Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά ξέρει κανείς πως τρώμε μπριζόλα... στην Σαρκουδίνου;
Οπως ακριβώς ανέφεραν οι προηγούμενοι συναγωνιστές εκτός από το Ειρηνάκι που το παίζει φυσιοθεραπεύτρια και παρθενώπη :jerking: και δυστυχώς δεν δίνει μπριζολίτσα. Μπορείς να πείς ότι πήγαινες και στο μαγαζί της Ελ.βενιζέλου στο Φάληρο.

kazogr

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια  σε  ολους  και  καλη  χρονια..
να  ρωτησω  εαν  ξερει  καπιος  καπιο  μαγαζι  απο νοτια  προαστεια που  ειναι  στα καλα  μαγαζια, για  full    μασσαζ ?  εχ ω  παει  στην  ποσειδωνος  και  εχω  φαει  καλα..  αλλα  θελω  καποια  ανανεωση,,,,
και  κατι  αλλο  η  ρεα  που  ειταν  στην  ξενοπουλου  στο  ψυχικο  εφηγε απο  την  κυρια  μαρια,  αλλα  την  ψαχνω  και  αν  ξερει  καπιος  ασ  πει...
να  περνατε  καλα..  συναγωνηστες

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.822
Πόντοι
41.447
καλημερα εχει κανεις υπ οψιν του για την θοδωρα την σεριφισα της φρατζη τι παιζει τωρα τελευταια? το δινει?

το δινει επιλεκτικά σε πολύ λίγους....
α ρε αλ καπόνε, καημό την έχεις την θοδώρα!

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
αμα κουνησεις ενα - δυο πρασινα ολα γινονται ...

πρασινα !!!!!  και μετα απο λιγο καιρο θα μας ζιτηση και μωβ ?  ( χαχαχααχ )

και εγω ειμαι καψουρι με τιν θοδωρα , αλλα . . .  τι να κανω !!!!!

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
225
Πόντοι
1.240
αυτη την συνταγη  μου ειχαν δωσει και εμενα (ευλογησον) πριν μερικους μηνες .....

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Οπως ακριβώς ανέφεραν οι προηγούμενοι συναγωνιστές εκτός από το Ειρηνάκι που το παίζει φυσιοθεραπεύτρια και παρθενώπη :jerking: και δυστυχώς δεν δίνει μπριζολίτσα. Μπορείς να πείς ότι πήγαινες και στο μαγαζί της Ελ.βενιζέλου στο Φάληρο.
To Eiρηνακη , την πρωτη ημερα εργασιας της στην Σαρκουδινου , μου εδωσε μπριζολιτσα που μπορω να ομολογησω οτι ηταν παιδακι γαλακτος , εκτοτε δεν γνωριζω τι πρετει .Οπως ομως εχει γραψει ο φωτεινος παντομασαζογνωστης και φιλος "περιεργος" εκει ειναι και η Λαουρα την οποια συστηνει ανεπιφυλακτα.

alexandros11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια επισκεφτηκα ποσειδωνος 67 το μασατζιδικο κ ενω τα σχολεια λενε για φραπε τουλαχιστον εκει δεν με αφισαν να βγαλω ουτε την πετσετα γιατι τι παιζει???????????????????

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
στα 60 ειναι ο φραπες.για full προγραμμα 80!!διαλεξε την κοπελα και πριν μπεις στο δωματο ρωτατην.αν και εκει δεν θα βρεις καποια δυσκολια για μπριζολα.ενα κοντοπουτανο ξανθο τα δινει ολα.(δεν θυμαμαι ονομα)μολις αρχισει να σε τριβει θα σου πει"ουφ ζεστη!να βγαλω κατι και εγω κτλ.."και ετσι θα αρχισει το ματς
χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχχα....καλα αυτη την ατακα την εχω ακουσει 50 φορες....και φυσικα απο την σονια.....

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
ρε παιδια να ρωτησω και εγω κατι....θελω να το πω καιρο και ολο το αναβαλω....σαρκουδηνου που ειναι το μαγαζι...?...νουμερο...?...κουδουνι?....(μην βαρατε λεμεεεεε!!!!)

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.192
Πόντοι
216
Χθεσινή κατάθεση Στουρνάρη 63 3ος.
Μετά από τις τελευταίες ανακαινήσεις το εν λόγω ίδρυμα μαλλάξεων
έχει γίνει ένα από τα ωραιότερα του κέντρου, σε συνδιασμό δε
με το κόστος παροχής υπηρεσιών στο φουλ πρόγραμμα (70€) έχει γίνει
μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για κάθε μασαζόπληκτο ;) ;) ;)

Από κοπέλες ήταν η Μάγια, η Βίκυ, η Τζούλια, η Χριστίνα, η Ατζελα και η Στέλλα.
Πήρα την Τζούλια της οποίας πρέπει να ομολογήσω πως (μετά το "ευτυχές γεγονός") το σώμα έχει αλλάξει αρκετά και πιστεύω πως θα πάρει αρκετό καιρό για να επιστρέψει στα φυσιολογικά επίπεδα, κατά τ'άλλα η Τζούλια έχει μείνει η ίδια, γλυκιά και πολύ,
μα πάρα πολύ επικοινωνιακή :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:

Από μασάζ έμεινα αρκετά ικανοποιημένος και κάτι που μου άρεσε ιδιαίτερα ήταν πως δεν βιαζόταν, πρέπει να μου έκανε μασάζ κοντά στα 40 λεπτά, στο υπόλοιπο πρόγραμμα
έδειχνε να έχει μια σχετική συστολή στις αντιδράσεις της σε σχέση με το παρελθόν
(φυσικό είναι, θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση αν δεν λειτουργούσε έτσι)
παρ'όλα αυτά όμως ολοκλήρωσε την αποστολή της με επιτυχία.
Με λίγα λόγια έχει γίνει περισσότερο επαγγελματίας κάτι που θα το προσέξουν
οι παλιότεροι και σχεδόν καθόλου όσοι δεν έχουν ξαναπάει μαζί της.

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
γιατι ειναι ξεπετεισον κ φραγκοφονισα.Στο συγκεκριμενο θελουν ανανεωση γενικοτερα...Εφυγε κ η καρλα το εργαλειο απο εκει οποτε τους εχω μαυρισει
καλα σε αυτο εχεις δικιο αλλα και παλι αν το παιξεις λιγο ζορικος κερδιζει χρονο.ασχετα που απο την καυλα δεν βλεπουμε μπροστα μας και ετσι πιανομαστε κοροϊδα....σωστος?????

Επισκέπτης
καλα σε αυτο εχεις δικιο αλλα και παλι αν το παιξεις λιγο ζορικος κερδιζει χρονο.ασχετα που απο την καυλα δεν βλεπουμε μπροστα μας και ετσι πιανομαστε κοροϊδα....σωστος?????

το συγκεκριμενο ιδρυμα ειναι μονο για εμπειρους παιχτες κατεμε.Πολυ δυσκολα θα ξεπερασει τα 25-30 λεπτα καθαρου χρονου στο δωματιο κ αν γινει αυτο θα σου σπασει ταρχιδια με τον χρονο κλπ. Επισης η παολα πριν 4 μερες που περασα απο εκει εχει αδυνατησει κιαλλο κ εχει γινει σαν σκιαχτρο.Αμα διαβαζουν το θρεντ τα αφεντικα παρτε της κανα σουβλακι να φαει θα εξαφανιστει απο το χαρτη σε λιγο τοσα λεφτα κονοματε  :uglystupid: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom