Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
αααα μην ξεχασω φευγοντας απο την εισοδο εστρεψα τη ματια μου προς το μπαλκονι και ειδα ταμπελα που εγραφε οτι για τους παλιους και χρονιαααααα πελατες εκπτωση 10%. ρε mikregr μας δουλευεις

τι αλλη φορα που θα παω θα παρω και αποδειξη !!!!! για κατι τυπους σαν και εσενα . . . .  

δε βαριεσε εγω φταιω που καθομαι και τα γραφω . . .  τελος

ahristos

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
παιδες ματζαγριωτακη κάνουν body to body μασαζ. εχει κανεις εμπειρια απο αυτο?

christofer

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
67
Πόντοι
1
παιδες ματζαγριωτακη κάνουν body to body μασαζ. εχει κανεις εμπειρια απο αυτο?
που είναι αυτό ρε φιλαρακο να πάω να το τσεκάρω.
ψάχνω εδώ και ενα χρόνο για body to body μασαζ.
περιμένω πληρωφορίεσ συναγονιστή
ευχαριστώ.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ευχαριστώ.
αν εννοεις για πραγματικο body-to-body, μαλλον θα πρεπει να περιμενεις κι αλλα χρονια εκτος απο τον πρωτο που περιμενες για να το δεις στην ελλαδα, εκτος κι αν ξενιτευτεις..  :)

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.901
Πόντοι
7.815
τελικα ρε παιδια η ματζαγριωτακη ειναι στα ΦΟΥΛ?????????????
αν ειναι ποια ειναι τα sos για να περασουμε τις εξετασεις??
γιατι εγω εχω παει 2 φορες και εμεινα μονο με φραπε  :jerking: :jerking:
ριχτε καμια βοηθεια μαγκες γιατι κατα τα λοιπα ειναι εξαιρετικο το μαγαζακι
:rockon: :rockon: :rockon:

Εγώ το πολύ παλιά, το 2006 με 80 € πήρα κ λωκό, από ένα καράμιλφ 40-45 ετών απο Ουκρανία, με ξανθό καρέ μαλί κ 4αρι στήθος ..

Έκτοτε δεν ξαναπήγα ..

Πρώτη φορά στην καριέρα μου σε studio, -δέλα κ μασατζίδικα, που τα πήρα ΟΛΑ εκτός από πίπα ... !!! Believe it or not , μου έχει συμβεί ..

asaitos kavalaris

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
1
ευχαριστώ.
η ματζαγιρωτακη ειναι καθετη στην θησεως στην καλλιθεα..

ειναι νομιζω μια η δυο παραλληλες της σκρα..

Επισκέπτης
tile.ashx

η ματζαγιρωτακη ειναι καθετη στην θησεως στην καλλιθεα..

ειναι νομιζω μια η δυο παραλληλες της σκρα..

ειναι στη πλατεια Δαβακη αριστερα στο φαναρι στη  θησεως βγαινεις στρ.Δαβακη κ μολις τελειωσει η πλατεια παλι αριστερα

christofer

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
67
Πόντοι
1
ευχαριιστώ για την πληροφώρηση παιδιά αυτο θα πει αμεση ενημέρωση

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.901
Πόντοι
7.815
αμα θεωρεις το 2006 παλια τι να πουν και ανθρωποι που ειναι 20 χρονια στο κουρμπετι.. :uglystupid: :2funny:

Επειδή εδώ μέσα η τρίχα γίνεται τριχιά, το σχόλιο μου περί παλιά αναφερόμενος για το 2006, δεν έχει να κάνει με την διεκδίκιση των ενσήμων των μελών του site σε μπουρδελότσαρκες, αλλά απλά κ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ότι το πιθανότερο αυτό το μιλφ στο οποίο αναφέρομαι να μην εργάζεται πλέον στο χώρο αυτό ..

Τα δεδομένα (εφόσον) φίλε μου είσαι 20 χρόνια στο κουρμπέτι, αλλάζουν από όχι μόνο από μήνα σε μήνα αλλά κ από μέρα σε μέρα, οπότε πιθανόν η ενημέρωση που δίνω στον συναγωνιστή να μην είναι κ τόσο φρεσκαδούρα ..

Δεν είναι όλοι τόσο ξερόλες βλέπεις ..

Κ επιπλεόν το 2ο point  στην αναφορά μου (εξού κ ο λόγος για τον οποίο μπήκα στον κόπο να την γράψω) είναι το γεγονός ότι ενώ έβγαλα γούστα, η τύπισα δεν ήθελε το στοματικό ..

