ξειναω . . . .
χθεσινη επισκεψη , ξεκινισα απο ιμβρου 2 , πρωτος οροφος , δυο κοριτσια , αδιαφορα . . . . ( περιμενουμε νεα προσωπα απο εβδομαδα )
μετα πηγα απενατι , περιπου , Πατησιων , στο 175 , ''ευζην'' αναιβενω , ακομα ειμαι λαχανιασμενω 7 οροφη με τα ποδια , διοτι σε αυτο το ασανσερ δεν μπαινω με τιποτα , πρεπει να ειναι απο την εποχη του βεγγου .... ελειπε η αφεντικινα , ( διοτι τιν πετυχα μετα που εφυγα στην εισοδο ) δυο μικρο μπαζα , οχι δεν θα παρω . . .
κατηφοριζω και παω στο 131 . . . εδω ειμαστε . . . ανοιγη την πορτα η απιστευτη αφεντικινα Βικυ , milf ,με τα ολα της , της εκανα και προταση να περασουμε μαζι αλλα δεχτικα μια χαμογελαστη αρνηση , ερχοντα τα κοριτσια συμπαθιτικα , υπαρχει και μια μικρη αδυνατη με μακρι μαλι μαυρο , φαινετε να ειναι καλο , αλλα ολα τα λεφτα ( για εμενα ) ειναι η Νελη . . . ενα θα πω 4 προς 5 ειναι . . . απιστευτη .
αφου αδειασα στο 131 , συνεχισα ,αφου εχθες ηταν ''μερα-μασαζ'' , και προχωροντας την πατησιων λεω δεν βλεπω τη παιζει και στο 95 , οπως ειχε γραψει ποιο πανω ενα φιλος , αλλα δυστιχως δεν το βρηκα , οποιος ξερει τι γραφη το κουδουνι ας ενημερωσει , οπως και στο 135 , δεν βρηκα τιποτα σχετικο .
κανω μια μικρη παρακαμψη και καταιβενω δυο δρομους κατω και παω στην αριστοτελους , δυο τεμαχια λινα και λιντα , δεν θα παρω , για δευτερη φορα εψαχνα κατι εξαιρετικο , φευγω και παω στο κεντρο , παρκαρω στιν Σολωμου 54 και αναιβενω στον 6 οροφο , '' αντζελινα που εισαι '' , ροταω τιν αφεντικινα , δυστιχως ειναι κλεισμενη για καμια ωρα μου απανταει ,
, γαματο και φευγω
κατευθινομαι στουρναρη , παρκαρω διπλα στο περιπτερο , και αναιβενω στον 3 οροφο , μπαινω , στελλα στελλα εισαι εδω ? , ναιιιιιιιιιιιιι ,
, κανω το μπανακι μου , ειμαι ετοιμος στο δωματιο , . . . . . και . . . μενω με την πετζετα στο χερι . . . . . . δυστυχως . . . .
με περασε για αστυνομικο . . . . . . οποτε τι να λεμε μετα , τι να προσπαθης . . . . αστα να πανε και πρεπει να ειναι καυλα η στελλα , κολο ωραιος , βυζι 3-4 , προσωπακι καλο , δηλαδη ΤΟ MILF , και ετυχε σε εμενα αυτο που ειμαι κυνηγο στα milfakia που κυκλοφορουν στα μαγαζια , δεν πειραζει θα ξαναπροσπαθησω . . .
μετα αφου ημουν κ@υλομενος , λεω δεν γινετε κατι πρεπει να γινει . . . . καβαλαω μηχανη και προορισμος μηχαλακοπουλου 99 , περνω αφροδιτη και ο θεος τρομαξε με αυτα που εβλεπε να κανουμε . . . σταθερη αξια . . . .
τελος . . .
υ.γ. χαλαρα με την νελη . . . . για να περασετε καλα . . .