Οπως ακριβώς ανέφεραν οι προηγούμενοι συναγωνιστές εκτός από το Ειρηνάκι που το παίζει φυσιοθεραπεύτρια και παρθενώπηΠαιδιά ξέρει κανείς πως τρώμε μπριζόλα... στην Σαρκουδίνου;
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
Οπως ακριβώς ανέφεραν οι προηγούμενοι συναγωνιστές εκτός από το Ειρηνάκι που το παίζει φυσιοθεραπεύτρια και παρθενώπηΠαιδιά ξέρει κανείς πως τρώμε μπριζόλα... στην Σαρκουδίνου;
καλημερα εχει κανεις υπ οψιν του για την θοδωρα την σεριφισα της φρατζη τι παιζει τωρα τελευταια? το δινει?
το δινει επιλεκτικά σε πολύ λίγους....
α ρε αλ καπόνε, καημό την έχεις την θοδώρα!
αμα κουνησεις ενα - δυο πρασινα ολα γινονται ...
To Eiρηνακη , την πρωτη ημερα εργασιας της στην Σαρκουδινου , μου εδωσε μπριζολιτσα που μπορω να ομολογησω οτι ηταν παιδακι γαλακτος , εκτοτε δεν γνωριζω τι πρετει .Οπως ομως εχει γραψει ο φωτεινος παντομασαζογνωστης και φιλος "περιεργος" εκει ειναι και η Λαουρα την οποια συστηνει ανεπιφυλακτα.Οπως ακριβώς ανέφεραν οι προηγούμενοι συναγωνιστές εκτός από το Ειρηνάκι που το παίζει φυσιοθεραπεύτρια και παρθενώπηκαι δυστυχώς δεν δίνει μπριζολίτσα. Μπορείς να πείς ότι πήγαινες και στο μαγαζί της Ελ.βενιζέλου στο Φάληρο.
Σκρα 6 5ος οροφος και Ρωξανη , Γιωτα , Λαουρα κλπΣκρά, νούμερο...? Αν με ρωτήσει ποια έπαιρνα εκεί, ποιά να πώ?
Θα κουνησεις την αχλαδιααμα κουνησεις ενα - δυο πρασινα
χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχχα....καλα αυτη την ατακα την εχω ακουσει 50 φορες....και φυσικα απο την σονια.....στα 60 ειναι ο φραπες.για full προγραμμα 80!!διαλεξε την κοπελα και πριν μπεις στο δωματο ρωτατην.αν και εκει δεν θα βρεις καποια δυσκολια για μπριζολα.ενα κοντοπουτανο ξανθο τα δινει ολα.(δεν θυμαμαι ονομα)μολις αρχισει να σε τριβει θα σου πει"ουφ ζεστη!να βγαλω κατι και εγω κτλ.."και ετσι θα αρχισει το ματς
ααα γεια σου!!!!χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχχα....καλα αυτη την ατακα την εχω ακουσει 50 φορες....και φυσικα απο την σονια.....
χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχχα....καλα αυτη την ατακα την εχω ακουσει 50 φορες....και φυσικα απο την σονια.....
ρε παιδια να ρωτησω και εγω κατι....θελω να το πω καιρο και ολο το αναβαλω....σαρκουδηνου που ειναι το μαγαζι...?...νουμερο...?...κουδουνι?....(μην βαρατε λεμεεεεε!!!!)
why????μαυρο...καλυτερα να παρει μεταγραφη στη Φυλης
why????
καλα σε αυτο εχεις δικιο αλλα και παλι αν το παιξεις λιγο ζορικος κερδιζει χρονο.ασχετα που απο την καυλα δεν βλεπουμε μπροστα μας και ετσι πιανομαστε κοροϊδα....σωστος?????γιατι ειναι ξεπετεισον κ φραγκοφονισα.Στο συγκεκριμενο θελουν ανανεωση γενικοτερα...Εφυγε κ η καρλα το εργαλειο απο εκει οποτε τους εχω μαυρισει
καλα σε αυτο εχεις δικιο αλλα και παλι αν το παιξεις λιγο ζορικος κερδιζει χρονο.ασχετα που απο την καυλα δεν βλεπουμε μπροστα μας και ετσι πιανομαστε κοροϊδα....σωστος?????