Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Tnx 21grams που είσαι φίλτατε χάθηκες καλή σου χρονιά καμιά καλή ανταπόκριση από το μέτωπο ;)

Καλή χρονιά φίλε, ό,τι επιθυμείς.

...κατηφοριζω και παω ιμβρου και πατησιων(στο καινουργιο?)...μεσα η γνωστη και μη εξερετεα κορινα,καρινα,και ολα τα υπολοιπα ονοματα...δυστηχως δεν ειχε κοπελες και μου ειπε πως δουλευει μαζι της και η αναστασια απο φωκιωνος....

Αυτή έχει μεγάλες θηλές, ωραίο στήθος και στητό κ@λ@ αλλά κατά τα λοιπά, είναι για ανακύκλωση.

Καλά, αυτή στο avatar σου.... :smitten: :smitten: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
αλλα εχει βρει τους παππουδες που σκανε τα χοντρα πακετα , και εννοω χοντρα πακετα , και εμεις που τιν καναμε γνωστη τρομε πορτα , αλλα δεν πειραζει , παλι με χρονια και με καιρους παλι εδω θα ερθει . . .  και οποιος καταλαβε ,καταλαβε
για ποια πακετα συζητας? ολοι 70 δεν δινουνε?? τουλαχιστον σε αυτο, η κυρια καιτη, ειναι απο τις πιο σοβαρες στην δουλεια της!! και το λεω εκ πειρας, γιατι μια φορα που πηγε ενα πορνιδιο , να μου παρει 80... το ανεφερα και της εκανε επιπληξη μπροστα μου!!( δεν ξερω αν ηταν για τα..ματια του κοσμου...παντως μετραει οτι το εκανε!!)

giorgospapa: διορθωση παραθεσης..

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
πελατης χρονιααααα  τωρα οποτε ειχα μια μικρη εκπτωση   :dancing:
[/quote]
καταθεση χθες στην μιχαλακοπουλου 99 και πηρα σονια. προς γνωση ολων η κοπελα ειναι η εννοια της ξεπετας. χρονος επισκεψης (καθαρος χωρις μπανια και χαιρετουρες, ντυσιματα και γδυσιματα) περι τα 20 λεπτα. αααα μην ξεχασω φευγοντας απο την εισοδο εστρεψα τη ματια μου προς το μπαλκονι και ειδα ταμπελα που εγραφε οτι για τους παλιους και χρονιαααααα πελατες εκπτωση 10%. ρε mikregr μας δουλευεις με τις τιμες  μου φαινετε.και 70 δινεις και κανεις και τα κολπα σου????ρε πουτανα ειναι δεν ειναι πολυκαταστημα η σονια που θα σου κοψει και 10 ευρα ουτε δικο της το μαγαζακι που θα σου πει οτι τιμη θελει αυτη.δηλαδη κοβει απο το μεροκαματο της και σου προσφερει απλοχερα ολες τις υπηρεσιες της???τι το περασες το μασαζτιδικο??προσφορα και ζητηση??αν σου αρεσει η τιμη μπαινεις.αν δεν εχεις....τον πουλο στο μπαουλο!!παιρνεις τα ματακια σου και σε αλλη γειτονια

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Ας αναφέρω και την πρόσφατη εμπειρία μου από Φραντζή περίπου μία εβδομάδα πριν: Λίζα καλή ως τύπος έκφυλης κομμώτριας. Ντόνα δυστυχώς δε μου πολυάρεσε γιατί έχει κοντά και χοντρα πόδια και κάτι με χάλαγε στο πρόσωπο, αλλά το χειρότερο μύριζε απλυσιά. Μπορεί σε άλλη στιγμή που είναι περισσότερο φρέσκια και σε κάποιον που δεν τον πειράζουν εμφανισιακές λεπτομέρειες αλλά βαθμολογεί ψηλά τη συμμετοχή, να φανεί καλύτερη, γιατί από συμμετοχή ήταν καλή. Η Λάουρα συνεσταλμένη συνεπώς μη προτιμητέα από μένα.

dirtyharry

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα.
ξερει κανεις κατι πραγματικα καλο στην καλλιθεα?
ξερει κανεις τι παιζει καφανταρη 4 ν.κοσμο?
ευχαριστω  :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Καλλιθεα δοκιμασε Ματζαγριωτακη.Ωραιος και καθαρος χωρος.100 το πληρεσ.Στα αρνητικα η ανακριση της Τατιανας η οποια θυμαται τι εφαγε προ 20 ημερων!

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
πελατης χρονιααααα  τωρα οποτε ειχα μια μικρη εκπτωση   :dancing:

καταθεση χθες στην μιχαλακοπουλου 99 και πηρα σονια. προς γνωση ολων η κοπελα ειναι η εννοια της ξεπετας. χρονος επισκεψης (καθαρος χωρις μπανια και χαιρετουρες, ντυσιματα και γδυσιματα) περι τα 20 λεπτα. αααα μην ξεχασω φευγοντας απο την εισοδο εστρεψα τη ματια μου προς το μπαλκονι και ειδα ταμπελα που εγραφε οτι για τους παλιους και χρονιαααααα πελατες εκπτωση 10%. ρε mikregr μας δουλευεις με τις τιμες  μου φαινετε.και 70 δινεις και κανεις και τα κολπα σου????ρε πουτανα ειναι δεν ειναι πολυκαταστημα η σονια που θα σου κοψει και 10 ευρα ουτε δικο της το μαγαζακι που θα σου πει οτι τιμη θελει αυτη.δηλαδη κοβει απο το μεροκαματο της και σου προσφερει απλοχερα ολες τις υπηρεσιες της???τι το περασες το μασαζτιδικο??προσφορα και ζητηση??αν σου αρεσει η τιμη μπαινεις.αν δεν εχεις....τον πουλο στο μπαουλο!!παιρνεις τα ματακια σου και σε αλλη γειτονια
Εχεις τα δίκια σου διότι όπως λες δεν είναι τα μασατζίδικα πολυκαταστήματα να κάνουν και εκπτώσεις. Διαφορετικά από βδομάδα που αρχίζουν οι πραγματικές εκπτώσεις βουρ όλοι στο Μιχαλακοπούλου 99 να πάρουμε το καφεδάκι μας με 30% μείον. :bounce-glasses:

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ερώτηση προς συναγωνιστές το Μαρινάκι στην Κηφισίας 12 είναι ακόμα εκεί μήπως και περάσω;

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
εχθες ημουνα κοντα στη δημοκριτου και λογω οτι γινεται αναφορα για μια αφροδιτη λεω δεν παω και πηγα τη ζητησα ηρθε περασαμε πολυ καλο μασαζ τρυφερο βγαλσιμο τα ρουχα της μετα απο παρακλησει δικια μου φραπες καλος και με την υποσχεση τη δευτερη φορα θα εχουμε και πληρες μενου γιατι νιωθη ασχημα απο την πρωτη φορανα δωση κατι παραπανω.

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Καλό βράδυ συνκαταθέτες.
Σημέρινη κατάθεση στη Μάρνης 28, καθότι στη στουρνάρη που πήγα δεν έφαγα  :huh: ΕΦΥΓΑ!  :tickedoff:
Η κυρία Καίτη(αν δε κάνω λάθος το όνομα) μου το έπαιζε σφιχτοκωλέ. Ίσως έγινε κάτι ή ίσως να έφταιγα κι εγώ,δε ξέρω.Δεν έιμαι και τακτικός πελάτης.Τέλοσπάντων,κατέθεσα στη Μάρνης όπου έχει έρθει μια καινούρια.Σήμερα έπιασε δουλειά μου είπε.Αννα απο Ουκρανία.
Εμφάνιση: Κοντούλα , ξανθιά , φαρδούλα κάτω(εμένα δε με χαλάει) απο 1-10 παίρνει 6,5.
Συμπεριφορά: Ευγενική και καυλιάρα ταυτόχρονα. Βαθμός : 7
Μασάζ: Βαθμός 1 με το ζόρι(δε ξέρει η κοπέλα αλλά προτίθετε να μάθει) .Βοηθήστε τη  ;)
Υπηρεσίες: Βαθμός 8 .Τα κάνει όλα (ίσως ,λέω ίσως δίνει και κουλούρι-εγώ δεν έφαγα πάντως).Πεντακάθαρη.Και για όσους γουστάρουν ακάποτα και τέτοια μάλλον να το ξεχάσουν.Λέω μάλλον γιατί ποτέ δε ξέρεις.
Αυτά παίδες.
Καλές καταθέσεις!!

Με πρόλαβες ρε θηρίο!! και γω έκανα ένα test drive με την συγκεκριμένη χθες  και είχα σκοπό να γράψω σήμερα.. Σε γενικές γραμμές είναι όπως τα λες.. Το μόνο που δεν λες με σιγουριά και το επιβεβαιώνω και εγώ είναι ότι δίνει κώλο με την πρώτη.. Βέβαια θέλει το extra δωράκι της αλλά όλες το θέλουν (δεν έχω συναντήσει ακόμα καμμία που να δίνει το φυνιστρίνι της με το σκέτο 20άρικο της μπριζόλας)!!  

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
κολαρακι εδεινε η η μικρη η ελενιτσα απο ιλιαδα με τα μεγαλα βυζια την εδιωξε η ελενη ομως αν τη δει κανενας πουθενα ας ενημερωση

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
κολαρακι εδεινε η η μικρη η ελενιτσα απο ιλιαδα με τα μεγαλα βυζια την εδιωξε η ελενη ομως αν τη δει κανενας πουθενα ας ενημερωση
Και απορούσα που δεν την έβλεπα πριν από τις γιορτές. Τώρα μάλλον δεν έχει μείνει καμμία μικρή .

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
ειναι η ελλη η αλβανιδα 20 χρονων εχει ενα μικρο βραζιλιανικο η ειρηνη πολυ καλο εχει μια ρουμανα πιτσιρηκα δεν συγκρατω το ονομα ειχε και ενα αλλο την ριτσα εικοσαρικο την οποια δεν την βλεπω τωρα την ειχες παρει αυτηνε σου ειχε κανει προγραμα.

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
ειναι η ελλη η αλβανιδα 20 χρονων εχει ενα μικρο βραζιλιανικο η ειρηνη πολυ καλο εχει μια ρουμανα πιτσιρηκα δεν συγκρατω το ονομα ειχε και ενα αλλο την ριτσα εικοσαρικο την οποια δεν την βλεπω τωρα την ειχες παρει αυτηνε σου ειχε κανει προγραμα.
Εννοείς αν μου είχε κάνει πρόγραμμα η Ελένη?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
εχθες ημουνα κοντα στη δημοκριτου και λογω οτι γινεται αναφορα για μια αφροδιτη λεω δεν παω και πηγα τη ζητησα ηρθε περασαμε πολυ καλο μασαζ τρυφερο βγαλσιμο τα ρουχα της μετα απο παρακλησει δικια μου φραπες καλος και με την υποσχεση τη δευτερη φορα θα εχουμε και πληρες μενου γιατι νιωθη ασχημα απο την πρωτη φορανα δωση κατι παραπανω.

οχι ρε συ, και άλλο κρούζμα!
τα έλεγα εγώ απο την άνοιξη οτι το μαγαζί είναι φουλ και κάποιοι παντογνώστες κράζανε οτι είναι μόνο καφετέρια....
Κλάψτεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!

Βάααααασοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
δημοκριτου στο κολωνακι???

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Πάντως κωλαράκι παίζει στα μασατζίδικα... Πάντα χρειάζεται το ειδικό λαδάκι του (συνήθως 20 € αλλά αν έχεις την εμφάνιση λεβεντομαλάκα μπορεί και παραπάνω)..

Αυτό που μου χει κάνει εντύπωση στα μασατζίδικα είναι ότι οι κοπέλες που το προσφέρουν είναι (μερικές απ' αυτές) και από τις πιο όμορφες στον χώρο (βλέπε πχ Μάρσι, Αντζελίνα). Σε αντίθεση με τα μασατζίδικα, στα studio πισωγεμίσματα επιτρέπουν οι πιο μέτριες κατά κανόνα γκόμενες. Στα δε μπουρδέλα, φυνιστρίνι δίνουν γκόμενες που αν τις πετύχαινες στο δρόμο δεν θα χαράμιζες το σάλιο ούτε για μια καλημέρα...   

Επισκέπτης
Πάντως κωλαράκι παίζει στα μασατζίδικα... Πάντα χρειάζεται το ειδικό λαδάκι του (συνήθως 20 € αλλά αν έχεις την εμφάνιση λεβεντομαλάκα μπορεί και παραπάνω)..

Αυτό που μου χει κάνει εντύπωση στα μασατζίδικα είναι ότι οι κοπέλες που το προσφέρουν είναι (μερικές απ' αυτές) και από τις πιο όμορφες στον χώρο (βλέπε πχ Μάρσι, Αντζελίνα). Σε αντίθεση με τα μασατζίδικα, στα studio πισωγεμίσματα επιτρέπουν οι πιο μέτριες κατά κανόνα γκόμενες. Στα δε μπουρδέλα, φυνιστρίνι δίνουν γκόμενες που αν τις πετύχαινες στο δρόμο δεν θα χαράμιζες το σάλιο ούτε για μια καλημέρα...     

Εγώ πάντως σε μπουρδέλο είχα γαμήσει το κωλαράκι μιας πουτάνας που τώρα εργάζεται ως CT!!!

:rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom