Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
αντικειμενικα τωρα αυτο δεν ειναι σωστο αλλα ειναι πουστια ειτε γινεται εις γνωση ειτε εν αγνοια των αφεντικων κ κανονικα δεν πρεπει να ξαναπατησει κανεις στο κωλομαγαζο τους κατεμε.
η τιμη για το απλο ειναι 60,
αρα ο μικρος ενδεχεται να δινει 50 ,
εφοσον απο οτι καταλαβα δεν απασχολει τις θεραπευτριες με μασαζ.
απλα να πω οτι κι εγω ειμαι ως 10 χρονια πελατης σε ορισμενα αλλα εκπτωση δεν εχω δει ποτε, ουτε θα ζητησω ...

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μια παρατήρηση-παράκληση.
Όταν κάποιος πάει κάπου, τα "ακουμπάει" και μετά έρχεται εδώ και καταθέτει, φαντάζομαι, οικειοθελώς και αφιλοκερδώς την εμπειρία του δεν είναι σωστό να αρχίζουμε τους αρνητικούς χαρακτηρισμούς, τις ειρωνικές νουθεσίες και τις λοιπές παπαριές που μονίμως γαμάνε τα άλλα θρεντ.

Επισκέπτης
Μια παρατήρηση-παράκληση.
Όταν κάποιος πάει κάπου, τα "ακουμπάει" και μετά έρχεται εδώ και καταθέτει, φαντάζομαι, οικειοθελώς και αφιλοκερδώς την εμπειρία του δεν είναι σωστό να αρχίζουμε τους αρνητικούς χαρακτηρισμούς, τις ειρωνικές νουθεσίες και τις λοιπές παπαριές που μονίμως γαμάνε τα άλλα θρεντ.

ξερω εσυ εισαι ποιοτικος ενω εγω αποιοτικος.Ειναι γνωστο αυτο δασκαλε

ιμπλις τσεκαρε πμ

Επισκέπτης
ανταποκριση απο μαρνης 28.Ανεβαινω πανω και βγαινουν τρια τεμαχια Η θεωδωρα μια πιτσιρικα που εχω ξαναπαρει αδιαφορη θα ελεγα, μια αλλη ψηλη νταρτνανογυναικα οχι του γουστου μου και μια που δεν ειχα ξαναδει ονομα Συλβι, αντε να δουμε(σωματοτυπος λεπτη νορμαλ υψος) μπαινω μεσα κανονιζουμε τιμη για 2  στα 100.Γενικα καλη δεκτικη δεν δυσανασχετησε καθολου παρα την διαρκεια και τις αλλαγες.Θα ελεγα οτι το αξιζει το πρασινο.Αυτα καλη συνεχεια.

+
κ  χαζοβιολα αλλα καλο μουνακι.Απο τα 4-5 γνωστα του κεντρου παιζει να ειναι  κ το καλυτερο που ειδα τις μερες των εορτων

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ναι αλλά είχε τουλάχιστον ...ποικιλία :2funny: :2funny:
παρεπιπτόντως αν και πελάτης στην στουρνάρη η Στέλλα πως είναι; (ή εγώ δεν την έχω πετύχει ή την μπερδεύω :think:)
Η Στελλα είναι αλμπάνο η είναι και αυτή ιταλίδα  :think:

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα.
ξερει κανεις κατι πραγματικα καλο στην καλλιθεα?
ξερει κανεις τι παιζει καφανταρη 4 ν.κοσμο?
ευχαριστω  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.895
Πόντοι
19.505
Ίμβρου 2 Πλατεία Αμερικής
τεμάχια 2, ένα mif προς gilf ξανθό καλοστεκούμενο
και ένα σαν να βγήκε να σφουγγαρίσει την Ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών
Αλικαρνασσού. Από το Σάββατο ανανέωση και πολλαπλασιασμός των τεμαχίων

maximospapa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τι συμβουλη μου δινεις ?  πως την καταφερνω ?

εγω θα σου ελεγα οτι δεν υπαρχει λογος να την καταφερεις..

οταν την πρωτοβλεπεις,λες για κατσε πρεπει να ειναι καλο αλλα εκτος οτι μογγολοφερνει ειναι και Η ΞΕΠΕΤΑ..

maximospapa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ίμβρου 2 Πλατεία Αμερικής
τεμάχια 2, ένα mif προς gilf ξανθό καλοστεκούμενο
και ένα σαν να βγήκε να σφουγγαρίσει την Ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών
Αλικαρνασσού. Από το Σάββατο ανανέωση και πολλαπλασιασμός των τεμαχίων

αυτο το μαγαζι χωρις να εχω παει εχω ενα καλο προαισθημα.. :rockon:

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1
Εκει στη Δελφων και δημητσανας Choco spa Μαρουσι πηγα εχθες και δεν επαιξε ουτε φραπες
Πανε τα 80 !!!!!1

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
η σονια απο μιχαλακοπουλου κανει 2 φορες στην ιδια ωρα(δηλ μισαωρο) ή εστω 45 min?
απο οσο ξερω οχι...το ειχα ρωτησει προ καιρου και ειχα εισπραξει νο,νιετ,και ολα τα συναφη...βεβαια κανει αλλα εξτρα....

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
τελευταια ενημερωση απο το κεντρο....ανεβαινω κυψελη και παω φωκιονως...περιμενω στο σαλονι,και τι να δω...τα ιδια κοριτσια τα τελευταια 3000 χρονια....ε μα ρε πουστη μου φερτε και καμια καινουργια!!!!!!Εδω βρωμαει ο τοπος απο πουτανες και σεις εκει!!!!!τεσπα...κατηφοριζω και παω ιμβρου και πατησιων(στο καινουργιο?)...μεσα η γνωστη και μη εξερετεα κορινα,καρινα,και ολα τα υπολοιπα ονοματα...δυστηχως δεν ειχε κοπελες και μου ειπε πως δουλευει μαζι της και η αναστασια απο φωκιωνος....απο βδομαδα θα εχει κι αλλες κοπελες...κατεθεσα εκει και εφυγα ευχαριστημενος μιας και οι υπηρεσιες της ειναι πολυ,πολυ γνωστες...αυτα κυριοι....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 19259

Επισκέπτης
τελευταια ενημερωση απο το κεντρο....ανεβαινω κυψελη και παω φωκιονως...περιμενω στο σαλονι,και τι να δω...τα ιδια κοριτσια τα τελευταια 3000 χρονια....ε μα ρε πουστη μου φερτε και καμια καινουργια!!!!!!Εδω βρωμαει ο τοπος απο πουτανες και σεις εκει!!!!!τεσπα...κατηφοριζω και παω ιμβρου και πατησιων(στο καινουργιο?)...μεσα η γνωστη και μη εξερετεα κορινα,καρινα,και ολα τα υπολοιπα ονοματα...δυστηχως δεν ειχε κοπελες και μου ειπε πως δουλευει μαζι της και η αναστασια απο φωκιωνος....απο βδομαδα θα εχει κι αλλες κοπελες...κατεθεσα εκει και εφυγα ευχαριστημενος μιας και οι υπηρεσιες της ειναι πολυ,πολυ γνωστες...αυτα κυριοι....

Φίλε
Για πες καμιά λεπτομέρεια! Πώς είναι το μαγαζί μέσα, εμφάνιση και καθαριότητα? Τιμές?
Για τις υπηρεσίες της Κορίνας, υπερθεματίζω!!!!!!!!!

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Φίλε
Για πες καμιά λεπτομέρεια! Πώς είναι το μαγαζί μέσα, εμφάνιση και καθαριότητα? Τιμές?
Για τις υπηρεσίες της Κορίνας, υπερθεματίζω!!!!!!!!!
φιλε μου το μαγαζι μεσα επειδη ειναι και καινουργιο ειναι πολυ ωραιος χωρος...πολυ καθαρο,μεγαλα δωματιο και πολυ ωραιο και το μπανιο(εχει ντουζιερα)...η τιμη ειναι στα 80.

Hellios

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλό βράδυ συνκαταθέτες.
Σημέρινη κατάθεση στη Μάρνης 28, καθότι στη στουρνάρη που πήγα δεν έφαγα  :huh: ΕΦΥΓΑ!  :tickedoff:
Η κυρία Καίτη(αν δε κάνω λάθος το όνομα) μου το έπαιζε σφιχτοκωλέ. Ίσως έγινε κάτι ή ίσως να έφταιγα κι εγώ,δε ξέρω.Δεν έιμαι και τακτικός πελάτης.Τέλοσπάντων,κατέθεσα στη Μάρνης όπου έχει έρθει μια καινούρια.Σήμερα έπιασε δουλειά μου είπε.Αννα απο Ουκρανία.
Εμφάνιση: Κοντούλα , ξανθιά , φαρδούλα κάτω(εμένα δε με χαλάει) απο 1-10 παίρνει 6,5.
Συμπεριφορά: Ευγενική και καυλιάρα ταυτόχρονα. Βαθμός : 7
Μασάζ: Βαθμός 1 με το ζόρι(δε ξέρει η κοπέλα αλλά προτίθετε να μάθει) .Βοηθήστε τη  ;)
Υπηρεσίες: Βαθμός 8 .Τα κάνει όλα (ίσως ,λέω ίσως δίνει και κουλούρι-εγώ δεν έφαγα πάντως).Πεντακάθαρη.Και για όσους γουστάρουν ακάποτα και τέτοια μάλλον να το ξεχάσουν.Λέω μάλλον γιατί ποτέ δε ξέρεις.
Αυτά παίδες.
Καλές καταθέσεις!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Καλό βράδυ συνκαταθέτες.
Σημέρινη κατάθεση στη Μάρνης 28, καθότι στη στουρνάρη που πήγα δεν έφαγα  :huh: ΕΦΥΓΑ!  :tickedoff:
Η κυρία Καίτη(αν δε κάνω λάθος το όνομα) μου το έπαιζε σφιχτοκωλέ. Ίσως έγινε κάτι ή ίσως να έφταιγα κι εγώ,δε ξέρω.Δεν έιμαι και τακτικός πελάτης.Τέλοσπάντων,κατέθεσα στη Μάρνης όπου έχει έρθει μια καινούρια.Σήμερα έπιασε δουλειά μου είπε.Αννα απο Ουκρανία.
Εμφάνιση: Κοντούλα , ξανθιά , φαρδούλα κάτω(εμένα δε με χαλάει) απο 1-10 παίρνει 6,5.
Συμπεριφορά: Ευγενική και καυλιάρα ταυτόχρονα. Βαθμός : 7
Μασάζ: Βαθμός 1 με το ζόρι(δε ξέρει η κοπέλα αλλά προτίθετε να μάθει) .Βοηθήστε τη  ;)
Υπηρεσίες: Βαθμός 8 .Τα κάνει όλα (ίσως ,λέω ίσως δίνει και κουλούρι-εγώ δεν έφαγα πάντως).Πεντακάθαρη.Και για όσους γουστάρουν ακάποτα και τέτοια μάλλον να το ξεχάσουν.Λέω μάλλον γιατί ποτέ δε ξέρεις.
Αυτά παίδες.
Καλές καταθέσεις!!
ευχαριστουμε για την ενημερωση !!!

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
καθότι στη στουρνάρη που πήγα δεν έφαγα  :huh: ΕΦΥΓΑ!  :tickedoff:
Η κυρία Καίτη(αν δε κάνω λάθος το όνομα) μου το έπαιζε σφιχτοκωλέ.

τι εχει δει καπως , γεμισε το πορτοφολι της και το παιζει και καλα  '' μονο μασαζ εδω κανουμε ''  μυριζει ο χωρος πουτσ.....    και αυτη μας λεει οτι εκει δεν κανουν τετοια . . . .   

αλλα εχει βρει τους παππουδες που σκανε τα χοντρα πακετα , και εννοω χοντρα πακετα , και εμεις που τιν καναμε γνωστη τρομε πορτα , αλλα δεν πειραζει , παλι με χρονια και με καιρους παλι εδω θα ερθει . . .  και οποιος καταλαβε ,καταλαβε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom