο αλλα και παλι αν το παιξεις λιγο ζορικος κερδιζει χρονο.ασχετα που απο την καυλα δεν βλεπουμε μπροστα μας και ετσι πιανομαστε κοροϊδα....σωστος?????
το συγκεκριμενο ιδρυμα ειναι μονο για εμπειρους παιχτες κατεμε.Πολυ δυσκολα θα ξεπερασει τα 25-30 λεπτα καθαρου χρονου στο δωματιο κ αν γινει αυτο θα σου σπασει ταρχιδια με τον χρονο κλπ. Επισης η παολα πριν 4 μερες που περασα απο εκει εχει αδυνατησει κιαλλο κ εχει γινει σαν σκιαχτρο.Αμα διαβαζουν το θρεντ τα αφεντικα παρτε της κανα σουβλακι να φαει θα εξαφανιστει απο το χαρτη σε λιγο τοσα λεφτα κονοματε
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 750K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66