τώρα γιατί θίχτηκες εσύ κ τα ένσημά σου ... δεν θα μπώ στην λογική σου αυτή για να σου απαντήσω ..

asaitos kavalaris

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
1
Επειδή εδώ μέσα η τρίχα γίνεται τριχιά, το σχόλιο μου περί παλιά αναφερόμενος για το 2006, δεν έχει να κάνει με την διεκδίκιση των ενσήμων των μελών του site σε μπουρδελότσαρκες, αλλά απλά κ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ότι το πιθανότερο αυτό το μιλφ στο οποίο αναφέρομαι να μην εργάζεται πλέον στο χώρο αυτό ..

Τα δεδομένα (εφόσον) φίλε μου είσαι 20 χρόνια στο κουρμπέτι, αλλάζουν από όχι μόνο από μήνα σε μήνα αλλά κ από μέρα σε μέρα, οπότε πιθανόν η ενημέρωση που δίνω στον συναγωνιστή να μην είναι κ τόσο φρεσκαδούρα ..

Δεν είναι όλοι τόσο ξερόλες βλέπεις ..

Κ επιπλεόν το 2ο point  στην αναφορά μου (εξού κ ο λόγος για τον οποίο μπήκα στον κόπο να την γράψω) είναι το γεγονός ότι ενώ έβγαλα γούστα, η τύπισα δεν ήθελε το στοματικό ..

τώρα γιατί θίχτηκες εσύ κ τα ένσημά σου ... δεν θα μπώ στην λογική σου αυτή για να σου απαντήσω ..

εγω εγραψα μια προταση της μιας γραμμης και εσυ εγραψες ολοκληρο αρθρο σε εφημεριδα,

βαριεμαι να ασχολουμαι μαζι σου,ουτως η αλλιως ολο μαλακιες γραφεις..

ποιος θιχτηκε αυτο ειναι μια αλλη ιστορια..

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
παιδια το μαγαζι της δημοκριτου δεν ηταν ποτε παρθενοπη παντα γινοταν νταραβερη ο ζερο εχει δικιο το μαλλι φιλοι λογω οτι με ρωτατε ειναι 80 κανονοικα εγω αφησα 100. και κορμακι καλο για καποιον συναγωνιστη.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.895
Πόντοι
19.505
Στο μαλλαχτήριο της οδού Πατησίων 131 κορασίδες τρεις:
Τάνια, δεν την είδα γιατί δούλευε
Κατερίνα κοντό μαυριδερό
Νέλη νταρντανογυναίκα όμορφη
και ότι είχε φύγει η Αλεξάνδρα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.813
Πόντοι
41.447
Κατερίνα κοντό μαυριδερό
πηρες καμια?
μαλλον όχι...

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
οταν λες οτι η στελλα φιλε perierge εδινε και κοψιδια με το ζορι εκτος απο φραπε τι εννοεις.η στελλα απο δεριγνυ.

Επισκέπτης
Κατερίνα κοντό μαυριδερό
Ρε Heelover για δώσε περιγραφή της Νέλης

Δ

Διαγραμμένο μέλος 19259

Επισκέπτης
φιλε μου το μαγαζι μεσα επειδη ειναι και καινουργιο ειναι πολυ ωραιος χωρος...πολυ καθαρο,μεγαλα δωματιο και πολυ ωραιο και το μπανιο(εχει ντουζιερα)...η τιμη ειναι στα 80.

Ευχαριστώ πολύ φίλε!

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
ενημερωση συναγωνιστες για τους φαν της ηφιγενειας οχι της αυλιδος του κωλονακιου απο πρωτο χερι ειναι. το μαγαζι αυτο εχει βαλη καποιους κανονες ως προς το μασαζ και τα υπολοιπα η εχοντες γερο πορτοφολι και πελατες αφου περασουν σσαραντα κυματα απολμβανουν τους κοπουςτους. η ηφιγενεια σεν εχει μπει ακομα στον κυκλο αυτο τον προχωρημενο καποιοι απολαμβανουν τα κοψιδιατης τα καλα και το χερακι της το τρυφερο μεχρι εκει ομως υπαρχει καποια πιεση για τα για τα υπολοιπα αλλα αντισκεται ακομα. υπαρχει μια περιπτωση να κανει μεταγραφη προς ιλιαδα μερια η μερες  και ο καιρος θα δειξουν αν ειναι αληθεια η παγη που μου το ειπε ομως πεφτει μεσα συνηθως ιδωμεν.

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
'' ΕΛΛΗΝΙΔΑ 42 ετών, εμφανίσιμη, γοητευτική, υψηλής ποιότητας, αναλαμβάνει πλήρες χαλαρωτικό πρόγραμμα μασάζ. Περιβάλλον πολυτελές, καθαρό 69******88, 12 - 9 μ.μ. ''

τι εχει επισκεφτη κανενας απο εμας ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom