You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.895
- Πόντοι
- 19.505
Ίμβρου 2 τα ίδια.
Από αύριο το νέο αίμα
Από αύριο το νέο αίμα
kavliaris29
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Χθεσινή επίσκεψη στο ίδρυμα της Φωκίονος 11.
Εύη από Ουκρανία, Χριστίνα απο Λιθουανία και ένα αδιάφορα μπάζο το roster.
Διάλεξα την Χριστίνα από Λιθουανία. Φοβερό μωρό, ψηλό, ξανθό, με βυζάρες... Φραπεδιά καλαμωτή και καλοψημένη μπριζόλα στα κάρβουνα...
Συνολικός χρόνος, μαζί με το μπάνιο, 45 λεπτά.
Τιμή 80 €.
Πέρασα και από τα γειτονικά ιδρύματα.
Στην Πατησίων 131, μόνο μια Αλεξάνδρα βλέπονταν. Όλες οι άλλες....
Στην Ίμβρου 2 ξεχώρισα ένα ξανθό, γλυκό κοντό, με καλά πιασήματα, δεν συγκράτησα όνομα, αλλά δεν με ενθουσίαζε.
Στην Πατησίων 171, είχε 1-2 μέτρια, αλλά τελικά προτίμησα την Χριστίνα στην Φωκίονος.
Εύη από Ουκρανία, Χριστίνα απο Λιθουανία και ένα αδιάφορα μπάζο το roster.
Διάλεξα την Χριστίνα από Λιθουανία. Φοβερό μωρό, ψηλό, ξανθό, με βυζάρες... Φραπεδιά καλαμωτή και καλοψημένη μπριζόλα στα κάρβουνα...
Συνολικός χρόνος, μαζί με το μπάνιο, 45 λεπτά.
Τιμή 80 €.
Πέρασα και από τα γειτονικά ιδρύματα.
Στην Πατησίων 131, μόνο μια Αλεξάνδρα βλέπονταν. Όλες οι άλλες....
Στην Ίμβρου 2 ξεχώρισα ένα ξανθό, γλυκό κοντό, με καλά πιασήματα, δεν συγκράτησα όνομα, αλλά δεν με ενθουσίαζε.
Στην Πατησίων 171, είχε 1-2 μέτρια, αλλά τελικά προτίμησα την Χριστίνα στην Φωκίονος.
το μαγαζι στην λουκαρεως εκλεισε ? διοτι πηγα σημερα και δεν . . . .
ξερει κανεις τιποτα ?
κανεις ?
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
εκει παιζει μια πολυ καλη...αναστασια..ειναι γνωστη απο φωκιωνος....δυνατο στο δωματιο,και κανει καλο προγραμμα...Ίμβρου 2 τα ίδια.
Από αύριο το νέο αίμα
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.192
- Πόντοι
- 216
εκει παιζει μια πολυ καλη...αναστασια..ειναι γνωστη απο φωκιωνος....δυνατο στο δωματιο,και κανει καλο προγραμμα...
Αν δεν σου κάνει κόπο μια σύντομη περιγραφή
Επισκέπτης
Αν δεν σου κάνει κόπο μια σύντομη περιγραφή
κοντη με πιασιματα αλλα οχι χοντρη κ ξανθια.Πηγα να την παρω κ εγω χτες αλλα τελευταια στιγμη πηρα τη μιλφ κορινα κ ξενερωσα.Ι will take the red pill next time
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.192
- Πόντοι
- 216
Ευχαριστώκοντη με πιασιματα αλλα οχι χοντρη κ ξανθια.Πηγα να την παρω κ εγω χτες αλλα τελευταια στιγμη πηρα τη μιλφ κορινα κ ξενερωσα.Ι will take the red pill next time
Το ξανθιά με μπερδεύει γιατί θυμάμαι μια Αναστασία στη Φωκίωνος κοντή βυζού με πιασίματα κι αν θυμάμαι καλά είχε μπακούλα, αλλά ήταν μελαχρινή.........
κοντη με πιασιματα αλλα οχι χοντρη κ ξανθια.Πηγα να την παρω κ εγω χτες αλλα τελευταια στιγμη πηρα τη μιλφ κορινα κ ξενερωσα.Ι will take the red pill next time
Αν είναι αυτή που νομίζω (δούλευε Θησέως 31 αρκετά παλιότερα), κοντή με πιασίματα και λίγο μπυροκοίλι... Μελαμψή, με τσιγγάνικες ρίζες. Ωραίο βυζί, στητός κ@λ@ς, κάτω του μετρίου στα λοιπά. Μετριότητα με τάση για ξεπέτα.
Φίλε G.G.XXX, έχει γίνει σχετική συζήτηση για το θέμα αυτό στο παρελθόν: ,
Ρίξε μια ματιά.
Επισκέπτης
μιας κ αναφερθηκε το θησεως 31 κ διαβασα κ τα παλιοτερα ποστς απο το λινκ ειναι φουλ μπρζολερι απο την πρωτη μη σας τα τρωνε οι μαλακισμενες.80 γιουρα.Αντζελα ξανθια με ρουχα φαινοταν καλη αλλα χωρις ειχε κωλο γεματο κυτταριτιδα (μου ηρθε να κανω εμετο) κ κοιλια σουρωμενη σαν να ειχε χασει πολλα κιλα η ειχε γενησει
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.192
- Πόντοι
- 216
Αν είναι αυτή που νομίζω (δούλευε Θησέως 31 αρκετά παλιότερα), κοντή με πιασίματα και λίγο μπυροκοίλι... Μελαμψή, με τσιγγάνικες ρίζες. Ωραίο βυζί, στητός κ@λ@ς, κάτω του μετρίου στα λοιπά. Μετριότητα με τάση για ξεπέτα.
Φίλε G.G.XXX, έχει γίνει σχετική συζήτηση για το θέμα αυτό στο παρελθόν: ,
Ρίξε μια ματιά.
......βρε θηρίο 21 Grams πότε πρόλαβες και βρήκες τα postes.......?
Βλέπω δεν έχεις κι εσύ τις καλύτερες εμπειρίες με την μελαχρινή Αναστασία,
συμφωνώ απόλυτα και επιβεβαιώνω ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΠΕΤΑ........
Τέλος πάντων, τα παιδιά μιλάνε για ξανθιά Αναστασία και σκέφτηκα μήπως είναι η Παολίτσα η καυλίτσα από Φωκίωνος με άλλο όνομα......από βδομάδα που θα έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ θα πάω μια βόλτα να τσεκάρω.
εκει στην μιχαλακοπ 99 δουλευε μεχρι πριν τις γιορτες μια πολωνεζα ονοματι ΚΑΡΛΑ .μετα χαθηκε.μηπως την ειδε κανεις εδω γυρω στα περιξ?? .μηπως εχει κανεις το προσωπικο της τηλεφ κινητο,ας μου το στειλει με πιμι .εκτος εδρας παιζει πιο καλα
barkoulis71
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
Άν είναι όντως αυτή τότε το μαγαζί αξίζει πολλές επισκέψεις... γαμάτη σε όλα η Πάολα! Όποιος πρωτοτσεκαρει να δώσει σήμα......βρε θηρίο 21 Grams πότε πρόλαβες και βρήκες τα postes.......?
Βλέπω δεν έχεις κι εσύ τις καλύτερες εμπειρίες με την μελαχρινή Αναστασία,
συμφωνώ απόλυτα και επιβεβαιώνω ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΠΕΤΑ........
Τέλος πάντων, τα παιδιά μιλάνε για ξανθιά Αναστασία και σκέφτηκα μήπως είναι η Παολίτσα η καυλίτσα από Φωκίωνος με άλλο όνομα......από βδομάδα που θα έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ θα πάω μια βόλτα να τσεκάρω.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
οχι φιλε μου...ηκαρλα δεν εχει γυρισει ακομα και απο οτι φαινεται η θα συνεχισει αλλου η το κοψε για αλλα κολπα....εκει στην μιχαλακοπ 99 δουλευε μεχρι πριν τις γιορτες μια πολωνεζα ονοματι ΚΑΡΛΑ .μετα χαθηκε.μηπως την ειδε κανεις εδω γυρω στα περιξ?? .μηπως εχει κανεις το προσωπικο της τηλεφ κινητο,ας μου το στειλει με πιμι .εκτος εδρας παιζει πιο καλα
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
η παολα(απο εγκυρη πηγη) σταματησε....τουλαχιστον μεχρι στιγμης....ειδωμεν....Άν είναι όντως αυτή τότε το μαγαζί αξίζει πολλές επισκέψεις... γαμάτη σε όλα η Πάολα! Όποιος πρωτοτσεκαρει να δώσει σήμα
η παολα(απο εγκυρη πηγη) σταματησε....τουλαχιστον μεχρι στιγμης....ειδωμεν....
αναφέρεστε σε μια Πάολα που δούλευε στην Μάρνης το καλοκαίρι?
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.192
- Πόντοι
- 216
Όχι συνάδελφε άλλη Πάολα είναι αυτή, αλλά κι αυτή από Μάρνης χάθηκεαναφέρεστε σε μια Πάολα που δούλευε στην Μάρνης το καλοκαίρι?
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 750K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66