Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (5 μέλη και 46 επισκέπτες)

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Επιστροφή από Σολωμού 54 ος.Διαθέσιμες ,Λιζα,Ναταλι,Δέσποινα .απασχολημένες ,Αντελίνα και μια καινούργια ,Ανά ,δεν πρόλαβα να την δω για να έχω άποψη .Τελικά τίμησα Δεσποινα η οποια είναι όντως super στο δωμάτιο άλλωστε η κοπέλα αυτή είναι εγνωσμένης αξιας ,45 λεπτά περίπου με foull πρόγραμμα .Μπορώ να πω ότι το κορίτσι δεν μου χάλασε πουθενά χατίρι :boobies:Πόρτα η Ζάνα

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Επιστροφή από Σολωμού 54 ος.Διαθέσιμες ,Λιζα,Ναταλι,Δέσποινα .απασχολημένες ,Αντελίνα και μια καινούργια ,Ανά ,δεν πρόλαβα να την δω για να έχω άποψη .Τελικά τίμησα Δεσποινα η οποια είναι όντως super στο δωμάτιο άλλωστε η κοπέλα αυτή είναι [size=15pt]απεγνωσμένης αξιας[/size] ,45 λεπτά περίπου με foull πρόγραμμα .Μπορώ να πω ότι το κορίτσι δεν μου χάλασε πουθενά χατίρι :boobies:Πόρτα η Ζάνα

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Διάβασα για κάποιον που έλεγε οτι πήγε στη Ματζαγριωτάκη το 2006 και εφαγε,κλπ.Λοιπόν,για να μην γράφει ο καθένας οτι θέλει,η Ματζαγριωτάκη άνοιξε το φθινόπωρο του 2007....
Οσο γι' αυτούς που λένε οτι εκεί τους κάνανε φουλ πρόγραμμα,μάλλον σας παραμυθιάζουν.Μόνον 2 κοπέλλες τμ κάνανε παλιά,τώρα φύγανε,και το κόστος ήταν πάνω απο 120 ευρώ.Επρεπε δε να εισαι παλιός και καλός πελάτης και φυσικά να σε "εγκρίνει" η Τατιάννα....

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
Επιστροφή από Σολωμού 54 ος.Διαθέσιμες ,Λιζα,Ναταλι,Δέσποινα .απασχολημένες ,Αντελίνα και μια καινούργια ,Ανά ,δεν πρόλαβα να την δω για να έχω άποψη .Τελικά τίμησα Δεσποινα η οποια είναι όντως super στο δωμάτιο άλλωστε η κοπέλα αυτή είναι εγνωσμένης αξιας ,45 λεπτά περίπου με foull πρόγραμμα .Μπορώ να πω ότι το κορίτσι δεν μου χάλασε πουθενά χατίρι :boobies:Πόρτα η Ζάνα
αρμεξες καλα ε?...

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
'' ΕΛΛΗΝΙΔΑ 42 ετών, εμφανίσιμη, γοητευτική, υψηλής ποιότητας, αναλαμβάνει πλήρες χαλαρωτικό πρόγραμμα μασάζ. Περιβάλλον πολυτελές, καθαρό 69******88, 12 - 9 μ.μ. ''

τι εχει επισκεφτη κανενας απο εμας ?

Μακριά από τη φάλαινα... Δεν χωράει να περάσει από την πόρτα...

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16

ευχαριστω , διοτι στο τηλ , καπως βαρια τιν ακουσα τιν φωνη . . .

dimi64

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά έχει πάρει κανείς τη Γιώτα από Μεσογείων 208;Πολύ psycho η γκόμενα,αλλά από καλαμάκι σκίζει

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Ρε παιδιά έχει πάρει κανείς τη Γιώτα από Μεσογείων 208;Πολύ psycho η γκόμενα,αλλά από καλαμάκι σκίζει
ποια αυτη  την τρελλη με τα σαντουιτς και τις μπυρες?
αυτη θελει μια κασα πρασινες για "καλημερα"!!! :2funny: :2funny:

dimi64

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξέρω για σάντουιτς και μπύρες,αλλά είχε κάτι το ιδιαίτερο.milf με βυζάρες (όπως όλες εκεί μέσα)

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Λοιπον  αυτη την εβδομαδα  επισκευθηκα την ΙΛΙΑΔΑ το περιβαλον απαισιο , με το ρολοι στο χερι και μονο για μια φραπεδια και τιποτε αλλο , παρολο που ημουν καλος πελατης και  γνωστος με την κυρια helen , στο δωματιο πηρα την ειρηνη που το παιζη βραζιλοελληνιδα αλλα ο θεος ξερει απο που κραταει η σκουφια της , ουτε στο υποτιθεμενο  μασαζ τα καταφερνε ολα  φρου φρου και αρωματα ,οποιος καταλαβε καταλαβε μακρυα απο το υποτιθεμενο  μαγαζι. 
Μετα απο  παροδο  μερικων ημερων πηγα στο στουντιο της 3ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  κοντα στην Ομονοια  στον 3ΟΡΟΦΟ ειδα  τα κοριτσια πηρα την ΝΑΤΑΣΑ φοβερη στο δωματιο  σε ολα ναι μεχρι  και μπριτζολα και σε λογικη τιμη , στο μαγαζι αυτο μπηκα  με μεγαλη επιφυλαξη αλλα αποδειχθηκε το αντιθετο  στο  παρελθον ειχα  πολλοι κακες εμπιριες

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
το μαγαζι στην λουκαρεως εκλεισε ? διοτι πηγα σημερα και δεν . . . .

ξερει κανεις τιποτα ?

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
το μαγαζι στην λουκαρεως εκλεισε ? διοτι πηγα σημερα και δεν . . . .

ξερει κανεις τιποτα ?

Στο Κλεοπάτρα αναφέρεσε με τα μπάζα? Αν λες αυτό καλήτερα να έκλισε γιατι με το καμμάτια που είχε...

lazzio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
καμια καλη ιδεα για περιποιηση ποδιων/πατουσας σε μασαζερι ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom